2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım idrar'da niye iltihap çıkarmış sordun mu bende silerken çok dikkat ediyorum kakası pıtısına gelmesin diye ama ondan olur mu onuda bilmiyorum. inşallah 1 kutudan sonra cabucak iyileşir..,

saol burcu
yok alakası oykmuş bende iltihap var idrarda deyince ama ıslak mendil bi kullanmıyorum çok dikkatli temizliyorum pamuk ve suyla dedim yukardan aşağı doğru temizliyorum dedim
alakası yok onunla dedi doktor vğcut kendi yaparmış böbreğe sıçrarsa ateş yaparmış ecenazın ateşi olmadı çok şükür böbrekleri temiz
zaten çok titiz davranan dikkatli annelerin başına daha sık gelir bu olay diyo..ve yine önden arkaya doğru temizlemeye özen göster dedi

off bide ben ögrenseydim şu sonucumuzu.5 dk sonra arayın dediler.birkaç da sorum olacak.bakalımm.beklemedeyim..

defnedede ateş falan yok.inşallah temiz çıkar..

off bide ben ögrenseydim şu sonucumuzu.5 dk sonra arayın dediler.birkaç da sorum olacak.bakalımm.beklemedeyim..

inş bişey çıkmaz cnm yaa bide yoğurda pekmez katma işini sor bakalım gerçi bana dr dedi ama doktor doktordan üstündür yanlış bişey yapmayalım

hülya havuç az olacak ama ona gçre fazla a vitaminide iyi değilmis 10 cc havuç 30 cc elma mesela

AYSEGUL YOGURDUN MIKTARINIDA SORSANA ILK 1 HAFTA YADA 2 HAFTA NASIL VERMELIYIZ DIYE BENDE YARIN BASLIYCAM YOGURTA

geçmiş olsun cnm allah şifa versin

inşallah temiz cıkar canım.

ayy bizim topiğe sırf 1 doktor lazım valla anaların soruları bitmiyor aklinialirimsmile

slm kızlae geçmişi okumadım
hasda bebişlere allah şifa versin
benim oğluşda kundaksız uyumuyor
şu oto koltu işinede çok saçma buldum doğrusu.
bizim var zaten ama
arabası olmayanlar bi taksiye binse n yapacak yada çoçuğu olmayanlar
çoçuk almayacakmı arabaya..
otobüs ve toplu taşımalar n yapacak peki
çok saçma bi uygulama bnce

hulen canım nerelisin geçende baba memleketi antep dönüşü yazmışsın dikkatimi çekti..bende antpteyim...

[/B]kızlar doktorumla görüştümm.zok şükür tertemiz idrarı dedi.ohh kurtuldumm..soruları yazayımm..
yogurdu sade sevmedi pekmez koyayımmı dedim. henüz çok küçük pekmez verme.meyve püreleri kat içine öyle sever dedi..
alerji yaptıgını nasıl anlayacagız bazen defnenin agız çevresi kızarıyo ama vücutta bişey yok dedim bizim için önemli olan vücududur.vücutta bişey yoksa bilki alerji yapmamış dedi.hem ellerini agzına götürüp duruyo onlar kızarıklık yapıyordur dedi..
her verdigimi 1-2 kaşık alıp bırakıyo yada tükürüyo tam karnını doyurmuyo bu yeterlimi şimdilik yoksa doyurmasımı lagzım dedim hayır ilk zamanlar için gayet iyi.daha ilerke zamanlarda tam doyarak yiyecek dedi.
kakamız bugün yeşil oldu dedim o çok normal katıya geçince zaten degişir dedi..
rejim yapabilirmiyim dedim asssla dedi..((
burcucum biz fincan kullanıyoruz.her ek gıda için önce fincan yarısı.öyle böyle zamanla bir fincan dolu olacakmış.oda anca 5.,ayı bulur gibi geliyo.acele etmeyin diyoo..

ohh çok şükür gözün aydın canım çok sevindim

iyi hadi gözünaydın temiz çıkmış tahliller...bencede pekmez ağır olur bee..meyve püresi en mantıklı yada suyunu koy içine..meyveli yoğurt gibi olur sever bence....

çok şükür defneciğin birşeyi yok.demekki canım farklı şeyler istemişte o yüzden kilo almamış annesi ek besinlerle cabuçak toparlar sende düşünme artık niye almadı diye.

sorular ve cevaplar gayet başarılı canım

acıktımmmm...gideyimde tıkınayım biraz...utku beyimizde komşuya gitti..arkadaşı hastaymış..gidiymde geçmiş olsun diyeyim diyo....bir alem ya bu oğlan...sizinkilerde büyüsün offfff görürsünüz..en rahat günleriniz valla şimdi...gözünüzü korkutmayım ama...sempatiksalakcinni

bu arada hoppala kullanan varmı kızlar ben komsumda görmüştüm nerdeyse 1-2 saat oyalıyordu bebeişi kadında işini gücünü hallediordu.akşamları eve bi gidiyorum annem butün gün Duyu şle oturmuş kalkınca ağlıyor diyo.yemek yapılmamış.kadının işi başından aşkın duru rehin almış hele geçen gün annemin yakasına bi yapışmış 2 eliyle ayy nasılda güçlüler alacaklı gibi çok komikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…