Tuğbacım bana kolye almıştı anneler gününde
defne bugün aşı oldu.yavrum hiç agladı maşallah,.şimdide uyuyoo...artık bi dahaki aşımız.9 agustosta..
Evet Tuğbacım onlardan yaptıracağım ben..Ama adam gibi pozları yok ki. Paçoz paçoz giyinmiş benim adam bütün resimlerde..
Yarasın kuşuma. Şifa olsun aşısı...Maşallah
Merhaba bende 9 Şubat 2010 16:10 annesiyim..
Allah isteyen herkese nasip etsin..:asigim:
Tuğbacım nice senelere canım...
Hülyacım geçmiş olsun doktora gitmeden iyileşemeyeceksin galiba, bende hastayken antibiyotik almazsam bir türlü düzelemiyorum antibiyotik içmeyi sevmiyorum ama ...
Ayşegülcüm yarasın aşıları Defneciğe...
Havvacım kupa güzel bir fikir bencede....
oy maşallah defneye aşısı yarasın şifa olsun inş.defne bugün aşı oldu.yavrum hiç agladı maşallah,.şimdide uyuyoo...artık bi dahaki aşımız.9 agustosta..
Evet Tuğbacım onlardan yaptıracağım ben..Ama adam gibi pozları yok ki. Paçoz paçoz giyinmiş benim adam bütün resimlerde..
sağol canım opuyorumnanaktanTuğbacım nice senelere canım...
Hülyacım geçmiş olsun doktora gitmeden iyileşemeyeceksin galiba, bende hastayken antibiyotik almazsam bir türlü düzelemiyorum antibiyotik içmeyi sevmiyorum ama ...
Ayşegülcüm yarasın aşıları Defneciğe...
Havvacım kupa güzel bir fikir bencede....
yeyim ben onu oy oy boshayallersmileburak pek ilgili değil oyuncaklara genelde konuşmayı seviyo...yani ben konuşuyorum o dinliyo gülüyo..dönencesine 5dk bakıyo sıkılıyo ağlıyo...kucakta dolaşmayı etrafı seyretmeye bayılıyo..herşeye dönüp dönüp bakıyo....
mamayı da beğenmiyo tükürüyoYıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice yıllara
canım yaaa...Mama kullanıyo musunuz:gitme:
ay keşke alsa mama. küükken alırdı huy değiştirdi bu kıztuğbişşş...nice yıllara canım
shine ...geçmiş olsun tatlım
akpak..canım üzmemeye çaış kedini olöazsa mama ve r bari
havva...nasın bacım iyiimisin
tubacım tebrik ederim seni. çünkü çoğumuz iki günde unuttuk boykotu, marketlerde indirim ürünleri olmuş boykot ürünleri. ben de önceden türkler neden kaliteli üretmiyor diyordum ama artık öyle düşünmüyorum. molfixi eline al incele primadan bir farkını göremedim ben. biraz araştırınca çok kaliteli türk ürünleri olduğunu görecekler de işte kolaylarına gidiyor öyle demek. yani bugün de tek yürek olamazsak ben daha iflah olacağımızı sanmam. gerçekten boykot ürünleri eskisinin yarısı kadar bile satılsa ben daha türkiyeden ve halkından ümidim olmaz.shıne geçmiş olsun kuzuna kötü bişey olmamasına sevindim umarım çabucak iyileşir hiç kıyamıyorum onların hasta olmalarına Allah şifa versin hemencecik iyileşsin kuzucuk :Saruboceq:
hülya sen daha iyileşemedin mi canım ilaç falan kullanmadın mı valla ben antibiyotikle bile 1 haftada zor iyileşmiştim sanada tekrar geçmiş olsun miray içinde korkma benim oğlanda geçen haftlarda öyle oldu ilaç kullandığım için oldu sandım kaynanam olur bazen et yapar onlar dedi ama ben yinede yarım fitili attım o gün akşama ancak yaptık dene istersen zararı yok faydası var
havva çok sağol canım benimopuyorumnanaktan
bende primayı değiştirdim boykot amaçlı bilemiyorumki bir faydasını görecekmiyiz o kadar içimize sokmuşuz ki onları çoğu kişinin umurunda bile değil boykot etmek türklerde kaliteli mal üretsin diyorlar ne kadar cahil bir toplumuz nereye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
bende iki gündür hem zeynebe hem defneye alışverişe çıkıp duruyodum.yaz kıyafetlerini aldı.bir iki şey haricinde bu yazı geçirecek kadar kıyafetleri aldık.şimdi sıra bana geldiaklinialirimsmile .cumarteside bana giysi alınacak malum hiç bi kıyafeime giremiyorum...ah bütün kıyafettlerim ya M( ah ah nede zayıfmışımm..
oy maşallah defneye aşısı yarasın şifa olsun inş.
kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım aramıza sağlıkla büyüt bebişini inş.
e biraz kendinizden bahset bakalım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?