yaa kızlar bebişlerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz artık yavaş yavaş bişiler veriyoruz ya lekeler çıkmamaya başladı ben 30.cde dalin sabun tozuyla yıkıyodum çıkmıyo lekelr naapsak derceyimi arttırsak??
ayy bu ara amma takıldım ya kk ya atılcam işten sonunda olumunekankayizsmile
nası istice< bilmiyom hiç..bnde isteyimkızlar hero baby dan numune istemiştm geçenlerde...paketim geldi..içinde kavanoz maması bisküvi ve kahvaltı var...isteyin derim...
:) GELİr oda beraber yazışırız.
yaren_h kullanıcısından alıntı
az önce gemide ölen 19 yaşında kayserili Furkan Doğan'ın cenazesini üniversitenin hastanesinden aldılar, camiye götürüyorlardı namazı için. bizim şirketin önünden geçti konvoy. kelime-i şehadet getiriyorlardı..o kadar içim acıdı, o kadarki anlatamam düğüm düğüm oldum, gözyaşımı zor tutuyorum, sözün bittiği yer
bu kadarı da olur mu diyo insan?! insan olan yapmaz da neyse...akpak kullanıcısından alıntı
19 yaşında gencecik,körpecik..Allah tüm ölenlerin mekanını cennet etsin, ailelerine gani gani sabır versin..
hi sorma canım ya dün çok ağladım o kardeşimize, gerçi şehit oldu o bize ağlasın değil mi!!!
şerefsizler başına 4 kurşun sıkmışlar sırf kamera elinde diye
kızlar hero baby dan numune istemiştm geçenlerde...paketim geldi..içinde kavanoz maması bisküvi ve kahvaltı var...isteyin derim...
papatya, sibel, sevilirem ... ve birden fazla çocuğu olan arkadaşlar;
ikinci çocuğunuza ilk çocuğunuza ayırdığınız kadar zaman ayırabiliyormusunuz?
ilk çocuklarınızın bebekliğinde vs. onlarla daha mı nitelikli ilgilendiniz?
şu an ne gibi sorunlarınız oluyor?
cevaplarsanz mutlu olurum:1rolleyes:
Sibelcim nasıl ve nerden istiyorsun numuneyi? bizde isteyelim..
fatoşcum düğüne gidiyormuşun güle güle git canım. ohhh şöyle bizlerin yerine de döktür emi? bizimde bayramdan sonra düğünümüz var kardeşimin. dört gözle onu bekliyorum.
tuğba64 kolay gelsin canım. sarma zordur valla hele de bebişle... geçen gün buzluktaki sarmayı pişirdim eşim görünce ooo sarmamı sardın çok hamaratsın dedi... hiç heveslenme çocukla nasıl sarayım.buzluktakiler bitene kadar idare edersin dedim....kaydirigubbakcemile3
reyhancım maşallah ecem hanıma ne güzel büyütmüşsün annesi.. aşısı da yarasın kuzuma... telaşın var ama tatlı telaş di mi insan yaparken hiç yorulduğunu anlamaz bile....
maviyeshill sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik. zeynep hira nasıl?
demet sende hoşgeldin aramıza... bebişini de allah bağışlasın canım.
sağol canım kayserinin neresinden benim eşimde kayserili gesi köyünden
yaa kızlar bebişlerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz artık yavaş yavaş bişiler veriyoruz ya lekeler çıkmamaya başladı ben 30.cde dalin sabun tozuyla yıkıyodum çıkmıyo lekelr naapsak derceyimi arttırsak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?