Güle güle kullanın arabanızı canım...
07papatya+, maksimen+, tugba64, sevilirem, SHİNE, hulen+, akpak Huuuu kızlar nerdesiniz ayol
saol canm . Havalar bi soğuk bi sıcak etkileniyor kuzucuklarda belki senin kuzu da ondan tükürüyorduk yemek istemiyordur.geçnmiş olsun canım Allahtan ilerlememiş
bizim evde çok sıcak canım ne yapacağımı şaşırıyorum gece on defa kalkıyorum kendi üstümü örttüğümde omnun da üstünü örtüyorum açtığımda açıyorum
kızım dönüp duruyor bir de ağlıyor biri beni durdursun diye :roflol: dönmekten kendini alamıyor ve basıyor çığlığı beni düzelt diye ay yoruldum sempatiksalakcinni
benim kız hiçbirşey içmiyor ne versem tükürüyor ohaoldumsmile dün aç aç yattı hiç sütüm yok emiyor emiyor yutkunmuyor dün canım sıkıldığından mıdır nedir sütüm kaçtı fisfisfis
Allah uzun ömürler evliliğinizi daim etsin canm. Biz hatırlamasak bile onların hatırlaması gerek . Sabahtan aksama kadar cocukla evdeyiz. Ev işi , yemek , cocuk derken vakit geciyor.Hiç bişey düşünmeiyoruz . Ama onlar düşünüp bizi mutlu etse ne güzel olur değilmi ?selamlar bugün yine kimsecikler yok huhu nerdesiniz hatunlar bütün Türkiyede yağışlı gezmeye gittiler desem hava berbat bilmiyorumkismile
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 2.senemizi doldurduk ben hazırlık filan yapmıcam zaten kaynanalar varken kendimize özel ne yapabiliriz :dilcikar:mertoş olmasa yemeğe çıkardık ama artık çıkacağımızı sanmam bakalım kociş hatırlayıp süpriz yapacak mı :umursamaz:
selam kızlarr. ne var ne yokk???
ben hala çok kötüyüm. boğaz ağrısı ilerleyerek devam ediyor. gece öksürük de başladı. dün temizlik vardı bi de evde: çok yoruldum. bugün doktora gidiyorum mecburen. hiç de sevmem doktora gitmeyi ama halim yok artık, Miray'a kim bakacak. bir an evvel iyileşmem gerek.
geçmişi okuyamadım. umarım herkes iyidir. bebişlerimizin neşesi yerindedir. bi de bişey soracam. miray ilk kez 3 gündür kakasını yapmıyor. en geç günaşırı yapardı. bugün 4. gün. bu ara çok meyvenin tadına baktı, su içirdim. ondan olur mu kii. yada ne yapmalıyım. perşembe de kontrolü var, beklesem mi ki???? kafamçokkarıştı
Sağol bacımmm sen nassın. Kopyalarken dikkat etmemişim :))
ya kızlar babalar gününe ne düşünüyonuz...
Ben kupa bastırayım diyom bab kız resimleri olan bi tane ama farklı fikirlere de açığım...
mrb kızlar
okuduklarım çok ürkütücü gerçekten bi anne olarak karmakarışık bi durumdayım allah yavrularımızı korusun
ecenaz ın 4.ay aşılarını yaptırdımda geldim uyuyı şimdi inş kolay atlatır bunuda
zaten antibiyotik alıyo hala yavrum
slm kızlar bayadır giremiyorum
geçen hafta hem cenazemiz hem düğünümüz vardı dedem öldü 4 gün sonra ablam evlendi sersem gibiyim ne üzüntü ne sevinç yaşayabildik Allah böle yazmış napalım dedik geride kalanlara sağlık diyelim
herkes iyidir inş. benim yaramaz uyudu birazdan uyanır gireyim bakayım dedim hepinizi özledim valla
ay benimde 2 gündür canım çıktı resmen hem cumartesi hem pazar misafirler vardı koştur koştur yorgunluktan helak oldum dün gece oğluş uyusunda yatayım diye gözüne baktım oda aksi gibi ben yatrdıkça ağlayıp geri kalkttı bu böyle saat 2ye kadar falan sürdü bir ara bayılcam sandım neyseki uyududa sabah arada birkaç defa kalktık paşa acıkınca ama 12ye kadar uyumuşum ancak kendime gelebildim kafamçokkarıştı umarım havalar düzelir bizim burası 2 günlük sıcak havanın ardından inanılmaz yağmura geçti ve haliyle soğudu bizde bu hafta cumadan pazara ufak bir geziye çıkıyoruz eşimin işlerinden ve bebişimiz küçük olduğundan kısa olacak ama tatil tatildir önce ısparta ordan arkadaşlarımızı alıp antalyaya geçeceğiz tabi nasipse sositosositohihoyyyt
Günaydın kızlar herkes nasıl ?
