hangı kıtap canım? benle havva nın okudugu mu?
BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER canım. dunde yazmıştım ya,görmedin heralde.
gazı mı var kızışının? sımdı okudum yazdıklarını nesı war???
gaz olayı 3.ayda bıter dıyen halt etmıs. 5.aya gırdık hala gazımız war hala war hala war...
bu arada ipek hala dönmüyor ya...
çıngırağına uzanıp alıyor agzına goturuyor. daha dogrusu ne bulursa dırek agzına goturuyor. çenesi zaten fazlasıyla düşük ama dönmüyor daha. sizinkiler ne alemde?
geçmiş olsun canıma ya inşallah çabuk geçerslm kızlar.saat 8de sünnet oldu oğlum...2saat sonra uyuşukluğu geçince ağlamaya hatta inlemeye başladı..şurupları verdk.yatıyo şimdi.bende bekliyom..bikaç gün sürer dedi dr...hayırlısı...
şifalar olsun canım bizim de haftaya işallaGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız , bebişler nasılllll........
benim oğlusum dün aşı oldugu ıcın gece ateslendı hemen calpol verdım ama gece boyunca huzursuzluk yaptı ve bası ates gıbıydı vucudu ıse soguk sabaha karsı uyudu sımdı anneannesı ıle bırlıkte bıraktığımda iyiydi inşallah ateşlenmez yine....
mutlu yıllar hulencımmmm bıraz gec oldu ama kusura bakma buara pek takılamıyorum gezmekten olsa gerek:))))))))))) oh aylardır ev hapsındeydım buara dıssarı cıkmak bana ıyı gelıyor
hülyacım doğum günün kutlu olsun canım nice nice senelere hep beraber
baharcım hayırlı olsun sizin de nikahınız
birkaç tavsiye daha okuyunca biraz önce bimdeydim jenny willy adım
memnun kalırsam size de önereceğim evyap"ınmış
yaa offf artık denemediğim biberon kalmadı... en son akşam gittik nuby nin doğal dokunuş biberonunu aldık bir sürü para verdik ama kızım onu da almadı ya.... biberonu emmesi gerektiğini bilmior ağzında çiğniyor.. ne yapıcam ben ya....
ya ben inatla her çeşidini denedim... silikon, yuvarlak uç damaklı, en sonda nuby ninkini aldım ama hiçbirini almadı... ya ben yakında bakcıya bırakıcam bakıcı onca meyve suyunu kaşıkla uğraşmaz ki.... 60 cc yi 20-25 dk.da yediriyorum kaşıkla....
slm kızlar.saat 8de sünnet oldu oğlum...2saat sonra uyuşukluğu geçince ağlamaya hatta inlemeye başladı..şurupları verdk.yatıyo şimdi.bende bekliyom..bikaç gün sürer dedi dr...hayırlısı...
Eğer anne bebeğini emziriyorsa, kendine gaz yapan yiyeceklerden uzak durmalı. Örneğin, soğan, kuru fasulye, karnabahar, brokoli, kepekli yiyecekler, lahana, portakal, limon, greyfurt. Kafein içeren içecekler, çikolata, çay hem gaz yapar, hem de bebekte uykusuzluğa ve huzursuzluğa sebep olur. Ayrıca anne nikotin, yani sigara kullanmamalıdır. Bazı alerjik bünyeli ( özellikle alerjik deri döküntüsü, egzama, saman nezlesi ve astımı olan) anneler, inek sütü içeren yiyecekleri (süt, yoğurt, peynir, hatta tereyağı) aldığı takdirde bebekte hem fazla gaz, hem de ishal, deri döküntüsü, burun akıntısı, öksürük gibi alerjik belirtiler olabilir. Emziren anneler bebeklerinde aşırı gaz olduğunda, kendi diyetlerindeki bu maddeleri gözden geçirmeli ve bir süre için bunları kesmelidir (özellikle bebek 4 aylık olup, gaz problemi geçene kadar).
aydan mı böyle oldu acaba yavrum son zamanlarda çayın ayarını kaçırdım
inek sütünü uzun zamandır kullanıyorum bu sonradan olan birşey
bir de acı bir sos yiyorum ama az yemeklerle belki o da etkiliyordur
kızım gece uyumuyor çok huzursuz uyuyor bazen içini çeke çeke ağlıyor
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız , bebişler nasılllll........
benim oğlusum dün aşı oldugu ıcın gece ateslendı hemen calpol verdım ama gece boyunca huzursuzluk yaptı ve bası ates gıbıydı vucudu ıse soguk sabaha karsı uyudu sımdı anneannesı ıle bırlıkte bıraktığımda iyiydi inşallah ateşlenmez yine....
