[arkadaşlar kraft da yahudi malı
Gözünü kan bürüyen insanların sattıkları deterjanlarla temizlik değil olsa olsa katliam yapılır!
İnsanlara su bile vermeyen sözde insanların sattıkları tüm içecekler fayda değil zehir olur bize!
Bebeklere, yaşlılara, kadınlara, gençlere sıktıkları kurşunlarla övünenlerin sattıkları telefonlarla ancak onların katliamının seyircisi daha doğrusu destekçisi olunur!
Çocuklarına verdiğin çikolatalar, başka çocukların bedenlerinden akıttıkları kanlardan almış olmasın rengini?
Türk kahvesi içmek varken, israil zehirine nedendir tamahın?
Bırak saçlarında, elbiselerinde sabun koksun, kan kokmasın.
Sen dur dersen kendine, elin gitmezse kafirin zulmünü desteklemeye, o zaman ne gemilerine girer vururlar çocuklarını ne de karşını dikilip aşağılayabilirler dinini, devletini!
Her şey seninle başlıyor. Şimdi BOYKOT ZAMANI!!!
ben de dalan ın ROXY sine gectim yeni ama ben 60 da yıkıyorum kakalar izler hepsi çıkıyor benim makinem de hırpalıyor biraz.. temiz oluyor 2-3 gunde bir yıkıyorum..yaa kızlar bebişlerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz artık yavaş yavaş bişiler veriyoruz ya lekeler çıkmamaya başladı ben 30.cde dalin sabun tozuyla yıkıyodum çıkmıyo lekelr naapsak derceyimi arttırsak??
ben ilk kez yıkanacaklar ve eskiden yıkanmmışlar diye ayırıyorum ilk yıkananlar renk veriyor bi gun hediye gelen bi kotu yıkamışım herşey mavi oldu... ama nasılsa hepsi atılacak giydiğikadar giysin.. hemen yenilere geçiyoruz sonra zaten.. ama daha önce yıkanmışlar renk vermiyor.. herşey tertemiz kokuyor30 artık ise yaramıyor canım 40 derece de yıkıyorum dalin sıvı sabun ile.ama beyaz -pembe ayrı / mor-kırmızı ve diğer koyu renkler ayrı.- mecburen 440 da boya akar diye korkuyorum.
saat 9 ya uyuyor 2,5- 3 saatte bir uyanıyor bazen bu döngü sabah 7 ye kadar devam bazende 5-6 arası uyanıyor suratımı guluyor dalga geçer gibi haaa hadi kalk bugünde uyku yok sana der gibi 9 a kadar uyanık.tabii ben 5 te uyanıp gece 12.00 ye kadar uyanıgım bu arada işe geliyorum.
foto çektik ama nereye ekliyeyim bu topiği meşgul etmek istemedim konu farklı diye siz denizli//20 topiğine ekleyeceğim oradanda bakabilrsinizhıım bende vereyim bari su...foto çektirin bakalım kız...
canım çok geçmiş olsun evet günde 2 yada 3 normal diye biliyorum devam ederse götür tabi bencede draveriyorum canım ya..
üşüttükmü bilmiyorum artık
pazartesi dr.a ggidecem böyle dvm ederse
.
hani benim ismim :umursamaz:
koşkız geç kaldın canım benim aman allah korusun tekrardan kuzularımız...
sanada hayırlı cumalar canım ateş filan varmı olur arada ya arasta 2 güğn çok fazla yapmıştı isal ama sıcak tutum geçti üşümüşütür belki geçmiş o0lsun nurcum...
haklıısn canım sıcakları burda atlat ii olur....sen zaten ateşli ben gibi oraların sıcağına hiç dayanamazsın canım...dualarımız seninle inşallah gözüznü açıp kaparsın hallolurişleriniz...
