Günaydın hayırlı cumalar herkese...
Bana linki atarmısın canm bende yapmak istiyorum. Nasıl yapılacagını unutmuşum :)
yok yok ek gıda topigine yazz.kaçıran olabilirr...ben ek besinler için birşeyler hazırladım burdan mı yazayım yoksa ek besinlere başlıyoruz a mı ?herkez giriyormu oraya.
ben ek besinler için birşeyler hazırladım burdan mı yazayım yoksa ek besinlere başlıyoruz a mı ?herkez giriyormu oraya.
canım geçmiş olsun allah korumuşkızlar bugün nasıl kötü bişiy oldu nasıl kötüü anlatamam
mutfaktayım gencerde pusetinde(taşıma koltuğu) mutfakta küçük masam var puset onun üzerinde yarım oturuş şeklinde idi.komşumun oğlu var 5 yaşında gencerde gencer hiç ayrılmaz zaten yanından ne yaptı nasıl oldu bilmiyorum ayak kısmından bastırınca olanlar oldu kuzum aşağıya nasıl düştü nasıl tuttum bilmiyorum sanki ağır çekimde düştü ben tuttum tutamadım hatırlamıyorum bile ben ağlıyorum oğlum ağlıyor ama nasıl ağlaşıyoruz anlatamam kızlar.. allah ım bütün bebişlerimizi korusun hepsine sağlık sıhhat versin.kimsenin başına gelmesin çok şükkürki bişiy olmamış yavruma:Saruboceq:
kesinlikle katılıyorum canım anneyiz biz bize yavrularımızın bir gülüşü yeter...canım benim, güzel elif'imize nazar mı değdi acaba..moralini bozma bitanem, hepimizin bebeği bazen çok sebepsiz yere ağlıyor, ne olduğunu anlamıyoruz.. sonra bir bakıyorsun hiç yapmamış gibi gülücükler..şimdi nasıl peki?
senin bu kocişde bi iyi bi umursamaz anlayamadım ki ben.ne diyeceğimi de bilmiyorum ama üzülme tatlım,boşver..
biz de ilk zamanlar hep birlikte götürüyorduk doktora, bi defa o izin alamadı, ben tek götürürüm dedim. şimdi hiçç gelmiyo bizimle. hep ben götürüyorum. bunların boynuna yular lazım, başka türlü kendileri düşünüp birşeyler yapmıyor..önemli olan elbette götürmek-getirmek değil, ama sevmeye gelince benim de oğlum-kızım diyosa, onlar da doktora götürecek,sıra bekleyecek, onlar da gece uykusuz kalacak..
boşver tatlım anne olma ile baba olmanın farkı bu bence..bizim kadar fedakar olmalarını beklememek lazım..onlar 1-2 gece baksalar ertesi güne halleri kalmaz, şikayet üstüne şikayet. ama biz öyle miyiz, anneyiz biz..hiç uyumasak bile, sabahki o gülücükleri ile herşeyi unutuveriyoruz...
günaydın iyiz canım sen nasılsın...günaydın kızlar bebişler nasıl anneler nasıl bakayım...
ya canım öle valla bi baştan beri mama veriyoz ama napçan bide yarısı dökülüyo iştahsızı birazda... aynen ek gıdaya bende geçmedim 6. ay kontrolunu bekliyorum öle dediydi doktor korkuyom gerçi damak tadı gelişsin diye biz yinede tatırıyoz zor işler ama yapa yapa alışcaz bende çok düşünüyom bu konuyu ama iyki varsınız güven geliyo bura ile banaoff az önce bir sürü yazmıştım patron geldi, kapattım..
özetle yeniden :)
oğlum dün akşam üstü yoğurdu yemiş, ben de akşam havuç suyu verdim.10-15 cc yedi severek.bu akşam da elma vercem. suyunu mu vereyim yoksa, elma rendesinden geçirip püre halinde mi vereyim? püre için erken mi acaba :uhm:
ya kendimi çok cahil gibi hissediyorum..mesela yoğurt gibi muadil şimdilerde verebileceğimiz başka ne var? sizler neler veriyorsunuz? 1 gün yoğurt bir gün ondan versem. pirinç unu ile mama falan yapıyor musunuz? pek faydalı değil diye okumuştum sanki :uhm:
mesela şimdi muz,kivi yiyebilir mi? çok ağır olur dimi? armut yer ama heralde..
ayy amaaann ne çok sorum,sorunum var. ben biraz araştırayım bari bu işi haftasonunda :)
bu arada akşam mama alayım dedim, aptamil 25 lira. yuh ya ne kadar pahalı.Allah mama verenlere güç versin,anne sütlerini artırsın.. bedava o :)
helal canım be ne güzel söz doğru valla....ama yinede ALLAH başımızdan eksik etmesin kızElifcim geçmiş olsun.Bebişlerimize bişey olmasında bize ne olursa olsun dimi.İnsan hep onlar iyi olsun diyor .Ona gelecek bütün kötülükler bana gelsin yeterki bebişime bişey olmasın diyorum hep ben.Annelik cok farklı bir duygu gercekten.
