24 yaşındayım,yarın ewliliğim 5 yılına girecek,oğlum BURAK ilk bebeğim ve 2. yi düşünmüyorum,aklıma başka bişey gelmiyor sizin sorunuz varsa cevaplarım
selam kıslar nasılsınız ben pek gerginim hala adet olmadım yani geçen ay ilkkini oldum bu ay gününü geçeli 3 gün oldu acaba daha düzene girmediği içinmi gecikti nolur öyle olsun sizin nasıl hemen düzene girdimi nolur cevap yazın olurmu
Ben daha hiç adet olmadım
kesinlikle haklısın canım süper bir hikayeymiş bu arada anlamasını bile veya anlamak isteyene çok şey anlatıyor düşününce vereliniortaktubacım tebrik ederim seni. çünkü çoğumuz iki günde unuttuk boykotu, marketlerde indirim ürünleri olmuş boykot ürünleri. ben de önceden türkler neden kaliteli üretmiyor diyordum ama artık öyle düşünmüyorum. molfixi eline al incele primadan bir farkını göremedim ben. biraz araştırınca çok kaliteli türk ürünleri olduğunu görecekler de işte kolaylarına gidiyor öyle demek. yani bugün de tek yürek olamazsak ben daha iflah olacağımızı sanmam. gerçekten boykot ürünleri eskisinin yarısı kadar bile satılsa ben daha türkiyeden ve halkından ümidim olmaz.
denizyıldızı hikayesini bilir misin?
DENİZ YILDIZININ HİKAYESİ
'Bir adam, okyanus sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca, bu kişinin, sahile vurmuş denizyıldızlarını denize attığını fark eder ve 'Niçin bu denizyıldızlarını denize atıyorsunuz?' diye sorar. Topladıklarını denize atmaya devam eden kişi, 'Yaşamaları için,' yanıtını verince, adam şaşkınlıkla, 'İyi ama burada binlerce denizyıldızı var. Hepsini atmanıza imkân yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki?' der. Yerden bir denizyıldızı daha alıp denize atan kişi, 'Bak, onun için çok şey değişti,' karşılığını verir'
israil için birşey değişmeyeceğini düşünsek bile (ki ben kesinlikle hep birlikte yaptığımız boykottan büyük yara alacağını düşünüyorum, en azından içinde ne olduğuu bilmediğimiz ürüleri bize satamayacak) bizim için çok şey değişecek
24 yaşındayım,yarın ewliliğim 5 yılına girecek,oğlum BURAK ilk bebeğim ve 2. yi düşünmüyorum,aklıma başka bişey gelmiyor sizin sorunuz varsa cevaplarım
Ben daha hiç adet olmadım
Candy canım ben daha ilkini bile olmadım.Panikleme hemen yoktur bi şey. DÜzene girmesi zaman alır
maşallah.allah mutlulugunuzu daim etsin..
korkma bence ..bir yıl düzensiz olabiliyor.normal yanii..
bende olmadım daha..
Merhaba bende 9 Şubat 2010 16:10 annesiyim..
Allah isteyen herkese nasip etsin..:asigim:
inaşallah cnm öyledir
dediğniz gbidir inş Allah olmayanlara versin daha ikinciye erken
daha ne olsun memnun oldum taıştığımıza bizimde bugün evlilik yıldönümümüz sizede şimdiden eşinle ve oğlunla nice mutlu seneler dilerim
Hoşbulduk :)
Sağolun hepimizinkileri
Benimde 21 Şubattı ama tansiyonum çıkınca erken çıkıverdi
ben onceden 3 tane cocuk istiyordum esim de 4 istiyordu.. o 4 kardes bende 3 :)) herkes kendi kardes sayisinca istiyorduk yani.. ama simdi is degisti malesef. esim 2 tane yeter diyor bense 1 tane bile yeter diyorum.. belki ilerde degisir dusuncelerimiz ama kolay is degilmis..ben hep yeistirmekten korktugum icin bekledim bunca sene. 6 yil olcak biz evleneli agustosta.. belki de cok verimli olmak istedigim icin stresleniyorumdur
ikincileride beraber yapalım ne dersiniz delikafadulden:roflol:
ben onceden 3 tane cocuk istiyordum esim de 4 istiyordu.. o 4 kardes bende 3 :)) herkes kendi kardes sayisinca istiyorduk yani.. ama simdi is degisti malesef. esim 2 tane yeter diyor bense 1 tane bile yeter diyorum.. belki ilerde degisir dusuncelerimiz ama kolay is degilmis..ben hep yeistirmekten korktugum icin bekledim bunca sene. 6 yil olcak biz evleneli agustosta.. belki de cok verimli olmak istedigim icin stresleniyorumdur
bende oğlum doğmadan önce çok hevesliydim canım ama şimdi eşim hemen kardeşi olsun diyor ben daha erken 3-4 sene bekleyelim diyorum kardeşi olmasını çok istiyorum da oğlum biraz büyüsün şu an ona bakmak bile tüm zamanımı alıyor gerçekten çocuk çok büyük sorumluluk fedakarlık ve özveri istiyor Allahım isteyipte olmayanlara bekleyenlere nasip etsin herkesin evladınada sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.ben onceden 3 tane cocuk istiyordum esim de 4 istiyordu.. o 4 kardes bende 3 :)) herkes kendi kardes sayisinca istiyorduk yani.. ama simdi is degisti malesef. esim 2 tane yeter diyor bense 1 tane bile yeter diyorum.. belki ilerde degisir dusuncelerimiz ama kolay is degilmis..ben hep yeistirmekten korktugum icin bekledim bunca sene. 6 yil olcak biz evleneli agustosta.. belki de cok verimli olmak istedigim icin stresleniyorumdur
Bende memnun oldum aynen bende size bebeğiniz ve eşinizle nice mutlu seneler dilerim
ahh bizde hep üç isterdik kocamla.ama evet iş degişiyoo.bende bakamam korkusunda üç yıl boyunca hep çocuk yapmaktan kaçtım.sonunda eşimin ısrarına dayanamayıp çocuk gikrine evet demiştim.ama zeynep dogunda neden bunca yıl bekledim diye çok pişman olmuştum.neyse biz en azından üç degil ama çocunlugu yakayadık.şimdi defnede büüyünce işimiz kolaylaşacak şükür.iki tane yeter bizede çok şükür...
yahu 6 yılmııı.maşallah.ama seni yaşın küçük degilmiydiii..
kizlar birde bende unutkanlik basladi.. herseyi unutur oldum.. esim diyor ki bazen ayni soruyu ust uste 5 defa soruyormusum ve ben hic hatrlamiyorum.. ne yapcagimi unutuyorum..bir an bosluk oluyor..onceden hic bir seyi unutmazdim herseyi hatrlardim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?