2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

:kedi: görmedim canım afedersin. şu sorunlara çözüm bulmam lazım o kitabı alaraktan
sen de yediklerine dikkat ediyor musun canım? eşim üşüyor olabilir dedi ama biraz kalın örtsem üstünü nasıl terliyor yatağı ıslanıyor. beni kız birşeylere uzanma derdinde değil ama battaniyeler falan öyle hızla ağıza götürülüyor ki gülmakten yarılıyorum :roflol: geen gazete okurken ben ucunu tuttu inceledi inceledi hoooppp ağıza sırnaşık şey
benim kız hiç ses çıkarmıyor :çok üzgünüm: biryere gidersek, annemler gelirse yani ilgi görürse egucuklar başlıyor galiba kızımla pek konuşamıyorum :tomato: ama dönüyor yan. yüzüstü dönmeyi beceremiyo merak etme yakında döner

hakılısın canım ya çemeni kestim bakalım çok baharatlı, uf ama çok seviyorum cokacimcoook
yok canım aç olduğunda anlıyorum. bu gaz kesinlikle aç da yatsa aynı şey tok da yatsa aynı şey. mama yemiyor bizim cadı zaten -tatlicadiarzu-

hımmm demek her bırı farklı seyler yapıyolar. ıpekte onune konan oyuncaga uzanıyo cogu zamanda alıp agzına goturuyo ama donemıyo daha...
işlerine ne gelirse onu yapıyolar heralde kaydirigubbakcemile3
hadı bakalım ıns senınde ısıne yarar o kıtap opuyorumnanaktan

hepsı bı konuya yogunlasmıslar demek... aynı seylerı aynı zamanlarda yapmıyolar baksana her bırı ayrı telden calıyor kaydirigubbakcemile3

ah canım ya... bı kac gun sonra toparlar heralde

evet kafalarına göre taklıyolar sanırım..inş toparlar bir an önce..salıyada aşımız var..ozmana kadar iyileşir inş...

canım ne bulursam yıyorum. hıc kısmadım bugune kadar. cunku ne yersem yıyım ıpekte gaz olayı hıc degısmedı. yanı kuru fasulye yedıgımdede aynıydı patates yedıgımde de havuc yedıgımde de. hıc bı yıyecek barız bı farklılık yaratmadı. bellı derecede gazı hep war. he son 1 aydır cok azaldı ama hala var o ayrı...

evet kafalarına göre taklıyolar sanırım..inş toparlar bir an önce..salıyada aşımız var..ozmana kadar iyileşir inş...

ınsallah... ama salıya daha cok war o zamana toparlar canım ılk gunku gıbı olmaz...

bıde bızım kızın yenı bı huyu war.
son 1 haftadır benle kafayı bozmuş durumda sempatiksalakcinni
aglıyo huysuzlanıyo mesela yanına gıdıyorum yuzune egılıyorum opuyorum (hatta yalıyorum cocugu ne opmesı :roflol: ) nasıl mutlu oluyo ellerıyle yuzume dokunuyo kocaman acıyo agzını kahkaha atıyo. cekılıyorum yanından yıne basıyo feryadı. ben onu operken yuzume dokunmaya takmış bu aralar kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaa
ben de elif emerken ellerini öpüyorum sanki elini yüzüme dudaklarıma götürmek ister gibi bir hali var acaba elif de mi yüzüme dokunmak istiyor ki??? akannehir sositososito

Selamlarrrrrrr

Yarasın aşıları yavruma.

cok daha ıyı canım. hemen her gun yapıyo kendı kendıne az da olsa...

