kızlar biz sünnet olmaya gidiyoruz...dua edin çok canı yanmasın kuzumun...hayırlısıyla atlatırız inş...
ayy kıyamam ya.Allah yardım etsinkızlar biz sünnet olmaya gidiyoruz...dua edin çok canı yanmasın kuzumun...hayırlısıyla atlatırız inş...
offf bnimde içim gidiyo.merhametin m si dahi yok bunlardaAllah im simdi haberlerde Brezilyada bi bakicinin küçücûk bi bebege yaptigi iskenceleri gösterdiler
valla oturdum agliyorum Allah böyle insanlarin belasini versin içim parçalandi ya
kafasina kafasina vuruyo yavrunun tekmeler tokatlar daha küçücük 7 8 aylik bebek kafasina top firlatiyo yerden yere savuruyo elleri kirilasican çok üzüldüm çok
Allah im seni koru ya rabbim
Kizlar bebisleriniz geceleri çok uyaniyosa bunu deneyin isterseniz ben bunun bi baska markasini kullaniyorum türkiyede yok sanirim ama bunu bulabilirsiniz
Ister devam sütüne ister anne sütüne karistiriliyor aksamlari verin karni doyar rahat uyur
HiPP - Organik Bebek Mamaları, Organik Bebek Bisküvileri, Organik Bebek Yemekleri
KIZLAAAR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMMMM :kedi:
primayla başladım 7 yada 8 ay civarında çok sızdırdığını düşündğüm için vaz geçtim..bir kaç arkadaşımda beni onaylayonca bir daha dönmedim primaya..uzun bir süre huggies kullandım sızdırma sıfır..sonrada jenny&willy kullanmaya başladım halende onu kullanıyorum..çok memnunum
ay bende okuyordum dedim herkes primacı heralde cemilecim bende jeny wily kullanıyorum 10 aylıklarken yine burdan birinin tavsiyesiyle almıstım ne sızma oluyor ne koku oluyor ne bişi cok memnunum vede fiyat olarak gayet uygun öncesinde molfix kullanıyordum ama sızma yapmıştı bide evy i denemiştim oda pişik yapmıştı.
ooy oyy erkek oluyor burak paşa darısı başımıza detaylarınıda yazsana sibelcim bende istiyorum aslında ama 6.aydan sonra ek gıdaya mamaya başlayınca yapalım diyorum bilmemkikızlar biz sünnet olmaya gidiyoruz...dua edin çok canı yanmasın kuzumun...hayırlısıyla atlatırız inş...
allah hepsini bildiğii gibi yapsın birde işe devam et bi bakıcı bul diyorlar al işte habere bak hayatta vermem bakıcı filan kuru ekmek yerim bilmediğime vermemAllah im simdi haberlerde Brezilyada bi bakicinin küçücûk bi bebege yaptigi iskenceleri gösterdiler
valla oturdum agliyorum Allah böyle insanlarin belasini versin içim parçalandi ya
kafasina kafasina vuruyo yavrunun tekmeler tokatlar daha küçücük 7 8 aylik bebek kafasina top firlatiyo yerden yere savuruyo elleri kirilasican çok üzüldüm çok
Allah im seni koru ya rabbim
yarasın çınar beye ve sana aşılarınız sağlık olsun inşallah maşallah neşeli demekki çınar kuzu..bizde pazartesi olduk aşımızı ebe hanım benimkini yapmadı bebek huzursuz seninde kolun ağrır öbür ay yaparız dediMerhaba kızlar bugun sağlık ocağına gittik oğlusumla karma ve pnomokok asılarımızı yaptırdık sesi bıle cıkmadı aksine ebeye bakıp gülücükler atmaya basladı ebede şaşırdı babası da kollarını tutuyordu oglusum oyun zannettı galıba nasıl gülüyor yavrum sonra benım tetonoz 3 . doz asım oldu daha once hıc boyle acımamısdı diğer iki aşıda anlamadım bende şimdide çok ağrıyor gece ateş oğluşda değil bende olacak galiba :)
aminnnn:Saruboceq:ALIN SİZE BUGÜN ÜN EN GÜZEL HABERİ
Geçtiğimiz Eylül ayında Polonya parlamentosundan geçen yasa, 15 yaşın altındaki çocuklara ya da yakın akrabalarına tecavüz eden erkeklerin kimyasal ilaçla hadım edilmesini zorunlu kılıyor.
Valla ne yalan söyliyeyim çook mutlu oldum.
darısı Türkiye'nin başına
Elifcim 3 gün kaldık denizlide. hiç zamanımız olmadı. Babaannesi dizinin dibinden ayırmadı bizi aklıma geldi ama buluşamayız diye sana bisey demedim. Birdahaki sefere inşallah canım. Eşim sarayköylü bu arada. tüm ailesi orada yaşıyor.
Elifçim nasılsın Gencer Bey nasıllar? Ben de sana cevap veremedim geçen hafta yazmıştın ben de Perşembe ve Pazar Denizli' den geçtim çok isterdim ancak vaktimiz de çok dardı. Perşembe sabahın köründe geçtik Pazar da akşamİnşallah bir gün tanışırız çook memnun olurum..
İyi akşamlar Elif,, nasılsın canım Gencer nasıl...
iyiyim selmacım teşekkürler sen nasılsın zeynep sinem nasıl ??gencer paşamda iyi ana kucağından inmediği sürece iyi yaniiii
ay biz bebişleri kimlere emanet edeceğiz senağlama vicdansızlarrrrklava:
allah hepsini bildiğii gibi yapsın birde işe devam et bi bakıcı bul diyorlar al işte habere bak hayatta vermem bakıcı filan kuru ekmek yerim bilmediğime vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?