Saol Selma teyzesiBugün buluşmalar varmış kızlar hepinize iyi muhabetler resimlerinizi bekliyoruz bebişleride çok öpüyorum...
Sibelcim sen sıkma canını sonuçta senin bir suçun yok eşinde senin tarafında madem bencede çok görüşme arada mesafe olsun ...
Reyhancım maşallah canım Eceme yarasın aşıları prensesin.....
Fatoşcum sanada hayırlı yolculuklar tekrar..
Evet ya bende sabah gördüm yavrum nasilda seviniyo Allah bütün yavrulara saglik sihat versinhttp://www.milliyet.com.tr/anne-sesini-ilk-kez-duydu-/yasam/sondakika/05.06.2010/1247045/default.htm
habere bakın ne güzel.
Şükürler olsun ki bebeklerimiz sağlıklı.bu anne nasılda sevinmiştir.
Berrin canim çok geçmis olsun benimde haberim yoktu çok sükür atlatmissinoldum burcucum sağol ya 20 günden fazla oluyor galiba benimki çok sancı yaptı. kanalı da tıkamış taşlardan biri o yüzden sarılık başladı acilen aldılar.kanalda taş olduğu için ameliyattan önce sondayla o taşı ittirip kanaldan çıkartmaya çalıştılar çok sancılı oldu ondan sonra ameliyata girdim. operasyondan sonra da bir takım sıkıntılar oldu 2 gün yatacağıma 4 gün yattım. iyileşme süreci de zor oldu işte ipeği emziremedim bir süre kucağımda taşıyamadım vs.. kapalı oldu ama o bile zormuş allah kimsenin başına vermesin. kimsecikleri de derdimle üzmemek için buraya yazmadım moralim iyi değildi ipek sütten kesilmişti. ama şimdi iyiyiz çok şükür aslanlar gibi emiyoruz biraz kucakta ve mamadan sonra oluyor ama olsun buna da şükür.
sütün her damlası kıymetli verebildiğin kadar ver canım sütten kesilince ipek daha iyi anladım herşeyi.. eskiden üzülüyordumyok sütüm gelmiyor yok besleyemiyorum diye. o 6 gün boyunca o kadar korktum ki ya tamamen kesilirse diye.. kanter içinde kaldım saatlerce memeyi tutturmak için şimdi diyorum ki damlası olsun içsin o bile fayda.. çok şükür allahıma
ne mutlu ailesine yüzündeki gülümseme herşeye değer
biz de bugün kayserili grupla 3.defa buluşacağız. bizden hariç 1. yaşında bebeği olan bir anne daha katılacak..gülşahcığım bizi ağırlayacak sağolsun..
çok heyecanlıyım, bebişlerimi görcem..hiçç çalışasım yok ya adapte olamıyorumm
ben ilk zamanlar gece rahat uyusun diye 60 cc lık mama veriyordum oğlum gittikçe alıştı şimdide memeyi bıraktı dikkat edin eğer emiyorsa hiç mama vermeyin derim çünkü mama tatlı geliyor bide kolay biberondan daha çok akıyor agzına meme zor geldi keşke bende emzirebilsemmafoldumben
valla yetse bende hiç vermicem ama anladımki yetmiuo süt uykuyo dalamıyo oğlum saatlerce ağlıyo hiç uyumuyo o yüzden druna danışıp verdim maalesef bende hep anne sütü vermiştim kızıma hiç mama yemedi ama her bebek aynı olmuyo demekki aç kalıp ağlatacağıma veriyorum ara ara naapayım şimdilik memeyide alıyo inşallah bırakmaz
inşallah canım tabi her bebek bir olmuyor aç karnına uyumuyorlar sen bilirsin tabiki doktora söyledinmi sütünün yetmediğini ben söylemiştim doktor öyle şey olmaz annenin sütü çocuk emdikçe artar dedi sütün yeter biberona alıştığı içn memeden de az geldiği için ağlıyordur dedi
ben oğluma hiç biberon vermedimki alışsın bu hafta başladı ağlamaları denemek için mama verdim az bişey resmen sldırdı çocuk emiyodu ama yetmiyomuş demekki aç olduğu içinde uyuyamıyomuş drunu aradım sordum verebilirsin dedi önce emzir sonrada mama ver dedi öyle yapmaya çalşıyorum bende
Canim Ecemde son zamanlarda geceleri iki saate bi kalkiyodu emmek için
doymuyomus kuzum geceleri
aylik kilo alisi güzel ama geceleri doymuyodu
doktor bize anne sütüne karistirabilecegim tahillardan olusan bi doyurucu toz kullanmami önerdi
Her aksam sütümü sagiyorum içine bu tozdan katiyorum iki küçük kasik ve rahat rahat uyuyo geceleri artik 9 da yatiyo sabah 6 buçuk 7 gibi kalkiyo emiyo bidaha 8 buçuga kadar uyuyo
Ah yavrum aman karni doysunda mama olsun napcan canim aksamdan aksama verirsin diger zaman da emzirirsinakşam denemek için 60lım mama yapıp verdim nasıl saldırdı yavrum açmış meğer ne kadar içtiğine bakmak için biberonu çekeyim dedim çıldırdı resmen nasıl kötü oldum anlatamam
Ah yavrum aman karni doysunda mama olsun napcan canim aksamdan aksama verirsin diger zaman da emzirirsin
aç kalmasinlarda
akşam denemek için 60lım mama yapıp verdim nasıl saldırdı yavrum açmış meğer ne kadar içtiğine bakmak için biberonu çekeyim dedim çıldırdı resmen nasıl kötü oldum anlatamam
Canim Ecemde son zamanlarda geceleri iki saate bi kalkiyodu emmek için
doymuyomus kuzum geceleri
aylik kilo alisi güzel ama geceleri doymuyodu
doktor bize anne sütüne karistirabilecegim tahillardan olusan bi doyurucu toz kullanmami önerdi
Her aksam sütümü sagiyorum içine bu tozdan katiyorum iki küçük kasik ve rahat rahat uyuyo geceleri artik 9 da yatiyo sabah 6 buçuk 7 gibi kalkiyo emiyo bidaha 8 buçuga kadar uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?