2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacım doğum günün kutlu olsun canım nice nice senelere hep beraber
baharcım hayırlı olsun sizin de nikahınız

ecrinde emerken hep baş parmağımı tutar elimi çektiğim an bırakır memeyi
bide ayağını kolumun arasına kaldırır keyfine pek düşkün cimcime
cici yapmayı öğrendik yüzüme cici anne yapıyo o küçük elleriyle
evet sevilme sırası bizde çok keyifli kızlar

zeynepcim benim ipek de dönmüyor yaa birlikte elele tutuşup dönücekler bunlar galiba. yeryatağına yatırıp elimle yan döndürüyorum gerisini kendisi tamamlıyor yüzükoyuna ama ondan hariç başka bir atraksiyon yok.. çıngırağını da bir hafta 10 gündür sallamaya başladı. yalnız yüzükoyun yatırdığım zaman bakıyorum ayakları çok sallıyor ama boşa kürek çekiyor şimdilik garibim. heyecanla bekliyorum dönüceği anı..dün ilk defa sesli güldü kahkaha attı babasıyla tekrar tekrar gülsün diye soytarı modunda yapmadığımız kalmadı çok tatlıydı
slm kızlar.saat 8de sünnet oldu oğlum...2saat sonra uyuşukluğu geçince ağlamaya hatta inlemeye başladı..şurupları verdk.yatıyo şimdi.bende bekliyom..bikaç gün sürer dedi dr...hayırlısı...
geçmiş olsun canıma ya inşallah çabuk geçer
şifalar olsun canım bizim de haftaya işalla

mutlu yıllar hulencımmmm bıraz gec oldu ama kusura bakma buara pek takılamıyorum gezmekten olsa gerek:))))))))))) oh aylardır ev hapsındeydım buara dıssarı cıkmak bana ıyı gelıyor

hülyacım doğum günün kutlu olsun canım nice nice senelere hep beraber
baharcım hayırlı olsun sizin de nikahınız

teşekkür ederimmm. opuyorumnanaktan

Miray'ın kontrolü var, çıkıcaz birazdan. dün bi posta daha temizlik vardı: feci yorgunum. dinlenme yok bana. neyse hepinizi öpüyor, bebişleri kokluyorum. görüsürüz

hulencim dogum günün kutlu olszun yeni girdim daha..
aykızz banlanmışş.garibim ne etti kiiiii...

birkaç tavsiye daha okuyunca biraz önce bimdeydim jenny willy adım
memnun kalırsam size de önereceğim evyap"ınmış

hadi yaaa.hadi kulanda bizde alalım.iyiysee.

ayy kızlarımız aynıı.emmeyi bilmiyooo.sakız gibi çignenip atıyooo..yok emmiyoo.bendede bir sürü emzik ve biberon var..elimde kaldııı...nasıl verecegim bilmiyorum..

ah bende kaşıkla veriyorum.ama biberonla meyve suyu vermek daha güzel olurdu..

slm kızlar.saat 8de sünnet oldu oğlum...2saat sonra uyuşukluğu geçince ağlamaya hatta inlemeye başladı..şurupları verdk.yatıyo şimdi.bende bekliyom..bikaç gün sürer dedi dr...hayırlısı...

ah ah delikanlı olmuşşş.maşallh.maşallh...inşallah cabucak atlatır...

hımm olabilir canım..ama rüvüş ben kızım dogdugundan buyana her şeyi yedimm.hiç gaz yapar olayına gidmedimm.şükür hiç gazımaz olmladı..ama yinede dediklerin olabilir.herkezte bir olacak degilyaaa.

maşallah yarısn aşılarııı...ateşlenmez.olursa anca vuruldugu gün oluyor.onuda atmatmışsınz işte.

ya bende aldım hero beyb sütlmü pirinçli ama daha denemedim.nasıl yiyomuu.
bende üç ögün veriyorum.ama az .meyve suyu-çorba-yogurt..tam karnını doyurmuyo ama yarrımda olsa yiyo..

canım sağol görmemişim
çok güzel bigündü eşim annemlere getirdi bizi meğer süpriz hazırlamışlar çok güzel bigün geçirdik eğlendik baya zemuszemus

zeynepcim defnede sırtüstü yatıyosa rahat rahat dönüyoo.ama yüzüstü daha dönmüyo.belkide çok yüz üstü bırakmıyorum.çocuk bilmiyo yani dönmeyi.bundan sonra dha sımkı bıraksam yüzüstü..

ha ha aynı benim kızda öyle.beni görünce elleriyle dokunuyo bana.tabi saclarımda gidiyo arada..

aman iyi oyun..bi bakarım şimdi hedienizee..

benimkide öyle.her bebek hazır valla hemen aglamayaa..

ya benimkide öyle valla.emzirirken hemen ellerime yapışıyoo.ne şeker bunlar..

nice daha güzel yıllar geçirin ailenle beraber..

ya aykızdan haberi olan yokmuuu...

ya kızlar melis 3 gündür kaka yapmıyo.bugün 3.günü. dr. aradım 5 güne kadar normal dedi. napsam ya zeytinyağı, fitil falan versemmi yoksa beklesem mi

aaaaaaaa
ben de elif emerken ellerini öpüyorum sanki elini yüzüme dudaklarıma götürmek ister gibi bir hali var acaba elif de mi yüzüme dokunmak istiyor ki??? akannehir sositososito
olabılır dokunmak ıstıyodur kuzum belkı annesıne opuyorumnanaktan
Selamlarrrrrrr

Yarasın aşıları yavruma.