Biz doktordan geldik benim sıpa üşütmüş öksürüyor ve hırıltısı var. Allahtan cigerlerinde problem yokmuş .İlaç verdi .İnşallah bir an önce saglıgımıza kavusuruz. Üstünü tekmeleyip açıyor geceleri . Kalın giydirsem terliyor ne yapacagımı sasırdım.
kızlar yarın burak ı sünnet ettiricez...erkek anneleri ettiren oldumu?nasıl yaptırdınız...biz smart klamp diye bi yöntem var onunla yaptırıcaz...utkuyuda öyle yaptırmıştık...dikişsiz kanamasız:))
havacım ozge 2 aylıktı deldırdım londrada kaydirigubbakcemile3 gecen kayınvalıdemın akrabası geldı 9 aylık bebeklerı onlarda deldırmıs gelını hemsıre sanırım dıyokı etı serlesmeden deldırmek daha ıyı acı duymuyo cocuk dıye hemde aklı ererken deldırırsen elı hep kulanda durur sımdı bısıden haberı yok kulanda kupesı benımde annem 3 aylık ken deldırmıs kulagımı
kızlar herkese merhaba, ilk defa kızımı tek başıma banyo yaptırdım. yavrucum da rahat durdu öyle çok huysuzlanmadı. Nasıl yaptırıcam diye düşünüp duruyordum ay çok rahatladım.
Herkese slm ben artık Çok sık gİremİyorum kızımla oynamaktan bİzde tİny love oyun halısını almıŞtık 2 ayık falandı o zman boŞ boŞ bakıyodu Şİmdİ oyuncaklarına uzanıyo bİde kaplumbaĞasıyla ve kelebeĞİyle Çok konuŞuyo gÜzel oynuyor tavsİye ederİm
benİm tek sıksıntım Şu İnek sÜtÜ allerjİsİ 3 haftadır sÜtlÜ hİÇbİŞey yİyİp İÇmİyorum ama hala kİlo alamadı gİbİ cmt kontrolÜmÜz var bakalım ne dİyecek doktorumuz ama Çok canım sıkılıyo
selam kızlarr. ne var ne yokk???
ben hala çok kötüyüm. boğaz ağrısı ilerleyerek devam ediyor. gece öksürük de başladı. dün temizlik vardı bi de evde: çok yoruldum. bugün doktora gidiyorum mecburen. hiç de sevmem doktora gitmeyi ama halim yok artık, Miray'a kim bakacak. bir an evvel iyileşmem gerek.
geçmişi okuyamadım. umarım herkes iyidir. bebişlerimizin neşesi yerindedir. bi de bişey soracam. miray ilk kez 3 gündür kakasını yapmıyor. en geç günaşırı yapardı. bugün 4. gün. bu ara çok meyvenin tadına baktı, su içirdim. ondan olur mu kii. yada ne yapmalıyım. perşembe de kontrolü var, beklesem mi ki???? kafamçokkarıştı
selamlar bugün yine kimsecikler yok huhu nerdesiniz hatunlar bütün Türkiyede yağışlı gezmeye gittiler desem hava berbat bilmiyorumkismile
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 2.senemizi doldurduk ben hazırlık filan yapmıcam zaten kaynanalar varken kendimize özel ne yapabiliriz :dilcikar:mertoş olmasa yemeğe çıkardık ama artık çıkacağımızı sanmam bakalım kociş hatırlayıp süpriz yapacak mı :umursamaz:
slm canlarım nasılsınız
biz sonunda bebek arabası aldık..
onmu alalım bunumu alalım derken
baktım beğendim markalar israil malı çıkıyor bir bir..
sunny baby aldım en sonunda
içime sinmedi çok ta beğenmedim ama
olsun.........gerçi boykotumuzun ne kadar zararı olacak bilemiyorum israile
dün şeyle bi düşündümde..zaten israil satacağını satmış türkiyeye
yani kazanacağını kazanmış bile..
bu saatten sonra alınan mallar anca türküye ekonemisine katkı sağlar.
peşin parayı israil aldı bile..
alırsak satıcılar kazanır yani
ama belki kimse almazsa satıcılarda revaçtan düşdüğü için
ital etmeyi bırakırlar....
anca böyle olur galiba
Güle güle kullanın arabanızı canım...
