2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok değiş işte yakında 2 ye geçilecek sen balıklama dalarsın artık 2 ye .

ay kızlar bir dün girmedim şimdide siz bırakıp gidemiyorum kovun anacım beni bir dünya işim var
pazar gününe kayınvalidemlerin bir yaşlı akrabası vardı adam ölmüş kaynana erene gidelim diyor yani cenaze evine yemek yapıp götürüyorsun ya sende orda yiyip geliyorsun bilir misiniz bilmem birde pazar günü salihliden misafirlerimiz gelecekmiş. eşimle bizde antalyaya gitcez ya hem kendimize hem oğluşa hemde gittiğimiz arkadaşlara alışveriş yapacaktık hediye falan malum öf hepsi pazara denk geldi bir çıkabilsem sarma sarcam malzemeler hazır da gidemiyorumki bugünden sarıp dolaba koycem pazar günü çıkarır pişiririz dedim kaynanamda diğer yemekleri yapar biz alışverişe gidince ama ne tembel gacıyım:tomato: hala burdayım ama gitmeliyim şimdilik kaçtım

reyhancım ecem e maşallah...aşısı yarasın fıstığa..bizde ayın 15inde gidicez bakalım nasıl etcez aşıyı...

yemek ne yapıyosnuz hanımlar akşama...yayıldık akşama yemek yok...bi fikir verin...banyo yaptırıcam çocukları sonra yemeğe koyulacam...

Saol Tugba teyzesi evet canim burda evrak isi hiç bitmiyo hersey kagit üstünde hiç sevmiyorum

Saol canim benim opuyorumnanaktan

Kizlar ben kaçiyim hazirlanalim kocis gelince çikicaz isleri halledeyim bakalim
sonra görüsürük öptüm hepinizi

evet zor olacak uyandı şu an emiyor daha başlayamadım bile başlasam bitecek ah bir başlasam
kaynanam akşam saralım dedi ben ona sen içini ve yaprağı hazırla ben gündüz sararım dedim sebepte şu görümcem zaten işi sevmiyor biz sofradeyken hemen kalkar ya oğluna ders çalıştırma bahanesi vardır yada benim oğlanı kucağına alır sofra toplamakta bulaşıkta hep bana kalır anası ona bişey demez
ben çocuğumu uyutmaya filan çalışsam sen salatayı yap yada bulaşığı yıka ben bakarım uyuturum der ama kızına hiç sesi çıkmaz bende inadımdan ben gündüz yaparım dedim
akşam kızı yardım etmeyecek biliyorum gecenin körüne kadar sarda sar yine bana kalacak sebep bu yani şekerler iş benim elime yapışmaz ama laflar ve yapılan haksızlıklar beni yoruyor kocamda benim yanımda değil malumunuz öyle yani:sinifsinif:

hayır sarma başlı başına zahmetli bi iş keşke başka birşey yapsaydın.ohhh ne ala memleket kadın kolayını bulmuş tabii.

sagol canım hoşbulduk

yaa kızlar bebişlerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz artık yavaş yavaş bişiler veriyoruz ya lekeler çıkmamaya başladı ben 30.cde dalin sabun tozuyla yıkıyodum çıkmıyo lekelr naapsak derceyimi arttırsak??

bide nasıl uyuyo bebeişler bir haftadır delircem artık uykusu var gözler kan çanağı uyumuyo bi türlü neler denedim nafile en son az önce ayakta salladık uyudu sonunda gece 1 de uyudu yaa hep kucakta gezmek istiyo belim kopuyo valla

30 artık ise yaramıyor canım 40 derece de yıkıyorum dalin sıvı sabun ile.ama beyaz -pembe ayrı / mor-kırmızı ve diğer koyu renkler ayrı.- mecburen 440 da boya akar diye korkuyorum.

saat 9 ya uyuyor 2,5- 3 saatte bir uyanıyor bazen bu döngü sabah 7 ye kadar devam bazende 5-6 arası uyanıyor suratımı guluyor dalga geçer gibi haaa hadi kalk bugünde uyku yok sana der gibi 9 a kadar uyanık.tabii ben 5 te uyanıp gece 12.00 ye kadar uyanıgım bu arada işe geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…