slm canım biz iyiz sen nasılsın özlemişim kız hira nasıl düğün telaşı bitti sanırsam bende görmedim seldayı
canım benim kusura bakma nolur atlamışmıyım inan aceledendir geç kaldım diye atladığım varsa kusura bakmasın nolur
yarasın kızçene aşısı sağlık olsun inşallah bizimde pazartesi 4.ay aşımız hayırlısıyla bunuda bi atlaksak bu arada hayırlısı gelin memleketimize inşallah canımSelamlar
umarim hepiniz iyisinizdir bi yaramazlik yoktur
geçmise bakamiyorum kusura bakmayin
Bizde doktordan geldik asimizi olduk ikincisini yaptirmadim onuda temmuz basina biraktim çok agladi minigim cani çok yandi o agladikça benim içim gitti valla yavrum benim simdi uyuyo
Bu ay 700gr almis bende az almis diyodum sevindim 2 cm de boyu uzamis
Doktor az az sebze meyve püresi ver dedi öglenleri bi kaç kasik sebze püresi saat 4 gibide bi kaç kasik meyve püresi ver degisik tatlara alismasi için.
Bide demin THY aradim uçaga bebek arabasini aliyolarmis çok sevindim valla gelince orda nasil gezdircem diye düsünüyodum
çok geçmiş olsun canım gencer paşaya Allah korumuş çocuklar çok tehlikeli valla ama artık bizimde çok dikkatli olmamamız lazım bende mertkanı yatırıp odadan çıkıyorum 10 dk sonra bir geliyorum çocuk yattığının tam aksine dönmüş artık hareketlenmeye başladılar bende düşmesinden çok korkuyorum Allah tüm bebişlerimizi korusun
çok sağol canım geçti çok şükür bişiy olmadann
canım allah sana sabır versin ne diyim kaynanadan çok görümceler sanırım ortalığı karıştıran zaten görümcelere çay kaşığı diyolar bende görümce olacam bu arada :)))inşallah iyi görümce olurum hehehevet zor olacak uyandı şu an emiyor daha başlayamadım bile başlasam bitecek ah bir başlasam
kaynanam akşam saralım dedi ben ona sen içini ve yaprağı hazırla ben gündüz sararım dedim sebepte şu görümcem zaten işi sevmiyor biz sofradeyken hemen kalkar ya oğluna ders çalıştırma bahanesi vardır yada benim oğlanı kucağına alır sofra toplamakta bulaşıkta hep bana kalır anası ona bişey demez
ben çocuğumu uyutmaya filan çalışsam sen salatayı yap yada bulaşığı yıka ben bakarım uyuturum der ama kızına hiç sesi çıkmaz bende inadımdan ben gündüz yaparım dedim
akşam kızı yardım etmeyecek biliyorum gecenin körüne kadar sarda sar yine bana kalacak sebep bu yani şekerler iş benim elime yapışmaz ama laflar ve yapılan haksızlıklar beni yoruyor kocamda benim yanımda değil malumunuz öyle yani:sinifsinif:
yaa kızlar bebişlerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz artık yavaş yavaş bişiler veriyoruz ya lekeler çıkmamaya başladı ben 30.cde dalin sabun tozuyla yıkıyodum çıkmıyo lekelr naapsak derceyimi arttırsak??
ben ilk zamanlar 40ta yıkıodum ama kaka lekeleri çıkmıyordu şimdi 60 ve ön yıkamalı atıyorum roxy toz sabun ile bazen yine çıkmıyor kakalar o zaman kaynatıyorum normal deterjan ile sonra makinaya atıyorum tekrar
bizimde kalmadı uyku düzeni filan ne zaman uyuduğu kalktığı belli değil düzene girer inş.derken karma karışık oldu off yaabide nasıl uyuyo bebeişler bir haftadır delircem artık uykusu var gözler kan çanağı uyumuyo bi türlü neler denedim nafile en son az önce ayakta salladık uyudu sonunda gece 1 de uyudu yaa hep kucakta gezmek istiyo belim kopuyo valla
saol canım bende üye olacam inşallah geçmişi bitirebilrisem:))
[COLOR="Magenta"[COLOR="Magenta"]]sevielrim[/COLORbende 40 ta yıkıyom baştan beri lekeler çıkıuyo ama kullandığımız demir damlası çıkmıyo kosla aldım o çıkardı o bile tam çıkarmadı...
kosla bende dökeyim diyorum bazen sonra vazgeçiyorum nasıl sence faydası varmı yada zararı??
bide yumuşatıcı katıyonuzmu çamaşırlar kızlar...ben başta hacı şakirin granüllü sabun tozunu kullanıyodum sonra roxy diye bi marka aldım deneyin kızlar çok güzel kuruduktan sonra süper kokuyo hemde uygun fiyatı...
