2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

24 yaşındayım,yarın ewliliğim 5 yılına girecek,oğlum BURAK ilk bebeğim ve 2. yi düşünmüyorum,aklıma başka bişey gelmiyor sizin sorunuz varsa cevaplarım

maşallah.allah mutlulugunuzu daim etsin..

korkma bence ..bir yıl düzensiz olabiliyor.normal yanii..

Ben daha hiç adet olmadım

bende olmadım daha..

kesinlikle haklısın canım süper bir hikayeymiş bu arada anlamasını bile veya anlamak isteyene çok şey anlatıyor düşününce vereliniortak
24 yaşındayım,yarın ewliliğim 5 yılına girecek,oğlum BURAK ilk bebeğim ve 2. yi düşünmüyorum,aklıma başka bişey gelmiyor sizin sorunuz varsa cevaplarım

daha ne olsun memnun oldum taıştığımıza bizimde bugün evlilik yıldönümümüz sizede şimdiden eşinle ve oğlunla nice mutlu seneler dilerim

bende ayni soruyu sorcaktim :) dogumdan sonra 3 ay boyunca kanamam oldu benim.. ilk 4 hafta cok azdi tam kesildi zannediyordum ki iyica agirlasmisti.. ultrasonlara kac defa gittim ne testler yaptilar hic bisi cikmadi, ne iltihap nede plesanta parcasi vardi. . emziren annelerde hormonlardan dolayi cok az da olsa olurmus.. simdi 2. adetimi gordum hem sadece emziriyordum.. annem beni emzirirken 1,5 yil boyunca hic adet olmamis..baska buralarda tamamen emziren tanimiyorum zaten hepsi mama kullaniyor..

candy canım bende daha adet olmadım olursada zaten düzenli olacağını sanmam normal diyorlar ama düzensiz olabiliyormuş

ben onceden 3 tane cocuk istiyordum esim de 4 istiyordu.. o 4 kardes bende 3 :)) herkes kendi kardes sayisinca istiyorduk yani.. ama simdi is degisti malesef. esim 2 tane yeter diyor bense 1 tane bile yeter diyorum.. belki ilerde degisir dusuncelerimiz ama kolay is degilmis..ben hep yeistirmekten korktugum icin bekledim bunca sene. 6 yil olcak biz evleneli agustosta.. belki de cok verimli olmak istedigim icin stresleniyorumdur

ahh bizde hep üç isterdik kocamla.ama evet iş degişiyoo.bende bakamam korkusunda üç yıl boyunca hep çocuk yapmaktan kaçtım.sonunda eşimin ısrarına dayanamayıp çocuk gikrine evet demiştim.ama zeynep dogunda neden bunca yıl bekledim diye çok pişman olmuştum.neyse biz en azından üç degil ama çocunlugu yakayadık.şimdi defnede büüyünce işimiz kolaylaşacak şükür.iki tane yeter bizede çok şükür...
yahu 6 yılmııı.maşallah.ama seni yaşın küçük degilmiydiii..

kizlar birde bende unutkanlik basladi.. herseyi unutur oldum.. esim diyor ki bazen ayni soruyu ust uste 5 defa soruyormusum ve ben hic hatrlamiyorum.. ne yapcagimi unutuyorum..bir an bosluk oluyor..onceden hic bir seyi unutmazdim herseyi hatrlardim..

ikincileride beraber yapalım ne dersiniz delikafadulden:roflol:

çok güsel olur

ben hep 2 tane olsun istedim en ldeali öyle bence ama dediğin gibi kolay iş değil büyütmek şimdi biraz tereddütdeyim açıkcası bakalım zaman ne gösetericek bize

bende oğlum doğmadan önce çok hevesliydim canım ama şimdi eşim hemen kardeşi olsun diyor ben daha erken 3-4 sene bekleyelim diyorum kardeşi olmasını çok istiyorum da oğlum biraz büyüsün şu an ona bakmak bile tüm zamanımı alıyor gerçekten çocuk çok büyük sorumluluk fedakarlık ve özveri istiyor Allahım isteyipte olmayanlara bekleyenlere nasip etsin herkesin evladınada sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.
Bende memnun oldum aynen bende size bebeğiniz ve eşinizle nice mutlu seneler dilerim

sağol canım amin

allah guzel gunlerini gostersin hep ins. cnm. ben 19 yasinda evlendim, bir de buraya gelince dil yok, ehliyet yok napayim cocuk yapip da evde hapis olmak istemiyorum demistim. ilk once meslek falan ednieyim dedim. ben de esim cok istiyor diye cocuk icin ikna olmustum ama aynen bende simdi keske bu kadar beklemeseydim diyorum.. gun gectikce daha cok baglaniyorum..

yaşasın oğlum ilk defa emziği hemen atmadı bir deneyeyim dedim verdim ağzına emiyor cok cok hemde eliyle tutuyor ağzından çıkarıp tekrar sokuyor oynuyor demekki az daha uğraşsam tamamen alacak nasıl sevindim hayret emzik alacağına sevineceğim aklıma gelmezdi zemuszemus

kizlar birde bende unutkanlik basladi.. herseyi unutur oldum.. esim diyor ki bazen ayni soruyu ust uste 5 defa soruyormusum ve ben hic hatrlamiyorum.. ne yapcagimi unutuyorum..bir an bosluk oluyor..onceden hic bir seyi unutmazdim herseyi hatrlardim..

al bendende o kadar balık beyinli oldum resmen korkuyrum kendimden kaç defa ocağı altını açık bıraktım
bide acayip saçlarım dökülüyo sanırım yakında kel kalıcam-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…