2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar

fotoşcum güle güle git gel bol bol eğlen dök kurtlarını kardeşinide ALLAH mesut etsin...
demet sende hoşgeldin bende izmirdeyim...

ben ek besinler için birşeyler hazırladım burdan mı yazayım yoksa ek besinlere başlıyoruz a mı ?herkez giriyormu oraya.

yaaa buraya da yazz..ben takip edemiyom hepisini..

amaann ne düşünüyon kız herifii.. boşverrr eğlenmene bak..oohhh sefan olsun yavrimm..

Hülya al yavrum.

hepsini araştırarak yazdım kızlar.
YOĞURT: (ıLKıNDıDE )
100 cc /100 cc 2 kerede yedirmek için.

220 cc soguk sütü cezveye koyun hatta biraz büyük bi cezve sütlük yadüt 2-3 dk kaynatılır sonra 100 cc 100 cc 2 tane cam küçük kavanoza koydum serce parmagımı batırıp 6-7 ye kadar saydım ılık ama sıcaga bakan bı ılık olacak sonra 1 tatlı kaşığı sütaş baybmix koyum 1-2 kere karıştırdım ağzını kapattım.3 tane havluya sarıp dokunmayacagım -sallanmıyacak olan masanın üstüne koydum önemli olan yer,inden oynatılmaması 4-5 saat sonra baktım katılaşmış sonra alıp buzdolabına koydum 2-3 saat sonra tamam.
(hatta bu hazır mama kavanozları varya onlarda yapanda varmış öğünlük ama benim onlardan yok o yüzden cam ufak kavanozda yaptım)

kızlar denedim maşallah çokta güzel tuttu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEBZE ÇORBASI (ÖĞLEN YADA AKŞAM ÜSTÜ)
1. HAFTA : 1 HAVUÇ - 1 PATATES 1 ÇAY KAŞIĞI PıRıNÇ(YADA ıRMıK) 2 BARDAK TEMıZ SU KAYNAT RONDODAN GEÇıR 2 KÜÇÜK KAVANOZ YAP DOLABA AT.

2. HAFTA
HEP GÜN +1 SEBZE EKLENıR
3-4 YAPRAK MAYDONOZ
1-2 YAPRAK ISPANAK
CEYREK ENGINAR
YARIM KABAK
BROKOLı
KARNIBAHAR
TAZE FASULYE ........... VE AKLINIZA GELEN DıĞERLERı.

(Sebze püresinden 1-2 hafta kadar sonra genellikle 5. aydan itibaren akşam (gece değil) öğünü olarak verilir)
(1. HAFTADAN SONRA 1 ÇAY KAŞIĞI ZEYTIN YAĞ KATILIR VE MALZEMELER ARTTIKCA YAĞ VE SU FAZLALAŞTIRILIR.YAG EN FAZLA 1 TATLI KAŞIĞI )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAMA ıLE MUHALLEBı YAPIMI
100 ml SU
1 TEPELEME TATLI KAŞIĞI PRıNÇ UNU
3 ÖLÇEK DEVAM MAMASI

HAZIRLANIŞI:
KAYNAMIŞ SUYU ÖNCE ILITIN SONRA 1 TATLI KAŞIĞI PRıNC UNU ıLE OCAGA ALIN VE PıŞıRıN KAYNAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA 2 DK DAHA KARIŞTIRIN OCAKTAN ALIN ıÇERıSıNE 3 ÖLÇEK DEVAM MAMASI ıYıCE KARIŞTIRIN.ILINSIN TAMAM.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SEBZE ÇORBASINI HENÜZ YAPMADIM AMA PRıNÇ UNU VE YOĞURT YAPIP YEDıRDıM.

MEYVE PÜRELERıNı FALAN YAZMADIM BıLıYORUZ ZATEN ARADADA KONUŞUYORUZ.
MEYVE SUYU OLARAKTA 50-60 CC YE KADAR ÇIKARTTIM BEN 20 CC FALAN HAVUÇ GERıSı ELMA.
HAFTAYADA ARMUT VE SEFTALI SUYU VERıRıZ ARTIK.
ARADADA BUNLARIN PÜRESı.

canım hepsini yapyımda imza bölumunu bulup yapıştıramadım

demet ' deme nick inin üstüne tıkla - profilimi göster de üstte kullanıcı paneli var onu tıkla yan tarafta profilimi düzenle de sonra alta in tıcker ı yaptıgın sitedeki kodu oraya yapıstır.

