2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese ismim demet nasıl bebişleriniz artık anne olmaya baya alıştım çünkü yanlız büyütüyorum oğlumu 3 buçuk aylık şuanda ama emmiyor 3 ay emdi sonra bıraktı bazen uykuda emiyor ama sürekli emmediğinden sütüm azlıyor ne yapıcam bilmiyorum ((

selammm
ben annemdeyim çanakkalede.
geziyorum dolaşıyorum kafa dağıtıyorum.
internetten kiralık evlere de bakıyorum arada..
bakalım nasıl olcak.

aminn cnm aminn inşallahh..
anlat kendini hikayeni azcık. tanışak a.s.

3 senelik evliyiz oğlumuz şuanda 4.ayında izmirde oturuyoruz anne olmayı çok istiyordum ama eşim biraz bekleyelim demişti 2 sene bekledik ve harika bi oğlumuz oldu günlerimiz onunla geçiyor işte ama emmiyor biraz üzgünüz mamaya alıştı..senağlama

Analı babalı büyüsün kuzucuğun inşallah.
Pompayla sağarsan sütün azalmaz canım. Benim kız bir aylıkken bıraktı emmeyi sürekli sağıp veriyorum sütümü. Sağdıkça arttı. ama sık sık sağıyorum. sadece anne sütü alıyo. Gelişimi de maşallah çok iyi

kimsenin bi fikri yok mu yawwwww bilmiyorumkismile

selam adaşım nasılsın bebeğin nasıl
sanırım 0 aylıktan başlayarak kullanılanları var oto koltukları 3 çeşit oluyor
ilk aylardaki ana kucağı gibidir
bizde yola çıkacağız ben kucakta taşınan çantasında yatırmayı düşünüyorum

tünaydın diyeyim artık
burcucum saol canım..
,hilalcim tayininiz çıkmış hadi hayırlısı canım sağlıkla gidip hayırlısıyla biter inşallah şark göreviniz....
hulencim benim bi fikrim yok canım almadımda zaten oto koltuğu
deme hoş geldin izmirden 3 olduk oh maşallah analı bablı büyüsün oğluşun
serapçım hayırlı yolculuklar özlüycez sizi...
bersucum bende kararsızım bez konusunda molfiksemi geçsekki acep....

, mutlu03, XSIDE, hulen+, meltemsahin, HavvaEsen+

nasılsınız kızlar..?

Güle güle büyüt bebeğini bende havva gibi düşünüyorum sağıp versen.makinen yoksada bana sağlık ocagındaki hemşire elle sağ demişti daha iyi cıkar diye hoş benim makine falan vardıda süt yoktu CADIARZU.alttan üsten başparmağın ve işaret parmagınla yavaştan başla sonra bebek emişi gibi sağıp dene derim.hem sende sütten mi tiskindi mamanın kıvamına mı alıştı yoksa sadece biberona mı alıştı anlamış olursun.

kız hülya arabam yok derdim yok sempatiksalakcinni

selamm kızlarrrrrrr
havvacım sütünü hangi makineyle,kaç saatte bir sağıyosun benim kız bazen emmemek için direniyo iyi çeken bir makina alıp sağsam diye düşünüyorumm...

tünaydın diyeyim artık

, mutlu03, XSIDE, hulen+, meltemsahin, HavvaEsen+

nasılsınız kızlar..?

teşekkürler ben bugün iyiyim bebeğim artık uzun uyuyor gece 11-12 gibi emziriyorum sabah 5 6 gibi uyanıyor tekrar 1 saat uyuyor bu bana çok iyi geldi

bu arada bebekler neden emmezki bende bazen zorla sallayarak şarkı ıslıkla emziriyorum gazdanmı acaba yeni yeni 20-30 dk emmeye başladı çnceden 5 dk emiyordu

benim oğlum 3 aylıkken 6500 geldi geçmişe baktım 7 kiloları az bulmuş bazıları drumuz iyi ayına göre demişti

selamm kızlarrrrrrr
havvacım sütünü hangi makineyle,kaç saatte bir sağıyosun benim kız bazen emmemek için direniyo iyi çeken bir makina alıp sağsam diye düşünüyorumm...

drlar önermiyor bende çok düşündüm ama hala almadım gece uykuda bol bol veririm diyprdum ama zaten bırakcaklar gibi en iyisi hiç bulaşmayalım

selamm kızlarrrrrrr

Canım ben medela nn mini elektrikli pompasını kullanıyorum çok da memnunum. Çalışmaya başladığımdan beri sütümü de arttırdı üstelik. Üç bilemedin dört saatte bir sağıyorum canım...Ama Esra emmeyi tamamen bıraktı. Seninki de bırakmasın sonra

ne bileyim canım ya kafam karıştı sadece uyku anlarında güzel emiyo sağıp kaşıkla versem genede soğurmu acep memeden?

doğru söylüyosun canım zaten zar zorrr emiyo hepten bırakmasın demi öykü uyandı ben kaçtım opuyorumnanaktan

Çanakkale havasını benim için de çek içine canım..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Kaç yıl kalacaksınız Diyarbakır da

ilçeleri 2 yıl,merkez 4yıl havvacım. amamerkez güzel. araştırdım içim rahatladı. hayırlısı neyse o olsun.

sağol fatoşum. yolunuz düşerse beklerim hepinizi.

karpuz yerik kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

sağol canım ama sagınca az geliyo acaba daha iyi pompamı mı alsam benim pompam çok küçük

arada sagıyorum o zaman içiyor galiba biberona alıştı sürekli sagayım bari 1 sene emsin çok istiyorum ama yeni nesil tembel galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…