aminn cnm aminn inşallahh..
anlat kendini hikayeni azcık. tanışak a.s.
günaydın herkese ismim demet nasıl bebişleriniz artık anne olmaya baya alıştım çünkü yanlız büyütüyorum oğlumu 3 buçuk aylık şuanda ama emmiyor 3 ay emdi sonra bıraktı bazen uykuda emiyor ama sürekli emmediğinden sütüm azlıyor ne yapıcam bilmiyorum((
selammm
ben annemdeyim çanakkalede.
geziyorum dolaşıyorum kafa dağıtıyorum.
internetten kiralık evlere de bakıyorum arada..
bakalım nasıl olcak.
ya kızlar şu oto koltuğu konusunda ne düşünüyorsunuz. BOY 150 CM, KİLO 36 olana kadar diyor ama bizim bebişler daha çok küçük ve destekle en fazla yarım saat oturabilirler. aralıksız oturmaları da zararlı olabilir. o da durursa tabii.
bi yandan riski azaltmak amaç ama bi yerlerde bi yanlışlık var gibi. ikiz, üçüz çocuğu olanlar ne olacak?
yada arabası olmayıp, başkasının arabasında seyahat etmek durumunda olanlar???
daha erken diye almamıştık biz, şimdi ne olacak???
ben çocuğumun sağlığını elbette düşünüyorum ama bu durum aklımı karıştırdı. tam yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakala döndü??? kafamçokkarıştı
kimsenin bi fikri yok mu yawwwww bilmiyorumkismile
günaydın herkese ismim demet nasıl bebişleriniz artık anne olmaya baya alıştım çünkü yanlız büyütüyorum oğlumu 3 buçuk aylık şuanda ama emmiyor 3 ay emdi sonra bıraktı bazen uykuda emiyor ama sürekli emmediğinden sütüm azlıyor ne yapıcam bilmiyorum((
Güle güle büyüt bebeğini bende havva gibi düşünüyorum sağıp versen.makinen yoksada bana sağlık ocagındaki hemşire elle sağ demişti daha iyi cıkar diye hoş benim makine falan vardıda süt yoktu CADIARZU.alttan üsten başparmağın ve işaret parmagınla yavaştan başla sonra bebek emişi gibi sağıp dene derim.hem sende sütten mi tiskindi mamanın kıvamına mı alıştı yoksa sadece biberona mı alıştı anlamış olursun.3 senelik evliyiz oğlumuz şuanda 4.ayında izmirde oturuyoruz anne olmayı çok istiyordum ama eşim biraz bekleyelim demişti 2 sene bekledik ve harika bi oğlumuz oldu günlerimiz onunla geçiyor işte ama emmiyor biraz üzgünüz mamaya alıştı..senağlama
kimsenin bi fikri yok mu yawwwww bilmiyorumkismile
tünaydın diyeyim artık
, mutlu03, XSIDE, hulen+, meltemsahin, HavvaEsen+
nasılsınız kızlar..?
selamm kızlarrrrrrr
havvacım sütünü hangi makineyle,kaç saatte bir sağıyosun benim kız bazen emmemek için direniyo iyi çeken bir makina alıp sağsam diye düşünüyorumm...
selamm kızlarrrrrrr
havvacım sütünü hangi makineyle,kaç saatte bir sağıyosun benim kız bazen emmemek için direniyo iyi çeken bir makina alıp sağsam diye düşünüyorumm...
ne bileyim canım ya kafam karıştı sadece uyku anlarında güzel emiyo sağıp kaşıkla versem genede soğurmu acep memeden?
Çanakkale havasını benim için de çek içine canım..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Kaç yıl kalacaksınız Diyarbakır da
tünaydın diyeyim artık
burcucum saol canım..
,hilalcim tayininiz çıkmış hadi hayırlısı canım sağlıkla gidip hayırlısıyla biter inşallah şark göreviniz....
hulencim benim bi fikrim yok canım almadımda zaten oto koltuğu
deme hoş geldin izmirden 3 olduk oh maşallah analı bablı büyüsün oğluşun
serapçım hayırlı yolculuklar özlüycez sizi...
bersucum bende kararsızım bez konusunda molfiksemi geçsekki acep....
, mutlu03, XSIDE, hulen+, meltemsahin, HavvaEsen+
nasılsınız kızlar..?
Analı babalı büyüsün kuzucuğun inşallah.
Pompayla sağarsan sütün azalmaz canım. Benim kız bir aylıkken bıraktı emmeyi sürekli sağıp veriyorum sütümü. Sağdıkça arttı. ama sık sık sağıyorum. sadece anne sütü alıyo. Gelişimi de maşallah çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?