Aynen sana katılıyorum kızlar babacı oluyor , ben biraz şanssızım ama bu konuda benim oğlanlarda babacılar yaa...
Kizlar ben kaçayim sofrayi kurayim kocis gelir birazdan
hadi iyi aksamlar iyi geceler öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
oğluş tam sızıyo kucağımda yatıracam yatağına üst kattan bir gürültü tirkildeyerek uyanıyor off ya çıkacam şimdi yiterrr yaaa yiter diye basacam feryadı oyyy oyyy
tühhh evet senin tabular farklıymış birazcık:))ama büyüdükçe değişirler bence oğluşlar anneci olur kesin
doğru söylüyosun kaşıkla çok zor oluyor ben annesi olduğum halde yoruluyorumya ben inatla her çeşidini denedim... silikon, yuvarlak uç damaklı, en sonda nuby ninkini aldım ama hiçbirini almadı... ya ben yakında bakcıya bırakıcam bakıcı onca meyve suyunu kaşıkla uğraşmaz ki.... 60 cc yi 20-25 dk.da yediriyorum kaşıkla....
hayırlısı olsun canım bilemezsinki demi seçici diyoruz ama nerden bileceksinki içini allah insaf versin herkesedaha görüşme yapcak kimse bile çıkmadı ki seçici olayım. artık en son çare şirketlere gidicem ordan görüşme yapıcaz artık...
ya bu insanları anlamak çok zor. saat kaç olmuş gürültü yapılırmı ya... biz uyusak biz bile gürültüden uyanırızki bebişler napsın....
doğru söylüyosun kaşıkla çok zor oluyor ben annesi olduğum halde yoruluyorum
bu arada meyve suyunu meyve sıkacağında sıkıp mı veriyorsun yani 60 cc filan ben hiç vermedim sadece 10 kaşık filan elma suyu rendeleyerek çıkarıyorum katı meyve sıkacağı yok alsammı hemen acaba
e
yok canım 60 cc mama veriyorum.. ben daha ek gıdaya geçmedim. günde 1-2 kez 60 cc mama veriyorum. kaşıkla çok zor oluyor...
Amin canim bende ayniydim valla geceleri düsünmekten uyuyamiyom kimseye güven olmuyoaykızz bakıcyla ilgili msjını okudum o kadar korkuyorum ki zaten anlatamam... benim bakıcıdan başka şansım yok ve hala bulamadım.... vallla kabuslar görmeye başladım artık... allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bizi.....
dogru Elifcim ama ne kadar seçici olsakta insanin içini bilemiyoz ki çok zor vallaamin canım aminnn mecbur kalınca tabiki vermek zorundayız ama çok detaylı ve seçici olmak lazım sanırım
Hayirlisi olsun canim insallah iyi birini bulursundaha görüşme yapcak kimse bile çıkmadı ki seçici olayım. artık en son çare şirketlere gidicem ordan görüşme yapıcaz artık...
Geri geldim canim kaydirigubbakcemile3 dayanamadim bi bakayim dedimreyhancım iyi geceler canım...
Hosgeldin datlum nasilsin Ecrin dila nasil biz iyiyiz kizimlahuhuu ben geldim hepinizi çok özledim canlar
nasılsınız ne var ne çok
Hadi gözünüz aydin hayirli olsun geçmis olsun masallah delikanli oldu artik.slm kızlar.saat 8de sünnet oldu oğlum...2saat sonra uyuşukluğu geçince ağlamaya hatta inlemeye başladı..şurupları verdk.yatıyo şimdi.bende bekliyom..bikaç gün sürer dedi dr...hayırlısı...
günaydın herkese ..
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız , bebişler nasılllll........
benim oğlusum dün aşı oldugu ıcın gece ateslendı hemen calpol verdım ama gece boyunca huzursuzluk yaptı ve bası ates gıbıydı vucudu ıse soguk sabaha karsı uyudu sımdı anneannesı ıle bırlıkte bıraktığımda iyiydi inşallah ateşlenmez yine....
günaydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?