2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bnde 40 derecede yıkıyorum canım...bazen çıkmıyor bile lekeler

ayy bu ara amma takıldım ya kk ya atılcam işten sonunda olumunekankayizsmile

ay canım allah yardım etsin valla
çalışmak ve bebeğe bakmak çok zordur ..
aman kovulma sakın kız:)...hem merak etme biz patronada sevdiririz k.k
bi iki girsin alışır

kızlar hero baby dan numune istemiştm geçenlerde...paketim geldi..içinde kavanoz maması bisküvi ve kahvaltı var...isteyin derim...

bu kadarı da olur mu diyo insan?! insan olan yapmaz da neyse...
"insanlar, sadece 'inandık' demeleriyle, hiç sınanmadan bırakılacaklarını mı sanıyor?"

papatya, sibel, sevilirem ... ve birden fazla çocuğu olan arkadaşlar;

ikinci çocuğunuza ilk çocuğunuza ayırdığınız kadar zaman ayırabiliyormusunuz?
ilk çocuklarınızın bebekliğinde vs. onlarla daha mı nitelikli ilgilendiniz?
şu an ne gibi sorunlarınız oluyor?
cevaplarsanz mutlu olurum:1rolleyes:

fatoşcum düğüne gidiyormuşun güle güle git canım. ohhh şöyle bizlerin yerine de döktür emi? bizimde bayramdan sonra düğünümüz var kardeşimin. dört gözle onu bekliyorum.
tuğba64 kolay gelsin canım. sarma zordur valla hele de bebişle... geçen gün buzluktaki sarmayı pişirdim eşim görünce ooo sarmamı sardın çok hamaratsın dedi... hiç heveslenme çocukla nasıl sarayım.buzluktakiler bitene kadar idare edersin dedim....kaydirigubbakcemile3
reyhancım maşallah ecem hanıma ne güzel büyütmüşsün annesi.. aşısı da yarasın kuzuma... telaşın var ama tatlı telaş di mi insan yaparken hiç yorulduğunu anlamaz bile....
maviyeshill sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik. zeynep hira nasıl?
demet sende hoşgeldin aramıza... bebişini de allah bağışlasın canım.

ikinci çocuğuma ayırdığım zaman tabiki ilk çocuğumkinden az...çünkü o rahatsız doğmuştu...abartmıyorum 24saat ağlar ve uyumazdı...bu öyle deil maşallah yavrum kendi halinde uyumuyo belki ama ağlamıyoda...ilk çocuğumda anneliği pek anlayamadım acemiydim.bunda çok çok iyi anlıyorum ondaki hataları bunda yapmıyorum ne acı..şu an sorunlarım genelde büyüğün küçüğü kıskanması çok seviyo bana göre kıskanmak yani bu..içten içe üzülüyo...biliyorum...çok hırçınlaştı...

sağol canım kayserinin neresinden benim eşimde kayserili gesi köyünden

[arkadaşlar kraft da yahudi malı

Gözünü kan bürüyen insanların sattıkları deterjanlarla temizlik değil olsa olsa katliam yapılır!

ınsanlara su bile vermeyen sözde insanların sattıkları tüm içecekler fayda değil zehir olur bize!

Bebeklere, yaşlılara, kadınlara, gençlere sıktıkları kurşunlarla övünenlerin sattıkları telefonlarla ancak onların katliamının seyircisi daha doğrusu destekçisi olunur!

Çocuklarına verdiğin çikolatalar, başka çocukların bedenlerinden akıttıkları kanlardan almış olmasın rengini?

Türk kahvesi içmek varken, israil zehirine nedendir tamahın?

Bırak saçlarında, elbiselerinde sabun koksun, kan kokmasın.

Sen dur dersen kendine, elin gitmezse kafirin zulmünü desteklemeye, o zaman ne gemilerine girer vururlar çocuklarını ne de karşını dikilip aşağılayabilirler dinini, devletini!

Her şey seninle başlıyor. Şimdi BOYKOT ZAMANI!!!

canım lekelr çok zor çıkıyor hele elma lekesi çok zor bende şlekelerin üzerine bulaşık deterjanı döküp makinaya öyle atıyorum hemde hassas kısa programa çok güzel çıkıyor yeni gibi hiç leke kalmıyor valla makinaya dalanın sabun tozunu koyuyorum tabiiiiii

[COLOR="Magenta"[COLOR="Magenta"]]sevielrim[/COLOR][/COLORbende 40 ta yıkıyom baştan beri lekeler çıkıuyo ama kullandığımız demir damlası çıkmıyo kosla aldım o çıkardı o bile tam çıkarmadı...

bide yumuşatıcı katıyonuzmu çamaşırlar kızlar...ben başta hacı şakirin granüllü sabun tozunu kullanıyodum sonra roxy diye bi marka aldım deneyin kızlar çok güzel kuruduktan sonra süper kokuyo hemde uygun fiyatı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…