2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok geçmiş olsun elifcim...
Allah korumuş genceri valla..sakınmak lazım aslında çocuklardan..adı üstünde çocuk yaniii.anlamıyo ama..bizmde komşu var çok samimiyiz...çocukları küçük daha geliyolar bebişi sevicez die...elim yüreğimde dolaşıyorum sanki bişey olcak die...tutmak istiyolar kucaklarına alıp vermiyorum tabi...anneside bişey demiyo...bazen tavır yapıyorum oralı olmuyo...çok samimi olmasak görüşmicem nerdeyse o derecedeyim yani...

ayyy çok geçmiş olsun canım. nasılda korkmuştur benim paşam. ucuz atlatmışınız yine... adı üstünde çocuk işte ya... çok dikkat etmek lazım. ben bir çocuk geldiğinde yalnız bırakmamaya çalışıyorum ama herşey bir anlık işte...

kızlar birşey sormak istiyorum size... ben şimdiye kadar pompa kullanmadım hiç ama eylül gibi işe başlıcam yani melis 7 aylık olacak. o zaman bana pompa lazım olur mu? yani yine de gündüzleri süt bırakmam gerekir mi?
eğer gerekliyse şimdiden almak istiyorum en azından çok uzun uyuduğu zamanlar sağarım. ve hangi marka ve nasıl tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
kaç lira canım? benim kız da heroyu beğenmedi başka alırım belki
geçmiş olsun canım Allah şifa versin. benim kız da altını açıyorum bakıyorum ki kakası heryerine girmiş temizlemesi de zor oluyo canını yakacam diye korkuyom mafoldumben

Allah korumuş canım bir daha görmeyesin uf düşmeler kötüüüüü eyvahedigeldismile

bişi yazacaktım yine geçmişi okurken unuttum hep böyle oluyoooo

çok geçmiş olsun canım ya onlar meleklerin koruması altında ama biz anneler işte :teselli::teselli::teselli:

sagol hülyam.inşallah düzelirler..kız benim kızda elmayı yogurdu sevmedi ama havuç suyunu sanırım sevdii..seninkide öyle olur belkii..

dünürüm bizimkilerin damak tadı uyacak o zaman birbirine :roflol:

ayy canım benim. Allah korumuş..yükseğe koyma bari bi daha.sadaka falan vermek lazım aslında böyle durumlarda..

canım öğle arasında eve geleceksen gerek yok gibi. sabah emzirirsin, öğlen bir de akşam. aralardada mama yer.yeter bence. ama akşam çkışta kullancaksan süt iznini, sağ bence öğlen içmiş olur.ben dün de demiştim medela mini elektrikli kullanıyorum. elektrikli olması büyük avantaj, günde 3 defa sağıyorum çünkü ,elle sağsam baş olmazdı heralde.çok da güzel çekiyor. ama sesi çok çıkıyor, bizim ofis çok sessiz olduğu için işyerinde kullanmak uygun değil.

canım benim, güzel elif'imize nazar mı değdi acaba..moralini bozma bitanem, hepimizin bebeği bazen çok sebepsiz yere ağlıyor, ne olduğunu anlamıyoruz.. sonra bir bakıyorsun hiç yapmamış gibi gülücükler..şimdi nasıl peki?

senin bu kocişde bi iyi bi umursamaz anlayamadım ki ben.ne diyeceğimi de bilmiyorum ama üzülme tatlım,boşver..

biz de ilk zamanlar hep birlikte götürüyorduk doktora, bi defa o izin alamadı, ben tek götürürüm dedim. şimdi hiçç gelmiyo bizimle. hep ben götürüyorum. bunların boynuna yular lazım, başka türlü kendileri düşünüp birşeyler yapmıyor..önemli olan elbette götürmek-getirmek değil, ama sevmeye gelince benim de oğlum-kızım diyosa, onlar da doktora götürecek,sıra bekleyecek, onlar da gece uykusuz kalacak..

boşver tatlım anne olma ile baba olmanın farkı bu bence..bizim kadar fedakar olmalarını beklememek lazım..onlar 1-2 gece baksalar ertesi güne halleri kalmaz, şikayet üstüne şikayet. ama biz öyle miyiz, anneyiz biz..hiç uyumasak bile, sabahki o gülücükleri ile herşeyi unutuveriyoruz...

