2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet kilosu çok iyi ama birden bire kilo alımının düşmesini araştırıyo doktor...tüm bebeklere sağlık versin rabbim

allah kolaylık versin zeynepcim zor iş taşınmak yeni evin hayırlı uğurlu olur inş
ecenazın iştahı kapalı evet teyzesi anlamadımki...gerçi çok şükür yinede...

maşallah duruya...elyaf yakar burcucum...yün yada pamuk yastıkta yatır...onlarda sıcak tutuyo ama terletmiyo
yok doymadığı için ağlamıyo ama çok iştahlı emmiyo

geçmiş olsun canım. çabuk toparlanırsın inş.3. ay aşısı olmadı bizim.

şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
hemde diyarbakıra. inanamıyorum..

canım hakkınızda hayırlısı olsun. inş bir an evvel görevinizini tamamlayıp dönersiniz istanbul'a.

canım ya geçmiş olsun. bence de hastalıktan kilo alamamıştır, inş önemli bişey yoktur.

tatlım bence de önyargılı gitme. belki de çok daha iyi olur senin için. baktın hoşuna gitmiyor, ona göre seviyeli davranırsın..hiiçç canını sıkma böyle şeyler için. lmaz: eşinin senin yanında olcağından eminim ben. gerisi bence önemli değil

bende sılıkon yastıkta yatırıyorum acaba oda terletıyor olabılırmı

zeynepcım yardıma ıhtıyacın varsa gelebırım
canım cok sagol dusunmen yeter. naklıyecılerle anlastı esım. bız sadece kolılenıcek seylerı kolıledık. mobılyalar beyaz esyalar hep naklıyecılerın ısı. sagolasın opuyorumnanaktan

sagolun kızlar destegınız ıcın...

cıkıcaktım ama ıpek uyumus kendı kendıne cıkamadım kaldım burda kaydirigubbakcemile3

zeynep kolay gelsin canım tekrar yeni eviniz hayırlı olsun inşallah yeni eviniz yenide bir bebek getirir size :hulya:

Zeynep başvursaydınız ya nete taşınmadan. Bir süre göremeyeceğiz demek ki seni artık.
Bu ısrail konusunda da ben Xside'a katılıyorum. Hem bazı şeyler de tuhaf geliyor. Bu zamana kadar bir sürü katliam yaptılar yaptılar sesimizi çıkarmadık devlet politikası diye. Şu ankinden çok daha fazlasını ederken izledik. Sonra birden bire one minuteler ısrail karşıtı diziler ve derken yardım malzemeleri. Geçenki Mısır konvoyunda diyorlar ki tırlar ve görevliler geçebilir ama özel arabaları alamıyoruz. Bizimkiler diyor ki hayır özel arabalar da girecek. Maksat yardımsa yardım malzemesi Mısır üzerinden girecek zaten Filistin'e görevliler de girecek özel araba yüzünden resmen çatışma çıktı. Şimdi gelmeyin sahaya girerseniz ateş açarım deniyor gemiye 1,5 yaşında çocuk da bindiriliyor. Ne işi var o çocuğun ateş açılacağı söylenen gemide. Ben ısrail'i kınıyorum. Ama bu işte de bir devlet politikası bi bit yeniği var gibi geliyor.

yarın sabah memlekete gidiyorum, 10 gün kalıp döncez annemle sonra evi toplıycazzz size yazıcam ordan da.. mafoldumben

canım ya hayırlı olsun.

ah ah gülşahım bu ay bizdede öyle oldu.kızım toplam 320 gr aldı.bizde üzüldük,bizde idrar tahlili verdik yarın sonucu alcak.inşallah yavrularımızda bişey çıkmazz..aynı sorunu bizde yaşadıkk.emmek istemiyo başını egdimmi bi aglamaya başlıyo.sanki çocugu dövdüm gibi.doktor bu yüzden kilo alamamış olabilir dedi.emmeden uyudugu oldu yani sen düşün.
biz ek gıdaya yavaş yavaş başladık.tabi emecekte.hakkımızda hayırlısı olsuin.

maşallah denize ne güzel kilo almış.maşallahh..ee alışsan iyi olacak aşı mevzusunaa.

canım güle güle taşın.yeni evinde huzur mutlulugun devam etsin inşallah.evede zamanla alışırsın.inşallah ialesiyle bi problemin olmaz.seni özleyecegiz çabucak interneti baglatırsınız umarım.