ben dalinin sıvı deterjanı ,ile yumuşatıcısını almıştım ilk zamanlar onlarla yıkadım şimdi roxy geçtim ama yumuşatıcısını kullanıyorum dalinin süper mis kokuyor
ben de dalan ın ROXY sine gectim yeni ama ben 60 da yıkıyorum kakalar izler hepsi çıkıyor benim makinem de hırpalıyor biraz.. temiz oluyor 2-3 gunde bir yıkıyorum..
ben ilk kez yıkanacaklar ve eskiden yıkanmmışlar diye ayırıyorum ilk yıkananlar renk veriyor bi gun hediye gelen bi kotu yıkamışım herşey mavi oldu... ama nasılsa hepsi atılacak giydiğikadar giysin.. hemen yenilere geçiyoruz sonra zaten.. ama daha önce yıkanmışlar renk vermiyor.. herşey tertemiz kokuyor
Xside işe mi başladın?? ay kızlar ben bi türlü başlayamıyorum mümkünse yıllık izni de alıcam sonra ücretsizi denicem... çünkü bizim iş bildiğinn gibi değil ayda 1 hafta sonu full iştesin 12 gün üst üste çalışıyorsun ve fabrikanın tozu pisliğinin içinde ağır sanayinin üretiminin içinde yani.. kapkara geliyordum ben her gün eve.. yüzümü işte ıslak mendille silsem kapkara oluyor..kimyasal toz hammadde hepsi.. o yüzden şu an dönemem o tempoda oğlum çok yaban kalır...oğlen izin verilmez bizim orada akşam üstüde normal saatte çıkamazsın çıksan laf eden çok olur...o yüzden dönenlere hayret ediyorum belki sizin işiniz böyle değildi tabi..alsanaalsanasmile
canım senin işin çok ağır o yüzden cesaret edemiyorsundur bende bıraktım işi cesaret edemedim sabah 8 akşam d pazarlarıda çalış hiç bana göre gelmedi çok ihtiyacımız olduğu halde ayrılmak zorunda kaldım allah çalışanlarımıza sabır versin ne diyelim
atlamayayım dedim atamışım yahu demet hoşgeldin aramıza bebişinede allah sağlık sıhhat versin aramızda büyüsün inşallahh
papatya, sibel, sevilirem ... ve birden fazla çocuğu olan arkadaşlar;
ikinci çocuğunuza ilk çocuğunuza ayırdığınız kadar zaman ayırabiliyormusunuz?
ilk çocuklarınızın bebekliğinde vs. onlarla daha mı nitelikli ilgilendiniz?
şu an ne gibi sorunlarınız oluyor?
cevaplarsanz mutlu olurum:1rolleyes:
Saol canim benim dogru bi yandan tatli telas da diyebilirizfatoşcum düğüne gidiyormuşun güle güle git canım. ohhh şöyle bizlerin yerine de döktür emi? bizimde bayramdan sonra düğünümüz var kardeşimin. dört gözle onu bekliyorum.
tuğba64 kolay gelsin canım. sarma zordur valla hele de bebişle... geçen gün buzluktaki sarmayı pişirdim eşim görünce ooo sarmamı sardın çok hamaratsın dedi... hiç heveslenme çocukla nasıl sarayım.buzluktakiler bitene kadar idare edersin dedim....kaydirigubbakcemile3
reyhancım maşallah ecem hanıma ne güzel büyütmüşsün annesi.. aşısı da yarasın kuzuma... telaşın var ama tatlı telaş di mi insan yaparken hiç yorulduğunu anlamaz bile....
maviyeshill sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik. zeynep hira nasıl?
demet sende hoşgeldin aramıza... bebişini de allah bağışlasın canım.
Aldiklarimiza dikkat edelim BOYKOT zamani!!![arkadaşlar kraft da yahudi malı
Gözünü kan bürüyen insanların sattıkları deterjanlarla temizlik değil olsa olsa katliam yapılır!
İnsanlara su bile vermeyen sözde insanların sattıkları tüm içecekler fayda değil zehir olur bize!
