2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın

sibel senin kaynının 2 tahtası falan eksik değil bence yanlış montalama hatası o adam hiç tahta konmamış.

Elif bende 2 kere duşun altında yıkadım ama su bi soğudu bi ısındı rezil olduk yani pek güven olmaz duşta yıkasan bile yanına kova ile su al derim.ve direk kucagında tutma araya havlu falan koy sabunlayınca kayıyor cocuk.

oooo bugun 2 buluşma var yani kocaeli ve kayseri iyi eğlenin kızlar inşallah bebişler duruda sizde rahat rahat konuşursunuz.ama ev en iyisi biz Zeynep te değilde dışarda buluşsaydık kesin 10 dk sonra eve geri dönmek zorunda kalırdık.

ayyy burcu çok güldüm valla sabah sabahalkisalkisalkis..dediğin çok doğru hiç tahta yok...kaydirigubbakcemile5yukarı köy tamamen boşkaydirigubbakcemile3

ohh mis gibi bebek kokar şimdi orası..kokla bebişleri yerimize...negüzel valla buluşuyosunuz..ben antepli 2 bayan bulamadım buluşucaksenağlama

gunaydın kızlar sonunda bugun alısverıse gıdıyom kapı calarsa acmayacam her hafta çat kapı bırı gelıyor dun yoktum hepınızı özledım ınşallah hepınız ıyısınızdır

kızlar benim oğlan açlıktan uyumuyomulş akşam 60lık mama yaptım nasıl yedi anlatamam kıyamam kuzuma yaa bu arada bişey sorcam hem emzirip hem mama veren annişler ne sıklıkta veriyonuz mamayı ben günde 3 kere veriyim dedim ama sabah öğla akşam yatarken bide aralardada emziririm dedim ama doğrumu acep

günaydın arkadaşlar...ii hafta sonları
sibelcim takma kafana bi suç işlemiş çekecek cezasını oh olsun sen midedin yap diuye...allah ağzınızın tadını bozmasın..
kayseri kocaeli buluşuyo ha öaşallah bebeiş kokuları gelmeye başladı bol foto kızlar ii eğlenceler...
bende tamamladım hazırlıkları.saat beşte otobüsümüz...hayırlısı.. arabayla gitçektik eşim dönecek düğüne gelecek opzaman getircek arabayı ikikere boşa masraf olmasın diye ...öle işte heycanlıyım annemlerin haberi yok süprriz onlar bizi pazartesai bekliyolar..
elif fotoları nere koymuş sibel bende bakayyım...

Günaydin canlar
Fatoscum hadi hayirli yolculuklar tatlim süpriz olunca daha güzel oluyo
Bizde ayin 20 sinde gelcez dedik ama 16 da ordayiz çat kapi yapcaz

saol reyhancım evet canıminsanın içi kıpır kıpır oluyo

oo anne ne süper süpriiz olur canım ya seninki daha güzel malum mesafeler yurt dışı allah kavuştursun canım benim...

Saol canim benim
Hayirlisiyla Eceme bakmaya annemi getircez onun için de ayri bi mutluyum içim rahat ise baslayabilirim

senin işin zor yani iş anlamında değilde ortam kötü-yağ-kir bide 12 gün üst üste çalışılırmı ya insaf biraz valla patron milşleti kemirici ne verirsen ver daha fazlasını istiyor.Allah yardımcın olsun.

ahh yavrum kıyamam aç karna uyumaz tabii.

canım ben hem mama veriyorum ilk aydan beri hem emziriyorum.ama sütün var ise günde 3 kereye gerek yok.gece rahat uyusun diye gece mama verebilirsin.
4. ayda 1 öğünde 180 yemesi gerekiyor ve sadece mama ile besleniyor ise 5-6 öğün olmalıymış ama boşuna şişmesin diye ben 120-150 arası veriyorum.akşam saat 9 da 150 cc mama veriyorum sonra gece emziriyorum sütün en fazlalaştığı zaman geceymiş ve en sağlıklı süt gece emilen miş o yüzden gece emziriyorum.3 ssaatte bir kalktığı için 1 göysü emiyor 2. kalkısta 2. göysü sabah yine mama ile devam ediyoruz.sen başlangıç için 1 en fazla 2 kere mama ver o arada göğüslerinde süt toplar.

ben her öğünde mama veriyorum ama önce emziriyorum. tabi son 20 gündür falan sütten kesilme yeniden başlatma çalışmaları falan oldu safra kesesi ameliyatından sonra.. benim kız şu an sadece mamadan sonra, o da ayakta kucağımda gezerken emiyor. olsun buna da şükür bi 6 gün emmedikten sonra bu bile mucize diyebilirim. 10 gün uğraştım yeniden memeyi tutturmak için.. 3,5 4 saatte bir gündüz 120 130 ml gece 150 veriyorum benim kız gece emmiyor emerse de saatlerce uyumuyor o yüzden gece sütünü sabah alıyor malesef..

Bugün buluşmalar varmış kızlar hepinize iyi muhabetler resimlerinizi bekliyoruz bebişleride çok öpüyorum...
Sibelcim sen sıkma canını sonuçta senin bir suçun yok eşinde senin tarafında madem bencede çok görüşme arada mesafe olsun ...
Reyhancım maşallah canım Eceme yarasın aşıları prensesin.....
Fatoşcum sanada hayırlı yolculuklar tekrar..

Berrin sen ameliyatmı oldun ??hiç haberim yok geçmiş olsun canım en son nasıl olacagım falan diye kararsızdın sonra haber aklamadım bende kız bırakmıyorda giremiyorsun sanıyordum.iyimisin şimdi.
bende ne kadar emerse başım gözüm üstüne diyorum artık üzülmeyi bıraktım mama ise mama.
Duru 9 da 150 yediği zaman gece pak acıkmıyor galiba 10 dk emiyor uykuya dalıp memeyi ittiriyor.

oldum burcucum sağol ya 20 günden fazla oluyor galiba benimki çok sancı yaptı. kanalı da tıkamış taşlardan biri o yüzden sarılık başladı acilen aldılar.kanalda taş olduğu için ameliyattan önce sondayla o taşı ittirip kanaldan çıkartmaya çalıştılar çok sancılı oldu ondan sonra ameliyata girdim. operasyondan sonra da bir takım sıkıntılar oldu 2 gün yatacağıma 4 gün yattım. iyileşme süreci de zor oldu işte ipeği emziremedim bir süre kucağımda taşıyamadım vs.. kapalı oldu ama o bile zormuş allah kimsenin başına vermesin. kimsecikleri de derdimle üzmemek için buraya yazmadım moralim iyi değildi ipek sütten kesilmişti. ama şimdi iyiyiz çok şükür aslanlar gibi emiyoruz biraz kucakta ve mamadan sonra oluyor ama olsun buna da şükür.
sütün her damlası kıymetli verebildiğin kadar ver canım sütten kesilince ipek daha iyi anladım herşeyi.. eskiden üzülüyordumyok sütüm gelmiyor yok besleyemiyorum diye. o 6 gün boyunca o kadar korktum ki ya tamamen kesilirse diye.. kanter içinde kaldım saatlerce memeyi tutturmak için şimdi diyorum ki damlası olsun içsin o bile fayda.. çok şükür allahıma
http://www.milliyet.com.tr/anne-sesini-ilk-kez-duydu-/yasam/sondakika/05.06.2010/1247045/default.htm

habere bakın ne güzel.

Şükürler olsun ki bebeklerimiz sağlıklı.bu anne nasılda sevinmiştir.

ne mutlu ailesine yüzündeki gülümseme herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…