yok tatlım ozge az buyumeden gıtmıcem aylem herkez orda sıbelcım evlenmeden bende ıngılteredeydım evlennınce gebzeye geldım ıste aylem abılerım akrabalar orda doguma falan aylemın yanına gıotım ıste 1 ay olcak turkıyeye gelelı artık tatıle gıdıcez ozge buyusun az ev falan alma ıslerı var bızdee tam yerlesemedık ozgeyın odasını falan yapmak ıcın dayreyı beklıyoz sahıbını bursaya gıtmıs balularda da ozgeyın yenı gısılerı sempatiksalakcinni
bersu'cum kaç gündür giremiyordum ben de.Geçmişi okudum biraz ve endişeye düştüm.Benim kzımda bir türlü biberon almıyordu.Sadece bir iki kere.Bebed..kullanıyordum ben de.İlk aldığımda kaynatmıştım ama sonraları hep içme suyuyla yıkadım bilmeden.EMzik kullanıyor kızım ama.Şimdi onu da değiştirmek gerek o zaman.Kaynatıyordum arada.
Yazdıklarını sesli okudum eşim de yanımdaydı.O da benim gibi hayrete düştü.Bana mail at araştırıcam ben de dedi.Çünkü eşim diş malzemeleri satıyor.Sen diş dolgularından da bahsedince...
Okudukça üzüldüm ya..Bu kadar değersiz miyiz biz???
Duyarlılığın için teşekkürler canım.
yok tatlım ozge az buyumeden gıtmıcem aylem herkez orda sıbelcım evlenmeden bende ıngılteredeydım evlennınce gebzeye geldım ıste aylem abılerım akrabalar orda doguma falan aylemın yanına gıotım ıste 1 ay olcak turkıyeye gelelı artık tatıle gıdıcez ozge buyusun az ev falan alma ıslerı var bızdee tam yerlesemedık ozgeyın odasını falan yapmak ıcın dayreyı beklıyoz sahıbını bursaya gıtmıs balularda da ozgeyın yenı gısılerı sempatiksalakcinni
dıkatını ceken ses cıkaran rengarek muzııklı falan bızım hep uyuncaklar
yok hava teyzesı bız 3 ay olalı oooo cok oldu zaten esrala bır kac gunmu 1haftamı fark var aralarında ya ıngıltere verem asısını yapmıyo bırde 1ay asısını ama turkıye ıla yapıcam dıyo yaptılar ıste eksık asıları 3 bucuk aylık ozge hanım 7 kılo 66cm olmus tam 4 ayda bakalım ne kadar olcak
bebişlerınıze netur oyuncaklar alıyorsunuz
Ay Bersu ne kadar salladım değil mi? Kusura bakma canım ya. Sokak numarasını öğrenmiştim geri unuttum. Akşama söz bu sefer göndereceğim. Okuldayım şimdi benim rapor bitti yeni rapor için tekrar iki gün gelmem gerekti. Eflal de bi acaip. Onunla ilgilenmediğin an hemen ağlamaya başlıyor. Siz nasıl oyalıyorsunuz kızlar? Kendi kendine oyalanabileceği bi şey kullanıyor musunuz?
ben babyeinstein oyun halısı kullanıyorum oknaus macerası dıye ınternette aarat cok guzel tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?