2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Eflal de öyle. Gevezeliği üstünde bu günlerde. Ama yorucu oluyor. Yapacak işler birikince özellikle insan strese giriyor. Arada bi yarım saat olsun oyalanabilmesini istiyorum. Çok uyuyan bi bebek de değil ya. Düzenli öğlen uykuları olsa... Çok şey mi istiyorum acaba?

aynıyız sıbelce bızde ama kolar kopuyo vala durmadan bogazıla gargara yapar gıbı sesler yapıyo ozge sabah evı kaldırdı konucuyomus dıye tuhaf tuhaf sesler yapıyo

aynen öyle aguluyo sürekli.bide ben uyutmaya çalışırken eee eee yapıyorum ninniliyorum yani...bikaç gündür bakıyorum..kendide öyle sesler çıkarıyo sanki...ıııı ııııı falan yapıyo...özelliklede sabahları kalkınca baya bi konuşuyo yaramaz oğlum:)))

bızde 3ayımızda aynı sorunu yasadık allahtan duzeldı cok canım sıkılmıstı ve sutumde bu yuden bıttı cok sukurr bu ay kılo almıs650gr almıs bu ay tabıkı mamamızıda degıstırıık hipp e gectık

Nasıl geÇtı 1.5 yaŞından Önce pek geÇmez dedıler sızdede kollarında ve vÜcudunda egzamalar olmuŞmuydu

Bız 3 haftadır probıotık dıye bır toz ılaÇ kullanıyoruz bu es kaza ınek sÜtÜ alırsa bebek baĞırsaklardan atılımını saĞlıyormuŞ bu hafta sankı bıraz daha dÜzeldı emmesı akŞam8 de yatıyo bızımkı sabah 6 da kalkıyo bu arada 3 sefer emıyo ama gÜndÜz zorla anlamadım gıttı valla bıde ben bıberon denıyorum arada ondan sonrada 1 hafta emmıyo zıllı tıksınıyo

selam kızlarr. ne var ne yokk???

ben hala çok kötüyüm. boğaz ağrısı ilerleyerek devam ediyor. gece öksürük de başladı. dün temizlik vardı bi de evde: çok yoruldum. bugün doktora gidiyorum mecburen. hiç de sevmem doktora gitmeyi ama halim yok artık, Miray'a kim bakacak. bir an evvel iyileşmem gerek.

geçmişi okuyamadım. umarım herkes iyidir. bebişlerimizin neşesi yerindedir. bi de bişey soracam. miray ilk kez 3 gündür kakasını yapmıyor. en geç günaşırı yapardı. bugün 4. gün. bu ara çok meyvenin tadına baktı, su içirdim. ondan olur mu kii. yada ne yapmalıyım. perşembe de kontrolü var, beklesem mi ki???? kafamçokkarıştı

Hülyacım geçmiş olsun. Fazla yorma kendini dinlemeden geçmiyo bu hastalık.
Esra da geçen öyle oldu canım. Yapamadığı için buram buram terledi yavrum. Annem küçük bir sabun parçasını fitil gibi yaptı ve popişine soktuk bir dk geçmedi kaka bombası geldi canm. Sabun parçası da kakayla çıktı zaten. Dene derim.

hımm, yok yaa sonuçta sabun kimyasal: yapamam herhalde. ama evde fitil var: yarım tane kullansam nolur kiii?

bu arada sağol, geçmiş olsun dileklerin için. sende ne var ne yok. okul yok mu bugün?? esra iyi mi? çok soru sordum galiba

bu arada sağol, geçmiş olsun dileklerin için. sende ne var ne yok. okul yok mu bugün?? esra iyi mi? çok soru sordum galiba

Canım sabun kimyasalı yayacak kadar çok kalmıyo çıkıyo zaten..Esra kuşum iyi maşallah...Annaannesiyle. Okuldayım ben ne yapayım...
Mirayım nasılll

selamlar bugün yine kimsecikler yok huhu nerdesiniz hatunlar bütün Türkiyede yağışlı gezmeye gittiler desem hava berbat bilmiyorumkismile

bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 2.senemizi doldurduk ben hazırlık filan yapmıcam zaten kaynanalar varken kendimize özel ne yapabiliriz :dilcikar:mertoş olmasa yemeğe çıkardık ama artık çıkacağımızı sanmam bakalım kociş hatırlayıp süpriz yapacak mı :umursamaz:

geçnmiş olsun canım Allahtan ilerlememiş
bizim evde çok sıcak canım ne yapacağımı şaşırıyorum gece on defa kalkıyorum kendi üstümü örttüğümde omnun da üstünü örtüyorum açtığımda açıyorum

kızım dönüp duruyor bir de ağlıyor biri beni durdursun diye :roflol: dönmekten kendini alamıyor ve basıyor çığlığı beni düzelt diye ay yoruldum sempatiksalakcinni

benim kız hiçbirşey içmiyor ne versem tükürüyor ohaoldumsmile dün aç aç yattı hiç sütüm yok emiyor emiyor yutkunmuyor dün canım sıkıldığından mıdır nedir sütüm kaçtı fisfisfis

Yıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice yıllara

canım yaaa...Mama kullanıyo musunuz:gitme:

slm canlarım nasılsınız
biz sonunda bebek arabası aldık..
onmu alalım bunumu alalım derken
baktım beğendim markalar israil malı çıkıyor bir bir..
sunny baby aldım en sonunda
içime sinmedi çok ta beğenmedim ama
olsun.........gerçi boykotumuzun ne kadar zararı olacak bilemiyorum israile
dün şeyle bi düşündümde..zaten israil satacağını satmış türkiyeye
yani kazanacağını kazanmış bile..
bu saatten sonra alınan mallar anca türküye ekonemisine katkı sağlar.
peşin parayı israil aldı bile..
alırsak satıcılar kazanır yani
ama belki kimse almazsa satıcılarda revaçtan düşdüğü için
ital etmeyi bırakırlar....
anca böyle olur galiba

Güle güle kullanın arabanızı canım...

07papatya+, maksimen+, tugba64, sevilirem, SHıNE, hulen+, akpak Huuuu kızlar nerdesiniz ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…