benimde karnım aç yemek yok kız gelir okuldn birazdan oğlan durmadı ki yemek yapayım pratik bişiler söyleyin kızlarr
hadi gözün aydın bende pekmaz koymiyim bari sade deniyim olmadı meyve suyuyla tatlandırırız azcık[/B]kızlar doktorumla görüştümm.zok şükür tertemiz idrarı dedi.ohh kurtuldumm..soruları yazayımm..
yogurdu sade sevmedi pekmez koyayımmı dedim. henüz çok küçük pekmez verme.meyve püreleri kat içine öyle sever dedi..
alerji yaptıgını nasıl anlayacagız bazen defnenin agız çevresi kızarıyo ama vücutta bişey yok dedim bizim için önemli olan vücududur.vücutta bişey yoksa bilki alerji yapmamış dedi.hem ellerini agzına götürüp duruyo onlar kızarıklık yapıyordur dedi..
her verdigimi 1-2 kaşık alıp bırakıyo yada tükürüyo tam karnını doyurmuyo bu yeterlimi şimdilik yoksa doyurmasımı lagzım dedim hayır ilk zamanlar için gayet iyi.daha ilerke zamanlarda tam doyarak yiyecek dedi.
kakamız bugün yeşil oldu dedim o çok normal katıya geçince zaten degişir dedi..
rejim yapabilirmiyim dedim asssla dedi..((
burcucum biz fincan kullanıyoruz.her ek gıda için önce fincan yarısı.öyle böyle zamanla bir fincan dolu olacakmış.oda anca 5.,ayı bulur gibi geliyo.acele etmeyin diyoo..
kızartma yada makarna....
ohh çok şükür gözün aydın canım çok sevindim
iyi hadi gözünaydın temiz çıkmış tahliller...bencede pekmez ağır olur bee..meyve püresi en mantıklı yada suyunu koy içine..meyveli yoğurt gibi olur sever bence....
çok şükür defneciğin birşeyi yok.demekki canım farklı şeyler istemişte o yüzden kilo almamış annesi ek besinlerle cabuçak toparlar sende düşünme artık niye almadı diye.
sorular ve cevaplar gayet başarılı canım
ayşegül, sonuç belli olmuş. gözün aydın
gülşah geçmiş olsun tatlım.
hımm eşinle hemşehriymişiz nizip bize çok yakın....geçerken uğaryın beklerim canım...
siz merkezdesiniz galiba. inş canım, kısmet. siz de adanaya buyrun bekleriz.
hadi gözün aydın bende pekmaz koymiyim bari sade deniyim olmadı meyve suyuyla tatlandırırız azcık
valla benm gitmeme gerek kalmadı utku oğlanı almış bize getirmiş...
bu arada bizim evdeki ana kucağı, oto koltuğu olarak da kullanılıyormuş. boşuna düşünmüşüm onca şeyi. darısı olmayanlara sempatiksalakcinni
evet canım merkez..eşin bilir belki burda büyüdüyse..gazikentteyiz biz...inş canım geliriz..
hülya havuç az olacak ama ona gçre fazla a vitaminide iyi değilmis 10 cc havuç 30 cc elma mesela
AYSEGUL YOGURDUN MIKTARINIDA SORSANA ILK 1 HAFTA YADA 2 HAFTA NASIL VERMELIYIZ DIYE BENDE YARIN BASLIYCAM YOGURTA
[/B]kızlar doktorumla görüştümm.zok şükür tertemiz idrarı dedi.ohh kurtuldumm..soruları yazayımm..
yogurdu sade sevmedi pekmez koyayımmı dedim. henüz çok küçük pekmez verme.meyve püreleri kat içine öyle sever dedi..
alerji yaptıgını nasıl anlayacagız bazen defnenin agız çevresi kızarıyo ama vücutta bişey yok dedim bizim için önemli olan vücududur.vücutta bişey yoksa bilki alerji yapmamış dedi.hem ellerini agzına götürüp duruyo onlar kızarıklık yapıyordur dedi..
her verdigimi 1-2 kaşık alıp bırakıyo yada tükürüyo tam karnını doyurmuyo bu yeterlimi şimdilik yoksa doyurmasımı lagzım dedim hayır ilk zamanlar için gayet iyi.daha ilerke zamanlarda tam doyarak yiyecek dedi.
kakamız bugün yeşil oldu dedim o çok normal katıya geçince zaten degişir dedi..
rejim yapabilirmiyim dedim asssla dedi..((
burcucum biz fincan kullanıyoruz.her ek gıda için önce fincan yarısı.öyle böyle zamanla bir fincan dolu olacakmış.oda anca 5.,ayı bulur gibi geliyo.acele etmeyin diyoo..
bu arada hoppala kullanan varmı kızlar ben komsumda görmüştüm nerdeyse 1-2 saat oyalıyordu bebeişi kadında işini gücünü hallediordu.akşamları eve bi gidiyorum annem butün gün Duyu şle oturmuş kalkınca ağlıyor diyo.yemek yapılmamış.kadının işi başından aşkın duru rehin almış hele geçen gün annemin yakasına bi yapışmış 2 eliyle ayy nasılda güçlüler alacaklı gibi çok komikti.
sağol bacım valla söylediğin çok iyi oldu..gerçi yiyeceğini sanmam ama olur da sever de yerse fazla verirdim ben kesin :)
canım çok sevindim. ne güzel temiz çıkmış. inş bundan sonra düzelir bebişlerimizin beslenmesi :ecrin_bebek:
off aynı benim annem..nasıl da sabırla akşama kadar kucaklarında tutuyorlar. ben olsam kafayı yerim heralde..hoppala kullanmadım, kullanan da görmedim canım.
yok kız grip deil gözü şişmiş..mikrop kapmış dün parka inmiştik...sagol canımm..
:roflol: kız grip degilmiydii..
hadi gözün aydın canım..
aaa kız benim kuzende gazikentte sanırım.isim hiç yabancı gelmedi.sitedeler.orda çok var site.gitmiştiktee..
sağol bacım valla söylediğin çok iyi oldu..gerçi yiyeceğini sanmam ama olur da sever de yerse fazla verirdim ben kesin :)
off aynı benim annem..nasıl da sabırla akşama kadar kucaklarında tutuyorlar. ben olsam kafayı yerim heralde..hoppala kullanmadım, kullanan da görmedim canım.
aynı ben bıraksalar duru yedikçe vericemde firenliyorum hem hoşuma gidiyor hem korkuyorum.
bizim ki allahtan kucakta değil sevmiyor kucağı ana kucagında oturuyor hasbam.inatla ben 2 ay aldırmadım kucaga alışmasın diye sadece emzirirken aldım birde arada sıcaklığımı hisstesin diye onun haricinde hep pusetinde sevdim.biarz daha büyüsün annemle mutfakta yemek yaparlar artık yoksa ev halkı açlıktan kırılacak.
ayşegül hadi gözünaydın
kızlar bncede pekmez ağır gibi daha
bnde yoğurt verem ddiyom da nkaar versem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?