2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok tatlım ozge az buyumeden gıtmıcem aylem herkez orda sıbelcım evlenmeden bende ıngılteredeydım evlennınce gebzeye geldım ıste aylem abılerım akrabalar orda doguma falan aylemın yanına gıotım ıste 1 ay olcak turkıyeye gelelı artık tatıle gıdıcez ozge buyusun az ev falan alma ıslerı var bızdee tam yerlesemedık ozgeyın odasını falan yapmak ıcın dayreyı beklıyoz sahıbını bursaya gıtmıs balularda da ozgeyın yenı gısılerı sempatiksalakcinni

anladım canım hayırlısı olsun...özgeye cici bir oda yaparsınız artık..yeni evinizde güle güle oturun inş...

kızlar herkese merhaba, ilk defa kızımı tek başıma banyo yaptırdım. yavrucum da rahat durdu öyle çok huysuzlanmadı. Nasıl yaptırıcam diye düşünüp duruyordum ay çok rahatladım.

öenmlı degıl canım bu benım anne olarak gorevım bıldıklerımı kendıme saklayamazdım ama turkıyenın bıktım 3.dunya ulkesı oalark kullanılmasından fransada alamanyada kanadada amerıkada toplanıyor bu urunler turkıyede satılıyor cok yazık bız ınsan degılmıyız avrupa ınsan hakları nerde bas bır seye gelınce avrupa ınsan hakları oluyorda mılyonlarca turk bebgının ınsan hakkı yokmu bunca annenın ınsan hakkı yokmu bazen dıyorum kanadaya fılan göçmu etsek

inşallah hayırlısıyla evinizi alırsınız canım. vayy demek özge hanım ingiltere vatandaşı da oldu hııı? ingiltere ye taşınmayı düşünmüyorsunuz dimi canım? bu arada resimde çok tatlı görünüyorsunuz

Ben daha yeni yıkadım annem su döktü. Bu zamana kadar hep ben su döküyordum. Ama sanırım burnuna kaçırdım onu da. Çünkü banyodan sonra hep burnunu çekti sonra da ağladı

selam tatlım saol o senın tatlılıgın aylem cagrıyoda suanda bende esımde dusunmuyoruz tasınmayı oraya bende tek yaptırıyom banyo kolay oluyo cnm korkucak bısı yok

meleksen gıt canım gıt ıngıltreye turkıyede dertler bıtmez gor bak en basıtı bıberonda cıktı orda bıberonlar toplanmıs ve elınde olupta kullananlarda degısım yapılmıs ama turkıyede nerde

bersu cnm bende avet aldım ıngıltereden tum set ama yenı cıkanlardann evet zararlı madelerı satmıyola hele bebekler ıcın ama ıste turkıyedeyız sımdılık

Ay Bersu ne kadar salladım değil mi? Kusura bakma canım ya. Sokak numarasını öğrenmiştim geri unuttum. Akşama söz bu sefer göndereceğim. Okuldayım şimdi benim rapor bitti yeni rapor için tekrar iki gün gelmem gerekti. Eflal de bi acaip. Onunla ilgilenmediğin an hemen ağlamaya başlıyor. Siz nasıl oyalıyorsunuz kızlar? Kendi kendine oyalanabileceği bi şey kullanıyor musunuz?

dıkatını ceken ses cıkaran rengarek muzııklı falan bızım hep uyuncaklar

Dönencesi var öyle o biraz oyalıyor gibi ama çabuk sıkılıyor. Elini falan daha tam uzatamıyor oyuncaklara. Bi arkadaş burda Tiny Love'ın jimnastik halısını tavsiye etmişti ama bulamadım onu ben Adana'da. İnternette de bulamadım. Stokta yok diyor hep. Var diyene de telefon ediyoruz yok diyor. Diğer oyun halılarına baktım sesleri çok kısık müziklerin falan. Sizin kullandıınız ve memnun kaldığınız var mı?

Maşallah canım Özge'ye.. Koca kız olmş. Biz de bu ayın 22 sinde kontrole ve aşıya gideceğiz. Bakalım kaç kg olmuş Esracıkkk

bebişlerınıze netur oyuncaklar alıyorsunuz

Canım odasında uyku setinin rsimlerine bakıp eğleniyo bi de elini yiyerek :)) Ayrıca ucuz bi dönence aldım onunla ve çıngıraklar...

ben babyeinstein oyun halısı kullanıyorum oknaus macerası dıye ınternette aarat cok guzel tavsıye ederım

oyun halılarını ben de merak ediyorum.

bulbul cum benım kızımda hep ılgı ıstıyo oyuncaklarlar falan donenceyle altına yatı oyuncak oyun var yınede sıkılıp ılgı ıstıyo hep kucamda vala oyun halısı da 2 ay sonra gerekmıcek emeklemeye baslıcak ondanda sıkılcak kızlar ya dıs cıkarcaklar yakınd MIZ MIZLIKLARI ARTICAK

burak pek ilgili değil oyuncaklara genelde konuşmayı seviyo...yani ben konuşuyorum o dinliyo gülüyo..dönencesine 5dk bakıyo sıkılıyo ağlıyo...kucakta dolaşmayı etrafı seyretmeye bayılıyo..herşeye dönüp dönüp bakıyo....

Herkese slm ben artık Çok sık gıremıyorum kızımla oynamaktan bızde tıny love oyun halısını almıŞtık 2 ayık falandı o zman boŞ boŞ bakıyodu Şımdı oyuncaklarına uzanıyo bıde kaplumbaĞasıyla ve kelebeĞıyle Çok konuŞuyo gÜzel oynuyor tavsıye ederım
benım tek sıksıntım Şu ınek sÜtÜ allerjısı 3 haftadır sÜtlÜ hıÇbıŞey yıyıp ıÇmıyorum ama hala kılo alamadı gıbı cmt kontrolÜmÜz var bakalım ne dıyecek doktorumuz ama Çok canım sıkılıyo

aynıyız sıbelce bızde ama kolar kopuyo vala durmadan bogazıla gargara yapar gıbı sesler yapıyo ozge sabah evı kaldırdı konucuyomus dıye tuhaf tuhaf sesler yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…