Kızlar ben ek besin için bulduklarımı toparlayım bi yerde topluyorum bitince sizinlede paylaşıcam basit tariflerde olacak içinde.
4'ten sonra galiba Havva. Biz de d vitamini kullanıyoruz sadece.
havva bende ona baktım
6. ayda bebeğinizin kan tablosu değerlendirilmeli ve demir eksikliği bulguları saptanırsa mutlaka demir desteği sağlanmalıdır.
6. aydan sonraymış belki kızların dr ları erken başlıyalım fikrindedir.
akpak kullanıcısından alıntı
evdeki kullandığım mallara bakıyorum da hep yahudi malı
adamları biz zengin etmişiz, gidip tüm paramızı onların ürünlerine veriyormuşuz
bizim paramızla silahlanıp bize doğrultıyorlar o silahları
kızlar bebişlerimizin popolarını sardığımız bezler diğer bebişlerimizin kanrevan içinde kalmasına sebep oluyor...
neyse öffff elimizden gelen başka birşey de yokki. yalnız bu kadar sessiz kalmayalım en azından facebook u olanlar bazı şeyler paylaşsın.
ya birde kimse yanlış anlamasın da(tabi bazı arkadaşların yazdıklarını biliyoruz) sabahtan akşama kadar nerdeyse her konuda konuşuyoruz neden bu konuda birşeyler söylemiyor kimse? unutmaya mı çalışıyoruz? sitenin sahibi ya israil yanlısıysa ya bizi siteden atarasa diye mi korkuyoruz? sadece siteden bahsetmiyorum heryerde aynı şey.
ben anlamadım ki bu türk milleti neden susuyor? yahudi malı kullana kullana onların yaptıklarını normal mi görmeye başladık acaba?
sürekli gözümün önüne şu olay geliyor: filistinli yeni doğmuş bebeğini havaya kaldırıyor, belli ki sevinçli. alçak israil askeri bebeğe ateş ediyor ve öldürüyor...
daha ne deyim hepimizin bebeği var (Allah bütün bebekleri korusun zalimlerden.) hepimiz o annenin ne hissettiğini yüreğimizde hissedebiliriz
o kadar doluyum ki sayfalarca yazsam yetmez bana........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?