aynıyız sıbelce bızde ama kolar kopuyo vala durmadan bogazıla gargara yapar gıbı sesler yapıyo ozge sabah evı kaldırdı konucuyomus dıye tuhaf tuhaf sesler yapıyo
Hülyacım geçmiş olsun. Fazla yorma kendini dinlemeden geçmiyo bu hastalık.
Esra da geçen öyle oldu canım. Yapamadığı için buram buram terledi yavrum. Annem küçük bir sabun parçasını fitil gibi yaptı ve popişine soktuk bir dk geçmedi kaka bombası geldi canm. Sabun parçası da kakayla çıktı zaten. Dene derim.
bu arada sağol, geçmiş olsun dileklerin için. sende ne var ne yok. okul yok mu bugün?? esra iyi mi? çok soru sordum galiba
Günaydın kızlar herkes nasıl ?
Biz doktordan geldik benim sıpa üşütmüş öksürüyor ve hırıltısı var. Allahtan cigerlerinde problem yokmuş .İlaç verdi .İnşallah bir an önce saglıgımıza kavusuruz. Üstünü tekmeleyip açıyor geceleri . Kalın giydirsem terliyor ne yapacagımı sasırdım.
selamlar bugün yine kimsecikler yok huhu nerdesiniz hatunlar bütün Türkiyede yağışlı gezmeye gittiler desem hava berbat bilmiyorumkismile
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 2.senemizi doldurduk ben hazırlık filan yapmıcam zaten kaynanalar varken kendimize özel ne yapabiliriz :dilcikar:mertoş olmasa yemeğe çıkardık ama artık çıkacağımızı sanmam bakalım kociş hatırlayıp süpriz yapacak mı :umursamaz:
geçnmiş olsun canım Allahtan ilerlememiş
bizim evde çok sıcak canım ne yapacağımı şaşırıyorum gece on defa kalkıyorum kendi üstümü örttüğümde omnun da üstünü örtüyorum açtığımda açıyorum
kızım dönüp duruyor bir de ağlıyor biri beni durdursun diye :roflol: dönmekten kendini alamıyor ve basıyor çığlığı beni düzelt diye ay yoruldum sempatiksalakcinni
benim kız hiçbirşey içmiyor ne versem tükürüyor ohaoldumsmile dün aç aç yattı hiç sütüm yok emiyor emiyor yutkunmuyor dün canım sıkıldığından mıdır nedir sütüm kaçtı fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?