2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bana linki atarmısın canm bende yapmak istiyorum. Nasıl yapılacagını unutmuşum :)

http://www.lilypie.com/Baby_and_Kids_Birthday.php >>>>> buraya gir burdan kücük büyük takvimi seç
sonra istediğin şekil takvimi seç next e bas
sonra istediğin tip bebeği seç yine nexte bas
sonra baby is agese tıkla tıklayınca d.tarihini gir ve Optional text to display above the ticker: bu yazının altındaki bosluga notunu yaz ,x months, x weeks & x days old bu yazının soluna bebeklerinin adını sonra next e bas
en sonda cıkan kodlardan su satırdaki Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

UBBCODE and BB Code linkine tıkla görünen koduda burada profil ayarlarında imza bölümüne yapıstır :))

sağolun kızlar iyiyim bende zeynebi emzirmeye çalışıyorum birazda geçmişe bakayım dedim ama çok birikmiş sizler nasılsınız...

canım geçmiş olsun allah korumuş
kesinlikle katılıyorum canım anneyiz biz bize yavrularımızın bir gülüşü yeter...
günaydın kızlar bebişler nasıl anneler nasıl bakayım...
günaydın iyiz canım sen nasılsın...

ya canım öle valla bi baştan beri mama veriyoz ama napçan bide yarısı dökülüyo iştahsızı birazda... aynen ek gıdaya bende geçmedim 6. ay kontrolunu bekliyorum öle dediydi doktor korkuyom gerçi damak tadı gelişsin diye biz yinede tatırıyoz zor işler ama yapa yapa alışcaz bende çok düşünüyom bu konuyu ama iyki varsınız güven geliyo bura ile bana
helal canım be ne güzel söz doğru valla....ama yinede ALLAH başımızdan eksik etmesin kız
demekki bu adamlların hepsi aynı ha burcuucm benimkide söleniyo uyuyamadım uykusuz işe gidiyom diye ah bu adamlar...
maşallah paşaya bak sen ya kokmuştur anası onun canı yokmu ya yerim onu ben maşallah bencede bişi olmaz
canım benim kötü oldum allah rahmet eyllesin allah anasına babasın a akrabalarına sabır versin biz bu kadar üzülürken onları düşünemiyorum oy oy...allahından bulsun şu israil...yapanlar...
Günaydın hayırlı cumalar herkese...
günaydın canım sanada hayırlı cumalar...
ben bilmiyorum canım nasıl oldugunu daha çok yeniyim
tekrardan hoş geldin demet daha öncede yazdım ama görmedin galiba izmirin neresi hatta izmirden 3 olduk diye yazmıştım...
ne kaaa güzel bugün kalabalığız.

bencede burcucum...

dün akşam kına gecesine gittim çoçuklarıda, zeynebide eşime bıraktım 2 saat eğlendim fazla kalamadım ama insan arada bir değişiklik istiyo valla ...

sibel -aysegül ek gıda topiğine yazıyorum ben hepsini denedim bizzat. :))

dün akşam kına gecesine gittim çoçuklarıda, zeynebide eşime bıraktım 2 saat eğlendim fazla kalamadım ama insan arada bir değişiklik istiyo valla ...

ohhh döktürmüşsündür sen şimdi.

selam kızlarr
netten diyarbakırı araştırırken size çok bakamıyorum. ev mev bakıyorum.
bide polis eşleri topiğiyle irtibattayım
tayin zamanı ya.
öptüm kızlar.
arada uğrarım...

bende kakım valiz hazırlıyacam malum yarın fatma gider çok şükür geldi beklediğim gün...18 haziranda düğün var 20 sinin akşamı dönecez sizi özlemiycem çünkü ordanda giricem düğün telaşıyla girerbilirmiyim bilmiyom ama daha çok var düğüne kesin girerim yine sizi özlüycem çok mutluyum yupi bursama aileme gidiyorum

ama adam burda kalıyo içimde buruk açıkçası ama geçer yav 15 gün ne ki dimi ama...

hadi gözün aydın.ailene kavuşuyosunn.iyice eglen gel.15 gün çabuk geçer özellikle aiulenleysennn.bizide ihmal etmee...amaaan boşver kocayı sizi özlesin işteeee....

canım annenleremi gidiyosun hayırlı yolculuklar güle güle git güle güle gel ,kardeşinin düğünüydü demi allah mesut etsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…