Günaydın,
RUVEYDA kes acı sosu belki o bile alerji yapıyor olabilir bi süre dene ama onun vucuttan gidip sütün yenilenmesi için 2-3 güne ihtiyacın var.sende yediklerini gözden geçirsen onlarmı dokunuyor acaba gerçekten.
Sibel gözün aydın.
Özlem bende bütün gece tetikteydim ama ateş olmadı çok şükür annem aşıdan 3-4 saat sonra az bi calpol vermiş belki ondan rahattık biz.
Gülşahhhhh dün aldım gece bisküvisini yaptım ama bizimkinde extra bi ilerleme olmadı yine 3 saat sonra uyandı ama tadını sevdi gözlerini kocaman yaptı bana bakıyor ımmmmmmmm buda derden çıktı der gibi.
bu arada ben herobayb nin sütlü pirinçlisini almıştım yaa ne kadar az var içinde 3 kere verdik bitti hatta 2,5 kere çünkü son yaptığımda az kalmıştı yarım yaptım bende aklıma gelmişken yazayım dedim.
Dün akşam çorba yaptım anneme bıraktım bugün nedeyecekler inşallah yer ben beğenmedim tadını bakalım Duru Hnım beğenecekmi.
bu arada ben günde 2 kere ek besin vericem
çorba-yoğurt-meyve püresi-prinçunu ile mama-meyve suyu-bisküvili mama-sütlü prinçli mama
bunlardan gün içinde sadece 2 si aksi halde mama yı azaltacak gibime geliyor.
popoyu kaldırıyo ama donmuyo. ayaklar havada hep agzına goturmeye calısıyo mesela. yuzustu koydugumda uçak pozısyonuna gecıyo ayaklar kollar havada. hatta 1 kere sırtustunden yuzustune dondu ama daha bı icraat yok :sinifsinif:
canım sağol görmemişim
çok güzel bigündü eşim annemlere getirdi bizi meğer süpriz hazırlamışlar çok güzel bigün geçirdik eğlendik baya zemuszemus
ınsallah... ama salıya daha cok war o zamana toparlar canım ılk gunku gıbı olmaz...
bıde bızım kızın yenı bı huyu war.
son 1 haftadır benle kafayı bozmuş durumda sempatiksalakcinni
aglıyo huysuzlanıyo mesela yanına gıdıyorum yuzune egılıyorum opuyorum (hatta yalıyorum cocugu ne opmesı :roflol: ) nasıl mutlu oluyo ellerıyle yuzume dokunuyo kocaman acıyo agzını kahkaha atıyo. cekılıyorum yanından yıne basıyo feryadı. ben onu operken yuzume dokunmaya takmış bu aralar kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar..Ben kısa bir an için girdim.Yarın kardeşimin nikahı var o yüzden pek giremiyorum.Bu sabah hediyemiz geldi Berkin'imden.Resmini hediyeleşme topiğine eklemek için girdim.
Geçmişi okuyamadım.Umarım herkes iyidir,herşey yolundadır.
Bizi merak edenler için;biz Bahar'ımla iyiyiz,büyüyoruz.Sizleri seviyoruz.
Duru da emerken aynı elini dudağıma koyuyor öpüyorum sonra memeden çıkıp suratıma gülüyor oynaşalım diye. bizimkide hafif havaya kaldırıyotum yüz yüze gelince kahkaha atıyor birde ayaklarını kaldırıp çopaplarına bakıyor renkli renkli önce hayretle bakıyor sobra gülüyor.amma emme işimiz iyice komodi olmaya başladı çekiyor damakarına sıkıştırıyor bırakıp başka yere bakıyor dönünce bulamıyıncada ağlamaya başlıyor.
