2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı aksamlar anneler nasılsınız artık pek gırmıyorum topıge pek fırsatım yok yarın ozlem pınar fatolına ben bulusuyoruz ınsallah bebısler uslu olurda cok guzel bı gun gecırırız:sm_cool:

daha önce bahsetmiştim kayınpederi pek sevmem die.her halta karışır sinir..kayınvalidemde ortalığı karıştırır ama yüzüme hep iyi ayakları anlarsınız.gelinm şöyle böyle falan.hep iyi...neyse evlendğimizde çalışıyodum zaten bunlar iş falan yaprdı gidemezdim.iş dediğin normal bahar temizliği falan filan...evde oturdukları yerde benden iş beklerlerdi..neyse benm bide kayınço var...iki çivisi eksik...kayınpeder işten çıktı 3sene falan oldu...sürekli evde hiç gitmek istemiyorum...herşeye nane...kadın gibi oturuyo evde..eşimde zaten pek sevmez kendisini gitmek istemz oda...neyse adam kayınçoyu doldurmuş doldurmş..sibel iş yapmaya gelmiyo bize gelmiyo falan...9ay önce abim evlendi.tabi sizlerle tanışmamıştım tanışsam hemen paylaşırdım....bunlarda benmle konuşmuyo küsüz yani...annmler yinede eşimin hatırına çağırdılar...geldiler bunlar pislik yapcaklar ya..oynadık falan düğün bitti derkn bi baktık kıyamet koptu.eşimle kardeşi tartışmaya başladı...derken benm salak kaynım bıçakla gezer bıçağını çıkarmış o anda 2kişiyi yaraladı...önce kaçtı sonra yakalandı..düğünü mahvettiği yetmedi yine bizi suçaldı..benm yüzüme olmuş..9aydır mahkemesi oluyodu bugün sonuçlandı...14 sene yemiş..7yıl yatacakmış ama.eşim ordaydı kayınvalidemlerde...geldi azönce surat bi karış ne dediler artık Allah blir benm hakkımda..işte böyle eşimin morali çok bozuk.tadımız tuzumuz kaçar artık...işte canım sıkıldı...napcaz bilmiyorum..eşim onları dinlemezde bilemiyorum işte.mutlaka etkilenir...

ıyı aksamlar anneler nasılsınız artık pek gırmıyorum topıge pek fırsatım yok yarın ozlem pınar fatolına ben bulusuyoruz ınsallah bebısler uslu olurda cok guzel bı gun gecırırız:sm_cool:

iyi sayılırız niye girmiyon kız topiğe...buluşun bakalım buluşan buluşana...foto çektirin ekleyin haaa..tamammıı...bebişleri bol bol çekin....

ah sıbelce cnm ya allah agız tadı versın sıkma canını senının sucun nekı oguları bıcak tasımasaydı

cekerız ınsallah cnm bol bol foto hemen yarın olsunda kızlarla bulusalım pınarla ozlemle gorustugum varda fatolınayla ılk gorusucez

doğru diyosun canımda işte sebep beni gösteriyolar..sanki ben dedim git bıçakla die..adam düğüne bıçakla geliyo..nasıl görüşüym ben bu insanlarla..çocuklarım var benm..kimi örnek alacak.amca dayı tabikide...oyüzden görüşmüyorum pek...

haklısın cok canım sıkma canını ısler duzelır kımsede suc aramasınlar hatasının cezasını odıcek ıste tatlım

ıyı geceler kızlar bayagı gec olmus da hedıyemı gozzden gecırım bısı unutmım dıye

tum meleklerı optuk prensesımle

vah sibelcim neler yaşamışsın öyle abinin en güzel günü mahvolmuş tabi seninde neyse bulmuş cezasını bencede sık görüşmemekte fayda var pek iyi bir örnek diil nede olsa

vah sibelcim neler yaşamışsın öyle abinin en güzel günü mahvolmuş tabi seninde neyse bulmuş cezasını bencede sık görüşmemekte fayda var pek iyi bir örnek diil nede olsa

aynen çocuklarım hiç tanımasın bile böyle amcayı akrabayı...eşim çıkmış işte içlerinden bi tek adam gibi...

sibelcim üzme kendini sen çok haklısın tabiki eşinde farkındaymış bak ne güzel olayların. seninle alakası olmadığınıda biliyorki senin yanında. sen rahat ol yeter kuzularımız herşeyden önce geliyo

bende gideyim artık kocişin geleceği yok kuzumda uyumuşken azıcık uyuyayım nasılsa 1 saat sonra kalkarızguclubacismile

Sibelcim sikma canini esin kimin dogru kimin yanlis oldugunun farkindadir merak etme onunda cani sikilmistir olaylardan
Siz baskalari için huzurunuzu bozmayin kim ne derse desin bosver mesafeli davran onlara karsi

Saol canim benim dogru bi yandan tatli telas da diyebiliriz

Aldiklarimiza dikkat edelim BOYKOT zamani!!!

Saol Elifcim hayirlisiyla atlatirsiniz insallah sizde asinizi

Demet hosgeldin canim aramiza

sagol canım hoşbulduk güle güle büyüt bebişini

günaydın kızlar.

sibelcim hero baby'e üye oldum bende. bakalım ne kadar zmaanda gelecek?

o nasıl kayıncoymuş oyle. boşver öyle bıçak falan taşıyarak geziyosa, çektin elbette cezasını. akıllanır belki biraz.

günaydın güzel annişler mis kokulu bebişler..valla ben üye oldum hiç geleceğini tahmin etmiyodum...çabuk geldi ama ya...haftaiçi gelir bence...inş akıllanır...

annm kahvaltıya gelcek..onu bekliyorum..sonrada çarşıya gitcem...annm utkuya bakcak burak la gidicez...yarında temizlik yapcaz hep beraber kızkardeşimde gelcek..böyle işte haftasonum böyle geçecek sanırım....

biz de bugün kayserili grupla 3.defa buluşacağız. bizden hariç 1. yaşında bebeği olan bir anne daha katılacak..gülşahcığım bizi ağırlayacak sağolsun..

çok heyecanlıyım, bebişlerimi görcem..hiçç çalışasım yok ya adapte olamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…