- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
canım cok guzel kılo almıs bebsın bız 3ayda bu sorunu yasadık 2aylıkken 6400grdı 3ayda dr gıttık 6700gr geldı kaka tahlılı ıdrar tahlılı kan tahlılı hepsını yaptırdık temızdı sonrada kakası yesıle dondu ozamanda gıttık dr lokasıt cıktı antibiyotık kullandık bakalım cuma gunu asımız var ozman tam olarak cıkar kılomuz ama buay aldı evde kendımce tarttım 7300gr cıktı bakalım dogrusu hastanede tarılınca cıkar emme konusuna gelınce aynı seyı bızde yasadık sımdı dunden berı alıyo ama sut cok azalmıs ama olsun vercem emzık nıyetıne emsın:)))
gunaydın kızlar... ew topandı yarın tasınıyoruz. bugun arkadasıma gıdıcem yıgenımı gormeye...
hılalcım hayırlısı olsun hakkınızda canım... inşallah zorlanmaz çabuk adapte olursunuz. Allah yardımcınız olsun.
gülşahcım çok geçmiş olsun canım. ecenaz hasta oldugundan iştahı kapalı olabılır, umarım kısa zamanda duzelır toparlar kendını.
denızcım masallah kuzuya cok guzel buyumus gelişmiş...
benımde moralım bozuk bugun. ev toplandı. sımdıye kadar gercek degılmıs gıbı gelıyodu ama... ewımı cok ozlıcem nasıl alısıcam orda alt katta eltım,yakında kayınvalıdemle yasamaya bılmıyorum. ben oyle cok sabırlı bırı degılımdır. bısey olur çenemi tutamam huzurumuz bozulur dıye korkuyorum. esıme dedım her gun her gun gıdıp gelmem herkesın kapısı ayrı haftada 1-2 gorusuruz yeter dedim. ordayız dıye herkes bırbırının ewının ıcınde olmasın dedım.
bılmıyorum kızlar ya hıc alısık degılım boyle durumlara ben. nasıl olucak bılmem...
Günaydın anneler ve melekleri.
benim de dün sprial kontrolüm vardı o arada Duru'nun kilosuna da baktırdım 6800 olmuş haftaya 4. ay kontrolümüz var bakalım 1 haftada ne kadar alacak.
kızlar Duru'nun geceleri kafası çok terliyor elyaf yastık kullanıyorum ne terletmez bileniniz varmı.
Gülşahcığım geçmiş olsun canım neyseki Ece Naz iyiymiş korkulacak birşey yok.200 gr almış ama demekki doyuyormuş doymadığı için çok ağlıyormuydu peki hani ac kaldı o yüzden kilo almadı denecek birşey yok galiba.
selam kızlar. hala çok kötü boğazım. ıhlamur içtim ama ne fayda(
hava da çook sıcak.Miray isilik olacak diye ödüm kopuyor: bu halimle bi de banyo yaptırdım. neyse ki uyudu hemen.
ya bu arada 3. ayda sağlık ocağında aşı yaptırdınız mı? tüberkiloz aşısı mı neymiş?????
şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
hemde diyarbakıra. inanamıyorum..
günaydın kızlar...
çok canım sıkkın
bi kaç gündür ecenaz öksürüyodu oğazında hırıltı vardı balgam sanırım atamıyodu burnuda akıyodu...üşüttük heralde diye doktora götürdüm dün...muayenesini yaptı doktor çok şükür çok ciddi bişi yokmuş boğazında falan sadece balgam söktürücü yazdı...
ama gelgelelim kilo alımında şok olduk...ecenaz 1 ayda sadece 200 gr almış...geçen ay 900 gr almıştı...doktorda şaşırdı herşeyi normal hiç bi sorunu çok şükür kalbi ciğerleri vs..
ama birden kilo alımının düşmesi şüphelendirdi şimdi idrarını kontrol edecekler idrar biriktirip götürcez hemen...
emmeyi reddettiğinden olmuş sanırım sütüm biriktiği için yeni süt üretememişim olanda kalitesini yitirmiş
eğer idrarda sorun çıkmazsa beslenmesini kontrol altına alcaz dedi...
