selam sibelcim nasılsın paşalar nasıl...
slm kızlar yazılanları okudum da hayrete düştüm. daha biberon kullanmıyorum ama sadece küçük bi sulugumuz var. Boşuna demiyorlar cam saglıktır diye.
Oğlum yine hastalandı hırıltısı var birazda öksürüyor yarın doktora götürecegim.
Hıı kızlar cocuklarınızın hareketleri nasıl. Mesela hoppala yaptıgınızda ayaklarını falan gerdiriyirdmu ayaga basmak istermiş gibi.benim oğluşum daha önceleri yapıyordu ama şimdi unutmus yapmıyordu . 2 gündür üstüne düştüm biraz biraz yapıyor. Allah korusun küçük cocukların kalça cıkıklıgından olabilirmiş.
kızlar bizim okullar tatil olmuş şiddetli yağmur geliyormuş çocukları getirdi annem şimdi...
slm kızlar yazılanları okudum da hayrete düştüm. daha biberon kullanmıyorum ama sadece küçük bi sulugumuz var. Boşuna demiyorlar cam saglıktır diye.
Oğlum yine hastalandı hırıltısı var birazda öksürüyor yarın doktora götürecegim.
Hıı kızlar cocuklarınızın hareketleri nasıl. Mesela hoppala yaptıgınızda ayaklarını falan gerdiriyirdmu ayaga basmak istermiş gibi.benim oğluşum daha önceleri yapıyordu ama şimdi unutmus yapmıyordu . 2 gündür üstüne düştüm biraz biraz yapıyor. Allah korusun küçük cocukların kalça cıkıklıgından olabilirmiş.
iyiler canım senin paşalarla prenses nasıl?
iyiler canım şimdi geldiler okuldan okul tatil edilmiş zeynepte iyi neyapsın iki elide ağzında sinirleniyor çığlıklar atıyo yatağında cadı.....
yerim onun ellerini ben...bizimkide yicek bigün ellerini ama nezman bilmiyorum:)))))
Biz iyiyiz canim siz nasilsinizslm kızlar naber...
çok geçmis olsun canimslm kızlar yazılanları okudum da hayrete düştüm. daha biberon kullanmıyorum ama sadece küçük bi sulugumuz var. Boşuna demiyorlar cam saglıktır diye.
ay burdada iki gün önce acayip sicakti kavrulduk resmen Ecem bile gündüz sicaktan uyuyamadi bütün camlar açikti ama hiç esinti bile yoktu dün baya yamgur yagdi da biraz serinledi ama yinede sicakburdada aşırı bi rüzgar var.soğuk esiyo ama...
Biz iyiyiz canim siz nasilsiniz
çok geçmis olsun canim
ay burdada iki gün önce acayip sicakti kavrulduk resmen Ecem bile gündüz sicaktan uyuyamadi bütün camlar açikti ama hiç esinti bile yoktu dün baya yamgur yagdi da biraz serinledi ama yinede sicak
Selam kızlar tekrar. Et okullar tatil edildi. Servisi beklerken yazayım dedim size....
Bersucum paylaşımların için sağol. Dehşet verici bilgiler gerçekten. Teknolojinin yararları konusunda tekrar düşünmeye başladım valla...Şimdi eczane eczane dolaşıp tüm biberonları değiştireceğim. Tabi bulabilirsem. İnsan sağlığı özellikle de bebeklerin sağlığı bu kadar ucuz olmamalı ya... Offffff
Berrincim çok geçmiş olsun şimdi haberim oldu. İyileşmene sevindim canım
Bizim kız da sürekli elini ağzında tutuyo. Dişlik aldık ama pek sarmadı onu...
ben dr brows kullanıyordumkı malesef hergunde kaynatıyordum bebegımı zehırlıyormusum
esraya süprizmi yapacakmış annesi bugün erken görecek annesini esra kuşum...
Selmacım siz nerde oturuyorsunuz GOP ta
Benim kayınvaldemler orda oturuyo canım...Ben seni GOP ta biliyodum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?