2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım kolay gelsin.kesin gidiş ne zaman...

ayın 15i gibi ilişik kesilecek istanbul emniyetiyle, sonra gidip ev bulcak eşim. eşya yüklencek götürülcek. ben hangi aşamada giderim kararsızım. ama yazı küçük bebekle bu tarafta atlatıcam hem annemde hem kayınvalidemlerde kalıcam. eşimle ikimizin kararı. malum orası çok sıcak oluyoumş. nazı perişan etmeyelim. ben sonra gidicem sanırım. çok iyi olcak. hem eşim çevreyi tanır eder.

Türkkahvesi kolay gelsin canım hakkınızda hayırlısı olsun...

çok sağol canım.

dualarınızı eksik etmeyin de göz açıp kapayıncaya kadar hallolsun hepsi hayırlısıyla.

canım Allahım yardım etsin..
inş. sizin için hayırlı olur

bnde gidiyorum kızlae..
oğluşla ilgileniyim biraz
bu arada yaren o tosunu yerim gool tişörtünü yerim bn onun yerim

bencede erken doğumla başettin..aras ımızı yaşıtlarına ulaştırdın annesii...valla git eğlen oyna gel..ohhhh canına değsin...
evet canım çok şükür allaha...
bende aslında aydınlıyım bizde evleneli 30 haziranda 3 sene olacak bende pek bilmiyorum yani sen nerelisin bu arada dugununz varmış hayırlı ugurlu olsun
ben artvinliyim canım ama bursada büyüdüm izmire evlendim böle işte saol canım ii dileklerin için
selam kızlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar

fotoşcum güle güle git gel bol bol eğlen dök kurtlarını kardeşinide ALLAH mesut etsin...
demet sende hoşgeldin bende izmirdeyim...
saol canım nasılsın... naptın öykü nasıl...
yaaa buraya da yazz..ben takip edemiyom hepisini..

amaann ne düşünüyon kız herifii.. boşverrr eğlenmene bak..oohhh sefan olsun yavrimm..
haklısın kız aman ne bilim kız özlüycem adamı da...
oo ii olmuş yaramıştır kuzuya hava değişikliği...havalar yaprak gibi zaten bi öle bi böle...keyfin yoktu son yazdığında nasılsın iymisin düzeldimi aralar canım
saol canım evet bu uygun ama aynı özlelliklere sahipmi acabaki.... arada gel böle kız özletme kendini eşimin memleketlisi seni gelinizim ha haberin olsun

ookimler gelmiş aykızımla ecem cim gelmiş nasılsın canım

ebrulicimde gelömiş sen ansılsın...bebeğin nasıl...

Akpakcım iyi bişey olsaydı gonca derlerdi dimi iyi bişey değilki koca demişler. :)

yorum süppeerrrr zemuszemus

hadi bakalım canım. allah hayırlı etsin yeni yerinizi. sen ne yapıcaksın peki.. çalışıyormuydun. iş durumun falan nasıl olacak?

Selamlar
umarim hepiniz iyisinizdir bi yaramazlik yoktur
geçmise bakamiyorum kusura bakmayin

Bizde doktordan geldik asimizi olduk ikincisini yaptirmadim onuda temmuz basina biraktim çok agladi minigim cani çok yandi o agladikça benim içim gitti valla yavrum benim simdi uyuyo
Bu ay 700gr almis bende az almis diyodum sevindim 2 cm de boyu uzamis
Doktor az az sebze meyve püresi ver dedi öglenleri bi kaç kasik sebze püresi saat 4 gibide bi kaç kasik meyve püresi ver degisik tatlara alismasi için.

Bide demin THY aradim uçaga bebek arabasini aliyolarmis çok sevindim valla gelince orda nasil gezdircem diye düsünüyodum

fatoşcum iyiyim canım.çok şükür hirada iyi bende özledim sizi.aras paşa nasıl?
düğünlerimiz yarın bitiyor son düğün yarın sonrada tatile çıkıyoruz iyice uzak kaldım buralardan unutmayın beniiii:)))

evet dün komşular nekadar uslu deyip durdular biri de maşallah demedi nazar mı değdi kzıma klava:

hepiniz sağolun kızlar eşimin çocuk doktoru ark var onu aradım. akıntı için birşey demedi çok ağlarsa getir dedi sadece sempatiksalakcinni
hi sorma canım ya dün çok ağladım o kardeşimize, gerçi şehit oldu o bize ağlasın değil mi!!!
şerefsizler başına 4 kurşun sıkmışlar sırf kamera elinde diye
bilmiyorum valla bende verdim geçende 1çay kaşığı...faydası yoktur bence..öylesine verdm ben...

yok canım ya Allahın yarattığı neyde fayda yokki karpuzda olmasın.
geçen sene kanseri önlüyor karpuz suyu diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam

aykızım gözün aydın canım maşallah eceme kıyamam yanmıçıştır canım nasıl temmuza bıraktın anlayamadım yalnız...oh ii arabayı almaları süper...
pervin unuturmuyuz anacım bende gidiyorum yarın bursaya 15 gün yokum kardeşimin düğünü var benimde. siz nere gidiyonuz ii tatiller bol eğlenceler canım gelinec bol bol görüşürüz...hiraya ii bak annesi arasta ii teyzesi öpüyor sizi...

canım idrar tahlili vermiştik şükür temiz çıktı.

burcu sagol cahım bilgiler için

burcu pcme kaydettim bilgileri sağol canımcım:))

burcuuu sağol tatlım, kaydettim :)

rica ederim kızlar takipteyim sizinlede paylaşıcam bende buz dolabının üstüne astım

nasılsınız kızlar
selda 12 13 gündür girmiyor topiğe biz onunla hediyeleşicektik haberi olan varmı?

evet bende görmüyorum ne zamandır .sin nerelerdesin Hiramın aguları ne alemde ?

Son düzenleme:
reyhan hoşgeldin tatlım şifa olsun eceme
maşallah iyi kilo almış fıstığım.evet canım alıyorlar uçağa bebek arabasını

derya yazdım sanıyodum yazmamışım..geçmiş olsun canım benim kıyamam ya nazar olmuştur şimdi nasıl sakinledimibiraz...maşallah demiyenin dilinede eşşek arısı soksun yani...

ookimler gelmiş aykızımla ecem cim gelmiş nasılsın canım

ebrulicimde gelömiş sen ansılsın...bebeğin nasıl...

Iyiyiz Fatoscum saol ne olsun bu aralar biraz yogunum geçen yatili misafirlerim vardi bi kaç gün kaldilar yemek temizlik Ecem baya bi yoruldum iki gündürde evraklarla ugrasiyorum Ecemin kimligini çikarttim saglik karti çikarttim Tr için bugünde benim izin için evrak götürcem is yerine hiç bitmiyo valla

Sen nasilsin canim Arasim nasil öp benden taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…