2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet adaş artık daha az alıcanı söylemişti doktor ama bu kadar az değil dedi...
tabi her annenin sütüde aynı olacak değil inş seninki olmaz canım güzelce beslenir kuzucuk

günaydın herkese...
kızım 4 aylık oldu. dün kontrolleri yapıldı. 64 cm ve 7350 gr olmuuş kızım. bugünde 4 ay aşıları yapılacak. inşallah ateşlenmez. ağlamasına nasıl dayanıcam bilmiyorum. geçen aşılarını annem yaptırmıştı şimdi iş başa düştü. çok sıkıntılıyım. inşallah çok ağlamaz...

canım cok guzel kılo almıs bebsın bız 3ayda bu sorunu yasadık 2aylıkken 6400grdı 3ayda dr gıttık 6700gr geldı kaka tahlılı ıdrar tahlılı kan tahlılı hepsını yaptırdık temızdı sonrada kakası yesıle dondu ozamanda gıttık dr lokasıt cıktı antibiyotık kullandık bakalım cuma gunu asımız var ozman tam olarak cıkar kılomuz ama buay aldı evde kendımce tarttım 7300gr cıktı bakalım dogrusu hastanede tarılınca cıkar emme konusuna gelınce aynı seyı bızde yasadık sımdı dunden berı alıyo ama sut cok azalmıs ama olsun vercem emzık nıyetıne emsın:)))

buarda gunaydın demeyı unutmusum gunaydın kızlar bende temmuzda memlekete gıtcem agustos sonunda gelırım ancak oarada yazamayacam sızden ayrı kalmak cok zor olcak

gunaydın kızlar... ew topandı yarın tasınıyoruz. bugun arkadasıma gıdıcem yıgenımı gormeye...
hılalcım hayırlısı olsun hakkınızda canım... inşallah zorlanmaz çabuk adapte olursunuz. Allah yardımcınız olsun.
gülşahcım çok geçmiş olsun canım. ecenaz hasta oldugundan iştahı kapalı olabılır, umarım kısa zamanda duzelır toparlar kendını.
denızcım masallah kuzuya cok guzel buyumus gelişmiş...
benımde moralım bozuk bugun. ev toplandı. sımdıye kadar gercek degılmıs gıbı gelıyodu ama... ewımı cok ozlıcem nasıl alısıcam orda alt katta eltım,yakında kayınvalıdemle yasamaya bılmıyorum. ben oyle cok sabırlı bırı degılımdır. bısey olur çenemi tutamam huzurumuz bozulur dıye korkuyorum. esıme dedım her gun her gun gıdıp gelmem herkesın kapısı ayrı haftada 1-2 gorusuruz yeter dedim. ordayız dıye herkes bırbırının ewının ıcınde olmasın dedım.
bılmıyorum kızlar ya hıc alısık degılım boyle durumlara ben. nasıl olucak bılmem...

eko cektırmedık dr bır sey demedı cok huzursuz bır donemdı bırde gazımızın en yogun oldugu durumdu sureklı aglardı karnından gelen seslerı oturdugunuz yerden duyuluyordu dr gaz ılacıda verdı buseferkı fayda ettı ve mamasınıda degıstırdım aptamıl kullanıyorduk sımdık hipp e gectık bunu daha cok sevdı
hipp bıraz pahalıya gelıyor ama olsun tabıkı ben bu durumada cozum buldum ebebekte ındırım vardı 20kutu aldım 3gunde bır kutu yıyoruz maşallah deyın teyzelerı:)

Günaydın anneler ve melekleri.

benim de dün sprial kontrolüm vardı o arada Duru'nun kilosuna da baktırdım 6800 olmuş haftaya 4. ay kontrolümüz var bakalım 1 haftada ne kadar alacak.
kızlar Duru'nun geceleri kafası çok terliyor elyaf yastık kullanıyorum ne terletmez bileniniz varmı.

şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
hemde diyarbakıra. inanamıyorum..

Hadi hayırlı olsun Gülşah inşallah sizin için herşey daha iyi olur.Dıyarbakır adı ürkütücü hele bi polis memuru için ama artık hep daha dikkatliyiz ki askerin daha hakim olduğu bir şehir inşallah herşey yolunda gider.
bu arada annende mi yerleşecek Diyarbakır'a.

kesinlikle katılıyorum sana hep bu tür konuların üzeri kapatılır aramızda konuşmaya bile tedirgin olduğumuz konular.elimizden birşey gelmiyor ise konuşmaya gerek yok diyoruz.malesef elimizden birşey gelmedi için herşey böyle sarpa sarıyor zaten.ama işin aslı bu yardım gemisi hakkında ben bizim haksız olduğumuzu düşünüyorum şayet gelmeyin barikatımı yaramazsınız yararsanız ateş açarım uyarılarına kulak tıkadık.tabii bu israil in katil olmasını değiştirmez.Adamlar nice bebekleri kundağında öldürdü bizim 3-5 bebeğimize mi kıyamıyacaklar.