Maşallah maşallahhh

Reyhan a ne oldu kızlar ya.. Niye banlanmış ki?
sagol canımmm
bizimkide yatma pozisyonunu değiştirmiş durumda 1haftadı falan.yanına dönüyo kafasını yastığın altına sokuyo elini emerek yatıyo..büyük adam gibi görseniz çok komikkaydirigubbakcemile3
ay hepsı bı alemler ya buyudukce kendılerıne has huylar geliştiriyolar kaydirigubbakcemile3
çok sevindim ya cerrahi operasyon gerekmeden iyileşti ya canım benim
benim yerime de bir öp annesi yavrumu
sagol canım...
tam 3.5 ay surdu duzelmesı. hala tam duzelmıs degıl bujıyı sokuyorum ama ılk gunlere nazaran buyuk ılerleme kaydettık. nazar degmesın kuşuma boshayallersmile
Canım ya dün ilk defa Esra bütün yüzüme dokundu. Bazen sıktı gözümü ama çok mutlu oldu. Ben eğildikçe o uzandı ved yüzüme dokundu 10 dk kadaar devam etti böyle
ıpekte işte 1 hafta 10 gundur yuzume dokunuyor kahkaha atıyo bıde dokunurken alıp ıcıme sokasım gelıyo cocugu ya
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar tutun beni aşık oluyorummmmm :asigim:
gaz kaka ateş....
biraz da anneliğin tadını çıkaralım. biz sevdik hep onları. sevilme sırası bizde :asigim:
sırnaşık şey
dimi yaaa birazda onlar bizi sevsinler
kız duru nun yukselen burcu balık falan mı oyle sulugozlu o cimcime kaydirigubbakcemile3
bızım ıpekte seslı guluyı kahkaha atıyo cıngıragı tutuyo agzına goturuyo. sırt ustu yatarken ayaklarını poposunu kaldırıyo,çenesi de fena halde düşük hele de sabahları kendı kendıne konusuyo beşiğinde onun sesine uyanıyorum kaydirigubbakcemile3 ama daha donmuyor işte :umursamaz:
ya kızlar melis 3 gündür kaka yapmıyo.bugün 3.günü. dr. aradım 5 güne kadar normal dedi. napsam ya zeytinyağı, fitil falan versemmi yoksa beklesem mi
canım cok rahatsız degılse ıkınmıyosa bı derdı yok gıbı gorunuyosa bekle derım bende.

ayşegül dünden beri kullanıyorum. bence gayet iyi kaydirigubbakcemile2 sabah da baktım bez çiş dolmuş hemen poposuna falan dokundum hiiiiiiiç nem yok kupkuru çok şaşırdım ya bez dolu ama popo kuru kaydirigubbakcemile3
fiyatı da 60lık paket 12 lira gayet uygun. tavsiye ederim. dün kızımın popsunda kızarıklık vardı bu beze geçtim. hatta gece uzun kalacak kızarıklığı pişiğe çevirir mi diye korka korka bağladım sabah baktım kızarıklık bile geçmiş akannehir

huzursuzluğu var mı? varsa zyağlı çubukla popsunu uyar

hangı bez canım bu kacırdım ben olayı?

hava cok guzel kızlar ıpekle dısarı cıkıyoruz bız babanemıze bı ugrayalım yemege cagırmıstı bı bakalım napıyolar gezelım azcık hepınızı optum gorusuruzzz opuyorumnanaktan

canım ipek de bir ara 3 günde bir kaka yapıyordu yaptığında da pis kokulu yeşil kaka çıkartıyordu. sonra anlaşıldı ki laktazı sindiremiyormuş damla ile düzeldi neyse konuya geleyim: benim doktorum 72 saati geçtiği halde kaka yapmamışsa fitil verebilirsiniz demişti ben ona göre uyguluyordum bana göre vermende sakınca yok sen bilirsin gene de..

aman ben varken kimsecik yoktu şimdide çıkmam lagzım.defne uyurken eve toparlayayaım biraz..

yaa fiyatıda çok uygunmuş.tamam bende alayımm bakalım iyi olacakmıı...
zeynehte bi degiştirmeyi düşünmüştüm o zamanlar haggisle hemen pişik yapmıştı.hemen primaya geçmiştim tekrar.bakalım bunda yapacakmı.bi paket alayımda deneme amaçlı.iyi olursa devam edrim...sagol..

ne güzel kendi kendi kendine konuşuyo benimki uf puf yapıyor birimizden birimiz başına gelirse de kolları bacakları çırpmaya başlıyor alın beni diye.. bir de şu gaz olayı gene hortladı ama ameliyattan bu yana yediklerime hiç dikkat etmiyorum besleniyim diye
fiyatı çok uygunmuş ama ben emin olamıyorum bir yerde okumustum bezi değiştirince pişik olurmuş çocuk diye.....

kızlar bi sorun olmuş reyhanın şifresiyle ilgili cevap bekliyomuş siteden konuştuk
gelir hallolunca

janny&willy bimde satılıyor dün baktım da kullananlardan şikayet görmerdim hiç memnun olanlar var bende aldım ve bence güzel

olsa benim kız pişik olurdu. doğduğundan beri prima kullandım ama pişiği kızarığı eksik olmadı yavrumun. sonra yine almak istemedim başka marka ama mecbur gibi birşey oldu kaydirigubbakcemile3 o başka markayı çok beğendim (sertti ama iyi emiyordu) ama yahudilerinmiş boykottan dolayı molfix aldım primanın aynısı ama prima kadar küçük olmadığından 4 numara kızıma büyük geldi kullanamadım. dün de bime gidince bunu aldım 12 lira olmazsa biri var (durumu iyi değil bebeği eliften biraz küçük elifin kıyafetlerini falan göndeiyorum) ona gönderirim dedim.
aaa baktım ki çok da iyi. tavsiye ederim

ya bu markaların bana reklam parası ödemesi lazım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…