2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimde karnım aç yemek yok kız gelir okuldn birazdan oğlan durmadı ki yemek yapayım pratik bişiler söyleyin kızlarr

hadi gözün aydın bende pekmaz koymiyim bari sade deniyim olmadı meyve suyuyla tatlandırırız azcık

ohh çok şükür gözün aydın canım çok sevindim

iyi hadi gözünaydın temiz çıkmış tahliller...bencede pekmez ağır olur bee..meyve püresi en mantıklı yada suyunu koy içine..meyveli yoğurt gibi olur sever bence....

ayşegül, sonuç belli olmuş. gözün aydın
gülşah geçmiş olsun tatlım.

sagolun kızlar.vallahi önemli olan saglıgı aladıyysa almadı kilo.bi sorun çıkmasında alırız kiloyupek takmıyorum kafaya..benim kızın kilo almamasının sebebi beniadam akıllıemmedi.hep reddetti bazen aç bile uyuduoiyebilirim.mama kullanmıyoruz.ne biberon ne emzikk.vallaçok zor olmuştuu...

sibelcim hadi sendegit bakalım geçmiş olsunu,bu veletler büyüdükçe daha şeker oluyorlar..

hoppala kullamadım ben canımm...

bu arada bizim evdeki ana kucağı, oto koltuğu olarak da kullanılıyormuş. boşuna düşünmüşüm onca şeyi. darısı olmayanlara sempatiksalakcinni

hadi gözün aydın bende pekmaz koymiyim bari sade deniyim olmadı meyve suyuyla tatlandırırız azcık

sagol canımm..

valla benm gitmeme gerek kalmadı utku oğlanı almış bize getirmiş...

:roflol: kız grip degilmiydii..

bu arada bizim evdeki ana kucağı, oto koltuğu olarak da kullanılıyormuş. boşuna düşünmüşüm onca şeyi. darısı olmayanlara sempatiksalakcinni

hadi gözün aydın canım..

hülya havuç az olacak ama ona gçre fazla a vitaminide iyi değilmis 10 cc havuç 30 cc elma mesela

AYSEGUL YOGURDUN MIKTARINIDA SORSANA ILK 1 HAFTA YADA 2 HAFTA NASIL VERMELIYIZ DIYE BENDE YARIN BASLIYCAM YOGURTA

sağol bacım valla söylediğin çok iyi oldu..gerçi yiyeceğini sanmam ama olur da sever de yerse fazla verirdim ben kesin :)

canım çok sevindim. ne güzel temiz çıkmış. inş bundan sonra düzelir bebişlerimizin beslenmesi :ecrin_bebek:

off aynı benim annem..nasıl da sabırla akşama kadar kucaklarında tutuyorlar. ben olsam kafayı yerim heralde..hoppala kullanmadım, kullanan da görmedim canım.

sagol hülyam.inşallah düzelirler..kız benim kızda elmayı yogurdu sevmedi ama havuç suyunu sanırım sevdii..seninkide öyle olur belkii..

gülşah kuzum ecenin kilo boy çizelgesini ekleyeyim söylede.yazmammışsın diger topige..

aynı ben bıraksalar duru yedikçe vericemde firenliyorum hem hoşuma gidiyor hem korkuyorum.

bizim ki allahtan kucakta değil sevmiyor kucağı ana kucagında oturuyor hasbam.inatla ben 2 ay aldırmadım kucaga alışmasın diye sadece emzirirken aldım birde arada sıcaklığımı hisstesin diye onun haricinde hep pusetinde sevdim.biarz daha büyüsün annemle mutfakta yemek yaparlar artık yoksa ev halkı açlıktan kırılacak.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayşegül hadi gözünaydın
kızlar bncede pekmez ağır gibi daha
bnde yoğurt verem ddiyom da nkaar versem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…