2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım inş.önemli bişeyi yoktur oğluşunun...

geçmiş olsun canım.burak ta öksürüyo arada bir bende götürüym diyorum...kalça çıkıklığı için film çektirmedinmi?

slm kızlar naber...
Biz iyiyiz canim siz nasilsiniz

çok geçmis olsun canim
burdada aşırı bi rüzgar var.soğuk esiyo ama...
ay burdada iki gün önce acayip sicakti kavrulduk resmen Ecem bile gündüz sicaktan uyuyamadi bütün camlar açikti ama hiç esinti bile yoktu dün baya yamgur yagdi da biraz serinledi ama yinede sicak

Bizim cadida ayni elleri hep agzinda kemiriyo valla
diç kasiyici veriyom tam agzina girmiyo diye sinirlenip aglaniyo

Selam kızlar tekrar. Et okullar tatil edildi. Servisi beklerken yazayım dedim size....

Bersucum paylaşımların için sağol. Dehşet verici bilgiler gerçekten. Teknolojinin yararları konusunda tekrar düşünmeye başladım valla...Şimdi eczane eczane dolaşıp tüm biberonları değiştireceğim. Tabi bulabilirsem. ınsan sağlığı özellikle de bebeklerin sağlığı bu kadar ucuz olmamalı ya... Offffff

Berrincim çok geçmiş olsun şimdi haberim oldu. ıyileşmene sevindim canım

Bizim kız da sürekli elini ağzında tutuyo. Dişlik aldık ama pek sarmadı onu...

bizde iyiyiz canım temizlik yapıyorum...anm burda burak a bakıyo...bende yapıyorum...bi dünya işim var...bi bakıynm dedim...

esraya süprizmi yapacakmış annesi bugün erken görecek annesini esra kuşum...

offf okuduklarım karşısında dehşete düştüm valla.... bersucum saol verdiğin bilgiler için... bende mama veriyorum ama kızım biberonu almadığı için kaşıkla veriyorum ve cam çay bardağında yapıyorum. iyiki de almamış kızım o biberonu diyorum. bizimki de avent idi. allahım sen bize yardımcı ol bu bebişleri nasıl koruyacağız bilmiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…