2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mrb güzelim, Miray iyi canım. banyo yaptı uyuyor. bilmiyorum işte, araştırmadım da hiç. ama arabada kucağımda daha iyiydik biz bilmiyorumkismile

bizde almadık işteee. o yüzden bi sorayım dedim.
benim boğazım malum, yine aynı. geçmek bilmedi. borozan gibi hissediyorum kendimi akannehir

Hülyacım bizim de arabamız yok kiiii

tamam da başkasının arabasına binmiyor musunuz hiç???
o zamna ne olacak???

selam kızlar.

ben de medela mini elektrikli kullanıyorum. sesi hariç çok memnunum. bende de artış oldu sğmaya başladığımda. düzenli sağarsanız sağacağınız saatte sütünüz dolu oluyor. dikkat edin göreceksiniz.

adaşım oto koltuğu konusunda biz de aynı soruları eşimle sorup duruyoruz..biri çıkıp açıklama yapsa iyi olacak. biz burak'a oturmaya başladığında alcaktık zaten, şimdilik pusetini oto koltuğu gibi kullanıyoruz ama benim 2 tane de yeğenim var, onlarla binince ne olcak ki?

mama ve ek gıda veren anneler,

hangi marka mamayı veriyorsunuz, memnun musunuz? doktor bana lactum diye bir marka söyledi ama hiç duymamıştım hem de bebek mağazalarında, eczanelerde, markette falan pek göremedim. onun yerine aptamil 1 no alayım diyorum ne dersiniz? benim yedek sütlerim bitti, şimdi yetmediği günlerde mama vereceğim.

bir de kızlar ben burak'a karpuz salatalık yalattım 1-2 kere. ittiriyo ya.. annem bugün yoğurt yaptı onu da yememiş..ittirmiş. benim oğlan ek gıdaya geçemeyecek sanırım, hep süt içecek :) ne yapsam acaba?:uhm:

yaa benim oğlana bişiler oldu sabah 4 ten beri uyumuyo gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyo bi türlü dalamıyo neler yaptık tık yok gözleri kan çanağı oldu resmen kakasını yaptı gazı yok karnı tok neden acaba yaa bide sıçrıyo ara ara akşamda çok zor uyudu kucakta gezdirdim tam 2 saat belim koptubilmiyorumkismile

Merhaba kizlar....
Umarim hepiniz iyisinizdir kaç gündür pek giremiyorum misafirlerim vardi
geçmisede dogru düzgün bakamadin
Biz iyiyiz bugün kizim tam 4 aylik oldu alkisalkisalkis
yarinda doktor kontrolumuz ve asimiz var bakalim kilo almismi.

Hepinizi çok öpüyoruz

ben mama vermiyorum o konuda bilgim yok cnm ama yoğurdu açken vermeyi deneyin bide içine çok az pekmez kat benimki öyle yedi biraz bide elma suyu ver onu seviyo bebekler genelde

selam kıslar nasılsınız
emmiyo alara ya hala zorla veriyorum ağzına memeyi karnı aç ama emmiyo işte napıcamı bilemedim zaten az kilosu.artık resmen yuvarlanıyo benim kız.geceleride sırtüstü yatırıyorum bi bakıyorum yüzüstü dönmüş mışıl mışl uyuyo :)
sevilirem cnm benimkide gece uyumadı naptıysam en sonunda ayağımda sallaya sallaya uyuttum oda zorla hiç böle yapmazdı huylarımı değişiyo ne

sanırım bu aylarda aynı olacak bebeklerimiz.bizde 320gr aldık topu topu...((

geçmiş olsun canım.acil şifalar..emmeme sorunu bizdede var..

evet azda olsa türk malı var.deterjan olarak ne var şu makineye.maalesef ben ariel kullanıyorum.bide primaa.bu kadar digerlerini kullanmıyorum.en azından alternatifleri var...bana seçenek sunun bakalım.

yaa yıllardır bende öyle biliyorum.banada sakın alışveriş yapmayın derler bazı arkadaşlarımız.bende arada sırada yaparım alışveriş..

ee bayagı türk malı varmış.bende söyleniyordum.çogunuda kullanırım.yaşasın..

ah be kuzum o dert bended var biliyon adanaya gemecegiz.yola çıktamadn oto koltugu almamız gerek.defneye bi arkadaşımızın kızı büyüdü.sagolsun o verdi oto koltugunu.defneninki hazır ama.maalesef zeynebede gerek.off çokta pahalılar.haftaya zeynebe oto koltugu bakacagız.mecbureen..bence senrin yazdıgın büyük gelmezmi yaa.daha küçükleri varr..biz gelence görürsün defneninki tam kendine göree.ee zeynep bübüyüncede defnecik absınınkini kullanır.en azından biz o yöhden yırttık...

selammm
ben annemdeyim çanakkalede.
geziyorum dolaşıyorum kafa dağıtıyorum.
internetten kiralık evlere de bakıyorum arada..
bakalım nasıl olcak.

canım merkez diyorbakır çok güzelmiş ..benim yakın akarbamın eşide subaydı orda 4 yım kaldılar harika.diyo.ama merkezi için diyodu..hayırlısı olsun.inşallah memnun olursunuz..