Maşallah maşallahhh

Reyhan a ne oldu kızlar ya.. Niye banlanmış ki?

bizimkide yatma pozisyonunu değiştirmiş durumda 1haftadı falan.yanına dönüyo kafasını yastığın altına sokuyo elini emerek yatıyo..büyük adam gibi görseniz çok komikkaydirigubbakcemile3

çok sevindim ya cerrahi operasyon gerekmeden iyileşti ya canım benim
benim yerime de bir öp annesi yavrumu

aaaaaaaa
ben de elif emerken ellerini öpüyorum sanki elini yüzüme dudaklarıma götürmek ister gibi bir hali var acaba elif de mi yüzüme dokunmak istiyor ki??? akannehir sositososito

Canım ya dün ilk defa Esra bütün yüzüme dokundu. Bazen sıktı gözümü ama çok mutlu oldu. Ben eğildikçe o uzandı ved yüzüme dokundu 10 dk kadaar devam etti böyle

Canım ya dün ilk defa Esra bütün yüzüme dokundu. Bazen sıktı gözümü ama çok mutlu oldu. Ben eğildikçe o uzandı ved yüzüme dokundu 10 dk kadaar devam etti böyle

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar tutun beni aşık oluyorummmmm :asigim:
gaz kaka ateş....
biraz da anneliğin tadını çıkaralım. biz sevdik hep onları. sevilme sırası bizde :asigim:
sırnaşık şey

Mutlu yıllar Hulennnnnnnopuyorumnanaktan

Dogum günün kutlu olsun tatlim nice mutlu senelere ailenle

iyiki doğdun canım...eşinle sevdiklerinle ve MİRAY cığınla nice yıllara:)))))))

mutlu yıllar canıııııııııma.s.

Doğum günün kutlu olsun hülyacım, nice senelere ...

doğum günün kutlu olsun

ay biz bebişleri kimlere emanet edeceğiz senağlama vicdansızlarrrr klava:

Hülyacım doğum günün kutlu olsun

çok çok teşekkür ederim kızlar. sağolun. opuyorumnanaktan

huhuu ben geldim hepinizi çok özledim canlar
nasılsınız ne var ne çok

sen kayınvalidene taşın en iyisi fatooo

cok cabuk buyuyorlar dun aksm esımle ılk gordugumuz anı konustuk cıkarıp resımlerıne baktık nekadar buyumus oğlum bızımkıde uykusu gelınce çarsafını tutuyor ve yuzune dogru cekıp gozlerını ortuyorr ogle uyuyor cok komık her seferınde ben duzeltıyorum çarsafını o yıne bozuyor:))))

mutlu yıllar hulencımmmm bıraz gec oldu ama kusura bakma buara pek takılamıyorum gezmekten olsa gerek:))))))))))) oh aylardır ev hapsındeydım buara dıssarı cıkmak bana ıyı gelıyor

suan oğlum uyuyor ama cok komık elınde tuttugu cıngırayı bılrgınr takmıs uyurkende elını hareket ettırıyor cıngırak sallanıyor sonra sese gozunu acıyor yıne uyuya kalıyor cıkarayım dıyecem ama uyancak dıyede korkuyorum gecenede boylr bıt durumda cıkarayım dedım cok korktu saatlerce agladı

Merhaba kızlar..Ben kısa bir an için girdim.Yarın kardeşimin nikahı var o yüzden pek giremiyorum.Bu sabah hediyemiz geldi Berkin'imden.Resmini hediyeleşme topiğine eklemek için girdim.
Geçmişi okuyamadım.Umarım herkes iyidir,herşey yolundadır.
Bizi merak edenler için;biz Bahar'ımla iyiyiz,büyüyoruz.Sizleri seviyoruz.

aaaaaaaa

Duru da emerken aynı elini dudağıma koyuyor öpüyorum sonra memeden çıkıp suratıma gülüyor oynaşalım diye. bizimkide hafif havaya kaldırıyotum yüz yüze gelince kahkaha atıyor birde ayaklarını kaldırıp çopaplarına bakıyor renkli renkli önce hayretle bakıyor sobra gülüyor.amma emme işimiz iyice komodi olmaya başladı çekiyor damakarına sıkıştırıyor bırakıp başka yere bakıyor dönünce bulamıyıncada ağlamaya başlıyor.
Duru nun gözyaşları hazırda bekliyor zaten aa deyince başlıyor akmaya sulu gözlü olacak korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…