2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben ek besin için bulduklarımı toparlayım bi yerde topluyorum bitince sizinlede paylaşıcam basit tariflerde olacak içinde.

havva bende ona baktım

6. ayda bebeğinizin kan tablosu değerlendirilmeli ve demir eksikliği bulguları saptanırsa mutlaka demir desteği sağlanmalıdır.

6. aydan sonraymış belki kızların dr ları erken başlıyalım fikrindedir.

aşılarımızı yaptırdık.
bugün demir ilacına başladık. ferro sanol adı. günde 8 damla. sevmedi ama itiraz etmeden içti kızım ilacını. vitaminimizde multitabs 1 ylıkkenden beri kullanıyoruz. a c ve d vitamini içeriyor.
gelişimi ve kilo artışı iyi olduğundan ek gıdaya başlamadı dr. ama ben salatalık elma ve karpuz veriyorum kızımın ağzına. öğün şeklinde değilde ağzına tutuyorum yalıyor sıpa.sevecek herhalde.

4'ten sonra galiba Havva. Biz de d vitamini kullanıyoruz sadece.

Hmm e az kalmış o zaman...

Kızlar ben bi şey yaptım. Daha doğrusu yapıyorum. Kızıma günlük yazıyorum. Çok hoş janjanlı bir defter aldım. Ve ona kızıma dair her şeyi yazıyorum. İnşallah pes etmeden yılarca devam ettirebilirim

drumuz oğlumun kan sayımına baktı biraz azdedi iki aydır kan şurubu kullanıyoruz şurup diilde ampul gibi bişey yarısını içecek dedi yarısını ona veriyorum yarısınıd ya kıza veriyorum yada ben içiyorum tadı pekmez gibi oğlan bayılıyo versem hepsini içicek bırakınca ağlamaya başlıyo devıt3 birde acd vitamin kullanıyoruz

bebe kolonyası kullanıyor musunuz?
evimiz çok sıcak ve kızım sürekli terliyor, pis kokuyor minişim :)
mis yapmak için ne yapayım? :roflol:

kızlar türk ürünlerini araştırıyorum da siz de bildiklerinizi yazın
rozi ve babystar türk malı

sarar streç film ve aliminyum folyo da türk malı
komili de türk malı
hey kaliteli şeylerimiz de varmış ağlanacak halimize gülüyorum ya :mymeka:

komilinin bebe ürünleri de yeni çıkmış
Komili Bebe Bebek Şampuanı ve Bakım Ürünleri Serisi
doğa bitkisel ürünler (doğadan değil, doğadan yahudi malı)
SuperFresh
türk malı bunlar

slm hanımlar..
geçmişe şöyle bir bakayım dedim de birkaç arkadaşımız bebişlerin kilosundan şikayetçi bende öyleyim..
yani ömür emmek istemiyor bir türlü haftaya 4. ay olacak ama ben kilosuna baktırmaya korkuyorum.. hiç alamamış gibi geliyor.. evde digital tartı var.. kendi kiloma bakıp sonra ömürü kucağıma alıp öyle bakıyorum da 3 ahfta da topu topu 400 gr almış görünüyor inşallah ben yanılıyorumdur.. neden böyle oldu anlayamıyorum.. ayda 1 kilodan fazla alan çocuk ne oldu yani

herkese merhaba bu arada.
canbahar hasta oldu.iki gündür giremedim.dün doktora gittim faranjit olmuşsun dedi.Antibiyotik içiyorum ya..Kızımı da öpemiyorum uzaktan kokluyorum.Emzirirken de ağzımı açmıyorum.Dün bütün gün yattım.saolsun teyzem Bahar'a baktı ben sadece emzirdim ve uyudum.
Az önce de Bahar'ı yıkadım uyudu şimdi.Benim de yatmam gerek ama sıcaktan yatılmıyor ki kuzucuklar ne yapsın...

havvacım,ben de kızıma hamile kaldığımdan beri günlük tutuyorum ve hala devam ediyorum.Tek fark şu an günlük değil biraz aylık olabiliyor.Malum hanfendinin kendisi ile ilgilenmekten yazmaya fırsat pek bulunmuyor.Ama çok zevkli sonradan yazdıklarımı okumak.Umarım kızımın da hoşuna gider.

Ayrıca doğum zamanı da bir anı defteri yapmıştım.Ailedeki insanlara Bahar hakkındaki düşüncelerini yazdırmıştım.

