ben babystar deneyeceğim ülkerinmiş. ama molfix var bende prima gibi aynı. paketi açtım inceledim ama kullanmadım eğer o da prima gibi nemli bırakıyorsa kullanamam zaten ama türk malı molfix.canım cok saol bunları kırmızı kalaemle yazıp mutfakatakı panomun ustunne yapıstırdım mutfaga gırdıkce bakıp ezberlıyorum ama tek sorum prıma bezı konusunan nasıl yapcaz bezı degıstırmek lazım ozaman evybaby kullanan varmı nasıl kızlar
bence de öyle canım. adamlar hep türk malı satıyor nasıl türke düşman olsunlar değil mi? lcw de mi türk malıymış canım?Bim ile ilgili söylenenler tamamen uydurma canm, bir ara Lcw için de öyle demişlerdi hatırlarsanız...
Bir firma bulunduğu piyasada fazla pay sahibi olmaya başlayınca malum bu tür söylentiler çıkıyor!!
evet canım ya o şehitlerimiz de var. kesinlikle onların parmakları var.Yahudi malları konusunda çok haklısınız kızlar. Ben de artık kullanmamamya çalışacağım o ürünleri. Akpak sağol canım...
Aynı günlerde Mersin deniz üssüne pkk saldırısı da yapıldı ve şehitlerimiz var. Ama kimse bunlardan bahsetmiyor. Bence o işte de yahudilerin parmağı var. Gazeteler tvle. atladı gitti şehitlerimizi. Bir şehit arkasında onlarca yaşlı göz bırakıyor.
ben uzun süreden beri oto koltuğunu kullanıyorum canım. herhalde 40ı çıkınca almıştık. ne sorduğunu tam anlamadım ama kesinlikle bizim kucağımızdan çok çok daha güvenli. dediğin gibi çok pahalılar ve benim aldığım sadece 18 aya kadar sonra bir büyüğünü alacam of of dünyanın parası. belki bu yasadan sonra ucuzlar veya yeni markalar çıkar. biz 150 tl aldık, daha uygunları da var. ama bu yasa çıksa da çıkmasa da ben kullanacaktım çünkü gerçekten bir ani fren anında arabaya birşey olmasa bile bebeğe olabilir o kadar güvensizler kucakta. kazayı siz düşünün daha.kimsenin bi fikri yok mu yawwwww bilmiyorumkismile
bence başkasının arabasındayken ceza yazmazlar. sonuçta ruhsat denen birşey var. yine de tvden bilgilendireliler tabi
fatos nasılsın canım aras bey nasıllar bakimmm :ecrin_bebek:tünaydın diyeyim artık
burcucum saol canım..
,hilalcim tayininiz çıkmış hadi hayırlısı canım sağlıkla gidip hayırlısıyla biter inşallah şark göreviniz....
hulencim benim bi fikrim yok canım almadımda zaten oto koltuğu
deme hoş geldin izmirden 3 olduk oh maşallah analı bablı büyüsün oğluşun
serapçım hayırlı yolculuklar özlüycez sizi...
bersucum bende kararsızım bez konusunda molfiksemi geçsekki acep....
, mutlu03, XSIDE, hulen+, meltemsahin, HavvaEsen+
nasılsınız kızlar..?
canım sizin oto koltuğu yokmuydu hani elifi de yatırmıştık içine. sizin değil miydi yoksa?selam kızlar.
ben de medela mini elektrikli kullanıyorum. sesi hariç çok memnunum. bende de artış oldu sğmaya başladığımda. düzenli sağarsanız sağacağınız saatte sütünüz dolu oluyor. dikkat edin göreceksiniz.
adaşım oto koltuğu konusunda biz de aynı soruları eşimle sorup duruyoruz..biri çıkıp açıklama yapsa iyi olacak. biz burak'a oturmaya başladığında alcaktık zaten, şimdilik pusetini oto koltuğu gibi kullanıyoruz ama benim 2 tane de yeğenim var, onlarla binince ne olcak ki?
ülkerin hero baby sini almış eşim ama elifim tadını beğenmedi. tükürüyor nerden öğrendiyse kaydirigubbakcemile3 canım alışır sinirlendirmeden yavaş yavaş ısrarla deneyin.mama ve ek gıda veren anneler,
hangi marka mamayı veriyorsunuz, memnun musunuz? doktor bana lactum diye bir marka söyledi ama hiç duymamıştım hem de bebek mağazalarında, eczanelerde, markette falan pek göremedim. onun yerine aptamil 1 no alayım diyorum ne dersiniz? benim yedek sütlerim bitti, şimdi yetmediği günlerde mama vereceğim.
bir de kızlar ben burak'a karpuz salatalık yalattım 1-2 kere. ittiriyo ya.. annem bugün yoğurt yaptı onu da yememiş..ittirmiş. benim oğlan ek gıdaya geçemeyecek sanırım, hep süt içecek :) ne yapsam acaba?:uhm:
selam kıslar nasılsınız
emmiyo alara ya hala zorla veriyorum ağzına memeyi karnı aç ama emmiyo işte napıcamı bilemedim zaten az kilosu.artık resmen yuvarlanıyo benim kız.geceleride sırtüstü yatırıyorum bi bakıyorum yüzüstü dönmüş mışıl mışl uyuyo :)
sevilirem cnm benimkide gece uyumadı naptıysam en sonunda ayağımda sallaya sallaya uyuttum oda zorla hiç böle yapmazdı huylarımı değişiyo ne
benim kız da 2ye kadar uyumadı gece. sıcaktan mıdır nedir...
benim kız neden dönmüyor acaba? kaç aylıkken dönmeye başlıyorlar?