2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Topiği ben mi açtım bugün :)))

Kızlar dün Bersü'nun yazdıklarını okuyunca gidip araştırdım. Avent'in ve Chicco'nıun PBA sız biberonlarını buldum. Hem de kolaylıkla. Benişm kızım emmiyor beni. Dolayısıyla 24 saat biberona maruz kalıyo. Sterilizatör kullanıyorum ben. O da kaynatmak gibi bi şey zaten. 6 biberonumuz var bizim 5 Dr. Browns 1 Avent. ıki markada da Pba bulunmaz ibaresi yok. Dolayısıyla gibip bir tane PBA sız biveron aldım Chicco'nın 240 cc lik olandan. 22 lira. Avent!'in de vardı Pba'sız. 34 lira. ıkisi de aynı işi yapıyo sonuçta. markaya para vermek istemedim doğrusu. Şimdi elimdeki üç büyük boy biberonu süt saklamakta kullanacağım. Chicco dan aldığımı da Esra ya kullanacağım. ıçim rahatladı en azından. Emzirebilseydim üstünde durmazdım fazla. Ama emmiyo ki zilli. Küçük biberonlarımı da ilerde su veya meyve suyuna geçtiğimizde kaynatmadan kullanacağım. ve kaynamış ılımış suyla yıkayacağım...

Günaydın kızlar herkes nasıl ?

Biz doktordan geldik benim sıpa üşütmüş öksürüyor ve hırıltısı var. Allahtan cigerlerinde problem yokmuş .ılaç verdi .ınşallah bir an önce saglıgımıza kavusuruz. Üstünü tekmeleyip açıyor geceleri . Kalın giydirsem terliyor ne yapacagımı sasırdım.

Üstelik eşimde şehir dışında dükkana bakmak zorundayızz . Havalarda bi değişik.
.
Sibelcim merhaba
Havacım merhaba
Günaydın .Nasılsınız?

Sibelcim ben hala alışverişe cıkamadım çok ayıp oldu valla kusura bakma ama eşim dönsün ilk fırsatta cıkacagım canm.

geçmiş olsun canım...burakta öksürüyo arada bir..bende götürücem...önmli deil canım...bende eşime verdm bugün hediyeyi göndericek inş...unutmazsa...hatırlatmalıyım ona sık sık...

kızlar yarın burak ı sünnet ettiricez...erkek anneleri ettiren oldumu?nasıl yaptırdınız...biz smart klamp diye bi yöntem var onunla yaptırıcaz...utkuyuda öyle yaptırmıştık...dikişsiz kanamasız:))

geçmiş olsun canım...burakta öksürüyo arada bir..bende götürücem...önmli deil canım...bende eşime verdm bugün hediyeyi göndericek inş...unutmazsa...hatırlatmalıyım ona sık sık...
saol canm git bi doktora zaten herkeste salgın varmış .

Shine geçmiş olsun canım. Allahtan ciğerlerine inmemiş. En kısa zamanda atlatırsınız inşallah.

teşekkürler canm.

kızlar yarın burak ı sünnet ettiricez...erkek anneleri ettiren oldumu?nasıl yaptırdınız...biz smart klamp diye bi yöntem var onunla yaptırıcaz...utkuyuda öyle yaptırmıştık...dikişsiz kanamasız:))

Oyyy delikanlı mı olacakmış Burak Bey.. Maşallah maşallah..Hayırlarla atlatır inşallah annesi

merhaba kızlar gunaydın hasta bebıslere gecmıs olsun hemen ılesınler ınsallah
ozge de dun 3 ası oldu nasıl agladı banada tetenoz yaptılar kolum cok agrıyo
sıbelce tatlım benım londrada kuzenım oglunu dogar dogmaz sunet yaptırdı ve bısı olmadı bebek ne kadar kucuk etı o kadar yumusak ve acı duymazmıs ozgeyın kulanı deldırdım uyuyodu gozunu bıle acmadı acımadı yanı ınsallah burak acısız sızızız hemen ılesır tam erkek olunca

havacım ozge 2 aylıktı deldırdım londrada kaydirigubbakcemile3 gecen kayınvalıdemın akrabası geldı 9 aylık bebeklerı onlarda deldırmıs gelını hemsıre sanırım dıyokı etı serlesmeden deldırmek daha ıyı acı duymuyo cocuk dıye hemde aklı ererken deldırırsen elı hep kulanda durur sımdı bısıden haberı yok kulanda kupesı benımde annem 3 aylık ken deldırmıs kulagımı

geçmiş olsun melekçim özgeye de yarasın aşısı..bu ay bende olucam tetanozu...evet nekadar küçük olursa o kadar iyiymş...40 ı çıkmadan yaptırıyolar hep...inş atlatırız bir an önce olsun diyoruz..

Ayy Melekçim sen "üç aşlı oldu " yazmışsın. ben "üç ayluk oldu" okumuşum.Kusura bakma. Yarasın, şifa olsun inşallah aşıları kuzuna

yok hava teyzesı bız 3 ay olalı oooo cok oldu zaten esrala bır kac gunmu 1haftamı fark var aralarında ya ıngıltere verem asısını yapmıyo bırde 1ay asısını ama turkıye ıla yapıcam dıyo yaptılar ıste eksık asıları 3 bucuk aylık ozge hanım 7 kılo 66cm olmus tam 4 ayda bakalım ne kadar olcak

maşallah özgeye kocaman olmuş fıstık..sen artık ingiltere ye gitmicekmisin...burdamısın yani...senin durumu pek bilmiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…