2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dolmadııııııııııııııııııııı
dolamadıııııııııııııııııııı
sempatiksalakcinni
benim kız dönüyo sonra da ağlıyor beni tekrar düzelt diye sabahtan beridir aynı şeyler sempatiksalakcinni
ama tam dönemiyor sadece yan dönüyo

canım benim oglandaki gibi bir hassasiyet durumu olmasın? bazı yiyecekler alerji olmasa da mide ve bagırsaklarda hassasiyetten dolayı sıkıntı yapıyor, uzun sureli uyuyamamak (uykusu olmasına ragmen) huzursuzluk, sulu kaka vb oluyor,

eger sıkıntı varsa sunu deneyebilirsin, bebişin diyetinden sunları bir haftalıgına cıkar (emiyorsa sen yemeyeceksin, mama alıyorsa icerisinde olmayacak vs)

inek sütü ve türevleri (tereyagı krema, peynir yogur ayran vs) ve bunları icerenler,
yumurta ve yumurta icerenler (mayonez, kek, biskuvi vs)
cerez (badem fıstık ceviz vs)
susam ve turevleri (tahin, tahin helvası vb)

2-3 gunde sutten temizlenir 1 hafta sonra fark gozlemlersen hassasiyet var demektir,
ben susam haric digerlerinş tuketemiyorum su an,

sadece bi fikir
kolay gelsin

Bir bebek 5. ayda doğum ağırlığının 2 katına, bir yaşın sonunda 3 katına, üç yaş sonunda 4 katına çıkar.
kendi kendime yazıp durayım

sağol calve canım
sade zeytinle de kahvaltı olmas ki
sonradan ldu bu şey ya düşüneyim bakalım sonradan ne yemeye başladım

canım bende 4. haftada birden cıktı, su an cok hızlı degistigi icin vucutları yine de olabilir,
sade zeytin yemek zorunda degilsin canım ben evi keci sutu ve urunleri ile donattım yumurtayı ozledim ama ne yalansoyleyim bi menemen pazar kahvaltısında olmayınca zor valla ama napalım oglan huzurlu olsun da,
evet sonrada yemeye basladıgın ya da daha fazla yemeye basladıgın bir sey de olabilir, onları da dusun, ben gecen hafta nurse harvey s e basladım bu arada gunde 3 kez veriyorum oldukca memnun kaldım oglan saatle kurulmus gibi yatıyor kalkıyor denemediysen oneririm

kolay gelsin,

sağol calve canım
sade zeytinle de kahvaltı olmas ki
sonradan ldu bu şey ya düşüneyim bakalım sonradan ne yemeye başladım

slm kızlar kimse yokmu demicem
çünki yok eminim:))))))
yahu benim uyku çok fena kaçtı..imkanı yok uyuyamıyom hee
bebekim uyurken uyumak vardı şimdi

ya aslında uykularım kactı kacgundur bıberon kullanan arkadaslarada sormak bılg edınmek ısterdım ama kımsecık yok yaaaaa oğlum uyurken fırsattan ıstıfade gıreyım dedım bu ara oğlum hep kucak hep kucak ıstıyor oğlusum uyanınca gıremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…