2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

öle reyhancım be bi koşuşturma başladımı çorap söküğü gibi arkası gelmez iyiz canım arasta ii şükür..saol teyzesi...öpmemmi öperim hemide kocaman.. ne kadar kalcanız canım trde...

bende gidiyom yarın ailemin yanına bursaya çocuk gibi seviniyom sabah beri 10 kere yazdım belki kızmayın hemi kızlarr...

yarasın kan olsun can olsun burcu teyzesi tüm bebişilerimize..
saol canım benim....bakarım teyzesi

geçmiş olsun tatlı ecenaza inş.biran önce iyileşirde ilaç kullanmak zorunda kalmaz kendim bile ilaç kullanmayı sevmiyorum hele bebişlerimize hiç kıyamıyorum acil şifalar dilerim :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım gencer paşaya Allah korumuş çocuklar çok tehlikeli valla ama artık bizimde çok dikkatli olmamamız lazım bende mertkanı yatırıp odadan çıkıyorum 10 dk sonra bir geliyorum çocuk yattığının tam aksine dönmüş artık hareketlenmeye başladılar bende düşmesinden çok korkuyorum Allah tüm bebişlerimizi korusun

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis kesinlikle haklısın canım söylenecek her şeyi söylemişsin yüreğine sağlık
evet ya babasını gördüm haberlerde resmen içim ezildi daha çocuk nasıl kıyabildiler vicdan insanlık merhamet Allah korkusu yok hiçbirisinde kalpleri yok aslında senağlama aslında biz türklerin suçuda var bu ölümlerde kullandığımız her ürünle onları maddi olarak yüceltiyoruz dolayısıyla aldıkları bize doğrulttukları silahlar yine bizim paramızla alınıyor
arkadaşlarında dediği gibi konuşmuyoruz korkuyoruz böyle bir milletiz akşam eşimede dedim bunlarda sizinde suçunuz var diye bizim bakkalımız varda dünyanın kolasını almışlar neymiş çok satılıyormuş biz ve bizim gibiler oldukça bu olaylar asla bitmez ve bitmeyecekte dedim söylenecek çok söz varda insanın boğazına düğümlenip kalıyor ama susmak veya konuşmak değil çare bişey yapılmalı yapılmak zorunda
hadi güle güle git hayırlısıyla dön canım ailenle hasret gidereceksin işte ne güzel bol bol dök kurtlarını bizim içinde oynazemuszemus düğün kardeşininde herhalde Allah onlara da uzun mutlu sevgi dolu bir evlilik nasip etsin bir ömür ayrılmasınlar inş.
kız bende şu kocişten kaçsam diye uğraşıyorum bende bir gidebilsem özleyeceğimi hiç sanmıyorum delikafadulden

oo ii olmuş yaramıştır kuzuya hava değişikliği...havalar yaprak gibi zaten bi öle bi böle...keyfin yoktu son yazdığında nasılsın iymisin düzeldimi aralar canım

sağol canım hala limoniyiz yani benden yana soğukluk var aramızda o günün ertesi akşam aradı dışarıya çıkardı sevimli olmaya çalışıyor bişey olmamış gibi davrandı ama ne özür diledi ne o kavgadan konuştuk bende konuşmaya değer görmedim ama malesef içimde kaldı ne ağlayabildim ne bağıra çağıra kavga edip içimden atabildim sonuç sevgimeze bir darbe daha bu adam böyle değildi bebek olduktan sonra değişir dedim ama dahada kötü olduk hayırlısı artık senağlama

Saol canim Normalde bu ay iki asimiz vardi ama ben ikisini ayni gün yaptirmiyorum Doktorda o zaman ay basinda yaparim dedi

alırlar canım ama bebek için 0 bagaj hakkın yok.sen kendi bagaj hakkından kullanacaksın 30 KG bagaj hakkın var.
Onuda sordum canim Ecem için 10 kg bagaj ve bir bebek arabasi hakkimiz varmis

reyhan hoşgeldin tatlım şifa olsun eceme
maşallah iyi kilo almış fıstığım.evet canım alıyorlar uçağa bebek arabasını

Saol Pervincim evet iyi kilo almis banada az almis gibi geliyodu
Sen nasilsin tatli sekerim nasil

saol tubacım amin canım tüm yeni evleneenlere inşallah...olsun canım üzülme yeri gelir bi tokat gibi çarparsın yüzüne lafını... belki oda benim kocam gibiözür dileme özürlüdür...

