yaa bilmiorum ben pre anna sütü alan bebekler için 1 ise hiç anne sütü almayan bebekler için sanıyordum..doktorlar da bişii demedi..benimki ondan mı içmiyor acaba???hiç aramıyorda zorla veriyorum kakasını yapsın diye bana direnirken yapıoo..psikopat olduk..kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin tugba bebekle sarma zor be biber dolması yap bari sada kolay.
Saol Tugba teyzesi evet canim burda evrak isi hiç bitmiyo hersey kagit üstünde hiç sevmiyorumburcu sağol canım bilgiler için bizede daha dr başlayın demedi bakalım bu ay 4.5 aylık olunca gelin dedi rotavirüs aşısının 2.si yapılcek ozaman ne diyecek ama bende sizin dediğiniz gibi bazı şeylerin tadına baktırıyorum çok değil ağzına sürüyorum okadar ilerde zorlanmayayım diye
ayşegül defneciğin tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim gözün aydın canım sorun yokmuş çok şükür
demet aramıza hoşgeldin canım ben biraz gecikmeli olarak söylüyorum kusura bakma
reyhan maşallah kuzuna nasılda güzel bakmışsın ah hep bize daha minicik geliyorlar halbuki nede çabuk büyüyorlar
sende yoğunsun galiba kolay gelsin canım evrak işleri hep yorucu oluyor
Saol canim benim opuyorumnanaktancanım biz en başta prematüre olduğu için prematil verdik aptamilin oda sonra pre aptamil verdik 3 kg olunca onu kullanmak lazımmış ama şimdi 1 bayağıdırda veriyorum doktoru öle dediydi...4 aydan sonra 2 ye geç demişti ama ek gıdaya geçmedim geçsem 2 alacam bu aydan sonra geç kalmışın canım sen pre değil 1 al ben ce ama sor doktora istersen...
saol güzelim sizde ssağlıkla gelip bol bol eğlenin canım gel kız bursayada işzmirede beklerim valla balıkesirikisinede yakın nasılssa
reyhancım ecem e maşallah...aşısı yarasın fıstığa..bizde ayın 15inde gidicez bakalım nasıl etcez aşıyı...
evet zor olacak uyandı şu an emiyor daha başlayamadım bile başlasam bitecek ah bir başlasam
kaynanam akşam saralım dedi ben ona sen içini ve yaprağı hazırla ben gündüz sararım dedim sebepte şu görümcem zaten işi sevmiyor biz sofradeyken hemen kalkar ya oğluna ders çalıştırma bahanesi vardır yada benim oğlanı kucağına alır sofra toplamakta bulaşıkta hep bana kalır anası ona bişey demez
ben çocuğumu uyutmaya filan çalışsam sen salatayı yap yada bulaşığı yıka ben bakarım uyuturum der ama kızına hiç sesi çıkmaz bende inadımdan ben gündüz yaparım dedim
akşam kızı yardım etmeyecek biliyorum gecenin körüne kadar sarda sar yine bana kalacak sebep bu yani şekerler iş benim elime yapışmaz ama laflar ve yapılan haksızlıklar beni yoruyor kocamda benim yanımda değil malumunuz öyle yani:sinifsinif:
aaa tamam kızlar ya.. sağol fatoş sana da yemek yapıorum da cevap zoryok değiş işte yakında 2 ye geçilecek sen balıklama dalarsın artık 2 ye .
burcu sağol canım bilgiler için bizede daha dr başlayın demedi bakalım bu ay 4.5 aylık olunca gelin dedi rotavirüs aşısının 2.si yapılcek ozaman ne diyecek ama bende sizin dediğiniz gibi bazı şeylerin tadına baktırıyorum çok değil ağzına sürüyorum okadar ilerde zorlanmayayım diye
ayşegül defneciğin tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim gözün aydın canım sorun yokmuş çok şükür
demet aramıza hoşgeldin canım ben biraz gecikmeli olarak söylüyorum kusura bakma
reyhan maşallah kuzuna nasılda güzel bakmışsın ah hep bize daha minicik geliyorlar halbuki nede çabuk büyüyorlar
sende yoğunsun galiba kolay gelsin canım evrak işleri hep yorucu oluyor
yaa kızlar bebişlerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz artık yavaş yavaş bişiler veriyoruz ya lekeler çıkmamaya başladı ben 30.cde dalin sabun tozuyla yıkıyodum çıkmıyo lekelr naapsak derceyimi arttırsak??
bide nasıl uyuyo bebeişler bir haftadır delircem artık uykusu var gözler kan çanağı uyumuyo bi türlü neler denedim nafile en son az önce ayakta salladık uyudu sonunda gece 1 de uyudu yaa hep kucakta gezmek istiyo belim kopuyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?