2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serapcım nasılsın canım,Berkin nasıl???

Canım ya bilg. açık ama ben pek bakmıyordum görmemişim biz çok iyiyizopuyorumnanaktan. Eşya toparlıyorum bu saat oldu sabah erkenden Burdur' a gidiyoruz (kociş 5 gibi çıkalım dedi hiç sanmıyorum da :)) eşimin ailesinin yanına. Pazar akşamı döncez inş. Baharım da iyidir umarım dün kuzumun hediyesini aldım gönderemedim ama vaktim yetmedi Haftaya kaldı mecburen kusura bakma canım:asigim: Öptüm sizi haftaya görüşürüz Berkin de Bahar 'ı öpüyormuşşşkaydirigubbakcemile3 (İsimleri de uydu bunların Sedacım topik kertiği yapalım bizim kuzulara bari vercen mi güzel kızını oğlumasositososito)

Allah korusun bız herseyı bımden alıyoruz naparız oyle bısey varsa cok uygun oluyor akannehir

canım cok saol bunları kırmızı kalaemle yazıp mutfakatakı panomun ustunne yapıstırdım mutfaga gırdıkce bakıp ezberlıyorum ama tek sorum prıma bezı konusunan nasıl yapcaz bezı degıstırmek lazım ozaman evybaby kullanan varmı nasıl kızlar

bızımde yarın asımız var sız asılarınızı saglıkocagındamı oluyorsunuz yoksa cocuk drunuzmu yapıyor asılarını ve u ılacları cocuk drmu verdı yoksa saglık ocagındakı drmu verdı bız suan sadece devıt3 kullanıyoruz

işin kotusu hep ısraıl mallarını kullanıyor olmamamıs suan cok buyuk pısmanlık yasıyorum cok uzgunum benım elımle aldıgım urunlerın paraları kursun olup masum ınsanlara atıldı yanı bende katıl oldum bundan sonra cok dıkkat edcem elımde olan urunlerı bıtırıne almayacam

Günaydınnnn .

Fatoş iyi yolculuklar canım sayılı gün çabuk geçer keyfini çıkar.

bende kullanmadım ama molfix te var turk malı.ben bu ay molfix e geçiyorum
hoş ben bu olaylardan önce kafaya koymuştum zatende primanın kokusu cişten sonra antibiyotik gibi kokuyor ve kakayı bantları tutmadığını düşünüyorum bakalım hem annemde hem bendeki paket yarılandı bunlar bitsin 1 paket alıp deniyeceğim.
hatta bersu alış-veriş merkezlerinde molfix in bebek bakım odaları oluyor(natiulus carrefour da var ) orda numuneler oluyor ben almıstım 4-5 tane kadar önce onları kullanıcam sıkıyor sıkmıyor bakalım rahatmı dıye sonra paket alıcam.ama pakette 1 tane alıcam ki bizim cadı 7 kg olmuş 15-20 gün sonra belki 4'e geçeriz.

xsıde canım elımde 1paket 3 ıkı pakette4 numara prıma var hamıleyken her ay alıyorduk dogdugundan berı hıc bez almadım bunlar bıtsın bende degıtırcem molfıxden numune ısteyım barı olmassada 1paket kucuklerden alıp deneyım

Bim ile ilgili söylenenler tamamen uydurma canm, bir ara Lcw için de öyle demişlerdi hatırlarsanız...
Bir firma bulunduğu piyasada fazla pay sahibi olmaya başlayınca malum bu tür söylentiler çıkıyor!!

Yahudi malları konusunda çok haklısınız kızlar. Ben de artık kullanmamamya çalışacağım o ürünleri. Akpak sağol canım...

Aynı günlerde Mersin deniz üssüne pkk saldırısı da yapıldı ve şehitlerimiz var. Ama kimse bunlardan bahsetmiyor. Bence o işte de yahudilerin parmağı var. Gazeteler tvle. atladı gitti şehitlerimizi. Bir şehit arkasında onlarca yaşlı göz bırakıyor.

kesinlikle onların parmağı var serefsizlerrrr.

sen benim istemediğimi yaparsan bende senin iç işlerini karıştırırım diyorlar resmen.kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah.gencecik yavrular ne çilelerle büyütülüyor analar serefsizin biri çıkıyor son söz benim diyor.

günaydınlarr.
haklısınız kızlar, ben de çoğu zaman aldığım ürünlerin Türk malı olmasına dikkat ederim. ama artık daha dikkatli olurum.

ya kızlar şu oto koltuğu konusunda ne düşünüyorsunuz. BOY 150 CM, KıLO 36 olana kadar diyor ama bizim bebişler daha çok küçük ve destekle en fazla yarım saat oturabilirler. aralıksız oturmaları da zararlı olabilir. o da durursa tabii.
bi yandan riski azaltmak amaç ama bi yerlerde bi yanlışlık var gibi. ikiz, üçüz çocuğu olanlar ne olacak?
yada arabası olmayıp, başkasının arabasında seyahat etmek durumunda olanlar???
daha erken diye almamıştık biz, şimdi ne olacak???
ben çocuğumun sağlığını elbette düşünüyorum ama bu durum aklımı karıştırdı. tam yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakala döndü??? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…