Üstelik eşimde şehir dışında dükkana bakmak zorundayızz . Havalarda bi değişik.
.
Sibelcim merhaba
Havacım merhaba
Günaydın .Nasılsınız?
Sibelcim ben hala alışverişe cıkamadım çok ayıp oldu valla kusura bakma ama eşim dönsün ilk fırsatta cıkacagım canm.
saol canm git bi doktora zaten herkeste salgın varmış .geçmiş olsun canım...burakta öksürüyo arada bir..bende götürücem...önmli deil canım...bende eşime verdm bugün hediyeyi göndericek inş...unutmazsa...hatırlatmalıyım ona sık sık...
Shine geçmiş olsun canım. Allahtan ciğerlerine inmemiş. En kısa zamanda atlatırsınız inşallah.
kızlar yarın burak ı sünnet ettiricez...erkek anneleri ettiren oldumu?nasıl yaptırdınız...biz smart klamp diye bi yöntem var onunla yaptırıcaz...utkuyuda öyle yaptırmıştık...dikişsiz kanamasız:))
kızlar yarın burak ı sünnet ettiricez...erkek anneleri ettiren oldumu?nasıl yaptırdınız...biz smart klamp diye bi yöntem var onunla yaptırıcaz...utkuyuda öyle yaptırmıştık...dikişsiz kanamasız:))
merhaba kızlar gunaydın hasta bebıslere gecmıs olsun hemen ılesınler ınsallah
ozge de dun 3 ası oldu nasıl agladı banada tetenoz yaptılar kolum cok agrıyo
sıbelce tatlım benım londrada kuzenım oglunu dogar dogmaz sunet yaptırdı ve bısı olmadı bebek ne kadar kucuk etı o kadar yumusak ve acı duymazmıs ozgeyın kulanı deldırdım uyuyodu gozunu bıle acmadı acımadı yanı ınsallah burak acısız sızızız hemen ılesır tam erkek olunca
Canım daha erken deilmi?
yok hava teyzesı bız 3 ay olalı oooo cok oldu zaten esrala bır kac gunmu 1haftamı fark var aralarında ya ıngıltere verem asısını yapmıyo bırde 1ay asısını ama turkıye ıla yapıcam dıyo yaptılar ıste eksık asıları 3 bucuk aylık ozge hanım 7 kılo 66cm olmus tam 4 ayda bakalım ne kadar olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?