rüvüşcüm ben baya yazamadım.taa ilk yapıldıgı andan bri takip ediyorum.ama yüregim acıyo.resmen korsanlık yaptılar.olacak iş degil,biz sessiz kaldıkça daha başımıza ne geilir bilinmez.devletin artık taviz vermemesi gerek.sonucu ne olursa olsun...benim bildigim bir kaç ürün var elimden geldigince kullanmamaya özen gösteriyorum.rabbim yardımcımız olsud.devlet ne yapacak çok merak ediyoru.

gülşahcım merak etme canım. üzerindeki kırgınlıktan iştahı azalmıştır yavrumun. inşallah hiçbirşey çıkmaz annesi sen kafana takma... maşallah ecenaza annesi benim için kokla..

canım ya geçmiş olsun. bence de hastalıktan kilo alamamıştır, inş önemli bişey yoktur.

inş yoktur hülyacım saol..

bende sılıkon yastıkta yatırıyorum acaba oda terletıyor olabılırmı

evet canım silikon terleme yapıyo elyaf yani...

bende çok gerginim o böyle yapınca deli oluyorum
şimdide idrarını alamıyoruz iyimi offf

gülşahcım merak etme canım. üzerindeki kırgınlıktan iştahı azalmıştır yavrumun. inşallah hiçbirşey çıkmaz annesi sen kafana takma... maşallah ecenaza annesi benim için kokla..

saol hacercim umarım geçici bi durumdur da hemen geçer

alkisalkisalkis susuyoruz çünkü bu sitede de olduğu gibi tartışılınca hemen cezalandırılıyoruz. çocukluğumuzdan beri bu böyleydi. tartışmaktan fikirlerimizi savunmaktan bile korkar olmuşuz.
kimi zaman fikrimizi söyledik diye hapse bile girmişiz...
ah türk milleti ah! ne hale gelmişsin :gitme:
yazayım canım ben şimdi şu mesajı gönderiyim de elektrik gidiyo sürekli

bence haklıyız canım. adamlar ordaki insanları rezil halde açlıktan öldürüyorlar buna göz yummamalıyız. gemiye yapılan iğrenç saldırıda da ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı. güya her hafta bi sürü malzeme götürüyorlarmış gazzeye. o yüzden mi bir gazeteci de gazzeyi çekip ne durumda olduğunu dünyaya göstermiyor.
ben onu beşi bilmem ordaki insanlar açlıktan öldürülüyor ve biz karnımızı tıka basa dolduruyoruz senağlama müslüman kardeşimiz olmasa bile bu insanlık ayıbıdır, vicdan sahibi kimse buna göz yummamalı

haklı olabilirsin canım. tabi biz yukarıdan bakamadığımızdan herşeyi net göremiyoruz.
ya aslında tartışmak bu yüzden lazım benim göremediğimi o görür onun göremediğini ben.
ama ben şöyle düşünüyorum, bazı ülkelerle dostluğumuzu sımsıkı yapmadan sesimizi çıkaramadık, dörtbiryanda düşman olsa kendimizi ateşe atmak olurdu. şimdi bazı şeyleri sağlama aldık ve haksızlığa sesimiz çıkar oldu. nasıl ki elinde hiçbirşey olmadan saldırgan bir köpeğe karşı yürüyemezsin, halbuki uzanıp bir sopa alsan herşey değişir.

canım inşallah defnecik hasta falan değildir naz yapıyordur annesine. ek gıdaya başkayınca alır kilo üzülme lütfen. sen eşine un kurabiyesi aldır da ye

kullanmamalıyız canım. adamlar zenginse bizim saflığımızdan zengin. ilkokulda o kadar öğretilmeye çalışıldı yerli malı haftası falan. yok biz hiç dikkat etmiyoruz.
ne olacak ben de çok merak ediyorum.

729 koduyla başlayan ürünler israilde üretilmiştir...
bir de türkiyede üretip israile maddi destek veren yahudi firmaları var ki baya da fazla.

gülşahcım ecenaz da az kilo almış bu ay
hep memeyi reddediyor bu bebekler napacaz bilmiyorum.
üzülme hepimiz böyle büyümüşüzdür eminim. :teselli:

cocacola nın yeni kampanyası iki kapak getirene müslüman kardeşine bir kurşun hediye akılda kalsın
nestle
danone
loreal
nokia
maggi
fanta
sprite
huggies
marks&spencer
bazıları
cif
domestos
ariel
omo
orkid
ipana
ace
prima
vakko
aklıma gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…