canım kolay gelsin.kesin gidiş ne zaman...
Türkkahvesi kolay gelsin canım hakkınızda hayırlısı olsun...
ayın 15i gibi ilişik kesilecek istanbul emniyetiyle, sonra gidip ev bulcak eşim. eşya yüklencek götürülcek. ben hangi aşamada giderim kararsızım. ama yazı küçük bebekle bu tarafta atlatıcam hem annemde hem kayınvalidemlerde kalıcam. eşimle ikimizin kararı. malum orası çok sıcak oluyoumş. nazı perişan etmeyelim. ben sonra gidicem sanırım. çok iyi olcak. hem eşim çevreyi tanır eder.
çok sağol canım.
dualarınızı eksik etmeyin de göz açıp kapayıncaya kadar hallolsun hepsi hayırlısıyla.
ben çakıyımda ortalıgı toplayayım biraz...sonra gelirim..
evet canım çok şükür allaha...bencede erken doğumla başettin..aras ımızı yaşıtlarına ulaştırdın annesii...valla git eğlen oyna gel..ohhhh canına değsin...
ben artvinliyim canım ama bursada büyüdüm izmire evlendim böle işte saol canım ii dileklerin içinbende aslında aydınlıyım bizde evleneli 30 haziranda 3 sene olacak bende pek bilmiyorum yani sen nerelisin bu arada dugununz varmış hayırlı ugurlu olsun
saol canım nasılsın... naptın öykü nasıl...selam kızlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar
fotoşcum güle güle git gel bol bol eğlen dök kurtlarını kardeşinide ALLAH mesut etsin...
demet sende hoşgeldin bende izmirdeyim...
haklısın kız aman ne bilim kız özlüycem adamı da...yaaa buraya da yazz..ben takip edemiyom hepisini..
amaann ne düşünüyon kız herifii.. boşverrr eğlenmene bak..oohhh sefan olsun yavrimm..
oo ii olmuş yaramıştır kuzuya hava değişikliği...havalar yaprak gibi zaten bi öle bi böle...keyfin yoktu son yazdığında nasılsın iymisin düzeldimi aralar canımselam şekerler nasılsınız bakalım dün oğlumla anneannesine gittik sabah kalvaltıya akşama ancak geldik ama ikimizede çok iyi geldi havamız değişti bu arada hala burda hava durumları bir acayip sabah sıcak oluyor bir bakıyorsun soğuyor rüzgar çıkıyor bugünde inanılmaz bir yağmur sıcağı var :sm_confused:
saol canım evet bu uygun ama aynı özlelliklere sahipmi acabaki.... arada gel böle kız özletme kendini eşimin memleketlisi seni gelinizim ha haberin olsunBenimkide özel günleri hep hatırlar anneler gününde bile oglun senin anneler gününü kutluyor sana ne almış bak demişti.Ama balıkesire taşınacagız sanırım bu ay yogunluk söz konusu onun için hatırlanacakmıyız dedim.
Manisa soma canm.
Fatoşcum buraya bak istersen
http://www.hepsiburada.com/rapido-b...spx?productId=oyunpeg232500&categoryId=302888
canım bende vermiyordum hiçbirşey geçen ay dr bize çok sıcaklarda su ver arada dedi pipiden gelen pembemsi kanda bundan olabilir dedi arada veriyorum ben su
QUOTE=akpak;13561901]
hani benim ismim :umursamaz:hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok şüküri bu kadarla atlattık evet çocuk dememek lazımmış heran takipte olmak gerek walla bişiy olmaz demem artık bundan sonra hep kucağımda taşımaya razıyım ben yeterki ona bişiy olmasın
bu arada bugün denizlili kkcıların buluşması var bugün saat 14.30da buluşacaz daha hala burdayım hazırlanmamız gerek ben kaçıyorum çok fazla geçmiş okuyamadım herkese öpücüklerrrr
ayrıca bi arkadaşım doğum yaptı dün akşam 19.30 da olmuş bebek sabah yanına gittik hastaneye allam mini miniiii bizimkiler hakikaten büyümüş onu anladım kızlarr
koşkız geç kaldın canım benim aman allah korusun tekrardan kuzularımız...
