2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oğluş tam sızıyo kucağımda yatıracam yatağına üst kattan bir gürültü tirkildeyerek uyanıyor off ya çıkacam şimdi yiterrr yaaa yiter diye basacam feryadı oyyy oyyy

ya bu insanları anlamak çok zor. saat kaç olmuş gürültü yapılırmı ya... biz uyusak biz bile gürültüden uyanırızki bebişler napsın....

bende gidip yatayım bari bu akşam yaparım dediğim ütü hala beni bekliyor, yarın kesin bitirmem lazım ütüleri, evdekilerin hepside uyuyo zaten...iyi geceler kızlar bebişleri öpün benim yerimede....

doğru söylüyosun kaşıkla çok zor oluyor ben annesi olduğum halde yoruluyorum
bu arada meyve suyunu meyve sıkacağında sıkıp mı veriyorsun yani 60 cc filan ben hiç vermedim sadece 10 kaşık filan elma suyu rendeleyerek çıkarıyorum katı meyve sıkacağı yok alsammı hemen acaba
daha görüşme yapcak kimse bile çıkmadı ki seçici olayım. artık en son çare şirketlere gidicem ordan görüşme yapıcaz artık...
hayırlısı olsun canım bilemezsinki demi seçici diyoruz ama nerden bileceksinki içini allah insaf versin herkese
ya bu insanları anlamak çok zor. saat kaç olmuş gürültü yapılırmı ya... biz uyusak biz bile gürültüden uyanırızki bebişler napsın....

yeni taşınıyorlar evet anlıyorum işleri vardır ama bence 1 saatten sonra artık ara vermek gerekir bebiş olmasa yine katlanırım ama biraz sustular gibi okudularmı ne yazdıklarımı hehehee

yok canım 60 cc mama veriyorum.. ben daha ek gıdaya geçmedim. günde 1-2 kez 60 cc mama veriyorum. kaşıkla çok zor oluyor...

slm kızlar.saat 8de sünnet oldu oğlum...2saat sonra uyuşukluğu geçince ağlamaya hatta inlemeye başladı..şurupları verdk.yatıyo şimdi.bende bekliyom..bikaç gün sürer dedi dr...hayırlısı...

Ben yine geldim kocis tv izliyo bende kaptim hemen pc yi
Amin canim bende ayniydim valla geceleri düsünmekten uyuyamiyom kimseye güven olmuyo

amin canım aminnn mecbur kalınca tabiki vermek zorundayız ama çok detaylı ve seçici olmak lazım sanırım
dogru Elifcim ama ne kadar seçici olsakta insanin içini bilemiyoz ki çok zor valla

daha görüşme yapcak kimse bile çıkmadı ki seçici olayım. artık en son çare şirketlere gidicem ordan görüşme yapıcaz artık...
Hayirlisi olsun canim insallah iyi birini bulursun

reyhancım iyi geceler canım...
Geri geldim canim kaydirigubbakcemile3 dayanamadim bi bakayim dedim

huhuu ben geldim hepinizi çok özledim canlar
nasılsınız ne var ne çok
Hosgeldin datlum nasilsin Ecrin dila nasil biz iyiyiz kizimla

slm kızlar.saat 8de sünnet oldu oğlum...2saat sonra uyuşukluğu geçince ağlamaya hatta inlemeye başladı..şurupları verdk.yatıyo şimdi.bende bekliyom..bikaç gün sürer dedi dr...hayırlısı...
Hadi gözünüz aydin hayirli olsun geçmis olsun masallah delikanli oldu artik.
Insallah fazla agri sizi çekmeden atlatir pasam

Eğer anne bebeğini emziriyorsa, kendine gaz yapan yiyeceklerden uzak durmalı. Örneğin, soğan, kuru fasulye, karnabahar, brokoli, kepekli yiyecekler, lahana, portakal, limon, greyfurt. Kafein içeren içecekler, çikolata, çay hem gaz yapar, hem de bebekte uykusuzluğa ve huzursuzluğa sebep olur. Ayrıca anne nikotin, yani sigara kullanmamalıdır. Bazı alerjik bünyeli ( özellikle alerjik deri döküntüsü, egzama, saman nezlesi ve astımı olan) anneler, inek sütü içeren yiyecekleri (süt, yoğurt, peynir, hatta tereyağı) aldığı takdirde bebekte hem fazla gaz, hem de ishal, deri döküntüsü, burun akıntısı, öksürük gibi alerjik belirtiler olabilir. Emziren anneler bebeklerinde aşırı gaz olduğunda, kendi diyetlerindeki bu maddeleri gözden geçirmeli ve bir süre için bunları kesmelidir (özellikle bebek 4 aylık olup, gaz problemi geçene kadar).

aydan mı böyle oldu acaba yavrum son zamanlarda çayın ayarını kaçırdım
inek sütünü uzun zamandır kullanıyorum bu sonradan olan birşey
bir de acı bir sos yiyorum ama az yemeklerle belki o da etkiliyordur
kızım gece uyumuyor çok huzursuz uyuyor bazen içini çeke çeke ağlıyor

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız , bebişler nasılllll........

benim oğlusum dün aşı oldugu ıcın gece ateslendı hemen calpol verdım ama gece boyunca huzursuzluk yaptı ve bası ates gıbıydı vucudu ıse soguk sabaha karsı uyudu sımdı anneannesı ıle bırlıkte bıraktığımda iyiydi inşallah ateşlenmez yine....

yarasın aşıları oğluşuna canım, kıyamam ben ona inş.ateşlenmez kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…