bunlar işi biliyor anacım aynı wala kollarım uyuşuyor artık benimki azıcık insaflı oturunca susuyo bazen:))İyiyiz canım bizde, bebişim uyuyor rahatım şimdi, kollarım kopuyor benimde bütün gün kucağımda oturmakta yetmiyor küçük hanıma illaki gezecez evin içinde ...
ne güzel canım sevindim senin adına anne gibisi yok zatenIste bunlardan dolayi bende güvenip kimselere birakamam yavrumu
ise basliycam diye derde düsmüstüm
çok sükür artik düsünmüyorum Annecim gelcek Türkiyeden kizima bakmaya 10. ayda kismetse
Reyhan canım nasılsın Ecem nasıl
bunlar işi biliyor anacım aynı wala kollarım uyuşuyor artık benimki azıcık insaflı oturunca susuyo bazen:))
ne güzel canım sevindim senin adına anne gibisi yok zaten
Iyiyim canim saol Ecem hanimda yatiyo iyi oda
sen nasilsin canim Zeynep nasil tombigim benim resimlerine baktikça yanaklarina bitiyorum masallah
ne güzel canım sevindim senin adına anne gibisi yok zaten
aykızz nasılsın canım ecem uyuyor mu??
Evet dogru valla içim rahat olcak hiç degilse
Bide kayinvaldemin haberi yok dahaannemin gelceginden deli olcak valla kiskancindan
Evet dogru valla içim rahat olcak hiç degilse
Bide kayinvaldemin haberi yok dahaannemin gelceginden deli olcak valla kiskancindan
Elifcim benim kocisde hep geç geliyo 10 buçukta çikiyo isten gelene kadar bizimde yemek yememiz 11 i buluyo valla bende tek basima yiyemiyorum napiyim bekliyorum bendekızlar ya benim bu halim ne olucak bilmiyorum kociş tam 2 haftadır eve saat 1den-2 den aşağı gelmiyor (ek işten dolayı) tabi bendede akşam yemeği filan yok tek başına bişiy yenmiyorki(( birde üst katımıza yeni birisi taşınıyo patır patır sesler off ya bizde böyleydik kesin ama benim alt katım boştu şanslıydım yanii
Eceminde yanakları tombiş tombiş çok tatlı kuzum benim, ama bizim bütün bebişlerimiz çok tatlı valla,gerçi bebeklerin hepsi melek ama bizimkiler başka :))
ay saol canim kaçirmisim msj ini simdi gördüm iyiyiz uyuyo Ecem
sen nasilsin yakisikli oglusun nasil bakiym
Kıskananlar çatlasın , kıskananlar çatlasın hihoyyyt
olsun canım nedemek ben öğrendim ecem iyimişya o yeter :))gencer 12den aşağı uyumuyor hala kucağımda karnını doyuruyo şuan
olsun canım nedemek ben öğrendim ecem iyimişya o yeter :))gencer 12den aşağı uyumuyor hala kucağımda karnını doyuruyo şuan
Gencer geç uyuyormuş Elif allahtan bizim kız o yönden insaflı 9 -9,5 gibi uyuyor çok şükür,sabah kaçta kalkıyor peki gencer paşa,zeynep sabah 7 de başlıyor çığlıklara bizimki sabahları çok neşeli oluyorda :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3
Selmacim msn de görüsüyoruz bizden bile kiskaniyo yavrumu öpmeyin içim gidiyo diyo bize yaza gelince birakmam koynumda uyuycak ayagimda salliycam neler neler diyo bi bilsem valla korkuyorum gitmeyekizimin huyunu degistircek diye
bide herseyi kendi çok biliyo benim hiç bisey bilmedigimi saniyo deli oluyorum deli
Ecemde ayni 7 dedinmi ayakta çigliklar kahkahalar babasini aksam görmüyo sabahda kalksin kendisiyle oynasin diye neler yapmiyo cadi
valla canım seni çok iyi anlıyorum babaanneler genelde çok sever torunlarını bizimkide çok seviyor (beni fazla sevmez ama) ben duymuyorum bazen söylediklerini, bazen beni çok kızdırdığı zamanlar da oluyor ama çocuklarım çok seviyorlar onu çocuklarımın ve eşimin hatırına görmezden geliyorum unutmaya çalışıyorum ne yapalım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkide Eceme baba demeyi ögretiyoaynen kollar bacaklar hiç durmuyor valla bir heyecanlanıyorki sorma, kızlar çok cilveli olurlar eşiminde hiç şikayeti yok valla ağzı kulaklarında,benim kızım beni daha çok seviyor diyo daha şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?