Akpakcım iyi bişey olsaydı gonca derlerdi dimi iyi bişey değilki koca demişler. :)
demekki bu adamlların hepsi aynı ha burcuucm benimkide söleniyo uyuyamadım uykusuz işe gidiyom diye ah bu adamlar...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ağzına sağlık valla.gece bi kere kalsalar ertesi gün 50 kere söyleniyorlaruykusuz kaldım diye.
Derya kendin götür canım okuma yazman var çok şükür hiçte minnet etme.ama ona kızıpta gitmemezlikte etme sakın ıdrar yolları enfeksiyonu gibi inşallah çabuk gezer ne kadar erken gidersen kuzunun tedavisi o kadar cabuk yol alır ciddi birşey değil ama şişini yaparken yanma yapar geçmiş olsun canım.
maşallah paşaya bak sen ya kokmuştur anası onun canı yokmu ya yerim onu ben maşallah bencede bişi olmazCanm püre olarak verebilirsin. benim oglum biz ne yiyorsak onlardan birazcık tadıyor.
Akşam sofradayız bizimki başladı aglamaya .Altını sofraya oturmadan değiştirdim karnını doyurdum suyunuda içti uyku saatinede daha var.Hiç bir sorun yok yani. Emzik veriyorum atıyor emziriyorum emmiyor altına baktım temiz. Ben bunları yaparken o canı yanmış gibi ağlıyor.Eşim dediki oda bizim yediklerimizden yemek istiyor. Söylemesi ayıptır tavuk vardı sofrada tavukta piştimi kokusu bütün evi sarıyor zaten oglum ben iş yaparken benimle birlikte mutfakta salıncagında sallanıyor. Çocuk kokusunu duydu tabitavuk yicekmiş ben anlıyamadım. Tavuk verdim küçük bir parça elimle ezip ama nasıl yiyor sanki cocuk 2 gündür aç ağzını şapurdata şapurdata. Vermeyince yine aglıyor. Baya bi yedi. Ben artık azda olsa veriyorum anlıyacagın bişey olmaz .Yutabiliyorlar.Kaşıgı gelirken görüp agzını açan bebek yutamazmı hiç.
canım benim kötü oldum allah rahmet eyllesin allah anasına babasın a akrabalarına sabır versin biz bu kadar üzülürken onları düşünemiyorum oy oy...allahından bulsun şu israil...yapanlar...az önce gemide ölen 19 yaşında kayserili Furkan Doğan'ın cenazesini üniversitenin hastanesinden aldılar, camiye götürüyorlardı namazı için. bizim şirketin önünden geçti konvoy. kelime-i şehadet getiriyorlardı..o kadar içim acıdı, o kadarki anlatamam :gitme: düğüm düğüm oldum, gözyaşımı zor tutuyorum, sözün bittiği yer :gitme:
19 yaşında gencecik,körpecik..Allah tüm ölenlerin mekanını cennet etsin, ailelerine gani gani sabır versin..
günaydın canım sanada hayırlı cumalar...Günaydın hayırlı cumalar herkese...
tekrardan hoş geldin demet daha öncede yazdım ama görmedin galiba izmirin neresi hatta izmirden 3 olduk diye yazmıştım...ben bilmiyorum canım nasıl oldugunu daha çok yeniyim
ne kaaa güzel bugün kalabalığız.
dün akşam kına gecesine gittim çoçuklarıda, zeynebide eşime bıraktım 2 saat eğlendim fazla kalamadım ama insan arada bir değişiklik istiyo valla ...
sibel -aysegül ek gıda topiğine yazıyorum ben hepsini denedim bizzat. :))
ohhh döktürmüşsündür sen şimdi.
sibel -aysegül ek gıda topiğine yazıyorum ben hepsini denedim bizzat. :))
ohhh döktürmüşsündür sen şimdi.
selam kızlarr
netten diyarbakırı araştırırken size çok bakamıyorum. ev mev bakıyorum.
bide polis eşleri topiğiyle irtibattayım
tayin zamanı ya.
öptüm kızlar.
arada uğrarım...
bende kakım valiz hazırlıyacam malum yarın fatma gider çok şükür geldi beklediğim gün...18 haziranda düğün var 20 sinin akşamı dönecez sizi özlemiycem çünkü ordanda giricem düğün telaşıyla girerbilirmiyim bilmiyom ama daha çok var düğüne kesin girerim yine sizi özlüycem çok mutluyum yupi bursama aileme gidiyorum
ama adam burda kalıyo içimde buruk açıkçası ama geçer yav 15 gün ne ki dimi ama...
bende kakım valiz hazırlıyacam malum yarın fatma gider çok şükür geldi beklediğim gün...18 haziranda düğün var 20 sinin akşamı dönecez sizi özlemiycem çünkü ordanda giricem düğün telaşıyla girerbilirmiyim bilmiyom ama daha çok var düğüne kesin girerim yine sizi özlüycem çok mutluyum yupi bursama aileme gidiyorum
ama adam burda kalıyo içimde buruk açıkçası ama geçer yav 15 gün ne ki dimi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?