2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım...inş ateşlenmez....
Sibelcim Burak nasıl geceyi nasıl geçirdiniz ağrısı oldumu oğluşun...

burak şimdi iyi uyuyo...ama gece hiç uyumadı..yarım saat arayla uyandı..dr uyusun die bi damla vermişti..onu verdk gece 2saat arayla...ağrı kesici falan verdk.geceyi atlattık...bakalım gündüz nasıl geçecek...

Günaydın,

RUVEYDA kes acı sosu belki o bile alerji yapıyor olabilir bi süre dene ama onun vucuttan gidip sütün yenilenmesi için 2-3 güne ihtiyacın var.sende yediklerini gözden geçirsen onlarmı dokunuyor acaba gerçekten.

Sibel gözün aydın.

Özlem bende bütün gece tetikteydim ama ateş olmadı çok şükür annem aşıdan 3-4 saat sonra az bi calpol vermiş belki ondan rahattık biz.

Gülşahhhhh dün aldım gece bisküvisini yaptım ama bizimkinde extra bi ilerleme olmadı yine 3 saat sonra uyandı ama tadını sevdi gözlerini kocaman yaptı bana bakıyor ımmmmmmmm buda derden çıktı der gibi.

bu arada ben herobayb nin sütlü pirinçlisini almıştım yaa ne kadar az var içinde 3 kere verdik bitti hatta 2,5 kere çünkü son yaptığımda az kalmıştı yarım yaptım bende aklıma gelmişken yazayım dedim.
Dün akşam çorba yaptım anneme bıraktım bugün nedeyecekler inşallah yer ben beğenmedim tadını bakalım Duru Hnım beğenecekmi.

bu arada ben günde 2 kere ek besin vericem

çorba-yoğurt-meyve püresi-prinçunu ile mama-meyve suyu-bisküvili mama-sütlü prinçli mama

bunlardan gün içinde sadece 2 si aksi halde mama yı azaltacak gibime geliyor.

Son düzenleme:
Sağolun teyzoşları şimdi iyiymiş kuzucum uykudaymıs..

Burcucum ben geç verdim calpolu ondan sabaha kadar uğraştım Çınarla iyi yapmış annen erken vermekle

hayırlı olsun yakışıklı oğlumuza erkeklik
inşallah kolaylıkla atlatır boshayallersmile

yediklerimi düşüne düşüne helak oldum :1ninca: bir de 40ınan sonra baya azalmıştı deneye deneye herşey yemiştim hiç sancısı olmamıştı. şu son 20 gündür (belki de 1 ay oldu) gece sürekli ayaklarını karnına çekiyor huzursuz. dalamıyor bir türlü ayaklarını karnına çekmekten belli ki bir ağrısı var.
artık çay sabah bir bardak akşam bir bardak. peyniri baya azalttım. bir de çemen yerdim sabahları onu da bıraktım. zeytin-yumurta-reçel üçlüsü var kahvaltımda. acı sosu da bir hafta kullanmayım bakalım ne olacak?! inşallah düzelir yavrum. melila damla da veriyorum kakasını daha kolay yapıyor sanki.

burcu canım sen iyice ek gıdaya geçmişsin. kızın değişik şeyler yiyince büyüdüğünü hissedip mutlu oluyorsundur şimdi opuyorumnanaktan
kimse bana hala o kitabın adını söylemedi :sm_confused:

hangı kıtap canım? benle havva nın okudugu mu?
BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER canım. dunde yazmıştım ya,görmedin heralde.
gazı mı var kızışının? sımdı okudum yazdıklarını nesı war???

gaz olayı 3.ayda bıter dıyen halt etmıs. 5.aya gırdık hala gazımız war hala war hala war...
bu arada ipek hala dönmüyor ya...
çıngırağına uzanıp alıyor agzına goturuyor. daha dogrusu ne bulursa dırek agzına goturuyor. çenesi zaten fazlasıyla düşük ama dönmüyor daha. sizinkiler ne alemde?

Evet canım artık ek gıda olayı tamam bizim için sadece çorbaya yeni başladığımız için bakalım onu nasıl atlatacağız ama tadı hiç güzel değil.
hippi nin sütlü pirinclisini deniycem bide o kadar sonrada bunlar yeter çeşit arttırırsam mamayı almıyacak bu sefer ağzınınntadını biliyor hee bide her akşam karpuz yalıyoruz.cokacimcoook

rüveyda çemen de yapıyor olabilir... ben bir kere 2-3 dilim pastırma yemiştim kızım ertesi gün ağlamaktan helak olmuştu üstelikte pişik olmuştu..... daha yemem............... ya acaba aç olabilir mi yatmadan önce mama versen aç olunca da huzursuz olur....

herkese günaydınnn...

sibelcim oğluşunun sünneti hayırlı uğurlu olsun.....eeee tören ne zaman??

sağol canım....tören düşünmüyoruz..utku ya yapmamıştık bazı sorunlar vardı ailesel...bunada yaparsak abisine haksızlık olur die yapmıyoruz canım...

Duru'da pek döner gibi degıl saat yönünde gidiyor benimkisi kafasını yukarı koyuyorum bi bakıyorum kafa-ayak yer değiştirmiş dikkatli olmak lazım.seninki keyfine düşkün 1 haftaya popyu kaldırır merak etme.

zeynepcim burak ayağının tekiyle itekleye itekleye dönüyo yavaş yavaş.direk yuvarlanmıyo yani..kayıyo diyelim...bende bunu sorcaktım kaç gündür araya bişeyler giriyo..burak ta mesela çıngırağını falan gösteryom uzanıp almıyo..hiçbişeye uzanmıyo daha doğrsu..çırpınıyo sadece almak ister gibi..benmde kafam buna takılıyo...

popoyu kaldırıyo ama donmuyo. ayaklar havada hep agzına goturmeye calısıyo mesela. yuzustu koydugumda uçak pozısyonuna gecıyo ayaklar kollar havada. hatta 1 kere sırtustunden yuzustune dondu ama daha bı icraat yok :sinifsinif:

Geç söyledin ama.
nice mutlu yıllara.

fato sana yazmıştım ama okumadın herhal

Ecrin Dila ve eşinle sevdiklerinle nice yıllara canım.

Ne ettiniz bakalım doğum günü çoçukları.

canım sağol görmemişim
çok güzel bigündü eşim annemlere getirdi bizi meğer süpriz hazırlamışlar çok güzel bigün geçirdik eğlendik baya zemuszemus

canım melis tam değil ama yarım yani bir tarafına dönüyor. yüzüstü yatırınca sırtüstü dönüyor ama hala o da uzanmıyor. eline geçeni ağzına götürüyor ama eline ben verirsem ya da kıyafetlerinin yakalarını battaniyeleri falan tutup ağzına götürüyor... merak etme ipek te döner yakında.....
senin bu meşhur kitabı gazete veriyordu bende onu biriktiriyorum 1-2 haftaya kadar elime geçecek inşallah....

hepsı bı konuya yogunlasmıslar demek... aynı seylerı aynı zamanlarda yapmıyolar baksana her bırı ayrı telden calıyor kaydirigubbakcemile3
gece berbattı..yarım saatte bir uyandı..uyuması için damla verdi dr onu verdk 2saat arayla..şimdide uyuyo..
ah canım ya... bı kac gun sonra toparlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…