2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben babystar deneyeceğim ülkerinmiş. ama molfix var bende prima gibi aynı. paketi açtım inceledim ama kullanmadım eğer o da prima gibi nemli bırakıyorsa kullanamam zaten ama türk malı molfix.
Bim ile ilgili söylenenler tamamen uydurma canm, bir ara Lcw için de öyle demişlerdi hatırlarsanız...
Bir firma bulunduğu piyasada fazla pay sahibi olmaya başlayınca malum bu tür söylentiler çıkıyor!!
bence de öyle canım. adamlar hep türk malı satıyor nasıl türke düşman olsunlar değil mi? lcw de mi türk malıymış canım?
evet canım ya o şehitlerimiz de var. kesinlikle onların parmakları var.

kimsenin bi fikri yok mu yawwwww bilmiyorumkismile
ben uzun süreden beri oto koltuğunu kullanıyorum canım. herhalde 40ı çıkınca almıştık. ne sorduğunu tam anlamadım ama kesinlikle bizim kucağımızdan çok çok daha güvenli. dediğin gibi çok pahalılar ve benim aldığım sadece 18 aya kadar sonra bir büyüğünü alacam of of dünyanın parası. belki bu yasadan sonra ucuzlar veya yeni markalar çıkar. biz 150 tl aldık, daha uygunları da var. ama bu yasa çıksa da çıkmasa da ben kullanacaktım çünkü gerçekten bir ani fren anında arabaya birşey olmasa bile bebeğe olabilir o kadar güvensizler kucakta. kazayı siz düşünün daha.
bence başkasının arabasındayken ceza yazmazlar. sonuçta ruhsat denen birşey var. yine de tvden bilgilendireliler tabi

fatos nasılsın canım aras bey nasıllar bakimmm :ecrin_bebek:
canım sizin oto koltuğu yokmuydu hani elifi de yatırmıştık içine. sizin değil miydi yoksa?

ülkerin hero baby sini almış eşim ama elifim tadını beğenmedi. tükürüyor nerden öğrendiyse kaydirigubbakcemile3 canım alışır sinirlendirmeden yavaş yavaş ısrarla deneyin.

benim kız da 2ye kadar uyumadı gece. sıcaktan mıdır nedir...
benim kız neden dönmüyor acaba? kaç aylıkken dönmeye başlıyorlar?

iyiki bi çoçuk doğurduk :bbo: hepsi bizimi buldu.klava:

ya oğlum oto koltuğunda durmuyorsa ne yapacaz her çocuk sevmiyor ki benim arkadaşımın oplu kesinlikle durmuyor onun içinde o zaman ne olcak dışarımı çıkmıyalım yani :sm_confused:

slm kızlar
Ecenaz ın idrarında iltihap çıktı o yüzden yavrum beslenememiş ve kilo alamamış antibiyotiğe başladık 10 gün sonra tekrar gidicez...
geçmişe bakamadım herkes iyidir inş
RÜVEYDA bakıyorum tatlım

meyvenin puresini degil de sadece suyunu mu cikartiyor? ben bu konulari hic bilmiyorum kitaplardan, internetten ve sizlerden ogreniyorum..yardimci olcak kimsem de yok cunku..oyuzden herseyi soruyorum..

evet canım meyve ve sebzenin suyunu çıkarıyoo.püresini atıyoo...

geçmiş olsun canım yaaa.benim doktorda sezeryandaymış sonuçlar çıktı ama bi ögrenemedim.yine arayacagım..acil şifa olsunn...

hülyacım ben aptamil pre veriyordum kızıma ama tadını beğenmedi ve mama yiyince kusuyordu. şimdi lactum 1 aldım bunun tadını beğendi sanırım. çünkü çok fazla dışarı atmıyor. aptamil i sevmediğni şimdi lactum u verince anladım. bebelac ın numunelerinden denemiştim ama onuda beğenmedi benim kuzum. ama gerçektende kokuyolardı :umursamaz:ama bunun kokusu iyi geldi bana lactum un şuan piyasada bulunamama sorunu varmış. canım bende çok zor buldum. lactum ülkerin maması. ülkeri aradım ithalatda sorun var o yüzden bulamayabilirsiniz dedi. ... merkezde ist. eczanesinden aldım.

bu ana kucağını oto koltuğu olarak kullanamıyomuyuz. sonuçta o da arabaya monte ediliyor. valla biz ona güvendiğimiz için almadık ve almayı da düşünmüyorduk.

