2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dün bende burak a bi çay kaşığı şeftali suyu verdim...önce yüzünü buruşturdu baktım sonra aranıyo...ağlıyo istiyo...vermedim tabi..yeter dedim...

ayşegül gözün aydın canım ii çıkmış
gülşahçım kıyamam ona çabucak geçer inşalalh canım..
yaren aptamil 1 kullanıyom canım bende...

bir iki gece denedim kundaksiz ama hep battaniyesini acti, agzina aldi..simdi burda kis korkuyorum da ustunu acip hasta olacak diye de..olmazsa bu kis boyle idare edicez..ayrica sonuclarin iyi cikmis sevindim..

biz nerdeyse hic eldiven kullanmadik ilk bir hafta kullandik.sicakta elleri terliyordu hep cunku..elleriyle ne yapacagini bilmiyor ondan cok korkuyor.. ama bir seyleri tutmaya baslayinca daha iyi olur diye dusunuyorum.. bakalim hayirlisi. ama dedigini deneyecegim bir kolunu disarda birakayim..yarin deneyelim bakalim ins. yavas yavas cikariz kundaktan, dedigin gibi buyuduler artik

ah cnm keske turkiye'de olsam da alabilsem ama sagol burdan arastirip bulurum ins. ona benzerini

BEN facebooktaki tüm resimleri sildim geçen bize bi tanıdık geldi ayy hiçte sevmem kızı ben doğduğundan beri facede resimlerinize bakıyorum hastanede şunu giymişsin şöyleydi böyleydi duru'nun sacları smsiyahtı diyincee hee kadın bizi takibe almış dedim nazar danda korkarım kaldırdım resimleri burdan paylaşırım artık.

evet xside nazar çok kötü insanlar ne dediklerini bilmiyorlar kuzucuklarımız allaha emanet

o ne ilacı canım uyku falanmı veriyor yoksa.bizim oğlanda akşama kadar kucak istiyor bazen yemek yapamadığım oluyor benimde bazen çok sıkılyorum ama gene de canım oğlum içn değer diyorum allahım onları bizlere emanet etti canım oğlum iyiki varsın....

slm kızlar doğru dürüst giremiyorum pek nasılsınız herşey yolundadır umarım bebişler nasıl öpüyoruz hepinizi

Merhaba kızlar. Ne güzel ek gıdalara geçmiş herkes. Biz daha geçmedik. Doktorumuz henüz hiç bişey demedi. Zaten daha 4 de olmadık. Topiğin son bebeklerinden olmak hem iyi hem kötü. Neler olabileceğini önceden görmek güzel. Özellikle ürkütücü olabilecek durumların normal olduğunu daha yaşayıp panik olmadan öğreniyoruz. Ama herkesle beraber davranamamak da sabırsızlaştırıyor biraz.
Bu arada Demet hoşgeldin sen de aramıza. Nerelerdeydin bugüne kadar?

haklısın:ecrin_bebek:
bir çoğumuzun bebeği 4 aylık oldu, bizimkiler daha yeni 3 e girdi...
ama bence daha avantajlı gibi...

bilgisayarım yoktu canım hoşbulduk benim oğlumda 11 gün sora 4 olacak inş.kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bebişleriniz emzik alıyormu?benimki kauçuk damaksız yani yuvarlak başlıklı emzik aldı onuda eme eme şişirdi gene aynısını tutmak istiyor onsuz uyumuyor ama aynısından yok zaten onu aldığımda küçüktü kendisi büyüttü şimdi ne yapacam bi fikri olan varmıbilmiyorumkismile

kızlar bugün nasıl kötü bişiy oldu nasıl kötüü anlatamam
mutfaktayım gencerde pusetinde(taşıma koltuğu) mutfakta küçük masam var puset onun üzerinde yarım oturuş şeklinde idi.komşumun oğlu var 5 yaşında gencerde gencer hiç ayrılmaz zaten yanından ne yaptı nasıl oldu bilmiyorum ayak kısmından bastırınca olanlar oldu kuzum aşağıya nasıl düştü nasıl tuttum bilmiyorum sanki ağır çekimde düştü ben tuttum tutamadım hatırlamıyorum bile ben ağlıyorum oğlum ağlıyor ama nasıl ağlaşıyoruz anlatamam kızlar.. allah ım bütün bebişlerimizi korusun hepsine sağlık sıhhat versin.kimsenin başına gelmesin çok şükkürki bişiy olmamış yavruma:Saruboceq:

canım, benim kuzucuk ne emzik alıyor ne biberon benim derdim daha büyükkk oyy oyyy.o yüzden bi fikrim yok bu konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…