Duru nun gözyaşları hazırda bekliyor zaten aa deyince başlıyor akmaya sulu gözlü olacak korkarım.
ecrinde emerken hep baş parmağımı tutar elimi çektiğim an bırakır memeyi
bide ayağını kolumun arasına kaldırır keyfine pek düşkün cimcime
cici yapmayı öğrendik yüzüme cici anne yapıyo o küçük elleriyle
evet sevilme sırası bizde çok keyifli kızlar
olabılır dokunmak ıstıyodur kuzum belkı annesıne opuyorumnanaktanaaaaaaaa
ben de elif emerken ellerini öpüyorum sanki elini yüzüme dudaklarıma götürmek ister gibi bir hali var acaba elif de mi yüzüme dokunmak istiyor ki??? akannehir sositososito
sagol canımmmSelamlarrrrrrr
Yarasın aşıları yavruma.
Maşallah maşallahhh
Reyhan a ne oldu kızlar ya.. Niye banlanmış ki?
ay hepsı bı alemler ya buyudukce kendılerıne has huylar geliştiriyolar kaydirigubbakcemile3bizimkide yatma pozisyonunu değiştirmiş durumda 1haftadı falan.yanına dönüyo kafasını yastığın altına sokuyo elini emerek yatıyo..büyük adam gibi görseniz çok komikkaydirigubbakcemile3
sagol canım...çok sevindim ya cerrahi operasyon gerekmeden iyileşti ya canım benim
benim yerime de bir öp annesi yavrumu
ıpekte işte 1 hafta 10 gundur yuzume dokunuyor kahkaha atıyo bıde dokunurken alıp ıcıme sokasım gelıyo cocugu yaCanım ya dün ilk defa Esra bütün yüzüme dokundu. Bazen sıktı gözümü ama çok mutlu oldu. Ben eğildikçe o uzandı ved yüzüme dokundu 10 dk kadaar devam etti böyle
dimi yaaa birazda onlar bizi sevsinleraaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar tutun beni aşık oluyorummmmm :asigim:
gaz kaka ateş....
biraz da anneliğin tadını çıkaralım. biz sevdik hep onları. sevilme sırası bizde :asigim:
sırnaşık şey
kız duru nun yukselen burcu balık falan mı oyle sulugozlu o cimcime kaydirigubbakcemile3Duru da emerken aynı elini dudağıma koyuyor öpüyorum sonra memeden çıkıp suratıma gülüyor oynaşalım diye. bizimkide hafif havaya kaldırıyotum yüz yüze gelince kahkaha atıyor birde ayaklarını kaldırıp çopaplarına bakıyor renkli renkli önce hayretle bakıyor sobra gülüyor.amma emme işimiz iyice komodi olmaya başladı çekiyor damakarına sıkıştırıyor bırakıp başka yere bakıyor dönünce bulamıyıncada ağlamaya başlıyor.
Duru nun gözyaşları hazırda bekliyor zaten aa deyince başlıyor akmaya sulu gözlü olacak korkarım.
bızım ıpekte seslı guluyı kahkaha atıyo cıngıragı tutuyo agzına goturuyo. sırt ustu yatarken ayaklarını poposunu kaldırıyo,çenesi de fena halde düşük hele de sabahları kendı kendıne konusuyo beşiğinde onun sesine uyanıyorum kaydirigubbakcemile3 ama daha donmuyor işte :umursamaz:zeynepcim benim ipek de dönmüyor yaa birlikte elele tutuşup dönücekler bunlar galiba. yeryatağına yatırıp elimle yan döndürüyorum gerisini kendisi tamamlıyor yüzükoyuna ama ondan hariç başka bir atraksiyon yok.. çıngırağını da bir hafta 10 gündür sallamaya başladı. yalnız yüzükoyun yatırdığım zaman bakıyorum ayakları çok sallıyor ama boşa kürek çekiyor şimdilik garibim. heyecanla bekliyorum dönüceği anı..dün ilk defa sesli güldü kahkaha attı babasıyla tekrar tekrar gülsün diye soytarı modunda yapmadığımız kalmadı çok tatlıydı
geçmiş olsun canıma ya inşallah çabuk geçer
şifalar olsun canım bizim de haftaya işalla
