2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tüylerim diken diken oldu ya....Allah rahmet eylesin...

:gitme: :gitme: ben dün okurken bile agladım sen olayları görüyosun bide..hiç dayanamam böyle şeylere..allah anısına babasına sabın versin..daha gencecik kardeşimizin mekanıda cennet olsun(zaten ne günahı olacak kii gencecik çocugun):gitme:

ben şurup falan vermiyorum.vereyimmi yinede?

bence ver bir iki kaşıktan bişey olmaz...

:gitme: Diyecek söz bulamıyorum

Sİbelcim ben sadece süt veriyorum...

canım bebişlerimiz kendilerine düzen bulmaya çalışıyorlar bazen çok iyi uyuyorlar bazende çok huzursuz ve uykusuz oluyorlar benim oğlum geçen hafta geceleri hiç uyumadı akşam 8 de yatıyordu gece 1de bi kalkıyordu sabahın 6 sına kadar oturuyorduk ama 1 hafta boyunca eşim çalışıyor diye onu da kaldırmak istemiyordum kendim harap olmuştum artık.... bazen olabiliyor takma kafana belki karnı falan ağrımıştır düzelir inşallah bebişlerimizsenağlama

sağol canım:teytey:

kızlar sadece annesütü verenler su veriyomusunuz.
ek bişey vermedim...havalr çok sıcak ihtiyaç duyarmı acaba ya..

ben doğduğundan beri veriyorum çok az yani ilk zamnlar şekeri su verdik sarılık olmasın diye şimdi de sade su veriyorum havalar çok sıcak susuz kalmasın bebişler..ama genede kendi tercihin

içim ezilde tüylerim diken diken oldu Allah mekanını cennet eylesin.ayy ben çok sulu gözüm dayanamıyorum gazetede okurken bile başlıyorum hemen.:gitme::gitme:

kızlar sadece annesütü verenler su veriyomusunuz.
ek bişey vermedim...havalr çok sıcak ihtiyaç duyarmı acaba ya..
Çok sıcak havalar yazık çocuga emzirdikten sonra 1 - 2 kaşık ver en azından .

Allah rahmet eylesin .Çocuk askere gitmeden şehit oldu.

bilmiyorum valla bende verdim geçende 1çay kaşığı...faydası yoktur bence..öylesine verdm ben...
Suluğuna koydum gecen gün 30 mll kadar içti .Faydalı bişey değilmiki ?

senin bebeğin kaç aylık canım

ben ek besinler için birşeyler hazırladım burdan mı yazayım yoksa ek besinlere başlıyoruz a mı ?herkez giriyormu oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…