burcucum yazcam unutuyom saol canım benim biligler için bende kaydettim pc ye...
geçmiş olsun tatlı ecenaza inş.biran önce iyileşirde ilaç kullanmak zorunda kalmaz kendim bile ilaç kullanmayı sevmiyorum hele bebişlerimize hiç kıyamıyorum acil şifalar dilerim :Saruboceq:slm kızlar
Ecenaz ın idrarında iltihap çıktı o yüzden yavrum beslenememiş ve kilo alamamış antibiyotiğe başladık 10 gün sonra tekrar gidicez...
geçmişe bakamadım herkes iyidir inş
RÜVEYDA bakıyorum tatlım
çok geçmiş olsun canım gencer paşaya Allah korumuş çocuklar çok tehlikeli valla ama artık bizimde çok dikkatli olmamamız lazım bende mertkanı yatırıp odadan çıkıyorum 10 dk sonra bir geliyorum çocuk yattığının tam aksine dönmüş artık hareketlenmeye başladılar bende düşmesinden çok korkuyorum Allah tüm bebişlerimizi korusunkızlar bugün nasıl kötü bişiy oldu nasıl kötüü anlatamam
mutfaktayım gencerde pusetinde(taşıma koltuğu) mutfakta küçük masam var puset onun üzerinde yarım oturuş şeklinde idi.komşumun oğlu var 5 yaşında gencerde gencer hiç ayrılmaz zaten yanından ne yaptı nasıl oldu bilmiyorum ayak kısmından bastırınca olanlar oldu kuzum aşağıya nasıl düştü nasıl tuttum bilmiyorum sanki ağır çekimde düştü ben tuttum tutamadım hatırlamıyorum bile ben ağlıyorum oğlum ağlıyor ama nasıl ağlaşıyoruz anlatamam kızlar.. allah ım bütün bebişlerimizi korusun hepsine sağlık sıhhat versin.kimsenin başına gelmesin çok şükkürki bişiy olmamış yavruma:Saruboceq:
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis kesinlikle haklısın canım söylenecek her şeyi söylemişsin yüreğine sağlıkcanım benim, güzel elif'imize nazar mı değdi acaba..moralini bozma bitanem, hepimizin bebeği bazen çok sebepsiz yere ağlıyor, ne olduğunu anlamıyoruz.. sonra bir bakıyorsun hiç yapmamış gibi gülücükler..şimdi nasıl peki?
senin bu kocişde bi iyi bi umursamaz anlayamadım ki ben.ne diyeceğimi de bilmiyorum ama üzülme tatlım,boşver..
biz de ilk zamanlar hep birlikte götürüyorduk doktora, bi defa o izin alamadı, ben tek götürürüm dedim. şimdi hiçç gelmiyo bizimle. hep ben götürüyorum. bunların boynuna yular lazım, başka türlü kendileri düşünüp birşeyler yapmıyor..önemli olan elbette götürmek-getirmek değil, ama sevmeye gelince benim de oğlum-kızım diyosa, onlar da doktora götürecek,sıra bekleyecek, onlar da gece uykusuz kalacak..
boşver tatlım anne olma ile baba olmanın farkı bu bence..bizim kadar fedakar olmalarını beklememek lazım..onlar 1-2 gece baksalar ertesi güne halleri kalmaz, şikayet üstüne şikayet. ama biz öyle miyiz, anneyiz biz..hiç uyumasak bile, sabahki o gülücükleri ile herşeyi unutuveriyoruz...
evet ya babasını gördüm haberlerde resmen içim ezildi daha çocuk nasıl kıyabildiler vicdan insanlık merhamet Allah korkusu yok hiçbirisinde kalpleri yok aslında senağlama aslında biz türklerin suçuda var bu ölümlerde kullandığımız her ürünle onları maddi olarak yüceltiyoruz dolayısıyla aldıkları bize doğrulttukları silahlar yine bizim paramızla alınıyoraz önce gemide ölen 19 yaşında kayserili Furkan Doğan'ın cenazesini üniversitenin hastanesinden aldılar, camiye götürüyorlardı namazı için. bizim şirketin önünden geçti konvoy. kelime-i şehadet getiriyorlardı..o kadar içim acıdı, o kadarki anlatamam :gitme: düğüm düğüm oldum, gözyaşımı zor tutuyorum, sözün bittiği yer :gitme:
19 yaşında gencecik,körpecik..Allah tüm ölenlerin mekanını cennet etsin, ailelerine gani gani sabır versin..
hadi güle güle git hayırlısıyla dön canım ailenle hasret gidereceksin işte ne güzel bol bol dök kurtlarını bizim içinde oynazemuszemus düğün kardeşininde herhalde Allah onlara da uzun mutlu sevgi dolu bir evlilik nasip etsin bir ömür ayrılmasınlar inş.bende kakım valiz hazırlıyacam malum yarın fatma gider çok şükür geldi beklediğim gün...18 haziranda düğün var 20 sinin akşamı dönecez sizi özlemiycem çünkü ordanda giricem düğün telaşıyla girerbilirmiyim bilmiyom ama daha çok var düğüne kesin girerim yine sizi özlüycem çok mutluyum yupi bursama aileme gidiyorum
ama adam burda kalıyo içimde buruk açıkçası ama geçer yav 15 gün ne ki dimi ama...
oo ii olmuş yaramıştır kuzuya hava değişikliği...havalar yaprak gibi zaten bi öle bi böle...keyfin yoktu son yazdığında nasılsın iymisin düzeldimi aralar canım
Saol canim Normalde bu ay iki asimiz vardi ama ben ikisini ayni gün yaptirmiyorum Doktorda o zaman ay basinda yaparim dediaykızım gözün aydın canım maşallah eceme kıyamam yanmıçıştır canım nasıl temmuza bıraktın anlayamadım yalnız...oh ii arabayı almaları süper...
pervin unuturmuyuz anacım bende gidiyorum yarın bursaya 15 gün yokum kardeşimin düğünü var benimde. siz nere gidiyonuz ii tatiller bol eğlenceler canım gelinec bol bol görüşürüz...hiraya ii bak annesi arasta ii teyzesi öpüyor sizi...
