2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Saol Selma teyzesi

http://www.milliyet.com.tr/anne-sesini-ilk-kez-duydu-/yasam/sondakika/05.06.2010/1247045/default.htm

habere bakın ne güzel.

Şükürler olsun ki bebeklerimiz sağlıklı.bu anne nasılda sevinmiştir.
Evet ya bende sabah gördüm yavrum nasilda seviniyo Allah bütün yavrulara saglik sihat versin

Berrin canim çok geçmis olsun benimde haberim yoktu çok sükür atlatmissin

beris bnimde haberim olmadı canım geçmişolsun
reyha yarsın tontişe aşılar
burcu video çok güzel teşkkürler ağladım vallane mutlu
sibelcim canım moralini bozma..değmez kimseye.rabbim yardım etsin
fatoşum hayırlı olsun düğününüz ..sağ salim gel inş.

Son düzenleme:

oh oh ne güzel.. fotolaı eklemeyi unutmayın

herkese selam.
çok giremiyorum burda vakit geçiriyorum memlekette.
nazı gezdiriyoruz pusetle. temiz hava alıyor iyi oluyor.
bide lunapark kurulmuş bakarken deli oluyor ışıklara, kalabalığa. ayy tam zilli benim kız. coşuyo seyrederken.
haftaya istanbula döncez annemle nasipse. ev toplamaya başlıcaz. haziran sonu gideriz sanırım.
dua edin de merkez çıksın kızlar ya. diyarbakırın ilçeleri hiç güzel değilmiş.
merkez süper. lüks binalar alışveriş merkezler falan. daha naz küçük. kötü bi ilçe çıkarsa naparım bebekle. off.

ben ilk zamanlar gece rahat uyusun diye 60 cc lık mama veriyordum oğlum gittikçe alıştı şimdide memeyi bıraktı dikkat edin eğer emiyorsa hiç mama vermeyin derim çünkü mama tatlı geliyor bide kolay biberondan daha çok akıyor agzına meme zor geldi keşke bende emzirebilsemmafoldumben

valla yetse bende hiç vermicem ama anladımki yetmiuo süt uykuyo dalamıyo oğlum saatlerce ağlıyo hiç uyumuyo o yüzden druna danışıp verdim maalesef bende hep anne sütü vermiştim kızıma hiç mama yemedi ama her bebek aynı olmuyo demekki aç kalıp ağlatacağıma veriyorum ara ara naapayım şimdilik memeyide alıyo inşallah bırakmaz

inşallah canım tabi her bebek bir olmuyor aç karnına uyumuyorlar sen bilirsin tabiki doktora söyledinmi sütünün yetmediğini ben söylemiştim doktor öyle şey olmaz annenin sütü çocuk emdikçe artar dedi sütün yeter biberona alıştığı içn memeden de az geldiği için ağlıyordur dedi

ben oğluma hiç biberon vermedimki alışsın bu hafta başladı ağlamaları denemek için mama verdim az bişey resmen sldırdı çocuk emiyodu ama yetmiyomuş demekki aç olduğu içinde uyuyamıyomuş drunu aradım sordum verebilirsin dedi önce emzir sonrada mama ver dedi öyle yapmaya çalşıyorum bende

Canim Ecemde son zamanlarda geceleri iki saate bi kalkiyodu emmek için
doymuyomus kuzum geceleri
aylik kilo alisi güzel ama geceleri doymuyodu
doktor bize anne sütüne karistirabilecegim tahillardan olusan bi doyurucu toz kullanmami önerdi
Her aksam sütümü sagiyorum içine bu tozdan katiyorum iki küçük kasik ve rahat rahat uyuyo geceleri artik 9 da yatiyo sabah 6 buçuk 7 gibi kalkiyo emiyo bidaha 8 buçuga kadar uyuyo

evet cnm artık büyüdüler tabi bizimkinin kilosuda iyi çok şükür ama çocuk doymuyo doymayınca aç oluncada uyumuyodu kuzum buralarda öyle bi toz yok bildiğim kadarıyla keşke sadece meme alsaydı kızıma hiç mama vermemiştim buna verince hüzünlendim resmen eksikli gibi hissettim kendimi ama her bebek aynı olmuyomuş kızıma yetiyomuş ama oğlana yetmedi naapalım aç duracağına mamayla doysun zaten memede veriyorum emdiği kadar emicek artık yapıcak bişi yok

akşam denemek için 60lım mama yapıp verdim nasıl saldırdı yavrum açmış meğer ne kadar içtiğine bakmak için biberonu çekeyim dedim çıldırdı resmen nasıl kötü oldum anlatamam

akşam denemek için 60lım mama yapıp verdim nasıl saldırdı yavrum açmış meğer ne kadar içtiğine bakmak için biberonu çekeyim dedim çıldırdı resmen nasıl kötü oldum anlatamam
Ah yavrum aman karni doysunda mama olsun napcan canim aksamdan aksama verirsin diger zaman da emzirirsin
aç kalmasinlarda

slm canlarim... öyle yada böyle kuzucuklar karnini doyursunda varsin mama verelim... ben biberon mamasini 150 lik yapiyorum gece kalktiginda veriyorumki sabaha kadar rahat uyusun diye! artik yavas yavas kasik mamasinada veriyorum. yavrum nasil yiyor valla! demek ki ac ya bu kuzucuklar! :gitme:

canım kullanıdıgın mamanın adını verebılırmısın mehmet gecelerı hıc uyumuyor bebelac mama verıyorum pırınclı ama yetmıyor sanırım kasıkla yedırıyorum senın mamanın adını soylermısın turkıyede varsa bende alayım denıyeyım bıde senın yontemını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…