canım cok rahatsız degılse ıkınmıyosa bı derdı yok gıbı gorunuyosa bekle derım bende.ya kızlar melis 3 gündür kaka yapmıyo.bugün 3.günü. dr. aradım 5 güne kadar normal dedi. napsam ya zeytinyağı, fitil falan versemmi yoksa beklesem mi
ya kızlar melis 3 gündür kaka yapmıyo.bugün 3.günü. dr. aradım 5 güne kadar normal dedi. napsam ya zeytinyağı, fitil falan versemmi yoksa beklesem mi
ayşegül dünden beri kullanıyorum. bence gayet iyi kaydirigubbakcemile2 sabah da baktım bez çiş dolmuş hemen poposuna falan dokundum hiiiiiiiç nem yok kupkuru çok şaşırdım ya bez dolu ama popo kuru kaydirigubbakcemile3
fiyatı da 60lık paket 12 lira gayet uygun. tavsiye ederim. dün kızımın popsunda kızarıklık vardı bu beze geçtim. hatta gece uzun kalacak kızarıklığı pişiğe çevirir mi diye korka korka bağladım sabah baktım kızarıklık bile geçmiş akannehir
huzursuzluğu var mı? varsa zyağlı çubukla popsunu uyar
ya kızlar melis 3 gündür kaka yapmıyo.bugün 3.günü. dr. aradım 5 güne kadar normal dedi. napsam ya zeytinyağı, fitil falan versemmi yoksa beklesem mi
ayşegül dünden beri kullanıyorum. bence gayet iyi kaydirigubbakcemile2 sabah da baktım bez çiş dolmuş hemen poposuna falan dokundum hiiiiiiiç nem yok kupkuru çok şaşırdım ya bez dolu ama popo kuru kaydirigubbakcemile3
fiyatı da 60lık paket 12 lira gayet uygun. tavsiye ederim. dün kızımın popsunda kızarıklık vardı bu beze geçtim. hatta gece uzun kalacak kızarıklığı pişiğe çevirir mi diye korka korka bağladım sabah baktım kızarıklık bile geçmiş akannehir
huzursuzluğu var mı? varsa zyağlı çubukla popsunu uyar
ne güzel kendi kendi kendine konuşuyo benimki uf puf yapıyor birimizden birimiz başına gelirse de kolları bacakları çırpmaya başlıyor alın beni diye.. bir de şu gaz olayı gene hortladı ama ameliyattan bu yana yediklerime hiç dikkat etmiyorum besleniyim diyebızım ıpekte seslı guluyı kahkaha atıyo cıngıragı tutuyo agzına goturuyo. sırt ustu yatarken ayaklarını poposunu kaldırıyo,çenesi de fena halde düşük hele de sabahları kendı kendıne konusuyo beşiğinde onun sesine uyanıyorum kaydirigubbakcemile3 ama daha donmuyor işte :umursamaz:
fiyatı çok uygunmuş ama ben emin olamıyorum bir yerde okumustum bezi değiştirince pişik olurmuş çocuk diye.....ayşegül dünden beri kullanıyorum. bence gayet iyi kaydirigubbakcemile2 sabah da baktım bez çiş dolmuş hemen poposuna falan dokundum hiiiiiiiç nem yok kupkuru çok şaşırdım ya bez dolu ama popo kuru kaydirigubbakcemile3
toparla canım ben de ütü yapıyorum bi yandanaman ben varken kimsecik yoktu şimdide çıkmam lagzım.defne uyurken eve toparlayayaım biraz..
Ya kızlar hakketen Reyhandan haberi olan yok mu ya
toparla canım ben de ütü yapıyorum bi yandan
facebook ya da msn var mıydı onun?
hangı bez canım bu kacırdım ben olayı?
hava cok guzel kızlar ıpekle dısarı cıkıyoruz bız babanemıze bı ugrayalım yemege cagırmıstı bı bakalım napıyolar gezelım azcık hepınızı optum gorusuruzzz opuyorumnanaktan
ne güzel kendi kendi kendine konuşuyo benimki uf puf yapıyor birimizden birimiz başına gelirse de kolları bacakları çırpmaya başlıyor alın beni diye.. bir de şu gaz olayı gene hortladı ama ameliyattan bu yana yediklerime hiç dikkat etmiyorum besleniyim diye
fiyatı çok uygunmuş ama ben emin olamıyorum bir yerde okumustum bezi değiştirince pişik olurmuş çocuk diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?