İlaç değil canım tavana asıyorsun bebişi oyalamak ve daha sonra emekleme aşamasında daha aşağı indiriyorsun ayakları basıyor bacak kasları için falan .

http://www.oyuncakalsak.com/?urun-detay_1719_Muzikli_Hoppala.html

ben kullanıyorum ama silikon damaklı emzik clasik birşey heryerde var ki benim evde 3 tane var ne olur ne olmaz diye emziğe alıştımı emziksizde olmuyor çünkü.
yenisini al aynısı yok ise bunada alışacak yapacak birşey yok.

canııım geçmiş olsun Allah korusun kafaları daha su onların ama malesef çocuklar anlamıyor anneleride anlatamıyor.
ama sende yani yanınızda cocuk var ne işi var mutfak masasının üstünde :1shok
aslında bundan sonrada çok tehlikeli dönmeye başlayınca puseti sallarlarsa küt yerde.bizimkilerde masanın üstüne koyuyorlar ama buyuk yemek masası o bile tehlikeli.

medella mini elektirikli çok rahat.ben manuelde almıştım ama çok zor onunla sagmak,ki o zaman göğüslerim dolu doluydu ama zor oluyordu.sonra elektirikliyi aldım sütüm bitti :bbo:
sağarak fazlalaştırabilirsinde 2 yaşına kadar süt veremen yararına şimdiden alıp stok yapman da iyi eğer fazla ise sütün.

günaydın hanımlar...
eliferdi geçmiş olsun, benimkide tepine tepine taşıma koltuğundan kaydı poposunun üstüne yere oturdu. hareketlendiler iyice maaşallah. daha dikkat etmemiz lazım.
akpakcım kendini üzme. koca adamı değiştiremezsin. sorumsuzsa sorumsuzdur. senin demenle sorumluluk almayacağı gibi aranız bozulur başka birşeye yaramaz.
kızına odaklan o yokmuş gibi davran. ama ona karşı sorumluluklarını da ihmal etme. yapabileceğin herşeyi kendin yapmaya çalış.seni aşan işlerde de başkalarından yardım iste. özellikle eşinin ailesinden olursa daha iyi olur. mesela kayınpederin kaynın v.s. bu eşinin dikkatini çekecek ve kendisine söylememen canını sıkacak, ayrıca kendi ailesinin duruma vakıf olması hoşuna gitmeyecek kendini işin içine sokmaya gayret edecektir.bir dene bakalım. sakın erkeklerin tabiriyle dırdır etme.dediğimi bir dene. belki sonuç alırsın.

Ayy geçmiş olsun canım ya... Allah korumuş...

Ben de Medela mini elektrikli kullanıyorum. Yaren yazmış zaten herşeyi :))

günaydın kızlar bebişler nasıl anneler nasıl bakayım...

GÜnaydın herkeseeeeeee

deryacım sıkma canını bazı erkekler böyle oluyo işte napıcaksın...evlenselerde çocuklarıda olsa aynılar hiç değişmiyolar...sorumluluk almayı sevmiyolar...kendini zorlama değiştirmek için...sen elifciğime bak o gülünce herşeye değer...

Ayy geçmiş olsun canım ya... Allah korumuş...

Ben de Medela mini elektrikli kullanıyorum. Yaren yazmış zaten herşeyi :))

GÜnaydın herkeseeeeeee

günaydın havvacım...kaç gündür denk gelemiyoruz seninle...esram nasıl...öp yerime kokla onu...

eliferdi cnm geçmiş olsun Allaha emanet artık bizim melekler
papatyam tahlillerin temiz çıkmasına sevindim sağlıkları yerinde olsunda bi şekilde doyarlar heralde
akpakcım alarada 2 gecedir çok huysuz durduk yere başlıyo ağlamaya bağıra bağıra kucağımda gezdiriyorum saatlerce öle sakinleşiyo açlıktanda yapıo heralde anlamadım inşallah bu gecede öyle olmaz
ayrıca babalar annelre göre daha rahat sanırım yada daha soğukkanlı ben hemen telaş yapıyorum ama eşim öyle değil

hadi kızlar ben kaçar...kahvaltı hazırlıcam..büyük sıpam uyandıııı...gelin beraber yiyelim...ne güzel olur valla...çok severim kalabalıkta kahvaltı yapmayı.......

Elifcim geçmiş olsun.Bebişlerimize bişey olmasında bize ne olursa olsun dimi.İnsan hep onlar iyi olsun diyor .Ona gelecek bütün kötülükler bana gelsin yeterki bebişime bişey olmasın diyorum hep ben.Annelik cok farklı bir duygu gercekten.

Akpakcım iyi bişey olsaydı gonca derlerdi dimi iyi bişey değilki koca demişler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…