2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

shine iyiz baım sen nasılsın.tosun nasıl...
sibel hani banada anlatacaktın şu renkli yazmayı yaa.bende deniyorum olmuyo.daha önce yazdım ama görmedin sanırım..

kız bende bilmiyom da..şöyleymş...yazıyı yazdıktan sonra sanki kopyalıyo gibi ters tuşla tıklıyon..sonra büyük A olan yere gelip renk seçiyon..bu biraz zor oluyo..basit olanını bilen anlatsın....

kaydirigubbakcemile3 24 kilo canım.boyuda 112 cm..maşallah kızıma dalyan gibi:hulya:

maşallaaaahhhhhhh 41 kere:))))benm oğlan senin kızın yanına gelmesin hiç104cm 16kg.sempatiksalakcinni ne yediriyon gözüm anlat hele....ama anlatsanda boş utku yeme özürlü...her yemek yendiğinde bi cengare kopar...bağıra çağıra yedirriz...ne yollar denedik ama nafile yok yok yok yemiyo anam...

Son düzenleme:
slm kızlar nabersiniz öle yaramaz oğlum varki hiç giremiyorum
az uyuyo vede sürekli kucakta gezinmek istiyo hamile kaldığım kilodanda düşük kilodayım kitgide zayıflıyorum
doktora götürdüm bugün iyi dedi ama çok zayıf ve küçük geliyo gözüme 6 kilo ve 61 cm ek gıdalara geçebilirsin dedi doktoru sizler nasıl bir mönü uyguluyosunuz bebeklerinize

burda bezler hep aynı fiyat bir tek bimdeki 12 lira
KIZLAR FACEBOOKTA KARIŞTIK BİZ ALLAH AŞKINA BU KİMİN BEBEĞİ???

UZMANLIK SORUSU

benim değil kaydirigubbakcemile3

kız zeynoda öyle yedigi bir avuç şey.ama herşeyden azda olsa veririm..bütün sebze yemekleriniyer.yemezsedeçorbasını yaparım.günlük badem ceviz,fıstık,fındık.veririm.süt zaten çok severbmuhakkak çorbam olur.elimden geldigince tavuk suyu yada et suyuyla yaparım.asla kola bilmez.ketçap ne oldugunu bile bilmiyo.çkolaka anca sütlü çikolata.oda pudingtarzı şey yer.şu kinder çikolata var ondan alırım genelde %80 süt yazıyo.biz eşimle atıştırsak bile.zeynebe muhakkak özelde olsa yemem yaparım.iştahlı bir bebek asla olmadı.ama azar azar yediriyorum.valla bideiştahlı olsa ne olur bileamiyorum.

selam cnm benim kızımda aynı kiloda malesef bugün gittik kontrole 6 kilo 62 cm geldi ama doktor normal gelişimi dedi zayıf değil dedi ama dediğin gibi bana zayıf geliyo bizde geçiyoruz ek gıdalara myve suyu yoğurt vermeye başlayabilirsin dedi azar azar ver sonra çoğaltırsın dedi yarar inş bebişlerimize

:roflol::roflol:benim kız agustosta 4 yaşında olaccakkaydirigubbakcemile3 maşallah deyin bacılarrkaydirigubbakcemile2
maşallah canım

esmacım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ipek de hep kucak istiyor şimdi bile tek elle yazmaya çalışıyorum diğerinde afacan var.. biz de bu ay ek gıdaya geçicez salı gidicez dr a. kıalça usg de çekilicek inş düzelmiştir açıları

canım gören herkes aa nekadar küçük dio canım sıkılıyo bu ek gıdalara geçince anneyi bırakırmı acaba doktor cicibebe yoğurt pekmez verebilirsin dedi

ya bu camdankalbin bebişi değilmiydi kızlar

benim dr kontrolüm haftaya ben herşeyden tattırıyorum kızlar ne yersem veriyorum tırnak ucuyla
alışsın tatlara prenses
biz bu ay başlarız 6. ayımıza giriyoruz heyoo

bana gecen gelen misafirin 7 aylık oğlu vardı onlar mamadan yoğurt mayalamışlar dr a sorucam ben de gidince.. inek sütü belli bir yaştan sonra içebiliyorlar çünki.. mama fikri mantıklı yalnız yoğurt kadar kalıp gibi olmuyormuş

ay valla sorma emziğini reçele bandırıp veriyom artık biraz dursun die o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…