yinede üst sınırda endişelenme dedi sadece birden düşüş olması şaşırtıcı dedi
dua edin bize teyzoşlar...geçen ay 7800 gr dı bu ay 8000 olmuş boyda 63 cm di 65 olmuş...
gunaydın kızlar... ew topandı yarın tasınıyoruz. bugun arkadasıma gıdıcem yıgenımı gormeye...
hılalcım hayırlısı olsun hakkınızda canım... inşallah zorlanmaz çabuk adapte olursunuz. Allah yardımcınız olsun.
gülşahcım çok geçmiş olsun canım. ecenaz hasta oldugundan iştahı kapalı olabılır, umarım kısa zamanda duzelır toparlar kendını.
benımde moralım bozuk bugun. ev toplandı. sımdıye kadar gercek degılmıs gıbı gelıyodu ama... ewımı cok ozlıcem nasıl alısıcam orda alt katta eltım,yakında kayınvalıdemle yasamaya bılmıyorum. ben oyle cok sabırlı bırı degılımdır. bısey olur çenemi tutamam huzurumuz bozulur dıye korkuyorum. esıme dedım her gun her gun gıdıp gelmem herkesın kapısı ayrı haftada 1-2 gorusuruz yeter dedim. ordayız dıye herkes bırbırının ewının ıcınde olmasın dedım.
bılmıyorum kızlar ya hıc alısık degılım boyle durumlara ben. nasıl olucak bılmem...
evet kilosu çok iyi ama birden bire kilo alımının düşmesini araştırıyo doktor...tüm bebeklere sağlık versin rabbim
allah kolaylık versin zeynepcim zor iş taşınmak yeni evin hayırlı uğurlu olur inş
ecenazın iştahı kapalı evet teyzesi anlamadımki...gerçi çok şükür yinede...
maşallah duruya...elyaf yakar burcucum...yün yada pamuk yastıkta yatır...onlarda sıcak tutuyo ama terletmiyo
yok doymadığı için ağlamıyo ama çok iştahlı emmiyo
canım cok sagol dusunmen yeter. naklıyecılerle anlastı esım. bız sadece kolılenıcek seylerı kolıledık. mobılyalar beyaz esyalar hep naklıyecılerın ısı. sagolasın opuyorumnanaktanzeynepcım yardıma ıhtıyacın varsa gelebırım
evet kilosu çok iyi ama birden bire kilo alımının düşmesini araştırıyo doktor...tüm bebeklere sağlık versin rabbim
allah kolaylık versin zeynepcim zor iş taşınmak yeni evin hayırlı uğurlu olur inş
ecenazın iştahı kapalı evet teyzesi anlamadımki...gerçi çok şükür yinede...
maşallah duruya...elyaf yakar burcucum...yün yada pamuk yastıkta yatır...onlarda sıcak tutuyo ama terletmiyo
yok doymadığı için ağlamıyo ama çok iştahlı emmiyo
sagolun kızlar destegınız ıcın...geçmiş olsun canım. çabuk toparlanırsın inş.3. ay aşısı olmadı bizim.
canım hakkınızda hayırlısı olsun. inş bir an evvel görevinizini tamamlayıp dönersiniz istanbul'a.
canım ya geçmiş olsun. bence de hastalıktan kilo alamamıştır, inş önemli bişey yoktur.
tatlım bence de önyargılı gitme. belki de çok daha iyi olur senin için. baktın hoşuna gitmiyor, ona göre seviyeli davranırsın..hiiçç canını sıkma böyle şeyler için.lmaz: eşinin senin yanında olcağından eminim ben. gerisi bence önemli değil
bende sılıkon yastıkta yatırıyorum acaba oda terletıyor olabılırmı
zeynep kolay gelsin canım tekrar yeni eviniz hayırlı olsun inşallah yeni eviniz yenide bir bebek getirir size :hulya:
yok artık ben şimdilik kotamı doldurdum Allah olmayanlara versin zemuszemus
yarın sabah memlekete gidiyorum, 10 gün kalıp döncez annemle sonra evi toplıycazzz size yazıcam ordan da.. mafoldumben
günaydın kızlar...
