2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz sünnet olmaya gidiyoruz...dua edin çok canı yanmasın kuzumun...hayırlısıyla atlatırız inş...
ayy kıyamam ya.Allah yardım etsin
offf bnimde içim gidiyo.merhametin m si dahi yok bunlarda

teşekkürler canım bi bakim bnde

Elifcim 3 gün kaldık denizlide. hiç zamanımız olmadı. Babaannesi dizinin dibinden ayırmadı bizi aklıma geldi ama buluşamayız diye sana bisey demedim. Birdahaki sefere inşallah canım. Eşim sarayköylü bu arada. tüm ailesi orada yaşıyor.

birkaç tavsiye daha okuyunca biraz önce bimdeydim jenny willy adım
memnun kalırsam size de önereceğim evyap"ınmış

herkese iyi akşamlar şimdilik geçmişteyim sanırım epeycede geçmişte klıcam dolmuş taşmış maşallah buralar
kızlar biz sünnet olmaya gidiyoruz...dua edin çok canı yanmasın kuzumun...hayırlısıyla atlatırız inş...
ooy oyy erkek oluyor burak paşa darısı başımıza detaylarınıda yazsana sibelcim bende istiyorum aslında ama 6.aydan sonra ek gıdaya mamaya başlayınca yapalım diyorum bilmemki

allah hepsini bildiğii gibi yapsın birde işe devam et bi bakıcı bul diyorlar al işte habere bak hayatta vermem bakıcı filan kuru ekmek yerim bilmediğime vermem

yarasın çınar beye ve sana aşılarınız sağlık olsun inşallah maşallah neşeli demekki çınar kuzu..bizde pazartesi olduk aşımızı ebe hanım benimkini yapmadı bebek huzursuz seninde kolun ağrır öbür ay yaparız dedi
aminnnn:Saruboceq:
KIZLAAAR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMMMM :kedi:

birazcık geç oldu ama nice mutlu mesut yıllara inşallah canımcımm

hay allah çok üzüldüm gerçekten ama bi yandandan hak verdim ilk defa görüyor sanırım torununu o yüzden hoş görülür yani:))
oo negüzel ya ben merkezdeyim ama sarayköy yarım saat bana inşallah birdahaki gelişinizde mutlaka görüşmek isterim sende istersen tabi

serapcım bende çok isterim tanışmak görüşmek inşallah birdahaki gelişinizde bana vakit ayırırsın heheh:))) birde benim bu topikte hiç memleketlim yok çok üzülüyorum( denizlide sanki hiç şubat annesi yok benden başka halbuki dr her gittiğimde heryer hamile doluydu

yaşasın en azından birkaç kişiyle oturup konuşabilceğim şey yazışabileceğim :))her seferinde kimse kalmıyordu bu kez yakaladım

iyiyim selmacım teşekkürler sen nasılsın zeynep sinem nasıl ??gencer paşamda iyi ana kucağından inmediği sürece iyi yaniiii

İyiyiz canım bizde, bebişim uyuyor rahatım şimdi, kollarım kopuyor benimde bütün gün kucağımda oturmakta yetmiyor küçük hanıma illaki gezecez evin içinde ...

ay biz bebişleri kimlere emanet edeceğiz senağlama vicdansızlarrrr klava:

allah hepsini bildiğii gibi yapsın birde işe devam et bi bakıcı bul diyorlar al işte habere bak hayatta vermem bakıcı filan kuru ekmek yerim bilmediğime vermem

Iste bunlardan dolayi bende güvenip kimselere birakamam yavrumu
ise basliycam diye derde düsmüstüm
çok sükür artik düsünmüyorum Annecim gelcek Türkiyeden kizima bakmaya 10. ayda kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…