Günaydın
sibel senin kaynının 2 tahtası falan eksik değil bence yanlış montalama hatası o adam hiç tahta konmamış.
Elif bende 2 kere duşun altında yıkadım ama su bi soğudu bi ısındı rezil olduk yani pek güven olmaz duşta yıkasan bile yanına kova ile su al derim.ve direk kucagında tutma araya havlu falan koy sabunlayınca kayıyor cocuk.
oooo bugun 2 buluşma var yani kocaeli ve kayseri iyi eğlenin kızlar inşallah bebişler duruda sizde rahat rahat konuşursunuz.ama ev en iyisi biz Zeynep te değilde dışarda buluşsaydık kesin 10 dk sonra eve geri dönmek zorunda kalırdık.
biz de bugün kayserili grupla 3.defa buluşacağız. bizden hariç 1. yaşında bebeği olan bir anne daha katılacak..gülşahcığım bizi ağırlayacak sağolsun..
çok heyecanlıyım, bebişlerimi görcem..hiçç çalışasım yok ya adapte olamıyorumm
foto çektik ama nereye ekliyeyim bu topiği meşgul etmek istemedim konu farklı diye siz denizli//20 topiğine ekleyeceğim oradanda bakabilrsiniz
canım çok geçmiş olsun evet günde 2 yada 3 normal diye biliyorum devam ederse götür tabi bencede dra
canım benim kusura bakma nolur atlamışmıyım inan aceledendir geç kaldım diye atladığım varsa kusura bakmasın nolur
yarasın kızçene aşısı sağlık olsun inşallah bizimde pazartesi 4.ay aşımız hayırlısıyla bunuda bi atlaksak bu arada hayırlısı gelin memleketimize inşallah canım
çok geçmiş olsun canım gencer paşaya Allah korumuş çocuklar çok tehlikeli valla ama artık bizimde çok dikkatli olmamamız lazım bende mertkanı yatırıp odadan çıkıyorum 10 dk sonra bir geliyorum çocuk yattığının tam aksine dönmüş artık hareketlenmeye başladılar bende düşmesinden çok korkuyorum Allah tüm bebişlerimizi korusun
çok sağol canım geçti çok şükür bişiy olmadann
canım allah sana sabır versin ne diyim kaynanadan çok görümceler sanırım ortalığı karıştıran zaten görümcelere çay kaşığı diyolar bende görümce olacam bu arada :)))inşallah iyi görümce olurum heheh
ben ilk zamanlar 40ta yıkıodum ama kaka lekeleri çıkmıyordu şimdi 60 ve ön yıkamalı atıyorum roxy toz sabun ile bazen yine çıkmıyor kakalar o zaman kaynatıyorum normal deterjan ile sonra makinaya atıyorum tekrar
bizimde kalmadı uyku düzeni filan ne zaman uyuduğu kalktığı belli değil düzene girer inş.derken karma karışık oldu off yaa
saol canım bende üye olacam inşallah geçmişi bitirebilrisem:))
ben dalinin sıvı deterjanı ,ile yumuşatıcısını almıştım ilk zamanlar onlarla yıkadım şimdi roxy geçtim ama yumuşatıcısını kullanıyorum dalinin süper mis kokuyor
canım senin işin çok ağır o yüzden cesaret edemiyorsundur bende bıraktım işi cesaret edemedim sabah 8 akşam d pazarlarıda çalış hiç bana göre gelmedi çok ihtiyacımız olduğu halde ayrılmak zorunda kaldım allah çalışanlarımıza sabır versin ne diyelim
bıraktın demek canım ya.. senle biz nöbetlerde karşılaşırdık dogru diyorsun:)) neyse hayırlısı olsun hepimize...:)
ben de dalan ın ROXY sine gectim yeni ama ben 60 da yıkıyorum kakalar izler hepsi çıkıyor benim makinem de hırpalıyor biraz.. temiz oluyor 2-3 gunde bir yıkıyorum..
Xside işe mi başladın?? ay kızlar ben bi türlü başlayamıyorum mümkünse yıllık izni de alıcam sonra ücretsizi denicem... çünkü bizim iş bildiğinn gibi değil ayda 1 hafta sonu full iştesin 12 gün üst üste çalışıyorsun ve fabrikanın tozu pisliğinin içinde ağır sanayinin üretiminin içinde yani.. kapkara geliyordum ben her gün eve.. yüzümü işte ıslak mendille silsem kapkara oluyor..kimyasal toz hammadde hepsi.. o yüzden şu an dönemem o tempoda oğlum çok yaban kalır...oğlen izin verilmez bizim orada akşam üstüde normal saatte çıkamazsın çıksan laf eden çok olur...o yüzden dönenlere hayret ediyorum belki sizin işiniz böyle değildi tabi..alsanaalsanasmile
kızlar benim oğlan açlıktan uyumuyomulş akşam 60lık mama yaptım nasıl yedi anlatamam kıyamam kuzuma yaa bu arada bişey sorcam hem emzirip hem mama veren annişler ne sıklıkta veriyonuz mamayı ben günde 3 kere veriyim dedim ama sabah öğla akşam yatarken bide aralardada emziririm dedim ama doğrumu acep
kızlar benim oğlan açlıktan uyumuyomulş akşam 60lık mama yaptım nasıl yedi anlatamam kıyamam kuzuma yaa bu arada bişey sorcam hem emzirip hem mama veren annişler ne sıklıkta veriyonuz mamayı ben günde 3 kere veriyim dedim ama sabah öğla akşam yatarken bide aralardada emziririm dedim ama doğrumu acep
ben her öğünde mama veriyorum ama önce emziriyorum. tabi son 20 gündür falan sütten kesilme yeniden başlatma çalışmaları falan oldu safra kesesi ameliyatından sonra.. benim kız şu an sadece mamadan sonra, o da ayakta kucağımda gezerken emiyor. olsun buna da şükür bi 6 gün emmedikten sonra bu bile mucize diyebilirim. 10 gün uğraştım yeniden memeyi tutturmak için.. 3,5 4 saatte bir gündüz 120 130 ml gece 150 veriyorum benim kız gece emmiyor emerse de saatlerce uyumuyor o yüzden gece sütünü sabah alıyor malesef..
Berrin sen ameliyatmı oldun ??hiç haberim yok geçmiş olsun canım en son nasıl olacagım falan diye kararsızdın sonra haber aklamadım bende kız bırakmıyorda giremiyorsun sanıyordum.iyimisin şimdi.
bende ne kadar emerse başım gözüm üstüne diyorum artık üzülmeyi bıraktım mama ise mama.
Duru 9 da 150 yediği zaman gece pak acıkmıyor galiba 10 dk emiyor uykuya dalıp memeyi ittiriyor.
http://www.milliyet.com.tr/anne-sesini-ilk-kez-duydu-/yasam/sondakika/05.06.2010/1247045/default.htm
habere bakın ne güzel.
Şükürler olsun ki bebeklerimiz sağlıklı.bu anne nasılda sevinmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?