:kedi: görmedim canım afedersin. şu sorunlara çözüm bulmam lazım o kitabı alaraktanhangı kıtap canım? benle havva nın okudugu mu?
BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER canım. dunde yazmıştım ya,görmedin heralde.
gazı mı var kızışının? sımdı okudum yazdıklarını nesı war???
gaz olayı 3.ayda bıter dıyen halt etmıs. 5.aya gırdık hala gazımız war hala war hala war...
bu arada ipek hala dönmüyor ya...
çıngırağına uzanıp alıyor agzına goturuyor. daha dogrusu ne bulursa dırek agzına goturuyor. çenesi zaten fazlasıyla düşük ama dönmüyor daha. sizinkiler ne alemde?
rüveyda çemen de yapıyor olabilir... ben bir kere 2-3 dilim pastırma yemiştim kızım ertesi gün ağlamaktan helak olmuştu üstelikte pişik olmuştu..... daha yemem............... ya acaba aç olabilir mi yatmadan önce mama versen aç olunca da huzursuz olur....
canım melis tam değil ama yarım yani bir tarafına dönüyor. yüzüstü yatırınca sırtüstü dönüyor ama hala o da uzanmıyor. eline geçeni ağzına götürüyor ama eline ben verirsem ya da kıyafetlerinin yakalarını battaniyeleri falan tutup ağzına götürüyor... merak etme ipek te döner yakında.....
senin bu meşhur kitabı gazete veriyordu bende onu biriktiriyorum 1-2 haftaya kadar elime geçecek inşallah....
hepsı bı konuya yogunlasmıslar demek... aynı seylerı aynı zamanlarda yapmıyolar baksana her bırı ayrı telden calıyor kaydirigubbakcemile3
ah canım ya... bı kac gun sonra toparlar heralde
:kedi: görmedim canım afedersin. şu sorunlara çözüm bulmam lazım o kitabı alaraktan
sen de yediklerine dikkat ediyor musun canım? eşim üşüyor olabilir dedi ama biraz kalın örtsem üstünü nasıl terliyor yatağı ıslanıyor. beni kız birşeylere uzanma derdinde değilama battaniyeler falan öyle hızla ağıza götürülüyor ki gülmakten yarılıyorum :roflol: geen gazete okurken ben ucunu tuttu inceledi inceledi hoooppp ağıza sırnaşık şey
benim kız hiç ses çıkarmıyor :çok üzgünüm: biryere gidersek, annemler gelirse yani ilgi görürse egucuklar başlıyor galiba kızımla pek konuşamıyorum :tomato: ama dönüyor yan. yüzüstü dönmeyi beceremiyo merak etme yakında döner
hakılısın canım ya çemeni kestim bakalım çok baharatlı, uf ama çok seviyorum cokacimcoook
yok canım aç olduğunda anlıyorum. bu gaz kesinlikle aç da yatsa aynı şey tok da yatsa aynı şey. mama yemiyor bizim cadı zaten -tatlicadiarzu-
evet kafalarına göre taklıyolar sanırım..inş toparlar bir an önce..salıyada aşımız var..ozmana kadar iyileşir inş...
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız , bebişler nasılllll........
benim oğlusum dün aşı oldugu ıcın gece ateslendı hemen calpol verdım ama gece boyunca huzursuzluk yaptı ve bası ates gıbıydı vucudu ıse soguk sabaha karsı uyudu sımdı anneannesı ıle bırlıkte bıraktığımda iyiydi inşallah ateşlenmez yine....
cok daha ıyı canım. hemen her gun yapıyo kendı kendıne az da olsa...
Selamlarrrrrrr
Yarasın aşıları yavruma.
Maşallah maşallahhh
Reyhan a ne oldu kızlar ya.. Niye banlanmış ki?
aaaaaaaa
ben de elif emerken ellerini öpüyorum sanki elini yüzüme dudaklarıma götürmek ister gibi bir hali var acaba elif de mi yüzüme dokunmak istiyor ki??? akannehir sositososito
Canım ya dün ilk defa Esra bütün yüzüme dokundu. Bazen sıktı gözümü ama çok mutlu oldu. Ben eğildikçe o uzandı ved yüzüme dokundu 10 dk kadaar devam etti böyle
Mutlu yıllar Hulennnnnnnopuyorumnanaktan
Dogum günün kutlu olsun tatlim nice mutlu senelere ailenle
iyiki doğdun canım...eşinle sevdiklerinle ve MİRAY cığınla nice yıllara:)))))))
mutlu yıllar canıııııııııma.s.
Doğum günün kutlu olsun hülyacım, nice senelere ...
doğum günün kutlu olsun
ay biz bebişleri kimlere emanet edeceğiz senağlama vicdansızlarrrrklava:
herkese iyi akşamlar şimdilik geçmişteyim sanırım epeycede geçmişte klıcam dolmuş taşmış maşallah buralar
ooy oyy erkek oluyor burak paşa darısı başımıza detaylarınıda yazsana sibelcim bende istiyorum aslında ama 6.aydan sonra ek gıdaya mamaya başlayınca yapalım diyorum bilmemki
allah hepsini bildiğii gibi yapsın birde işe devam et bi bakıcı bul diyorlar al işte habere bak hayatta vermem bakıcı filan kuru ekmek yerim bilmediğime vermem
yarasın çınar beye ve sana aşılarınız sağlık olsun inşallah maşallah neşeli demekki çınar kuzu..bizde pazartesi olduk aşımızı ebe hanım benimkini yapmadı bebek huzursuz seninde kolun ağrır öbür ay yaparız dedi
aminnnn:Saruboceq:
birazcık geç oldu ama nice mutlu mesut yıllara inşallah canımcımm
Hülyacım doğum günün kutlu olsun
huhuu ben geldim hepinizi çok özledim canlar
nasılsınız ne var ne çok
aaaaaaaa
ben de elif emerken ellerini öpüyorum sanki elini yüzüme dudaklarıma götürmek ister gibi bir hali var acaba elif de mi yüzüme dokunmak istiyor ki??? akannehir sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?