ayşegül gözün aydın canım ii çıkmış
gülşahçım kıyamam ona çabucak geçer inşalalh canım..
yaren aptamil 1 kullanıyom canım bende...
merhaba kızlar nasılsınız???uzun zamandır giremedim bu sene dogum yapan işyerinden arkadaşlarımla gun gibi bişi yaptık dışarılara falan cıktık bnm bzdık da yanında durmadan durmuyor hiç giremedim özledim szleri ne var ne yok??

bu arada ben hiiç kundak yapmadım..fatoş neden aptamil 1? pre vermiyormuyuz ben pre veriyorum??ne fark var?bnmki artık 30lugu bile tukuruyorr...içmiyor ne oluyoır anlamadım gider ayak sütümmü geldi yoksa avv..bşına boyle bişii gelen varmı?

öyle valla canim ...
Bir ay kalcaz Türkiyede hayirlisiyla

Ne güzel hadi hayirli yolcuklar sanada hayirlisiyla git gel Bursayi çok severim ben

pre premütüre değil mi ee artık 3-4 aylıksınız halen mi pre kullanılıyor.
benim sür bi atta gitti dahada gelmiyor :) aman buna da şükür gece emziriyorum en azından.

nasıl yani getirebilecek ama geri götüremez mi demek?

yok kız tabii götürecek biz avrupaya gıdıp-gelsek bagaj hakkımız 23 kg ve bebekte 0. ama avrupadan gelenler için
30 kg + bebek 10 kg hakları var ki gurbetciler daha çok bagaj taşır diye.ve yerel havayolunu tercih etsinler diye.

amannn bizim için çok kötüymüş...gitsek bebek arabasını alamıcaz mı?sengözlerimebaksanabkiloya dahilse zaten cokkotu

burcu sağol canım bilgiler için bizede daha dr başlayın demedi bakalım bu ay 4.5 aylık olunca gelin dedi rotavirüs aşısının 2.si yapılcek ozaman ne diyecek ama bende sizin dediğiniz gibi bazı şeylerin tadına baktırıyorum çok değil ağzına sürüyorum okadar ilerde zorlanmayayım diye
ayşegül defneciğin tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim gözün aydın canım sorun yokmuş çok şükür
demet aramıza hoşgeldin canım ben biraz gecikmeli olarak söylüyorum kusura bakma
reyhan maşallah kuzuna nasılda güzel bakmışsın ah hep bize daha minicik geliyorlar halbuki nede çabuk büyüyorlar
sende yoğunsun galiba kolay gelsin canım evrak işleri hep yorucu oluyor

pre premütüre değil mi ee artık 3-4 aylıksınız halen mi pre kullanılıyor.
benim sür bi atta gitti dahada gelmiyor :) aman buna da şükür gece emziriyorum en azından.

yaa bilmiorum ben pre anna sütü alan bebekler için 1 ise hiç anne sütü almayan bebekler için sanıyordum..doktorlar da bişii demedi..benimki ondan mı içmiyor acaba???hiç aramıyorda zorla veriyorum kakasını yapsın diye bana direnirken yapıoo..psikopat olduk..kaydirigubbakcemile3

amannn bizim için çok kötüymüş...gitsek bebek arabasını alamıcaz mı?sengözlerimebaksanabkiloya dahilse zaten cokkotu

Alacaksanda diğer eşyalarından feragat edeceksin.aman sanki gitsende kaç günlüğüne gideceksin ki.bebekte bu böyle tabii 2 yaştan sonra onunda bagaj hakkı var çünkü para ödüyor.(bebek para ödemiyor vergisiz fiyatın %10 u ödüyor sadece)

canım biz en başta prematüre olduğu için prematil verdik aptamilin oda sonra pre aptamil verdik 3 kg olunca onu kullanmak lazımmış ama şimdi 1 bayağıdırda veriyorum doktoru öle dediydi...4 aydan sonra 2 ye geç demişti ama ek gıdaya geçmedim geçsem 2 alacam bu aydan sonra geç kalmışın canım sen pre değil 1 al ben ce ama sor doktora istersen...
öyle valla canim ...
Bir ay kalcaz Türkiyede hayirlisiyla

Ne güzel hadi hayirli yolcuklar sanada hayirlisiyla git gel Bursayi çok severim ben
saol güzelim sizde ssağlıkla gelip bol bol eğlenin canım gel kız bursayada işzmirede beklerim valla balıkesirikisinede yakın nasılssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…