Evet çok seviyo bende saygimdan bisey demiyorum saolsun esim gerektigi yerde söylüyo söyliycegini bana birakmiyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkide Eceme baba demeyi ögretiyo
bazen Ecem DE DE DE yapiyo bende dede dedi diyorum kiziyo hayir kizim baba diyceksin diyokaydirigubbakcemile3
iyi bak ne güzel eşin çok anlayışlıymış, allah mutluluğunuzu daim etsin canım...
Selmacim bu aksam bizden baska kimsecikler yok burda
nirdesin ya
ay evet ya bendede çok oluyor bu fakat kendi annemde yok ayağımda sallayayım yok şapur şupur öpmeler kayınvalide bişiy diyecem diye korkuyo azıcıkta :)) gözümün içine bakar durur hep ilk aylarda bana ben gündüzleri gelsem bi mahsuru olurmu diyo biliyo bişiy der kızarsam genceri göremiyceni ondankaydirigubbakcemile3
Selmacim msn de görüsüyoruz bizden bile kiskaniyo yavrumu öpmeyin içim gidiyo diyo bize yaza gelince birakmam koynumda uyuycak ayagimda salliycam neler neler diyo bi bilsem valla korkuyorum gitmeyekizimin huyunu degistircek diye
bide herseyi kendi çok biliyo benim hiç bisey bilmedigimi saniyo deli oluyorum deli
aynen wala gecelerin adamı olucak heral benim kuzu tövbe yarabbimakannehirgece kusu desene afiyet bal seker olsun yarasin kuzuma
ooo maşallah size tüü tüüü tüü nerde 12 gibi uyuyor gece 2 defa filan kalkar sabah 6 yada 6:30 da engeç uyanır babasına güle güle demek için sanırımGencer geç uyuyormuş Elif allahtan bizim kız o yönden insaflı 9 -9,5 gibi uyuyor çok şükür,sabah kaçta kalkıyor peki gencer paşa,zeynep sabah 7 de başlıyor çığlıklara bizimki sabahları çok neşeli oluyorda :ecrin_bebek:
benim oğluş bana daha çok alıştı babasını nerdeyse tanımıyor bileEcemde ayni 7 dedinmi ayakta çigliklar kahkahalar babasini aksam görmüyo sabahda kalksin kendisiyle oynasin diye neler yapmiyo cadi
kız bebekler daha çok babacı olur derler bizim topik bunu ispatlıyo ne güzel aferin kızçelerenaniknanikaynen kollar bacaklar hiç durmuyor valla bir heyecanlanıyorki sorma, kızlar çok cilveli olurlar eşiminde hiç şikayeti yok valla ağzı kulaklarında,benim kızım beni daha çok seviyor diyo daha şimdiden..
yaa offf artık denemediğim biberon kalmadı... en son akşam gittik nuby nin doğal dokunuş biberonunu aldık bir sürü para verdik ama kızım onu da almadı ya.... biberonu emmesi gerektiğini bilmior ağzında çiğniyor.. ne yapıcam ben ya....
aykızz bakıcyla ilgili msjını okudum o kadar korkuyorum ki zaten anlatamam... benim bakıcıdan başka şansım yok ve hala bulamadım.... vallla kabuslar görmeye başladım artık... allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bizi.....
canım ya benimkide almıyor en baştan beri almadı o yüzden ben hiç denemdim bile başka biberon bana nasılsa almayacak gibi geliyor çok büyük dert napıcaz bende bilmiyorum
aykızz bakıcyla ilgili msjını okudum o kadar korkuyorum ki zaten anlatamam... benim bakıcıdan başka şansım yok ve hala bulamadım.... vallla kabuslar görmeye başladım artık... allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bizi.....
amin canım aminnn mecbur kalınca tabiki vermek zorundayız ama çok detaylı ve seçici olmak lazım sanırım
yaa offf artık denemediğim biberon kalmadı... en son akşam gittik nuby nin doğal dokunuş biberonunu aldık bir sürü para verdik ama kızım onu da almadı ya.... biberonu emmesi gerektiğini bilmior ağzında çiğniyor.. ne yapıcam ben ya....
oğluş tam sızıyo kucağımda yatıracam yatağına üst kattan bir gürültü tirkildeyerek uyanıyor off ya çıkacam şimdi yiterrr yaaa yiter diye basacam feryadı oyyy oyyy
amin canım inş.güvenebileceğin iyi birini bulursun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?