07papatya+, maksimen+, tugba64, sevilirem, SHİNE, hulen+, akpak Huuuu kızlar nerdesiniz ayol
tuğbişşş...nice yıllara canım
shine ...geçmiş olsun tatlım
akpak..canım üzmemeye çaış kedini olöazsa mama ve r bari
havva...nasın bacım iyiimisin
sağolun canlarım çok teşekkür ediyorumAllah uzun ömürler evliliğinizi daim etsin canm. Biz hatırlamasak bile onların hatırlaması gerek . Sabahtan aksama kadar cocukla evdeyiz. Ev işi , yemek , cocuk derken vakit geciyor.Hiç bişey düşünmeiyoruz . Ama onlar düşünüp bizi mutlu etse ne güzel olur değilmi ?
Bizimde 30 haziran 3 yıl olacak. Ben hediyemi aldım . Avondan parfüm seti sipariş etmiştim Ama bakalım bizimki ne yapacak ?
ay ben hiç beceremem öyle şeyleri hayal gücümde geniştir aslında ama yazamam herhalde :tomato:ayy kızlar bn yazar olmaya karar verdim
ama sormayın ne yazar ..çakma yazar olurum anca :)
hayat bilgisi bölümünde bitmeyen hikaye die bi topiğe takıldım
her gelen hikayeyi dvm etttiriyo
haydii annecekler gösterin hayal gücünüzüüüüü
süper fikir canım bence daha ne olsun eğer eşine yapacaksan o sana ne yaptıki kötükedihüsoya kızlar babalar gününe ne düşünüyonuz...
Ben kupa bastırayım diyom bab kız resimleri olan bi tane ama farklı fikirlere de açığım...
Güle güle kullanın canm.Bende baby moon travel sistem almıştım pek içime sinmemişti ama şimdi memnunum bir sürü para vermek akıl karı değilmiş gercekten şimdi birde baston alıcam.Onuda baby moondan alacagım.Suny baby ile cok benziyor birbirlerine.slm canlarım nasılsınız
biz sonunda bebek arabası aldık..
onmu alalım bunumu alalım derken
baktım beğendim markalar israil malı çıkıyor bir bir..
sunny baby aldım en sonunda
içime sinmedi çok ta beğenmedim ama
olsun.........gerçi boykotumuzun ne kadar zararı olacak bilemiyorum israile
dün şeyle bi düşündümde..zaten israil satacağını satmış türkiyeye
yani kazanacağını kazanmış bile..
bu saatten sonra alınan mallar anca türküye ekonemisine katkı sağlar.
peşin parayı israil aldı bile..
alırsak satıcılar kazanır yani
ama belki kimse almazsa satıcılarda revaçtan düşdüğü için
ital etmeyi bırakırlar....
anca böyle olur galiba
Burdayız ayol kaydirigubbakcemile3 Napıyosun canm? Bebiş nasıl ?Güle güle kullanın arabanızı canım...
Saol canm.tuğbişşş...nice yıllara canım
shine ...geçmiş olsun tatlım
akpak..canım üzmemeye çaış kedini olöazsa mama ve r bari
havva...nasın bacım iyiimisin
ya kızlar babalar gününe ne düşünüyonuz...
eşin maç oynamaya gidermi ..
mesal bi tarafına takımın hızması diğer trafta
baba kız resmi olan bi forma bastırabilisin..
bizimki maç falan oynamaz hiçç
ama kupa iyi fikir..çay tiryakisi olan biri için
bn babalar gününde bişey yapmıcam
o bana yapmamıştı((((( banenee işte bananeeeee
Canım sabun kimyasalı yayacak kadar çok kalmıyo çıkıyo zaten..Esra kuşum iyi maşallah...Annaannesiyle. Okuldayım ben ne yapayım...
