2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn
çanakkalede hava yağmurlu ve serin.
dışarı çıkçaktık dolaşmaya, kapalı kaldık.
film aldım onu izlettircem annemlere.
bergüzar korel ve tolgahan sayışman'ın Aşk geliyorum demez. çookk güzel, eğlenceli bi film.
o kadını pek sevmem ama film süper. tavsiye ederim. bebeleri uyutun alın izleyin bi ara.

Günaydın kızlar. Bugün burda da hava kapalı gibi. Böyle olunca çok uykulu oluyorum ben. Mamayı ben de kullanıyorum bir süredir. Günde bir kere veriyordum şimdi günde iki kereye çıktığı oluyor zaman zaman. Baştan inat ettim sürekli emzirdim ama işe yaramadı. Yazık yavrum bi de topiğin en zayıf bebeği oldu. Keşke daha erken başlasaymışım mamaya. Hiç de öyle içtikçe artmadı walla.

Canim benim kullandigim toz halinde yanliz mama degil bunu anne sütüne yada mamanin içine katiyosun sütü kalinlastiriyo doyuruyo
belki büyük alisveris merkezlerinde bulabilirsin carrefour da falan vardir belki
Markasi BLEDINA tahilli kahvaltilik diye geçiyo burda kutusu böyle
http://i10.twenga.com/enfant/cereales-pour-bebe/ma-1ere-bledine-de-tp_7606819055130933536.png

selam kızlar, bu sabah 5.30 da oglanın sesiyle odasına gittim yuzustu donmuş ilk kez! debeleniyor, uyku haliyle aklıma gelmedi keske fotosunu cekseydim ama çok mutlu oldum, anlatamam ne çabuk buyuyorlar artık,

herkese selamlar,

Slm Havva.Benim bebiş iyice kucaktan düşmez oldu.Tek başına uzanıphiç yatmıyor.Ne yapacağız bilmiyorum.Oyalamak mümkün değil.

"Ey Müminler! Onların (yahudilerin) yüreklerine korku salan Allah'tan çok sizlersiniz. (Allah'tan çok sizden korkarlar) Çünkü onlar anlayışsız kimselerdir. Onlar sizinle toplu olarak, ancak surlarla çevrilmiş kasabalar içinde veya duvarlar arkasında savaşmayı kabul ederler. Kendi aralarındaki çekişmeleri ise şiddetlidir. Sen onların birlik içinde olduklarını sanırsın. Oysa onların kalpleri birbirlerinden ayrıdır" [Haşr:13-14]

Amerikalı Wall Street Journal Gazetesi Gazze'deki ambargonun devam edip etmemesi ile ilgili bir anket hazırlamış. Şuan için katılımcıların %61.7'si ambargo devam etmeli; %26.5'i ambargo sona erdirilmeli; %11.8'i de yardım gemileri için ambargo esnetilmeli cevabını vermiş. Aşadğıdaki linke tıklayıp "It should end"'i tıklarsak ambargonu...n kalkması için üzerimize düşeni biraz da olsa yapmış oluruz.
Wall Street Journal: Question of the Day What should happen to Israel's naval blockade of Gaza?

Son düzenleme:

bu güzel bi fikir..daha iyi olur..

oy oy maşallah yavruma..yarasınn..

sagol teyzesi çok şükür bişiycik yokk.artık kilosunda düzelir inşallah.

ıyı aksamlar anneler nasılsınız artık pek gırmıyorum topıge pek fırsatım yok yarın ozlem pınar fatolına ben bulusuyoruz ınsallah bebısler uslu olurda cok guzel bı gun gecırırız:sm_cool:

selam kızlar herkes iyidir umarım

dün buluşmada burakımızın ağlamalarıyla yarenin gazdan galiba demesi aklımda bir şimşek çakmasına sebep oldu.
acaba kızımın bu huysuzluları gece uyuaması ağlayarak uyanması, uykuların acı çekerek ağlamalarıyla delik deşik olması yoksa
gaz sancısı mı?

hımm böylesi daha iyi olr tabii.en iyisini düşünmüşsüüz.

oy oyo maşallah.eveceme yaraısnn..

sagol teyzesi.iyi çok şükür.kiloyuda düzeltiriz inşallah.

canım bebek ilk olunca daha kaliteli bi zaman harcıyorsun ilkine...ama daha acemi oluyorsun..ikincide daha tecrübeli oluyorsun..daha rahat büyütüyorum defneyi.ama ilk çocukladrında maalesef kadeş için fdakarlık yapması şart oluyo.ben defneyi uyuturken zeynep sırasını bekliyo.oyun oynayılım diyo.bende kardeşini uyuttuktan onra diyorum bekliyo.ama üzülüyorum..ama bilinçli olmasıda memenun ediyor beni.ilk çocugumaz zaman ayırdıgımız gibi ikinciyi zemen ayıramımoyurz.ub müümkün degil.anca yanında bi yardımcı olursa anca evet.ama artıkiki kişiyle igliyenmek zorudasın buda.birbirlerini beklemek anlamına geliyo.bizim kıskançlık sorunuzu yok şükür.zeynebin tek derdi oyun oynamak.onuda hallediyorum çogunlukla.defneyide oyuna dahil ediyoruz.defneyide konuşturuyorum ben .üçümüz oyun oynuyoruz..defnenin canınaminnet ne olup bitiyo diye çırpınıp duruyo. zaten..
hayırdır bacım ikinciyimi düşünüyorsun. hımm..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ıyı aksamlar anneler nasılsınız artık pek gırmıyorum topıge pek fırsatım yok yarın ozlem pınar fatolına ben bulusuyoruz ınsallah bebısler uslu olurda cok guzel bı gun gecırırız:sm_cool:

yaa hadi anlat bakalım ne ettiniz.hani resimleerrrrrrrrr......

aaaa senin ne suçun varmışkii anlamadımm.halbuki onlar suçluuuu...aman çeksin cezasını..bıçakladıgı kişiler öldümü...boşver hiç karışma aile meselellerine kendileri halletsin...

anlatın yaa nasıl geçtii.resim izterizzz..

canım yaa haber vermiştin ameliyat olmam gerek diye..oldun demekkk.çook geçmiş olsun acil şifalarr.bir daha yaşama inşallah...herşey eski rayına gelsir umaımm.bunada şükür dimi...ipek böcügü anneseni üzmemiş maşallh.

inşallah sizi sevindirece .i yşen çıkar canım...ayrıca kolay gelsin..

selam kızlar herkes iyidir umarım

ah be kuzum ne inat ettin anası yaaa...ondada her vitamin var...

evet ya pek şeker oluyorlar...maşallah.

bu ne yaaa..devammı etmeliymişşş...bende kullanayım durr...sinirlendim şimdi...

hımm olabilir bu kuzum..ee anlatın bakalım başka ne ettiniz...

benim kız uyandı.git gidemm.okadar bekledim gelen olmadı.şimdi ben kapatırım sayfa dolar pehhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…