ıyı aksamlar anneler nasılsınız artık pek gırmıyorum topıge pek fırsatım yok yarın ozlem pınar fatolına ben bulusuyoruz ınsallah bebısler uslu olurda cok guzel bı gun gecırırız:sm_cool:
ah sıbelce cnm ya allah agız tadı versın sıkma canını senının sucun nekı oguları bıcak tasımasaydı
cekerız ınsallah cnm bol bol foto hemen yarın olsunda kızlarla bulusalım pınarla ozlemle gorustugum varda fatolınayla ılk gorusucez
doğru diyosun canımda işte sebep beni gösteriyolar..sanki ben dedim git bıçakla die..adam düğüne bıçakla geliyo..nasıl görüşüym ben bu insanlarla..çocuklarım var benm..kimi örnek alacak.amca dayı tabikide...oyüzden görüşmüyorum pek...
vah sibelcim neler yaşamışsın öyle abinin en güzel günü mahvolmuş tabi seninde neyse bulmuş cezasını bencede sık görüşmemekte fayda var pek iyi bir örnek diil nede olsa
ıyı geceler kızlar bayagı gec olmus da hedıyemı gozzden gecırım bısı unutmım dıye
tum meleklerı optuk prensesımle
Saol canim benim dogru bi yandan tatli telas da diyebiliriz
Aldiklarimiza dikkat edelim BOYKOT zamani!!!
Saol Elifcim hayirlisiyla atlatirsiniz insallah sizde asinizi
Demet hosgeldin canim aramiza
günaydın kızlar.
sibelcim hero baby'e üye oldum bende. bakalım ne kadar zmaanda gelecek?
o nasıl kayıncoymuş oyle. boşver öyle bıçak falan taşıyarak geziyosa, çektin elbette cezasını. akıllanır belki biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?