2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

katılıyorum şimdi boykot zamanı...

ben de dalan ın ROXY sine gectim yeni ama ben 60 da yıkıyorum kakalar izler hepsi çıkıyor benim makinem de hırpalıyor biraz.. temiz oluyor 2-3 gunde bir yıkıyorum..
ben ilk kez yıkanacaklar ve eskiden yıkanmmışlar diye ayırıyorum ilk yıkananlar renk veriyor bi gun hediye gelen bi kotu yıkamışım herşey mavi oldu... ama nasılsa hepsi atılacak giydiğikadar giysin.. hemen yenilere geçiyoruz sonra zaten.. ama daha önce yıkanmışlar renk vermiyor.. herşey tertemiz kokuyor

Xside işe mi başladın?? ay kızlar ben bi türlü başlayamıyorum mümkünse yıllık izni de alıcam sonra ücretsizi denicem... çünkü bizim iş bildiğinn gibi değil ayda 1 hafta sonu full iştesin 12 gün üst üste çalışıyorsun ve fabrikanın tozu pisliğinin içinde ağır sanayinin üretiminin içinde yani.. kapkara geliyordum ben her gün eve.. yüzümü işte ıslak mendille silsem kapkara oluyor..kimyasal toz hammadde hepsi.. o yüzden şu an dönemem o tempoda oğlum çok yaban kalır...oğlen izin verilmez bizim orada akşam üstüde normal saatte çıkamazsın çıksan laf eden çok olur...o yüzden dönenlere hayret ediyorum belki sizin işiniz böyle değildi tabi..alsanaalsanasmile

atlamayayım dedim atamışım yahu demet hoşgeldin aramıza bebişinede allah sağlık sıhhat versin aramızda büyüsün inşallahh

vaala cnm ne yalan sööliyim kızımla istediğim gibi ilgilenemiyorum ve çok zülüyorum benim kız iştahsız ağzına beslerdim eskiden şimdi önüne koyuyorum onun yemek saatinde oğlan uyanık oluyo istediğim gibi yemiyo oda bide oyunistiyo kızım bende ya oğlanla ilgileniyorum yada yorgun oluyorum yapamıyorum istediğini çok üzücü ama geçicidir inşallah allahtan öğleden sonraları anaokuluna gidiyoda orda oyalanıyo biraz seneyede okula başlıcaz öbürürnünde en hareketli zamanı olcak naapçaz bilmiyorum kara kara düşünüyom şimdiden kıskançlıkta var tabi bizimkinin aklı eriyo şimdi herşeye dikkat ediyoz babası falan küçüğü pek sevmiyo yanında offf amma dertliymişim haa

Saol canim benim dogru bi yandan tatli telas da diyebiliriz

Aldiklarimiza dikkat edelim BOYKOT zamani!!!

yarasın kızçene aşısı sağlık olsun inşallah bizimde pazartesi 4.ay aşımız hayırlısıyla bunuda bi atlaksak bu arada hayırlısı gelin memleketimize inşallah canım

Saol Elifcim hayirlisiyla atlatirsiniz insallah sizde asinizi

Demet hosgeldin canim aramiza

amin canım sağol hoşbulduk denizlidenmişin bende aydınlıyım
oo ne güzel çok yakınız bizim bu topikte hiç yok malesef toprağım yakınlardakileri bile görünce duyunca mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile2

bizim doktor asi yapar yapmaz emzirmemi istiyo anne sütü agrisini alir diyo gerçektende emzirdikten sonra sakinlesiyo genelde ben fitili aksam yatirmadan koyuyorum
çok sükür hiç atesi çikmadi asidan dolayi simdiye kadar

teyzolar bebişleri nasıl yıkıyorsunuz geçenlerde canbahar söylemişti banyoda kucağımda yıkıyorum diye çok güzel bir fikir bu aslında fakat sormayı unutmuşum ayrıca kovaya sumu hazırlamalı yoksa duş fıskiyesiylemi yıkanırmı acep bu nasıl soru demeyin cümleyi kuramadım yawwww

bizim doktor asi yapar yapmaz emzirmemi istiyo anne sütü agrisini alir diyo gerçektende emzirdikten sonra sakinlesiyo genelde ben fitili aksam yatirmadan koyuyorum
çok sükür hiç atesi çikmadi asidan dolayi simdiye kadar

hımmm bize hiç fitil vermedi dr ya evde fitil namına bişiy yok yani ne yapsam alsammı acaba eczaneden evde bulunması açısından fisfisfis

iyi geceler...moralim çok bozuk nedenini sormayın.uzun hikaye bi ara anlatırım...zamanım olursa..elif bende kucağımda yıkıyorum..tabureye oturuyorum..soyunuyorum kucağıma bi havlu seriyorum...önce yüzüstü yıkıyorum başını falan sonra sırtüstü...işte böyle en sonda heryerine döküp çıkarıyorum...

elif fotolara baktım ana-oğul pek bi güzelsiniz...dal gibisin kız kıskandım valla...kaç kilosun...

bende baktımda gaziantepte buluşan falan yok.katılım da yok...kafamçokkarıştı

süpermiş bu koltuk bayıldım fakat bizim küvet yok duşakabin var sadece kendim oturup yıkayacam artık napayım

Calpol varsa calpol verebilirsin illa fitil sart degil ama doktor fitil daha çabuk etki gösteriyo demisti bana
calpol verdi evet bana sadece fitilden hiç bahsetmemişti ben ama brilerinden erkek bebeğe fitiil çok önermiyor dr lar diye duymuştum çok mecbur kalmayınca vermiyorlar demişti ondanmı acaba bişiy demediki sorayım bi p.tesi iyi oldu bu sağol canım

canım inşallah köt bişy yoktur çok merak ettim şimdi akşam akşam sen ne olursa olsun sıkma güzel canını
elif fotolara baktım ana-oğul pek bi güzelsiniz...dal gibisin kız kıskandım valla...kaç kilosun...

çok sağol sibelcim o senin güzelliğin 57 kiloyum :)))
bende baktımda gaziantepte buluşan falan yok.katılım da yok...kafamçokkarıştı
keşke olsada yapsanız şiddetle tavsiye ediyorum herkese süperdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…