2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadar düşünürsem paranoyak olup ortaya çıkarız çokta sakınmamak lazım

galiba yani herhalde valla butün kararsızlıkla toplandı bende.

dediğin gibi insan ruh hastası oluyor bunları düşünmekten en iyisi elimizden geleni yapmak gerisini Allaha havale etmek.
kaybettiğim bebeğim aklıma gelince çıldırdım ben.
napalım önceden veba varmış çiçek varmış şimdi de kanser
Allah bebişlerimize göstermesin hastalık hep sağlıklı olsunlar inşallah

aminnn
tüm yavrular sağlıkla büyüsün inşş

ayyy ben yavruma biberon veriyorum... ama ne yalan söleyim hicte özenmiyorum yani nhergün kaynatmiyorum suda. sadece pril ile sicak suda yikiyorum iyice sadece okadar! arada bir kaynatiyorum... peki siz nasil dezenfekte ediyorsunuz?

duygu canım prillede yıkama deterjan kalıntısı oluyo
ben durunun beyaz sabunuyla yıkıyorum

Son düzenleme:
himmmm bak iyi söyledin bacim... peki hergün kaynatiyormusun? ya birde ben kaynattigimda biberon bi sekil oluyor nebileyim ici felan grimsi oluyor sanki eyvahedigeldismile

ya şimdi cam biberon kullanabiliyor muyuz? kimyacı bacılarıma soruyorum? yoksa gidip bpa sız mı bulacagız? ben avent i turkiyeden almıştım cok pişmanım dr brown u ingiltereden eniştem getirmişti keske avent i de atlayıp ben almasa idim off, bakıcıya soyledim kaynatmak yok artık diye, ben biberonları kucuk bir sungerle (deterjansız) hafıf sıcak suda yıkıyorum sonra da durulamasını damacana suyu ile kaynatarak veya su ısıtıcısında ısıtıp tekrar durulama seklinde yapıyordum, artık kaynatma yapmayacagım, sade damacana suyu ile durulayacagım, 6. aydan sonra onu da yapmayı dusunmuyorum aslında, fazla titiz olmamak da bebegin bagısıklık sisteminin gelişmesine yardımcı olur, ama tabi kanserojen lere tolerans yok! of çok canım sıkıldı yahu...

slm kizlar gecmisi okuyordum.. burda da bpa davasi 1 yil once ortay cikti. ama ben biberon falan almistim. benim ki de avent..ama emzirdigim icin cok onemsemedim, cok nadir kullaniyorum..

sadece avent bpa'li degil. butun markalar bpa'liymis onceden. sadece yeni cikan "bpa free" yazanlar bpasiz.

burda da daha hala satiliyor bpaliler, bpasizlerle yanyana..yani sadece turkiye'de degil.

ayrica biz de gelceleri pek uyuyamiyoruz 1 haftadr, okudugum kadariyla bayag bir beinmle ayni dertte olan var. heralde buyudukleri icin uykulari, emmeleri duzensizlesti. insallah en kisa zamanda duzene girerler tekrar.

ayyy canım yaaa kııyamam sen neler yaşadın böyle mafoldumben söyleyecek kelime bulamadım inan ki allah sabır versin bitanem....

sağol prensesim
Allah kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi.
anlatmıştım ya adıyamandan istifa ettim diye bu yüzdendi işte

sağol prensesim

canım benim başın sağolsun.
çok acıdır emiim.
düşünmek bile ağlatıyor insanı..
ama cennettte sana şafatçi olacak bi melek var inşaallah

akpakcım canım basın sagolsun senı uzek sıtemezdım allahım sana sabır versın bebgınede saglık sıhat versın saglıcakla buyut kuzunu benım yerımede sıkıca sarıl op canım
ama kacgundur sızınle sohbet etmek yerıne bunları arastırdım ve dungece saat2de bılg basından kaltım ama uyumam 5buldu

yanlıs anlasılmasın sadece avent degıl dr browns chıcco nuk gıbı tum markalar camlarda yok ve nubynın dogal serısınde yok bugun hemen ona gectım nubynnın dogal dokunus serısınıde almıstım actım baktım bpa sızdır dıyo zaten sertlestırmek ıcın kullanılıyormus nubynınkı yumsak alıncak goreceksınız anne sutu ıle beslen arkadaslara bır tavsııye cam bıberon kullanmayın yanı sagıp verdıgınız sutu cam bıberonda vermeyın medelanın urunlerınde bpa yok

bende bpa lı kullanan arkadaslar bpa sıcakla temas ettıgınde cıkıyor ve mamaya bulasıyor aklınızda olsun soguk su ıle yıkayın asla sterıl etmeyın ve kaynatmayın sıcakla suyla fılan temas etmesın

cok uzgunumkızlar keske daha once fark etseydım hepınzı daha once uyarrırdım

oglenden sonra gıremedım mısafırlıge gıttık oğlusumla yarında ogleden sonra yokuz buara gezzıyoruz bakalım yakında memlekete gıdecez ya son gezmler en cokta sızden ayrı kalcagıma uzuluyorum

sağol prensesim

artık uzulme bebısınde hısseder ve oda uzulur canım artık onumuze bakalım bebıslrımıze el uzatanlara karsı hep bırlık duralım herkes duydugunu yazsın hep bırlıkte arastıralım

bersu'cum kaç gündür giremiyordum ben de.Geçmişi okudum biraz ve endişeye düştüm.Benim kzımda bir türlü biberon almıyordu.Sadece bir iki kere.Bebed..kullanıyordum ben de.ılk aldığımda kaynatmıştım ama sonraları hep içme suyuyla yıkadım bilmeden.EMzik kullanıyor kızım ama.Şimdi onu da değiştirmek gerek o zaman.Kaynatıyordum arada.
Yazdıklarını sesli okudum eşim de yanımdaydı.O da benim gibi hayrete düştü.Bana mail at araştırıcam ben de dedi.Çünkü eşim diş malzemeleri satıyor.Sen diş dolgularından da bahsedince...
Okudukça üzüldüm ya..Bu kadar değersiz miyiz biz???

Duyarlılığın için teşekkürler canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…