Onuda sordum canim Ecem için 10 kg bagaj ve bir bebek arabasi hakkimiz varmisalırlar canım ama bebek için 0 bagaj hakkın yok.sen kendi bagaj hakkından kullanacaksın 30 KG bagaj hakkın var.
reyhan hoşgeldin tatlım şifa olsun eceme
maşallah iyi kilo almış fıstığım.evet canım alıyorlar uçağa bebek arabasını
merhaba kızlar nasılsınız???uzun zamandır giremedim bu sene dogum yapan işyerinden arkadaşlarımla gun gibi bişi yaptık dışarılara falan cıktık bnm bzdık da yanında durmadan durmuyor hiç giremedim özledim szleri ne var ne yok??ayşegül gözün aydın canım ii çıkmış
gülşahçım kıyamam ona çabucak geçer inşalalh canım..
yaren aptamil 1 kullanıyom canım bende...
öle reyhancım be bi koşuşturma başladımı çorap söküğü gibi arkası gelmez iyiz canım arasta ii şükür..saol teyzesi...öpmemmi öperim hemide kocaman.. ne kadar kalcanız canım trde...
bende gidiyom yarın ailemin yanına bursaya çocuk gibi seviniyom sabah beri 10 kere yazdım belki kızmayın hemi kızlarr...
yarasın kan olsun can olsun burcu teyzesi tüm bebişilerimize..
saol canım benim....bakarım teyzesi
nasıl yani getirebilecek ama geri götüremez mi demek?bende tam ona bakıyordum evet avrupadan gelenlerde varmız bızım burdan gİdenlerde yok ama.
merhaba kızlar nasılsınız???uzun zamandır giremedim bu sene dogum yapan işyerinden arkadaşlarımla gun gibi bişi yaptık dışarılara falan cıktık bnm bzdık da yanında durmadan durmuyor hiç giremedim özledim szleri ne var ne yok??
bu arada ben hiiç kundak yapmadım..fatoş neden aptamil 1? pre vermiyormuyuz ben pre veriyorum??ne fark var?bnmki artık 30lugu bile tukuruyorr...içmiyor ne oluyoır anlamadım gider ayak sütümmü geldi yoksa avv..bşına boyle bişii gelen varmı?
10 kg rahat rahat sizin arabanıza pusetinize yeter.esyalarınıda senin hakkını kullanı annesi.
nasıl yani getirebilecek ama geri götüremez mi demek?
Evet bisekilde hallederiz artik aman arabasini alsinlarda hiç olmazsa orda sikinti çekmeyiz
sen istanbul da nereye geliyorsun?
amannn bizim için çok kötüymüş...gitsek bebek arabasını alamıcaz mı?sengözlerimebaksanabkiloya dahilse zaten cokkotuyok kız tabii götürecek biz avrupaya gıdıp-gelsek bagaj hakkımız 23 kg ve bebekte 0. ama avrupadan gelenler için
30 kg + bebek 10 kg hakları var ki gurbetciler daha çok bagaj taşır diye.ve yerel havayolunu tercih etsinler diye.
pre premütüre değil mi ee artık 3-4 aylıksınız halen mi pre kullanılıyor.
benim sür bi atta gitti dahada gelmiyor :) aman buna da şükür gece emziriyorum en azından.
amannn bizim için çok kötüymüş...gitsek bebek arabasını alamıcaz mı?sengözlerimebaksanabkiloya dahilse zaten cokkotu
canım biz en başta prematüre olduğu için prematil verdik aptamilin oda sonra pre aptamil verdik 3 kg olunca onu kullanmak lazımmış ama şimdi 1 bayağıdırda veriyorum doktoru öle dediydi...4 aydan sonra 2 ye geç demişti ama ek gıdaya geçmedim geçsem 2 alacam bu aydan sonra geç kalmışın canım sen pre değil 1 al ben ce ama sor doktora istersen...merhaba kızlar nasılsınız???uzun zamandır giremedim bu sene dogum yapan işyerinden arkadaşlarımla gun gibi bişi yaptık dışarılara falan cıktık bnm bzdık da yanında durmadan durmuyor hiç giremedim özledim szleri ne var ne yok??
bu arada ben hiiç kundak yapmadım..fatoş neden aptamil 1? pre vermiyormuyuz ben pre veriyorum??ne fark var?bnmki artık 30lugu bile tukuruyorr...içmiyor ne oluyoır anlamadım gider ayak sütümmü geldi yoksa avv..bşına boyle bişii gelen varmı?
saol güzelim sizde ssağlıkla gelip bol bol eğlenin canım gel kız bursayada işzmirede beklerim valla balıkesirikisinede yakın nasılssaöyle valla canim ...
Bir ay kalcaz Türkiyede hayirlisiyla
Ne güzel hadi hayirli yolcuklar sanada hayirlisiyla git gel Bursayi çok severim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?