slm arrkadaşlar...nasılsınız bebişler nasıl hafta sonu bursya gidicem hazırlık telaşı sardı şimdiden 2 güğndür giremedim umarım iyidr herke.
yarencim odanız hayırlı olsun güle güle kuşllanın..
gülşahçım geçmiş olsun tatlım inşallah başka bişiçıkmaz idrarında hasta diyea almamıştır kilo annesi
canbaharcım sanada geçmiş olsun..gerçekten sıcak yanıyoz yav bende geçtim kısa kolluyo bebişime
havacım evet ayına göre veriyolar o damlayı size var canım daha günlük fikri süper bende yaptım ama bırakmıştım yeniden başlarım belli olmaz benimişim...
maksimencim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ne güzel bi günde öğrenmişin canım
zeynepçimm sıkma kendini canım benim inşallah istediğin gibi olur her şey yeni evinde huzurlu mutlu yaşarsın...benim gibi olmayan şeyleri olacakmış gibi düşünmüşün canım üzme kendini...
bersucum güle güle git..
hulerncim tekrar geçmiş olsun..
rüveydacım sorma içim sızlıyor..allah belalarıonı versin... evet hep bizden kkaynaklanıyo sususyoruz konuşmuyoruz göz göre göre katliam..ah ah...mallarını kullanmamak lazım..ama okadr hayatımıza hakim olmuş ki ama kullanmıycam bende...

kimseyi unutmadıminşalah.. bende temizlik yaptımçok yoruldum..hafta sonu bursday gidiyoz beklenen gün geldi çok heycanlıyım annemler pazartesi gitçem samıyo ama biz cumartesiden gidip süprüz yapıcaz haziran 20de dönecez ..hayırlısı ile...

dün bende bu konuya değinmiştim ama kimse karşılık vermemişti...
neyse... Allah yar ve yardımcımız olsun...

http://www.tuketiciler.org/?com=files.read&ID=1&pID=121
belki faydası olur...

türk malları da var bence ben genelde BıM ' den alış-veriş yapıyorum, kendi ürünleri türk malı zaten... cipsi de ordan alıyorun funny galiba adı ççok güzel tadı, şölenin çikolatası, özkaynak maden suyu, golf dondurma :icecream:
mesela; Ülker, Evyap, Hayat kimya bu firmaların malları... aslında biraz dert edinirsek herşeyin alternatifi var...

çok haklısın canım ya ama bilgilenmek de lazım sağol verdiğin bilgiler için a.s.
bim hakkında da pkkya yardım ediyormuş falan diye söylentiler çıkmıştı ama acaba aslı yok mu karalama mı ki?
evyap ve hayat kimya unutmayayım bari...

başka yere yazmıştım buraya da kopyaladım
dostlarıma türk malını tavsiye ederim:
EVYAP:
Duru, Arko Men, Arko Nem, Evy Baby, Evy Lady, Gibbs, Fax ve Activex

Evyap Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A.Ş. ülkemizin en köklü firmalarından biridir. Evyap’ın kurucusu Mehmet Rıfat Evyap, 1927’de Erzurum’da sabun üretimine başlamıştır.Üretim için gerekli hammaddeyi ızmir ve ıstanbul'dan getiren
Mehmet Rıfat Evyap, bu konuda sık sık sorunlar yaşamaya başlayınca bölgesini daha da genişletmek ve hammaddeyi kolayca temin edebilmek için Ağustos 1943‘de sabunhanesini Erzurum‘da bırakır ve ıstanbul ‘da Vaniköy’de üretime başlar. Deniz üzerinden motorlarla gelen hammadde üretildikten sonra tekrar aynı yolla Tahtakale'deki satıcılara ulaştırılır.Mehmet Rıfat Evyap bu arada ıstanbul’da üretim yapmakta olan bir başka sabun firması ile ortaklaşa makinalı sabun üretimine geçer. Bir süre sonra ortağının ayrılmasıyla Ayvansaray ve Tahtakale‘deki fabrikalarında üretime devam eder. Daha sonra fabrikalarını Silahtarağa’ya taşıyan Evyap, 1958 yılında yeni yerinde faaliyetlerini sürdürür. 1967 yılında DURU markalı sabunların üretimi gerçekleşir.
ılk TV tanıtımına 1971 yılında ARKO markası ile girilir.1975 yılında Ayazağa‘daki yeni fabrikanın temelleri atılır. 1980 yılında Ayazağa’daki fabrikaya taşınılır. DURU markasıyla ilgili sabun reklamları 1980’li yılların başında başlar. ılk büyük ihracat 1980 yılında ıran’a AMBER markalı sabun ile gerçekleştirilir.

hayat kimya:

1937 yılında tamamı yerli sermaye ile kurulan Hayat Kimya A.Ş., Hayat Temizlik ve Sağlık Ürünleri AŞ, Limaş Liman ışletmeleri A.Ş., Kastamonu Entegre A.Ş. ve Yongapan Orman Ürünleri A.Ş. şirketleri faaliyetlerini Hayat Holding'e bağlı olarak gerçekleştirmektedir.

Hayat Kimya, Temizlik ve Sağlık Ürünleri, BıNGO, TEST, HAS, MOLPED, JOLY, MOLFIX ve BEBEM, PAPıA, FAMıLıA ve TENO markalarıyla ev temizlik ürünleri, bebek bakım ürünleri, kadın hijyen ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve temizlik kağıdı ürünlerini dünya standartlarındaki üretim teknolojisiyle ızmit Yeniköy Entegre Üretim Tesisleri'nde üretmektedir.

ülkeri zaten biliyorsunuz.

demekki neymiş türk malı kaliteli ürünler de varmış. bebeği olanlar için, molfixle prima aynı kalitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…