2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül hülya sağolun şekerler güzel dilekleriniz için Şeniz

anam evde bir dünya iş var yapılacak cuma yola çıkılacak dünya ütü var kıyafet ne koyulacak hazırlamam lazım hem bebişe hem bize son ana bırakmak istemiyorum ama canım çene çalmak istiyor hiç iş yapasım yok havada nasıl kapalı nasıl soğuk ve yağmurlu içim sıkıldı otur otur

defne bugün aşı oldu.yavrum hiç agladı maşallah,.şimdide uyuyoo...artık bi dahaki aşımız.9 agustosta..

Evet Tuğbacım onlardan yaptıracağım ben..Ama adam gibi pozları yok ki. Paçoz paçoz giyinmiş benim adam bütün resimlerde..

Tuğbacım nice senelere canım...
Hülyacım geçmiş olsun doktora gitmeden iyileşemeyeceksin galiba, bende hastayken antibiyotik almazsam bir türlü düzelemiyorum antibiyotik içmeyi sevmiyorum ama ...
Ayşegülcüm yarasın aşıları Defneciğe...
Havvacım kupa güzel bir fikir bencede....

bende iki gündür hem zeynebe hem defneye alışverişe çıkıp duruyodum.yaz kıyafetlerini aldı.bir iki şey haricinde bu yazı geçirecek kadar kıyafetleri aldık.şimdi sıra bana geldiaklinialirimsmile .cumarteside bana giysi alınacak malum hiç bi kıyafeime giremiyorum...ah bütün kıyafettlerim ya M ( ah ah nede zayıfmışımm..

sagol tyzesiii.yarasın inşallah..

Merhaba bende 9 Şubat 2010 16:10 annesiyim..
Allah isteyen herkese nasip etsin..:asigim:

hoşgeldiiinn.benimde beklenen dogum tarihi 9 şubattı.ama kızım beklemedi.28 ocakta dogdu..

defne bugün aşı oldu.yavrum hiç agladı maşallah,.şimdide uyuyoo...artık bi dahaki aşımız.9 agustosta..
oy maşallah defneye aşısı yarasın şifa olsun inş.
Evet Tuğbacım onlardan yaptıracağım ben..Ama adam gibi pozları yok ki. Paçoz paçoz giyinmiş benim adam bütün resimlerde..
kaydirigubbakcemile3
sağol canım opuyorumnanaktan
Merhaba bende 9 Şubat 2010 16:10 annesiyim..
Allah isteyen herkese nasip etsin..:asigim:

hoşgeldin canım aramıza sağlıkla büyüt bebişini inş.
e biraz kendinizden bahset bakalım aklinialirimsmile

yeyim ben onu oy oy boshayallersmile

Yıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice yıllara

canım yaaa...Mama kullanıyo musunuz:gitme:
mamayı da beğenmiyo tükürüyo

tuğbişşş...nice yıllara canım
shine ...geçmiş olsun tatlım
akpak..canım üzmemeye çaış kedini olöazsa mama ve r bari
havva...nasın bacım iyiimisin
ay keşke alsa mama. küükken alırdı huy değiştirdi bu kız

tubacım tebrik ederim seni. çünkü çoğumuz iki günde unuttuk boykotu, marketlerde indirim ürünleri olmuş boykot ürünleri. ben de önceden türkler neden kaliteli üretmiyor diyordum ama artık öyle düşünmüyorum. molfixi eline al incele primadan bir farkını göremedim ben. biraz araştırınca çok kaliteli türk ürünleri olduğunu görecekler de işte kolaylarına gidiyor öyle demek. yani bugün de tek yürek olamazsak ben daha iflah olacağımızı sanmam. gerçekten boykot ürünleri eskisinin yarısı kadar bile satılsa ben daha türkiyeden ve halkından ümidim olmaz.
denizyıldızı hikayesini bilir misin?
DENİZ YILDIZININ HİKAYESİ
'Bir adam, okyanus sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca, bu kişinin, sahile vurmuş denizyıldızlarını denize attığını fark eder ve 'Niçin bu denizyıldızlarını denize atıyorsunuz?' diye sorar. Topladıklarını denize atmaya devam eden kişi, 'Yaşamaları için,' yanıtını verince, adam şaşkınlıkla, 'İyi ama burada binlerce denizyıldızı var. Hepsini atmanıza imkân yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki?' der. Yerden bir denizyıldızı daha alıp denize atan kişi, 'Bak, onun için çok şey değişti,' karşılığını verir'

israil için birşey değişmeyeceğini düşünsek bile (ki ben kesinlikle hep birlikte yaptığımız boykottan büyük yara alacağını düşünüyorum, en azından içinde ne olduğuu bilmediğimiz ürüleri bize satamayacak) bizim için çok şey değişecek

alın anacım alın benimde hep öyle ama son zamanlarda biraz daha kilo vermişim bazı pantolonlarıma sığmaya başladım çok canım sıkılıyor bende sığamayınca almak bile istemiyorum vücudum şekilsiz oldu çünkü :sinifsinif:
bizde dün akşam kocişe pantolon aldık arkadaşlarımızın oğluşuna hediye aldık bizim oğluşa şu son günlerde acayip yazlık takımlar geldi hemen bu yaz giyilecek türden oyüzden ona bişi almadık gerek yok zaten benden çok kıyafeti var sıpanın ben kendime almıycam içine sığabildiklerimi giyerim artık :kedi:

rüvüşüm canım ben unutmadım boykotuu..ama hergün burda da bahsetmiyorum.senin verdigim anket linkini alıp arkadaşlarıma msn de dagıttım açıklamasını yaptım.(bu alie msn im).elimden geldigince dstek olmaya çalışoydrum.şahsi fikrim..:))))

oy maşallah defneye aşısı yarasın şifa olsun inş.

kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aramıza sağlıkla büyüt bebişini inş.
e biraz kendinizden bahset bakalım aklinialirimsmile

24 yaşındayım,yarın ewliliğim 5 yılına girecek,oğlum BURAK ilk bebeğim ve 2. yi düşünmüyorum,aklıma başka bişey gelmiyor sizin sorunuz varsa cevaplarım

selam kıslar nasılsınız ben pek gerginim hala adet olmadım yani geçen ay ilkkini oldum bu ay gününü geçeli 3 gün oldu acaba daha düzene girmediği içinmi gecikti nolur öyle olsun sizin nasıl hemen düzene girdimi nolur cevap yazın olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…