Mirayım nasılll
selamlar bugün yine kimsecikler yok huhu nerdesiniz hatunlar bütün Türkiyede yağışlı gezmeye gittiler desem hava berbat bilmiyorumkismile
ya benimde biran önce karar vermem lagzımmm..kupa güzel fikirrr.kahveyi çok sever..
benimki maça bayılırrr...ama bende çook severim futbolu....
saol canm . Havalar bi soğuk bi sıcak etkileniyor kuzucuklarda belki senin kuzu da ondan tükürüyorduk yemek istemiyordur.
Can sıkıntısı üzüntü cok etkiliyor gercekten bende farkettim. Üzüldüğümde sütüm azalıyor ve bizim sıpa hep aglıyor cünkü doymuyor.
Allah uzun ömürler evliliğinizi daim etsin canm. Biz hatırlamasak bile onların hatırlaması gerek . Sabahtan aksama kadar cocukla evdeyiz. Ev işi , yemek , cocuk derken vakit geciyor.Hiç bişey düşünmeiyoruz . Ama onlar düşünüp bizi mutlu etse ne güzel olur değilmi ?
Bizimde 30 haziran 3 yıl olacak. Ben hediyemi aldım . Avondan parfüm seti sipariş etmiştim Ama bakalım bizimki ne yapacak ?
Geçmiş olsun canm. Bir an önce iyileşirsin inşallah.
Bebekler kakasını 10 gün yapmazsa doktora gidilmeliymiş .Benim ahmetcikde 1 hafta yapmamıştı. Doktor eger bebege rahatsızlık vermiyorsa sürekli aglamıyorsa bi ilaç vermiyor. Bize kabızlık için fitil vermişti.
Canm yediği besinlerin içine zeytin yağı ilave et .Ve poposuna biraz zeytinyapı sür.Faydası olacaktır olmazsa doktora git.Tekrar geçmiş olsun.
shıne geçmiş olsun kuzuna kötü bişey olmamasına sevindim umarım çabucak iyileşir hiç kıyamıyorum onların hasta olmalarına Allah şifa versin hemencecik iyileşsin kuzucuk :Saruboceq:
hülya sen daha iyileşemedin mi canım ilaç falan kullanmadın mı valla ben antibiyotikle bile 1 haftada zor iyileşmiştim sanada tekrar geçmiş olsun miray içinde korkma benim oğlanda geçen haftlarda öyle oldu ilaç kullandığım için oldu sandım kaynanam olur bazen et yapar onlar dedi ama ben yinede yarım fitili attım o gün akşama ancak yaptık dene istersen zararı yok faydası var
havva çok sağol canım benimopuyorumnanaktan
bende primayı değiştirdim boykot amaçlı bilemiyorumki bir faydasını görecekmiyiz o kadar içimize sokmuşuz ki onları çoğu kişinin umurunda bile değil boykot etmek türklerde kaliteli mal üretsin diyorlar ne kadar cahil bir toplumuz nereye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
maşallah yarasın aşısı kızımıza...
hayırlı olsun dügününüz allah mutluluklarını daim eitsin..dedenin ölümü içinde başınız sagoulsun...
hadi güle güle gidin.kısada osa tatil edin..
çok geçmiş olsun.ya bende şaşırıp kalıyorum negiydirecegimi..
oy annesi deliukanlı oluyo demek..evek doktorlar küçük yaşta tavsiye ediyorlar...
kız bende zeynebi 8 aylıkken deldirmiştim.çokta rahat olmuştu.defnenin 8 ayı kışa denk geliyo.oyüzder büyük ihtimal 14 aylıkken deldirecegim..
iyi yaptıra yaptıra daha alışırsın.iyi yapmışsın..
ah bee benim kızda az kilo aldı.saglıklı olsunlarda boşver zayıf olsunlar..
canım geçmiş olsun.doktora gitmen iyi olcak..çok meyvelerden tatırma.dokorlar bir ay iki çeşit diyo.sindirim sorunu yaşar.ya bir çay kaşıgı bile olsa sindirimi zor oluyormuş.yani alışa alışa..
kutlu olsun canımm..hatırlar neden hatırlamasınn..
hayırlı olsun arabanızzzz...
kız geçmişe bakıyodum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?