2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gülşahcım ecenaz da az kilo almış bu ay
hep memeyi reddediyor bu bebekler napacaz bilmiyorum.
üzülme hepimiz böyle büyümüşüzdür eminim. :teselli:

saol canım evet napalım iyi olsunlarda az kilo alsınlar...allah beterinden saklasın

of of of yaa hemen hemen hepsi sık sık kullandığımız markalar
resmen ele geçirilmişiz

tüm markalar günlük kullandığımız ürünler....bişey yapmalı...

ya kızlar burak te emmiyo ya..özellilkede sol göğsümü resmen kitliyo ağzını başını çeviriyo....pozisyon değiştiriyorum şarkı söylüyorum bağıra bağıra dikkati dağılınca emiyo...komşular dicekler kadın kafayı yedi:)))))of annelik zor zanaat...bugünde ne hikmetse uyuyo..nazarım değmesn...kalktı sabah emdi geri yattı...hala uyuyo... şimdide diyorum kalksada emse aç aç yatıyo...

gülşahım ben bu konuda uzman sayılırım.zeynepten..ben defneye malzemisini aldım eve geldim.hiç orda beklemedim.zaten hastane 5 dk.lık uzaklıktüa.eve geldim.bi güzel yerini temizldikten sonra yapışkanının yapıştırdım.ama bezni tekrar baglamadım.zaten canına minnet öyle durması.öncedende biraz emzirdem.birazda su içirdimki çabuk irdad yapsın diye.altınada naylon alt degişterme bezini kolydum.üztünede bi battanye olurda çişi çıkar diye.öyle bekledim.biraz sıkıldı oyuncakla galan idare ettik 40dk sonra çişini yaptı.şükürki hemen banladıgımız beze yaptı hemen verdik..

bu markaları bende biliyorum.yarısı benim evdede varbama inşallan degişik markalarlma degiştiricegim..ben bizim insanlarada kızıyorum.hep alışmışız tüketmeyi.hiç türkmalı olan pek bişey yok diyebiliriz.hep ithal edip duruyoruz.e olur biraz kafamıza sokup bizlerde birşeyler üretsekte bida türk malı bunu kullanalım desek..:,

benim kız emmemekte hala inat.yok sese mese gelmiyo.aglayıp duruyo.begiyorum aglıyo.kaldırıyorum sesi kesiliyo.biberonda kullanamıyo.ayrıca doktor biberon kullanırsan hem seni emmeyi bırakabilir.hemde sütün iyice azalablir dedi.off ama emmiyo.doktor gerekirse kaşıkla ver dedi..kaşıkla içiyo.ama sonuçta yine sagmak zorunda kalmayacakmıyım.yine azalacak desene.(

benim kız ek gıdayıda sevmedii.elma suyunu .yogurdu sevmedi.yiyene kadar dört bütlüm oluyo ya.zaten öyle doyurmalık olmadı anca 2 çay kaşıgı anca yiyo.oda zorlaa...

slm kızlar
nasılsınız
şu son olyalar gerçekten çok can sıkıcı ya
boykot yapmak lazım gerçektende
ama okadar çok girmiş ki omalalar hayatımıza
nereden başlamamaız gerekiyo bilmiyorum
bn şimdilik colo prima nestle cif domestos ipana
orkit maggi fanta
sprite
huggiesomo
orkid
ipana
ace
prima
vakko
gibi şeyleri iptal ettim
umarım hepsi çıkar hayatımızdan..
söylenecek çok şey var ama susuyoruz işte.
neyse kızlar ya bnim oğluş çok mızmız oldu ya
anlatamam yani
hiç memnun değil bişeyden
sallayarak uyuyodu şimdi sallayınca kıyameti kopartıyo
omzuma alınca uyuyo
bide gezmeye gidince falan başkasınını kucağında uyuması yokmu
sinir oluyorum
ne zaman annesinden başkasına gitmeyecek bu çoçuk ya
elin kucağında uyuyo ((

bide şu 4.ay ilaçlarını öüre öüre içiyo
çoğu zaman da kusuyo
off yorulmaya başladım
yine ağlıyo işte
daha 10 dk olmadı uyuyalı
sizinkilerde aynımı ya

biz daha 4,ay ilaçlarına geçmedik.inş düzelirler ya..mevsim değişikliğinden falandır diyorum ben.kendimi öyle kandırıyorum..

bide şu 4.ay ilaçlarını öüre öüre içiyo
çoğu zaman da kusuyo
off yorulmaya başladım
yine ağlıyo işte
daha 10 dk olmadı uyuyalı
sizinkilerde aynımı ya

biz daha 4,ay ilaçlarına geçmedik.inş düzelirler ya..mevsim değişikliğinden falandır diyorum ben.kendimi öyle kandırıyorum..

neymiş sizin 4.ay ilaçlarınız.
bizde vitabiol şurup var.bide kan damlası.yani demir için.
şurubu içiyo rahatlıkla.ama daha kan damlasına başlamadım.nasıl versem diye düşünüyorum..

kızlaaaaaaaaar geçen yıl bugün hammiş oldumu öğrenmiştim
ve evlilik yıldönümümüz bugün::)))
hiçte romantik bi gün değil hee
durmayan bi bebek
evllik yıldönümü nedir bilmeyen bi adam
rüzgarlı bi hava
evde oturmaktan asosyal olmuş bi kadın.....
nyse bn yinede gidip küçük bi pasta yapiim
oğluşumun şerefine

canım kutlu olsun yıldönümünüz.bak biz kutlarız beee..afiyetlede ye pastanı.oglunun da şerefine yee.nede olsa anne olacagınıda bugün ögrenmişsin...

neymiş sizin 4.ay ilaçlarınız.
bizde vitabiol şurup var.bide kan damlası.yani demir için.
şurubu içiyo rahatlıkla.ama daha kan damlasına başlamadım.nasıl versem diye düşünüyorum..

biz bunların hiçbirini kullanmıyoruz.bize niye vermiyorlar acep?

ömür boyu eşinle oğlunla geçireceğiniz nice yıldönümlerinizi kutlarsınız inşallah.
[

elma suyunun içine katıp versene belki rahat içer.yada meyve püresinin içine..

he he benimkide devit3 ten nefret ediyor kötü kötü bakıyor bende mamadan sonra son kaşığı olarak veriyorum anlamıyor.

Selamlar... İnşallah iyidir herkes...

Ya kızlar biz sadece monovit kullanıyoruz D vitamini başka da bi şey vermedi dr. Neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…