Bebeklere, yaşlılara, kadınlara, gençlere sıktıkları kurşunlarla övünenlerin sattıkları telefonlarla ancak onların katliamının seyircisi daha doğrusu destekçisi olunur!
Çocuklarına verdiğin çikolatalar, başka çocukların bedenlerinden akıttıkları kanlardan almış olmasın rengini?
Türk kahvesi içmek varken, israil zehirine nedendir tamahın?
Bırak saçlarında, elbiselerinde sabun koksun, kan kokmasın.
Sen dur dersen kendine, elin gitmezse kafirin zulmünü desteklemeye, o zaman ne gemilerine girer vururlar çocuklarını ne de karşını dikilip aşağılayabilirler dinini, devletini!
Her şey seninle başlıyor. Şimdi BOYKOT ZAMANI!!!
yarasın kızçene aşısı sağlık olsun inşallah bizimde pazartesi 4.ay aşımız hayırlısıyla bunuda bi atlaksak bu arada hayırlısı gelin memleketimize inşallah canım
oo ne güzel çok yakınız bizim bu topikte hiç yok malesef toprağım yakınlardakileri bile görünce duyunca mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile2amin canım sağol hoşbulduk denizlidenmişin bende aydınlıyım
Saol canim benim dogru bi yandan tatli telas da diyebiliriz
Aldiklarimiza dikkat edelim BOYKOT zamani!!!
Saol Elifcim hayirlisiyla atlatirsiniz insallah sizde asinizi
inşallah canımm siz aşıya gitmeden önce calpol filan veriyomusunuz bebişlere kızlar
bizim doktor asi yapar yapmaz emzirmemi istiyo anne sütü agrisini alir diyo gerçektende emzirdikten sonra sakinlesiyo genelde ben fitili aksam yatirmadan koyuyorum
çok sükür hiç atesi çikmadi asidan dolayi simdiye kadar
hımmm bize hiç fitil vermedi dr ya evde fitil namına bişiy yok yani ne yapsam alsammı acaba eczaneden evde bulunması açısından fisfisfis
teyzolar bebişleri nasıl yıkıyorsunuz geçenlerde canbahar söylemişti banyoda kucağımda yıkıyorum diye çok güzel bir fikir bu aslında fakat sormayı unutmuşum ayrıca kovaya sumu hazırlamalı yoksa duş fıskiyesiylemi yıkanırmı acep bu nasıl soru demeyin cümleyi kuramadım yawwww
Sibelcim insallah kötü bisey yoktur canim
süpermiş bu koltuk bayıldım fakat bizim küvet yok duşakabin var sadece kendim oturup yıkayacam artık napayımElifcim ben böyle bi oturak kullaniyorum banyoda çok pratik oluyo üstüne bi havlu seriyorum daha yumusak olsun diye küveti dolduruyorum sabunluyorum sonrada fiskiyeyle durluyorum simdiye kadar hiç sorun yasamadik banyoda Ecem çok seviyo banyo yapmayi
http://www.baby-walz.fr/index.php?a...mber=297712&wtr=745&zlg=610&mb3_wersch=745610
calpol verdi evet bana sadece fitilden hiç bahsetmemişti ben ama brilerinden erkek bebeğe fitiil çok önermiyor dr lar diye duymuştum çok mecbur kalmayınca vermiyorlar demişti ondanmı acaba bişiy demediki sorayım bi p.tesi iyi oldu bu sağol canımCalpol varsa calpol verebilirsin illa fitil sart degil ama doktor fitil daha çabuk etki gösteriyo demisti bana
iyi geceler...moralim çok bozuk nedenini sormayın.uzun hikaye bi ara anlatırım...zamanım olursa..elif bende kucağımda yıkıyorum..tabureye oturuyorum..soyunuyorum kucağıma bi havlu seriyorum...önce yüzüstü yıkıyorum başını falan sonra sırtüstü...işte böyle en sonda heryerine döküp çıkarıyorum...
elif fotolara baktım ana-oğul pek bi güzelsiniz...dal gibisin kız kıskandım valla...kaç kilosun...
keşke olsada yapsanız şiddetle tavsiye ediyorum herkese süperdiibende baktımda gaziantepte buluşan falan yok.katılım da yok...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?