yook kucakta taşımayı izin vermiyorlar..defneninde puseti var ama yola çıkarken oto koltugunu monte ettirecegiz.önemli olan sabit olması..
...

ya hülyam aynısı bended var sorun.defneyle güya ek gıdaya geçtik ama çok zor yiyo.bazende aglıyo sanki yemeyecegim zorlama den gibi gözüme bakıyo.benimde bu kızla işim varr.bide emmeyi reddediyo..bende ne yapacagmı şaşırdım.doktorumuz eger 15 güne kadar ek gıdayı redederse getir dedi.bakalım..

ya bu bebelere bişiy oluyo büyüyorlar.büyüdükçede huyları degişiyo..

salam canım.maşallah eceme oda 4 aylık oldu damekk,hadi bakalım aşılarını inşallah sorunsuz atlatır...bizimde 7 hazirende aşılmızz..

ben mama vermiyorum o konuda bilgim yok cnm ama yoğurdu açken vermeyi deneyin bide içine çok az pekmez kat benimki öyle yedi biraz bide elma suyu ver onu seviyo bebekler genelde

ya hiç doktora demedem.bama pekmez agır olur diyolar dogrumuki bende bi danışayım.bende açken deniyorm ek gıdayı.bende elme suyu vediyorum ama bi gör yerken dört büklüm ouyo.sinirleniyo yerken ..zor yutuyo.offf benim işim var desene..

aman iyi emsinlerde.ne edek...benimide dönüyo.ama hiç gece dönmüyo...

başkasının arabasına binicem diye araba koltuğumu alıcam kız. heee çok istiyorlar ise belirlersinler bebekleri hediye etsinler bebek firmaları ile yaptıkları anlaşmadan düşerler.dün bir bugün iki hemen chicco reklam vermeye başladı

Son düzenleme:

ah be kuzum 1 haziran itibariyle oto koltugu zorunlu hale geldi...offf çok pahalılar yaaa...başkasının koltugunada binsen oto koltugu omacakmışş.cezasıda var yani..(((

ben aptamil kullanıyordum onda çok kustu ve günde 5-6 kez kaka yaptı çok kaka yaptıran mama bebege yaramazmış sma nın tadını acı buldu ben tadına bakıyorumda hep muhtemelen nedeni acımsı olması Dr u da tüm mamaların içeriği aynı farkları farklı sen tatırarak deniyeceksın sevdiğini ver dedi.bende çok araştırdım bebelac ı sevdide biz 3 aydır falan bebelac kullanıyoruz gece meme gunduz mama maşallah kilo alımı falanda iyi.

bazen Duru'da yapıyor bi veriyorum ittiriyor 5 dk sonra tekrar veriyorum ağzını açıyor yiyor 1 kere almayınca hemen vazgeçip bırakma 10 sn lik hafızaları var 20 sn sonra tejkrar deniyebilirsin ben 5 dk bekliyorum.yogurdun içine elma rendele rondodan geçir dene yada pekmez.(aman yogurdu ben bile sırf yiyemem onlar nasıl yesin hiçte sevmem mecburiyetten 41-2 kaşık o kadar )

bi banyo yaptırmayı denesen rahatlar hemde o arada iyice yorulur sudan.

ben havuç suyu ve elma suyu ile başlamıştım tatsız tutsuz yoğurtla başlamasanız meyve suyu şile başlamayı deneseniz.

benim kıza az önce ilk defa havuç suyu verdim.ehh fena degildi.iki yüzünü buruşturdu ama içti...
ben bi doktorunu arayayım bakalım idrar sonuçlarımız ne çıkmış..

iyiki bi çoçuk doğurduk :bbo: hepsi bizimi buldu.klava:

evet yaaa...
canım bende ilk elma suyuyla başladım.önce suyuyla başladım.içiyo ama dört büklüm oluyo.bana sevmedi gibi gledi ama tabikide vazgeçmek yok.yogurdada şimdi doktoru arayayım sade yemiyo diyeyim ne diyecek..bu arada bende yogurt ve ayran hiiç sevmem..anca yogurt süzme yoğurt olursa yerimm,.....

banyo yaptırdın mııı? bizim kız ortalama 20:30 civarı uyuyor ama geçen akşam deli gibi uykusu olmasına rağmen ne yaptıysam uyuyamadı. ılık bi duş aldırdım ve uyuyana kadar klima çalıştırdım. miss gibi uyudu. belki senin kuzuda da işe yarar.

oyy maşşallah kuzuma. sağlıkla büyüsün inş.

iyiki bi çoçuk doğurduk :bbo: hepsi bizimi buldu.klava:

vallahi yaaaa mafoldumben

ben aptamil 1i kullanıyorum biraz pahalı ama en güzeli o sanırım benimki onu severek içiyor

canım katı meyve presi var evde.onla yapıyorum.çok iş görecek.bence alın ..daha sebzelerin suyunu çıkarıp içirecegiz.bence faydalı...

meyvenin puresini degil de sadece suyunu mu cikartiyor? ben bu konulari hic bilmiyorum kitaplardan, internetten ve sizlerden ogreniyorum..yardimci olcak kimsem de yok cunku..oyuzden herseyi soruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…