2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum bizin kızın çığlıklarının dozajı arttı ağlamaya döndü,zaten oğlanlarda gözümün içine bakıyorlar kalkayımda bilgisayar onlara kalsın diye, sonra görüşürüz kendinize iyi bakın bebişleride öpüyorum...

bir bebeğimi 8 aylıkken plesenta yetmezliğinden, plesenta besleyen damardaki geri kaçmadan dolayısıyla bebeğimin gelişememesinden kaybettim.
içimden öyle şeyler geçiyor ki, söylemeye korkuyorum isyan olmasından.
benim yavrumun günahı neydi?
diğer yavruların günahı ne?
kaç gözü yaşlı anneye sebep oldular. bebeğimi kaybedince ağır depresyon yaşadım, kaç insan depresyon yaşadı, gözyaşları sel oldu kimbilir.
yaşasın! cehennem! diyorum, daha ne deyim.
bildiği halde hala üretenler, ürettikleri malları ülkemizde paraya çavirmeye çalışanlar Allah cezanızı versin, verecek de!
ben şimdi küçük elifimi nasıl koruyacağım. iyice psikopatlaştıracaklar bunlar bizi.

evet erkeklerin büyük bir bölümünde görülen cinsel isteksizlik sebebinin birini de öğrenmiş bulunuyoruz.
erkeklerde de ostrojen artıp testesteron azalınca geldiğimiz hal bu oluyor.
Allahım sen koru bizi, aklımızı!

mafoldumben mafoldumben rabbin 2. kuzunu sana bağışlasın derdini kederini hiç yaşatmasın.ayy ağlıycam şimdi çok kötü oldum.elim ayağım boşaldı.

sağlık bakanı doktorlarla uğraşmaya devam etsin klava:
ülkemize gireni çıkanı ben mi denetleyeceğim klava:

mafoldumben mafoldumben rabbin 2. kuzunu sana bağışlasın derdini kederini hiç yaşatmasın.ayy ağlıycam şimdi çok kötü oldum.elim ayağım boşaldı.

amiiiiiiiiiiin
sağol
bu derdi Allah kimseye yaşatmasın
Rabbim bebeklerimizi korusun
o kadar masumlar ki, hiçbişeyden haberi yok saate bakıp gülüyo mafoldumben
canım sizi üzmek istemezdim sadece çok sinirlendim yazdım işte

kimin umrunda iskenderun muydu bebek ölümleri artmıştıda sağlık bakanı '' vardır bi sebep beklemeli '' demişti 3-4 sen oluyor.kime laf anlatacaksın valla ben bunlara beddua ede ede şom ağazlının teki oldum.

canılarım ya hepsi aynı tavana bakıp perdeye bakıp gülücük atarlar kahkaha atarlar.
işte bu büzden di hep tereddütlerim istemiyorudum çocuk yapmak ama şimdi kendimi suçluyorum sen nasıl istemedin bu çoçuğu diye bazen vicdan bile yapıyorum kızım onu istemediğimi hissediyormudur acaba diye.sanki eskiden olan düşüncelerimi biliyor gibi düşünüyorum.şimdi ise saçının teline canımı veririm.

mrb kızlar
okuduklarım çok ürkütücü gerçekten bi anne olarak karmakarışık bi durumdayım allah yavrularımızı korusun

ecenaz ın 4.ay aşılarını yaptırdımda geldim uyuyı şimdi inş kolay atlatır bunuda
zaten antibiyotik alıyo hala yavrum

slm kızlar bayadır giremiyorum
geçen hafta hem cenazemiz hem düğünümüz vardı dedem öldü 4 gün sonra ablam evlendi sersem gibiyim ne üzüntü ne sevinç yaşayabildik Allah böle yazmış napalım dedik geride kalanlara sağlık diyelim
herkes iyidir inş. benim yaramaz uyudu birazdan uyanır gireyim bakayım dedim hepinizi özledim valla

ay yorumunu okuyunca acaba dedim bakteriler daha mı az zararlıdır ki????
ne bileyim ya offffff
ben de medelanın süt sağma makinesi biberonunu kullanıyorum onun dışında iki tane de cam var amaaaaa
yediğimiz herşey plastik içinde marketten et alıyoz steç filmle sarıyorlar of sütler içtiğim suuuuuuuuuuuuu
aaaaahhhhhhhh
hazır su içtim ki şimdiye kadar bebeğimi beslerken ishal olmayım diyeeee
ne büyük hata yapmışım ohaoldumsmile

başınız sağolsun esmacım
ablanın evlilğiide hayırlı uğurlu olsun inş allah mesut etsin inş
işte hayat böyle herşey insanlar için

Yarasın aşısı Ecenaz a.ohh buda bitti şimdi sırada 6. ay aşılarımı var ?

canım başınız sağolsun aynı zamanda gözünüz aydın.
hakikaten kötü olmuş üstüste gelmesi ama ölümde düğünde sevinç te insanoğlu için .

bu kadar düşünürsem paranoyak olup ortaya çıkarız çokta sakınmamak lazım

galiba yani herhalde valla butün kararsızlıkla toplandı bende.

berrin çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim benimde herkes gibi yeni haberim oldu umarım daha da iyi olursun
bersu sağol canım bilgiler için bir anne olarak bunları bilmek mi bilmemek mi daha iyi bilemiyorum insan nasıl davranacağını şaşırıyor gerçekten korkunç bir durum yavrularımız Allaha emanet biz gözümüzden sakınırken kendi elimizle tehlikeye atıyormuşuz meğer of içim daraldı senağlama
esma başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin bizimde düğünümüzden 2gün önce eşimin babannesi vefat etmişti ama ne ölüm ne düğün kalmadı oyüzden anlayabiliyorum sizi buruk oluyor yinede insan
gülşah ecenazın aşılar yarasın şifa olsun inş.

ay benimde 2 gündür canım çıktı resmen hem cumartesi hem pazar misafirler vardı koştur koştur yorgunluktan helak oldum dün gece oğluş uyusunda yatayım diye gözüne baktım oda aksi gibi ben yatrdıkça ağlayıp geri kalkttı bu böyle saat 2ye kadar falan sürdü bir ara bayılcam sandım neyseki uyududa sabah arada birkaç defa kalktık paşa acıkınca ama 12ye kadar uyumuşum ancak kendime gelebildim kafamçokkarıştı umarım havalar düzelir bizim burası 2 günlük sıcak havanın ardından inanılmaz yağmura geçti ve haliyle soğudu bizde bu hafta cumadan pazara ufak bir geziye çıkıyoruz eşimin işlerinden ve bebişimiz küçük olduğundan kısa olacak ama tatil tatildir önce ısparta ordan arkadaşlarımızı alıp antalyaya geçeceğiz tabi nasipse sositosositohihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…