az önce gemide ölen 19 yaşında kayserili Furkan Doğan'ın cenazesini üniversitenin hastanesinden aldılar, camiye götürüyorlardı namazı için. bizim şirketin önünden geçti konvoy. kelime-i şehadet getiriyorlardı..o kadar içim acıdı, o kadarki anlatamam :gitme: düğüm düğüm oldum, gözyaşımı zor tutuyorum, sözün bittiği yer :gitme:
19 yaşında gencecik,körpecik..Allah tüm ölenlerin mekanını cennet etsin, ailelerine gani gani sabır versin..
Kızlar karpuz suyu verilebilirmi cocuga
az önce gemide ölen 19 yaşında kayserili Furkan Doğan'ın cenazesini üniversitenin hastanesinden aldılar, camiye götürüyorlardı namazı için. bizim şirketin önünden geçti konvoy. kelime-i şehadet getiriyorlardı..o kadar içim acıdı, o kadarki anlatamam :gitme: düğüm düğüm oldum, gözyaşımı zor tutuyorum, sözün bittiği yer :gitme:
19 yaşında gencecik,körpecik..Allah tüm ölenlerin mekanını cennet etsin, ailelerine gani gani sabır versin..
ben şurup falan vermiyorum.vereyimmi yinede?
sağol canım:teytey:demetcim aramıza hoşgeldin..benim kızım ne biberon alıyo nede emzik alıyo.çok ugraştım ama verdiremedimm.bence alıyorsa aynısını bulmaya çalış.internettende araştır..
akpak be kuzunm senin kocana diyecek bi lafım yok.senin koca degişmeyecek sanırım.bunu böyle kabul et istersen.degilse kendini yıpratıp duruyorsun.kendin daha çok üzülüyorsun....üzülmeee...lütfen....bence çubuk kullanma allah korusun zedeyelebilirsin bölgesini.risk alma yanii.elinden geldigince pamukla temizle o bölgeyi.yukardan aşagıya dogru.tabikide sende biliyorsundur bunları ama diyeyim dedim.bence bi doktora götür allah kuorusun enfeksiyon olabilir belkide...
kızlar sadece annesütü verenler su veriyomusunuz.
ek bişey vermedim...havalr çok sıcak ihtiyaç duyarmı acaba ya..
Çok sıcak havalar yazık çocuga emzirdikten sonra 1 - 2 kaşık ver en azından .kızlar sadece annesütü verenler su veriyomusunuz.
ek bişey vermedim...havalr çok sıcak ihtiyaç duyarmı acaba ya..
Suluğuna koydum gecen gün 30 mll kadar içti .Faydalı bişey değilmiki ?bilmiyorum valla bende verdim geçende 1çay kaşığı...faydası yoktur bence..öylesine verdm ben...
demetcim aramıza hoşgeldin..benim kızım ne biberon alıyo nede emzik alıyo.çok ugraştım ama verdiremedimm.bence alıyorsa aynısını bulmaya çalış.internettende araştır..
akpak be kuzunm senin kocana diyecek bi lafım yok.senin koca degişmeyecek sanırım.bunu böyle kabul et istersen.degilse kendini yıpratıp duruyorsun.kendin daha çok üzülüyorsun....üzülmeee...lütfen....bence çubuk kullanma allah korusun zedeyelebilirsin bölgesini.risk alma yanii.elinden geldigince pamukla temizle o bölgeyi.yukardan aşagıya dogru.tabikide sende biliyorsundur bunları ama diyeyim dedim.bence bi doktora götür allah kuorusun enfeksiyon olabilir belkide...
Demetçim hoşgeldin. Daha önce söyledim mi bilemedim...:kedi:
senin bebeğin kaç aylık canım
canım allat tickirim var.4 aylık olduu..
Bana linki atarmısın canm bende yapmak istiyorum. Nasıl yapılacagını unutmuşum :)
Günaydın hayırlı cumalar herkese...
canım allat tickirim var.4 aylık olduu..
Günaydın hayırlı cumalar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?