sanada hayırlı cumalar canım ateş filan varmı olur arada ya arasta 2 güğn çok fazla yapmıştı isal ama sıcak tutum geçti üşümüşütür belki geçmiş o0lsun nurcum...hayırlıo cumalar kızlar nassınız
oğluşum günde 5,6 kez kaka yapmaya başladı...
böyle ishal gibi sanki
çokda mızmız.hastamı acaba ya
günde en fazla 2 kez yapıyodu
haklıısn canım sıcakları burda atlat ii olur....sen zaten ateşli ben gibi oraların sıcağına hiç dayanamazsın canım...dualarımız seninle inşallah gözüznü açıp kaparsın hallolurişleriniz...ayın 15i gibi ilişik kesilecek istanbul emniyetiyle, sonra gidip ev bulcak eşim. eşya yüklencek götürülcek. ben hangi aşamada giderim kararsızım. ama yazı küçük bebekle bu tarafta atlatıcam hem annemde hem kayınvalidemlerde kalıcam. eşimle ikimizin kararı. malum orası çok sıcak oluyoumş. nazı perişan etmeyelim. ben sonra gidicem sanırım. çok iyi olcak. hem eşim çevreyi tanır eder.
çok sağol canım.
dualarınızı eksik etmeyin de göz açıp kapayıncaya kadar hallolsun hepsi hayırlısıyla.
nasılsınız kızlar
selda 12 13 gündür girmiyor topiğe biz onunla hediyeleşicektik haberi olan varmı?
slm canım biz iyiz sen nasılsın özlemişim kız hira nasıl düğün telaşı bitti sanırsam bende görmedim seldayı
Akpakcım iyi bişey olsaydı gonca derlerdi dimi iyi bişey değilki koca demişler. :)
ayın 15i gibi ilişik kesilecek istanbul emniyetiyle, sonra gidip ev bulcak eşim. eşya yüklencek götürülcek. ben hangi aşamada giderim kararsızım. ama yazı küçük bebekle bu tarafta atlatıcam hem annemde hem kayınvalidemlerde kalıcam. eşimle ikimizin kararı. malum orası çok sıcak oluyoumş. nazı perişan etmeyelim. ben sonra gidicem sanırım. çok iyi olcak. hem eşim çevreyi tanır eder.
hi sorma canım ya dün çok ağladım o kardeşimize, gerçi şehit oldu o bize ağlasın değil mi!!!az önce gemide ölen 19 yaşında kayserili Furkan Doğan'ın cenazesini üniversitenin hastanesinden aldılar, camiye götürüyorlardı namazı için. bizim şirketin önünden geçti konvoy. kelime-i şehadet getiriyorlardı..o kadar içim acıdı, o kadarki anlatamam :gitme: düğüm düğüm oldum, gözyaşımı zor tutuyorum, sözün bittiği yer :gitme:
19 yaşında gencecik,körpecik..Allah tüm ölenlerin mekanını cennet etsin, ailelerine gani gani sabır versin..
bilmiyorum valla bende verdim geçende 1çay kaşığı...faydası yoktur bence..öylesine verdm ben...
canım idrar tahlili vermiştik şükür temiz çıktı.
burcu sagol cahım bilgiler için
burcu pcme kaydettim bilgileri sağol canımcım:))
burcuuu sağol tatlım, kaydettim :)
nasılsınız kızlar
selda 12 13 gündür girmiyor topiğe biz onunla hediyeleşicektik haberi olan varmı?
Selamlar
umarim hepiniz iyisinizdir bi yaramazlik yoktur
geçmise bakamiyorum kusura bakmayin
Bizde doktordan geldik asimizi olduk ikincisini yaptirmadim onuda temmuz basina biraktim çok agladi minigim cani çok yandi o agladikça benim içim gitti valla yavrum benim simdi uyuyo
Bu ay 700gr almis bende az almis diyodum sevindim 2 cm de boyu uzamis
Doktor az az sebze meyve püresi ver dedi öglenleri bi kaç kasik sebze püresi saat 4 gibide bi kaç kasik meyve püresi ver degisik tatlara alismasi için.
ookimler gelmiş aykızımla ecem cim gelmiş nasılsın canım
ebrulicimde gelömiş sen ansılsın...bebeğin nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?