çok canım sıkkın
bi kaç gündür ecenaz öksürüyodu oğazında hırıltı vardı balgam sanırım atamıyodu burnuda akıyodu...üşüttük heralde diye doktora götürdüm dün...muayenesini yaptı doktor çok şükür çok ciddi bişi yokmuş boğazında falan sadece balgam söktürücü yazdı...
ama gelgelelim kilo alımında şok olduk...ecenaz 1 ayda sadece 200 gr almış...geçen ay 900 gr almıştı...doktorda şaşırdı herşeyi normal hiç bi sorunu çok şükür kalbi ciğerleri vs..
ama birden kilo alımının düşmesi şüphelendirdi şimdi idrarını kontrol edecekler idrar biriktirip götürcez hemen...
emmeyi reddettiğinden olmuş sanırım sütüm biriktiği için yeni süt üretememişim olanda kalitesini yitirmiş
dua edin bize teyzoşlar...geçen ay 7800 gr dı bu ay 8000 olmuş boyda 63 cm di 65 olmuş...
günaydın herkese...
kızım 4 aylık oldu. dün kontrolleri yapıldı. 64 cm ve 7350 gr olmuuş kızım. bugünde 4 ay aşıları yapılacak. inşallah ateşlenmez. ağlamasına nasıl dayanıcam bilmiyorum. geçen aşılarını annem yaptırmıştı şimdi iş başa düştü. çok sıkıntılıyım. inşallah çok ağlamaz...
ewet ewet rutıne oturtmak en ıyısı. bı hafta orda cay bı hafta burda cay falan ıcerız...
herkes bırbırının agzının ıcıne gırmez boylece.
onyargılı gıtmemek lazım dogru patlıcak yer ararım boyle dogru dıyosun.
neyse ben cıkıyım kızlar babama gıdıcem ordan da arkadasıma gıdıcem.
ew bu haldeyken burda durasım yok.
yarında malum tasınma telası falan... ne zaman oraya net baglanır bı daha ne zaman gırerım bılmem.
hepınızı cok optum kendınıze ıyı bakın kuzulara da ıyı bakın.
gorusuruz...
günaydın kızlar...
çok canım sıkkın
canım ya geçmiş olsun. bence de hastalıktan kilo alamamıştır, inş önemli bişey yoktur.
bende sılıkon yastıkta yatırıyorum acaba oda terletıyor olabılırmı
ah ah gülşahım bu ay bizdede öyle oldu.kızım toplam 320 gr aldı.bizde üzüldük,bizde idrar tahlili verdik yarın sonucu alcak.inşallah yavrularımızda bişey çıkmazz..aynı sorunu bizde yaşadıkk.emmek istemiyo başını egdimmi bi aglamaya başlıyo.sanki çocugu dövdüm gibi.doktor bu yüzden kilo alamamış olabilir dedi.emmeden uyudugu oldu yani sen düşün.
biz ek gıdaya yavaş yavaş başladık.tabi emecekte.hakkımızda hayırlısı olsuin..
gülşahcım merak etme canım. üzerindeki kırgınlıktan iştahı azalmıştır yavrumun. inşallah hiçbirşey çıkmaz annesi sen kafana takma... maşallah ecenaza annesi benim için kokla..
rüveydacım geçen gün de söyledim. bize herşey hak arkadaşım. çok özürdileyerek söylüyorum,milletimiz böyle koyun gibi güdülmeye razı olduğu sürece daha çok ahlarız,vahlarız...
susuyoruz,konuşmaya korkuyoruz.
ayıplarlar diye korkuyoruz,sustururlar diye korkuyoruz,menfaatlerimiz zarar görür diye korkuyoruz. kısacası insan olmaktan,hakkımızı aramaktan,konuşmaktan çok uzağız maalesef...
tepki göstermek bu kadar mı zor? ama o kadar balık hafızalı olduk ki,bu memlekette gündem o kadar çok çabuk değiş(tiril)iyor ki, hemencecik unutuyoruz. artık herşey normal geliyor bize.
