2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hayırlı cumalar herkese...

GÜNAYDIN CANM SANADA HAYIRLI CUMALAR
canım ben yapmasını bilmiyorum.banada zehra arkadaşımız yapmıştı..

günaydıınn...sanada hayırlı cumalar...

Tamam canm

Teşekürler sibelcim bakalım oldumu

hadi gözün aydın.ailene kavuşuyosunn.iyice eglen gel.15 gün çabuk geçer özellikle aiulenleysennn.bizide ihmal etmee...amaaan boşver kocayı sizi özlesin işteeee....
haklısın kı özlemezmi anacım şimdiden başladı mıkırdanmaya ikna edene kadar anam ağladı o na kalsa düğüne gidecektim koymuyodu bak bak sankim yabancı evleniyo dimi ama...
canım annenleremi gidiyosun hayırlı yolculuklar güle güle git güle güle gel ,kardeşinin düğünüydü demi allah mesut etsin opuyorumnanaktan
sağol canım benim ii dileklerin için evet canım bursaya ailemin yanına...

olumunekankayizsmile

shinecim nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır pek sık girmiyon kız ahmeti 1 ayşında yapömışın annesi

hatay üçyol canım daha çok yeni bazı şeylari bilmiyorum sagol canım hoşbulduk zamanla ögrencem nasılsın bebeğini gule gule buyut

Sibelcim senin paşalar nasıl iyilermi, benimkiler gelir birazdan okuldan onlar gelmeden buralardayım sonra giremiyorum malesef...

demetçim saol öğrenirsin canım benim bende bornovadayım uzağız sanırsan pek bilmiyom izmiri 2 yıllık evliyim çıkıncada arabayla çıkıyoz anca yeni yeni öğreniyom işte saol güzelim inşallah sende sağlıkla büyüt yavrunu...

oh eğlen bol bol kurtlarını dök kız...aman adama nolacak kalsın işte 15gün nedirki.sempatiksalakcinni

öle sibelcim hakkettim artık kurt dökmeyi ama dimi çok şükür şöle bi doğuma dönüyomda neler yaşamıştım allahım sana şükür....

selam şekerler nasılsınız bakalım dün oğlumla anneannesine gittik sabah kalvaltıya akşama ancak geldik ama ikimizede çok iyi geldi havamız değişti bu arada hala burda hava durumları bir acayip sabah sıcak oluyor bir bakıyorsun soğuyor rüzgar çıkıyor bugünde inanılmaz bir yağmur sıcağı var :sm_confused:

öle sibelcim hakkettim artık kurt dökmeyi ama dimi çok şükür şöle bi doğuma dönüyomda neler yaşamıştım allahım sana şükür....

bencede erken doğumla başettin..aras ımızı yaşıtlarına ulaştırdın annesii...valla git eğlen oyna gel..ohhhh canına değsin...

bende aslında aydınlıyım bizde evleneli 30 haziranda 3 sene olacak bende pek bilmiyorum yani sen nerelisin bu arada dugununz varmış hayırlı ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…