2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Yükselen Burcunuz Yengeç ise

Sizin en belirgin özellikleriniz arasında duygusallık, merhametli oluş,hassaslık ve sadakat göze çarpar. Adeta gözyaşlarının akmaya hazır bir insansınız. Son derece anaç ve korumaya yönelik davranırsınız. Sevdiğiniz insanların her şeyi ile ilgilenirsiniz. Bazen bu ilginiz karşı tarafı bıktıracak boyutlara çıkabilir. Sizin için sevgi, aile,baba ve anne çok önemlidir. Buna karşın maddi güven içinde bulunmayı da istersiniz. Sizin evinizden,ailenizden ve vatanınızdan uzaklaşmak son derece zordur.

Bı KISMINI TARADIM KIZLAR YEDıM NANAYI SÜREKLı AĞLAYAN Bı KIZIM OLACAK.

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bugün doktordan geldik çok şükür herşey yolunda ama şeyma hanım gece uyumuyo doktor yyapacağım bişey yok kendi düzene girer dedi ama her saat ayakta napcam bilmiyom

evet kızlar bende hep molfix kullanıyodum değiştim prima aldık pişik oldu tekrar molfix aldık

evet kızlar bende hep molfix kullanıyodum değiştim prima aldık pişik oldu tekrar molfix aldık

dün bir de 3 numara molfix aldım. 4 numaradan birşey anlamadık çünkü bütün karnını kapladı bebişimin kaydirigubbakcemile3
bimin bezi bitsin onu da deneyeceğim. ama açtım baktım çok kaliteli görünüyor

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bugün doktordan geldik çok şükür herşey yolunda ama şeyma hanım gece uyumuyo doktor yyapacağım bişey yok kendi düzene girer dedi ama her saat ayakta napcam bilmiyom

ee sen mamada veriyorsun canım niye uyumuyorki senin zilli ilk aydan beri gece uykularına takık zaten sevmiyor gece uyumayı.

kız hepimiz molfix e geçiyoruz sende primaya mı geçicen.Yahudu malı kullanma prima

heh yandın burcu ota köke ağlar senin cimcime artık bi bakim bizimkinin burcu ne diyor kaydirigubbakcemile3
evet canım prima benim kızı da pişik yapıyor çünkü nemli bırakıyor :dilcikar:
evet bende molfix geçtim çok da memnunum walla...
valla canım biraz gerilerde ipek için uyguladığım yöntemi anlattım. bizimkide ılk aylar oyleydı azmettım duzelttım sıpayı.
yaw o jenny wılly methını bende duydum ama cesaret edemıyorum daha
toparla canım ben de ütü yapıyorum bi yandan

facebook ya da msn var mıydı onun?
war ama kapalı ıkısıde su an

ee sen mamada veriyorsun canım niye uyumuyorki senin zilli ilk aydan beri gece uykularına takık zaten sevmiyor gece uyumayı.

kız hepimiz molfix e geçiyoruz sende primaya mı geçicen.Yahudu malı kullanma prima
kızlar prima benim kızda pişik yapmadı ama ben sabah akşam hep pişik önleyici krem sürüyorum bir de kaka yaparsa banyoda yıkıyorum. siz de pişik kremi sürüyor muydunuz ona rağmen mi pişik sorunu yaşadınız?? nemli bıraktığını ben de farkettim son zamanlarda idrar miktarı artınca. molfix daha mı iyi diyorsunuz ben de deneyebilirim aslında pişik kremi stokumuz sağlam :)) bi anket yapsak hangimiz ne kullanıyor memnun mu ortaya çıksın aslında güzel fikir verir
canım gündüzleri çok mu uyutuyorsun acaba gece uyuması için gündüz az uyutman lazım. benim kız yarım saat, 1 saat uyur uyanır iki öğün arası.. sonra ilgi ister o biraz zorlayıcı oluyor ama geceleri güzel uyuyor 8.30 dan sonra kendimize vakit ayırabiliyoruz. banyosunu akşamları aldırıyorum ben bir de.. ayrıca gece mama verirken hiç konuşmuyoruz ışık da açmıyoruz gece lambasının ışığında içiyor. bunlar benim uyguladıklarım belki sana da yardımcı olur

valla ben başından beri molfix kullanıyorum..memnunum da..ama şu bimdekini denicem bakalım nasılmış.bizim bez az kaldı....

Slm kızlar nasılsınız ?

Herkez molfix kullanmaya başlamıs galiba .
Ben hep huggies kullanıyordum. Elimdeki bez biter bitmez eşime molfix almasını söyledim hem daha uygun hem türk malı . İsraili protesto ediyoruz.
Danone de almıyorum artık sütaş tüketiyorum . Bunun gibi bir cok markayı türk malı olarak değiştirdim.

zeh gecmiş olsun canm doktora gittigini okudum. Hayırdır ? Kontrol içinmi ?
Sibelcim hade geçmiş olsun burak paşam adam olmus heee.

Ayy yavrum agladımı hiç ?

selammm.bayagı iş yaptım.ohh.gerçi iki dakka sonra çöp olurya neyseee..

defnecik uyuyo.zeynepte yeni giysilerini deneyip duruyo..of olur dedigimiz şeyler tam yapışmıy vaziyette.yani anca 15 gün giyer gibi duruyo.zaten 6 yaş gurubu giydiriyorum.illaki giysim dursun deyip duruyobhepsini kendi begendi çokta güzeller ama bakalım büyük numaralarını bulacakmıyım.cumartesi tekrar dışarı çıkayımm.
aykıza sevindim.neyse hallolur artık..
şu burç meselesi ne gıı bahada anlatın.hadi banada bakınn.neye bakalıyosaa..

sağol canım..eve adam oldu oğlum..sanırım topiğin ilk sünnetini biz olduk...darısı başınıza:))ağladı ya teyzesi...bugün iyiyiz biraz ilaçlarin etkisiyle uyuyo..

kızlar bimdeki o bezi ablam kullanıyo eniştem bigün yanlışlıkla almış iyikide almış diyo ne koku yapıyomuş ne pişik çok memnun söliyim dedim kullanmak isteyenlere

aynen valla akşama kadar ben topluyorum utku dağıtıyo..akşam olunca gözlerim yatağa bakıyo..adamla 2çirttik laf edemeden yatıyom vallaa...zeynoda haklı canım yeni kıyafet denemesi iyi olur..helede çocuklar için bambaşka oluyo..zeynep kaç kilo canım 6 yaş giydiriyon kız...

kaydirigubbakcemile3 24 kilo canım.boyuda 112 cm..maşallah kızıma dalyan gibi:hulya:

shine iyiz baım sen nasılsın.tosun nasıl...
sibel hani banada anlatacaktın şu renkli yazmayı yaa.bende deniyorum olmuyo.daha önce yazdım ama görmedin sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…