kizlar bebegini kundakla uyutan var mi? benimkisi kundaksiz uyuyamiyor. elleri yuzune yada yataga carptikca sinir oluyor ciglik cigliga uyaniyor sonra.. Allah'a sukur yine kundakla uyuyor , rahatca uyusunde ben raziyim kundak yapmaya.. ne zaman biraktiniz siz kundak yaptiysaniz?

canım sizin oto koltuğu yokmuydu hani elifi de yatırmıştık içine. sizin değil miydi yoksa?

canım o burak'ın. arabaya da monte edilebiliyo ama sabitler kadar güvenli değil. malum uzun yola da çıkıyoruz biz sık sık.ben arabaya sabitlenenlerden alacağım. benim alacağım dediğim yine nerden baksan 2-3 ayı bulur :) bu kararsızlıkla :)

ahh canım benim kıyamam. canım dikkat et, ilk antibiyotikte ishal ve ardından pişik olmasın kuzum. biliyorsun biz çok çektik. 2. kullandığımızda pişik olmadı, hafif kızarıklıkla atlattık çok şükür. geçmiş olsun yavruma..

üç aylık olana kadr seslenmedi.sonrasında kendi çıkmaya kalkışıyo.yani biz 1 ay oldu kundak yapmayalı.yani kundak dediysem ellerinide battaniyenin altına alıyordum ama şimdi gögüs hizasına kadar örtürüyo...

saol teyzesi
evet ya ilk defa antibiyotik veriyorum dur bakalım inş bişi olmaz SUPRAX verdi

gülşahcım geçmiş olsun tatlım. üzme kendini bizde kullandık antibiyotik. sonrasında çok şükür rahatladı kuzum. merak etme annesi iyileşir bebişin inşallah.

hıım bu mama işini deneyerek anlayacağız anlaşılan. sağolun kızlar..çıkarken alayım bi tane.

akşam elma ve havuç suyunu deneyim bir de. doktor bana yoğurtla başla demişti.belki annem tokken vermiştir, bir de açken deneyim.

slm kızlar..naber..geçmişe bakmadım bakicim şimdi.bi gözüme ecenaz çarptı..geçmiş olsun canım..inş kısa zmanda düzelir..

bizde yıkadık oğlanı bi saatir sesi çıkmıyo ama heran tetikteyim ayşegül bende ğekmez ağır gelir diye düşünüyodum ama dr söyledi yoğurda kat diye bizimde kızdan büyük oto koltuğumuz var ama oda oturacak mecburen oğlanıda anakucağına oturtucam zaten daha çok küçükler oto koltuğuna oturamazlar bu pusetler emniyet kemeriyle bağlanıyo arkaya ters şekilde 9 kgya kadar oturulabiliyo çünkü daha tamoturamadıkları için mecburen öyle yapıcaz

meyvenin puresini degil de sadece suyunu mu cikartiyor? ben bu konulari hic bilmiyorum kitaplardan, internetten ve sizlerden ogreniyorum..yardimci olcak kimsem de yok cunku..oyuzden herseyi soruyorum..

evet katı meyve sıkacağı diye geçiyor posasını ayrı kaba atıyor suyu ayrı akıyor.ben geçen sene sinbo nun kini almıştım 49 tl ye ufak ama gecenlerde görmüştüm 39 mu ne çok pahalı değil ve kısın da çok işine yarıyacak indirimdeyken şimdiden al derim.

geçmiş olsun canım idrar'da niye iltihap çıkarmış sordun mu bende silerken çok dikkat ediyorum kakası pıtısına gelmesin diye ama ondan olur mu onuda bilmiyorum. inşallah 1 kutudan sonra cabucak iyileşir.

biz 20 gün falan kundak yaptık ama elinden Duru'da uyanıyordu bebekler ellerinden korkarmış zaten.eldiven takıyorduk 15 mayıs ta onlarıda çıkarttık.ama ellerine çok uyanıyor.sende 1 kolunu kundakta bıraksan öyle öyle alıştırsan sonuçta artık kocaman oldular alışması lazım.,

bizim defnecigin hazır oto koltugu ama zeynebe alacagız..off benim kız durmaz kesen oto koltugunda hiç sevecegini sanmıyorum..okadar para boa olmasın şimdi..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…