sagol canım..önce bir iki kaşakla başla.sonra yarım türk fincanlarıyla yedir.sonra tam fincan yaparsın..
dün bende burak a bi çay kaşığı şeftali suyu verdim...önce yüzünü buruşturdu baktım sonra aranıyo...ağlıyo istiyo...vermedim tabi..yeter dedim...
ayşegül gözün aydın canım ii çıkmış
gülşahçım kıyamam ona çabucak geçer inşalalh canım..
yaren aptamil 1 kullanıyom canım bende...
gülşah kuzum ecenin kilo boy çizelgesini ekleyeyim söylede.yazmammışsın diger topige..
gülşahçım kıyamam ona çabucak geçer inşalalh canım..
üç aylık olana kadr seslenmedi.sonrasında kendi çıkmaya kalkışıyo.yani biz 1 ay oldu kundak yapmayalı.yani kundak dediysem ellerinide battaniyenin altına alıyordum ama şimdi gögüs hizasına kadar örtürüyo...
evet katı meyve sıkacağı diye geçiyor posasını ayrı kaba atıyor suyu ayrı akıyor.ben geçen sene sinbo nun kini almıştım 49 tl ye ufak ama gecenlerde görmüştüm 39 mu ne çok pahalı değil ve kısın da çok işine yarıyacak indirimdeyken şimdiden al derim.
biz 20 gün falan kundak yaptık ama elinden Duru'da uyanıyordu bebekler ellerinden korkarmış zaten.eldiven takıyorduk 15 mayıs ta onlarıda çıkarttık.ama ellerine çok uyanıyor.sende 1 kolunu kundakta bıraksan öyle öyle alıştırsan sonuçta artık kocaman oldular alışması lazım.,
bu arada hoppala kullanan varmı kızlar ben komsumda görmüştüm nerdeyse 1-2 saat oyalıyordu bebeişi kadında işini gücünü hallediordu.akşamları eve bi gidiyorum annem butün gün Duyu şle oturmuş kalkınca ağlıyor diyo.yemek yapılmamış.kadının işi başından aşkın duru rehin almış hele geçen gün annemin yakasına bi yapışmış 2 eliyle ayy nasılda güçlüler alacaklı gibi çok komikti.
Merhaba kızlar. Ne güzel ek gıdalara geçmiş herkes. Biz daha geçmedik. Doktorumuz henüz hiç bişey demedi. Zaten daha 4 de olmadık. Topiğin son bebeklerinden olmak hem iyi hem kötü. Neler olabileceğini önceden görmek güzel. Özellikle ürkütücü olabilecek durumların normal olduğunu daha yaşayıp panik olmadan öğreniyoruz. Ama herkesle beraber davranamamak da sabırsızlaştırıyor biraz.
Merhaba kızlar. Ne güzel ek gıdalara geçmiş herkes. Biz daha geçmedik. Doktorumuz henüz hiç bişey demedi. Zaten daha 4 de olmadık. Topiğin son bebeklerinden olmak hem iyi hem kötü. Neler olabileceğini önceden görmek güzel. Özellikle ürkütücü olabilecek durumların normal olduğunu daha yaşayıp panik olmadan öğreniyoruz. Ama herkesle beraber davranamamak da sabırsızlaştırıyor biraz.
Bu arada Demet hoşgeldin sen de aramıza. Nerelerdeydin bugüne kadar?
arkadaşlar bebişleriniz emzik alıyormu?benimki kauçuk damaksız yani yuvarlak başlıklı emzik aldı onuda eme eme şişirdi gene aynısını tutmak istiyor onsuz uyumuyor ama aynısından yok zaten onu aldığımda küçüktü kendisi büyüttü şimdi ne yapacam bi fikri olan varmıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?