susup,sinip,pıstığımız sürece daha çok gelir böyle şeyler başımıza...
yazayım canım ben şimdi şu mesajı gönderiyim de elektrik gidiyo süreklialpakcım bende aynısını yazdım baktım kımsecık bu konuda bır sey yazmıyor bırdaha dıle getırmek ıstemedım belkıde dun deglde pazartesı gunuydu hatta ısraıl malı oldugundan kesın emın oldugumuz markaları yazalım dedım kımsecıkten ses cıkmıyor
Günaydın anneler ve melekleri.
benim de dün sprial kontrolüm vardı o arada Duru'nun kilosuna da baktırdım 6800 olmuş haftaya 4. ay kontrolümüz var bakalım 1 haftada ne kadar alacak.
kızlar Duru'nun geceleri kafası çok terliyor elyaf yastık kullanıyorum ne terletmez bileniniz varmı.
Hadi hayırlı olsun Gülşah inşallah sizin için herşey daha iyi olur.Dıyarbakır adı ürkütücü hele bi polis memuru için ama artık hep daha dikkatliyiz ki askerin daha hakim olduğu bir şehir inşallah herşey yolunda gider.
bu arada annende mi yerleşecek Diyarbakır'a.
kesinlikle katılıyorum sana hep bu tür konuların üzeri kapatılır aramızda konuşmaya bile tedirgin olduğumuz konular.elimizden birşey gelmiyor ise konuşmaya gerek yok diyoruz.malesef elimizden birşey gelmedi için herşey böyle sarpa sarıyor zaten.ama işin aslı bu yardım gemisi hakkında ben bizim haksız olduğumuzu düşünüyorum şayet gelmeyin barikatımı yaramazsınız yararsanız ateş açarım uyarılarına kulak tıkadık.tabii bu israil in katil olmasını değiştirmez.Adamlar nice bebekleri kundağında öldürdü bizim 3-5 bebeğimize mi kıyamıyacaklar.
Gülşahcığım geçmiş olsun canım neyseki Ece Naz iyiymiş korkulacak birşey yok.200 gr almış ama demekki doyuyormuş doymadığı için çok ağlıyormuydu peki hani ac kaldı o yüzden kilo almadı denecek birşey yok galiba.
Maşallah kızına.
Zeynep başvursaydınız ya nete taşınmadan. Bir süre göremeyeceğiz demek ki seni artık.
Bu İsrail konusunda da ben Xside'a katılıyorum. Hem bazı şeyler de tuhaf geliyor. Bu zamana kadar bir sürü katliam yaptılar yaptılar sesimizi çıkarmadık devlet politikası diye. Şu ankinden çok daha fazlasını ederken izledik. Sonra birden bire one minuteler İsrail karşıtı diziler ve derken yardım malzemeleri. Geçenki Mısır konvoyunda diyorlar ki tırlar ve görevliler geçebilir ama özel arabaları alamıyoruz. Bizimkiler diyor ki hayır özel arabalar da girecek. Maksat yardımsa yardım malzemesi Mısır üzerinden girecek zaten Filistin'e görevliler de girecek özel araba yüzünden resmen çatışma çıktı. Şimdi gelmeyin sahaya girerseniz ateş açarım deniyor gemiye 1,5 yaşında çocuk da bindiriliyor. Ne işi var o çocuğun ateş açılacağı söylenen gemide. Ben İsrail'i kınıyorum. Ama bu işte de bir devlet politikası bi bit yeniği var gibi geliyor.
rüvüşcüm ben baya yazamadım.taa ilk yapıldıgı andan bri takip ediyorum.ama yüregim acıyo.resmen korsanlık yaptılar.olacak iş degil,biz sessiz kaldıkça daha başımıza ne geilir bilinmez.devletin artık taviz vermemesi gerek.sonucu ne olursa olsun...benim bildigim bir kaç ürün var elimden geldigince kullanmamaya özen gösteriyorum.rabbim yardımcımız olsud.devlet ne yapacak çok merak ediyoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?