(sen iyi becermişsin ben hazırını yapıştırıyorum o kadar yapamıyorum.

kaçıncı ayda başladın canım benimki 10 gün sora dördü doldurcak da

ben 3 ay 1 haftalık falandı elma ve havuç suyu ile başladım.princ unu verdım sonra gunde bır bazen 2 gunde bır ama mama ıle yapılan öyle gidiyorda.

Fatoşcum hoşgeldin valla bede özledim sizi evde net yok malum işyerinede herzaman gelemiyorum eşime ögle yemegi getiriyorum o zaman şöyle bi bakıyorum. ama yetmiyor eşimin işi olursa işyerine ben bakmak zorunda oluyorum eleman gelene kadar. bugünde öyle günlerden biri onun için buralardayım yani sizleride özlemişim hani benim içinde iyi oldu.

güle güle git gel canm Allahm seni ve bebeğini korusun bol bol göbecik at :)
http://www.arzum.com.tr/tr/products/?ID=254

bu çok güzelmiş özlellileride çok ama ben fiyatını bulamadım bi bakın arkadaşlar...bulan yazsın bana
Arzumunki pahalı ama bi başka marka var o 84 lira civarı
shinecim nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır pek sık girmiyon kız ahmeti 1 ayşında yapömışın annesi

Ayy sorma canm beceriksiz hatunun hali başka oluyor müşteriler bastırdı ögle arası ya malum cocuklar cafeye akın ediyor.Bizim sıpa acıktım diye zırlayınca elim ayağım dolaştı ayy yapamayacagım dogrusu olmuyo kafam zaten allak bullak oldu .

Ohh ne güzel hava değişikliği iyi geliyor ne zmaan eşime sıkıldım biyerlere gitmek istiyorum desem balıkesire kayınvalidemlere boyluyoruz.orada daha da sıkılıyorum .
bende aslında aydınlıyım bizde evleneli 30 haziranda 3 sene olacak bende pek bilmiyorum yani sen nerelisin bu arada dugununz varmış hayırlı ugurlu olsun

Aaaaa bizimde 30 haziranda 3 yıl olacak. Bakalım hatırlanacakmı ? Ahhh ahhh

selam kızlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar

fotoşcum güle güle git gel bol bol eğlen dök kurtlarını kardeşinide ALLAH mesut etsin...
demet sende hoşgeldin bende izmirdeyim...

A.S CANM HOŞGELDİN SANADA HAYIRLI CUMALAR.

bizimki hatırlar unutmaz bu 30 haziranda halasının oglu evlenecek yanı ankaradayız bilmiyom ne yapacak sen nerelisin

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım şimdi nasıl defnecik...

canım idrar tahlili vermiştik şükür temiz çıktı.

hoşgeldiin.evet ya daha havalar tam düzendedegil..

burcu sagol cahım bilgiler için

bizimki hatırlar unutmaz bu 30 haziranda halasının oglu evlenecek yanı ankaradayız bilmiyom ne yapacak sen nerelisin

Benimkide özel günleri hep hatırlar anneler gününde bile oglun senin anneler gününü kutluyor sana ne almış bak demişti.Ama balıkesire taşınacagız sanırım bu ay yogunluk söz konusu onun için hatırlanacakmıyız dedim.
Manisa soma canm.

Fatoşcum buraya bak istersen

http://www.hepsiburada.com/rapido-b...spx?productId=oyunpeg232500&categoryId=302888

kızlar sadece annesütü verenler su veriyomusunuz.
ek bişey vermedim...havalr çok sıcak ihtiyaç duyarmı acaba ya..

canım bende vermiyordum hiçbirşey geçen ay dr bize çok sıcaklarda su ver arada dedi pipiden gelen pembemsi kanda bundan olabilir dedi arada veriyorum ben su

hayırlıo cumalar kızlar nassınız
oğluşum günde 5,6 kez kaka yapmaya başladı...
böyle ishal gibi sanki
çokda mızmız.hastamı acaba ya
günde en fazla 2 kez yapıyodu

hayırlıo cumalar kızlar nassınız
oğluşum günde 5,6 kez kaka yapmaya başladı...
böyle ishal gibi sanki
çokda mızmız.hastamı acaba ya
günde en fazla 2 kez yapıyodu

hayırdır hepsimi ishal gibi..biraz su ver istersen.belki susuz kalmıştırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…