shine iyiz baım sen nasılsın.tosun nasıl...
sibel hani banada anlatacaktın şu renkli yazmayı yaa.bende deniyorum olmuyo.daha önce yazdım ama görmedin sanırım..
kaydirigubbakcemile3 24 kilo canım.boyuda 112 cm..maşallah kızıma dalyan gibi:hulya:
kız bende bilmiyom da..şöyleymş...yazıyı yazdıktan sonra sanki kopyalıyo gibi ters tuşla tıklıyon..sonra büyük A olan yere gelip renk seçiyon..bu biraz zor oluyo..basit olanını bilen anlatsın....
maşallaaaahhhhhhh 41 kere:))))benm oğlan senin kızın yanına gelmesin hiç104cm 16kg.sempatiksalakcinni
sibel sagol canım yaptım renkli..bende kopyalamıyordum..
burda bezler hep aynı fiyat bir tek bimdeki 12 liraSlm kızlar nasılsınız ?
Herkez molfix kullanmaya başlamıs galiba .
Ben hep huggies kullanıyordum. Elimdeki bez biter bitmez eşime molfix almasını söyledim hem daha uygun hem türk malı . İsraili protesto ediyoruz.
Danone de almıyorum artık sütaş tüketiyorum . Bunun gibi bir cok markayı türk malı olarak değiştirdim.
zeh gecmiş olsun canm doktora gittigini okudum. Hayırdır ? Kontrol içinmi ?
Sibelcim hade geçmiş olsun burak paşam adam olmus heee.
Ayy yavrum agladımı hiç ?
maşallaaaahhhhhhh 41 kere:))))benm oğlan senin kızın yanına gelmesin hiç104cm 16kg.sempatiksalakcinni ne yediriyon gözüm anlat hele....ama anlatsanda boş utku yeme özürlü...her yemek yendiğinde bi cengare kopar...bağıra çağıra yedirriz...ne yollar denedik ama nafile yok yok yok yemiyo anam...
slm kızlar nabersiniz öle yaramaz oğlum varki hiç giremiyorum
az uyuyo vede sürekli kucakta gezinmek istiyo hamile kaldığım kilodanda düşük kilodayım kitgide zayıflıyorum
doktora götürdüm bugün iyi dedi ama çok zayıf ve küçük geliyo gözüme 6 kilo ve 61 cm ek gıdalara geçebilirsin dedi doktoru sizler nasıl bir mönü uyguluyosunuz bebeklerinize
maşallah canım:roflol::roflol:benim kız agustosta 4 yaşında olaccakkaydirigubbakcemile3 maşallah deyin bacılarrkaydirigubbakcemile2
slm kızlar nabersiniz öle yaramaz oğlum varki hiç giremiyorum
az uyuyo vede sürekli kucakta gezinmek istiyo hamile kaldığım kilodanda düşük kilodayım kitgide zayıflıyorum
doktora götürdüm bugün iyi dedi ama çok zayıf ve küçük geliyo gözüme 6 kilo ve 61 cm ek gıdalara geçebilirsin dedi doktoru sizler nasıl bir mönü uyguluyosunuz bebeklerinize
selam cnm benim kızımda aynı kiloda malesef bugün gittik kontrole 6 kilo 62 cm geldi ama doktor normal gelişimi dedi zayıf değil dedi ama dediğin gibi bana zayıf geliyo bizde geçiyoruz ek gıdalara myve suyu yoğurt vermeye başlayabilirsin dedi azar azar ver sonra çoğaltırsın dedi yarar inş bebişlerimize
esmacım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ipek de hep kucak istiyor şimdi bile tek elle yazmaya çalışıyorum diğerinde afacan var.. biz de bu ay ek gıdaya geçicez salı gidicez dr a. kıalça usg de çekilicek inş düzelmiştir açıları
canım gören herkes aa nekadar küçük dio canım sıkılıyo bu ek gıdalara geçince anneyi bırakırmı acaba doktor cicibebe yoğurt pekmez verebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?