Gülşahcığım geçmiş olsun canım neyseki Ece Naz iyiymiş korkulacak birşey yok.200 gr almış ama demekki doyuyormuş doymadığı için çok ağlıyormuydu peki hani ac kaldı o yüzden kilo almadı denecek birşey yok galiba.

Maşallah kızına.

cok zor bır durumm canım allah yardımcın olsun ıllakı evde sorunlar olcak benım kayınvalıdem koyden berı bızım evı karıstırmayı bılıyor ah ah gelını alıncaya kadar guler yuz sonra gercek yuzunu gosterıyorlar aslında bızımkı dusuncesız bırrı sorunda bu agzından cıkan lafın nereye gıdıyor hıc dusunmuyor yada cahıllıkmı bılmıyorum ınsan bır eve alısınca baska bır yere gıtmek cok zor gelıyor benım tasına bır sene oldu hala buaralara alısamadım buaraya alısabılmem için esım laptop ınternet aldı yoksa bulanım takılıyrdum

alpakcım bende aynısını yazdım baktım kımsecık bu konuda bır sey yazmıyor bırdaha dıle getırmek ıstemedım belkıde dun deglde pazartesı gunuydu hatta ısraıl malı oldugundan kesın emın oldugumuz markaları yazalım dedım kımsecıkten ses cıkmıyor

su ekndılıgınden kapnan emzıgın resmını ekleyımde gorun bakalım kızlar ne dıyecenız hatta belkı kullananlarımızda vardır

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim inşallah herşey yolundadır ben geldim kimseler yok buralarda özledim valla hepiniziopuyorumnanaktan

şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
hemde diyarbakıra. inanamıyorum..

rüveydacım geçen gün de söyledim. bize herşey hak arkadaşım. çok özürdileyerek söylüyorum,milletimiz böyle koyun gibi güdülmeye razı olduğu sürece daha çok ahlarız,vahlarız...
susuyoruz,konuşmaya korkuyoruz.
ayıplarlar diye korkuyoruz,sustururlar diye korkuyoruz,menfaatlerimiz zarar görür diye korkuyoruz. kısacası insan olmaktan,hakkımızı aramaktan,konuşmaktan çok uzağız maalesef...
tepki göstermek bu kadar mı zor? ama o kadar balık hafızalı olduk ki,bu memlekette gündem o kadar çok çabuk değiş(tiril)iyor ki, hemencecik unutuyoruz. artık herşey normal geliyor bize.
susup,sinip,pıstığımız sürece daha çok gelir böyle şeyler başımıza...

Allah yardımcımız olsun arkadasım ne dıyım...

burcu masallah duru ya 7 kıloya dayanmıs nazar degmesın.
ter ıcınde hıc bı fıkrım yok maalesef ıpegınde sacları cok terlıyor.

Zeynep canım kapatacaksın kapını oturacaksın evinde bence 1-2 bile fazla düzene oturtabilirsin bi cumartesi eltinde diğer cumartesi sende çaya toplanın mesela kayın validenlerde gelir.yoksa hergün hergün bunalırsın çokluk olan yerde pek huzur kalmıyor. hem zaten İpeğe bakınca daha sık görüşmek zorunda kalacaksınız.
ve önyargılı sakın taşınma evimden çıkmıyacaklar huzurum kaçacak diye bu sefer en ufak bişeyde patlarsın.

Maşallah canım.mama ya başladımı öyle bi açtığımı görüyorum mamayı bide bakıyorum bitmişşş.

[

ewet ewet rutıne oturtmak en ıyısı. bı hafta orda cay bı hafta burda cay falan ıcerız...
herkes bırbırının agzının ıcıne gırmez boylece.
onyargılı gıtmemek lazım dogru patlıcak yer ararım boyle dogru dıyosun.
neyse ben cıkıyım kızlar babama gıdıcem ordan da arkadasıma gıdıcem.
ew bu haldeyken burda durasım yok.
yarında malum tasınma telası falan... ne zaman oraya net baglanır bı daha ne zaman gırerım bılmem.
hepınızı cok optum kendınıze ıyı bakın kuzulara da ıyı bakın.
gorusuruz...

:teytey:

Maşallah canım.mama ya başladımı öyle bi açtığımı görüyorum mamayı bide bakıyorum bitmişşş.

[[/QUOTE]

aynı durum bızdede gecerlı babası oyle dıyor nezaman bıttı bu kutu bende onu sureklı alısverısmerkezıne gondermememk ıcın toptan alım yapayım dedım he bırde 100lıra ucuza aldım ındıırım vardı

zeynepcım yardıma ıhtıyacın varsa gelebırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…