benim paşa 3 gündür birde değişik sesler eşliğinde tükürükler baloncuklar çıkartıyor aslında çok şeker gözüküyor ama kıyafetinin önü hep ıslak bu kötü işte sizin kuzularda yapıyomu böle bişiyler
benim paşa 3 gündür birde değişik sesler eşliğinde tükürükler baloncuklar çıkartıyor aslında çok şeker gözüküyor ama kıyafetinin önü hep ıslak bu kötü işte sizin kuzularda yapıyomu böle bişiyler
evet aynı söylediğin gibi yapıyorum bende daha bir iştahlı yapıyor bu sefer çok şeker bunlar yhaayapıyor elifcim biz de sürekli önlük değiştiriyoruz öyle yaptığı zaman sen de geç karşısına aynısını yap. ipek önce şaşaladı ama sonra çok güzel bir dialog kurdu benle.. şimdi ağzıma bakıp tükürükler çıkartıp gülüyor ben de onu taklit ediyorum karşılıklı gülüşüyoruz. bu aylarda bebek mimikleri taklit etmeye başlarmış
o iş bizde bayağıdır var elifçim süreli tükürük
üretiyo bu aylarda normalmiş yani
yorumlarınız ve destegınız ıcın sagolun kızlar. bı bahane uretebılırdım gercı. ama bahanelerın arkasına sıgınmak ıstemedım acıkca soyledım sızı agırlamak ıstemıyorum dıye. buyuklerle bı araya gelınce allem edıyolar kallem edıyolar bı sekılde uste cıkıyolar. haklıda olsan haksız konumuna dusuyosun. ben gorustugum teyzeme ıcımı dokmustum zamanında. oda dıgerlerıyle pek gorusmez zaten arası yok. bı gun bana senın anlattıklarını dıgerlerıne anlattım zeynep demıstı. bende sordum ne cevap verdıler dedım. hıc bısey demedıler dedı. hıc bı mazeretlerı ve gerekcelerı yok yanı.
evet davet edıp ıcımı de kusabılırdım ama gercekten hıc bırının yuzunu gormek ıstemıyorum. oylekı su an telefon numaramı degıstırmeyı bıle dusunuyorum. sonrada kuzenlerı sıkı sıkı tembıhlıcem kımseye vermeyın numaramı dıye.
bugun esımle de oturduk konustuk bu konuyu. hıc bırını hayatımızda gormek ıstemıyoruz. ıcımdekılerı dokmem ne ıse yarıcak onca senemı onca acımı telafı edıcek mı hayır? hatırlayıp hatırlayıp,sacma sapan savunmalar duyup ben sınır olucam.
velhasıl hıcbırının hayatımda yerı yok kesın kararımı verdım bugun...
bu arada benı dınledıgınız ıcın cok sagolun kızlar ıyıkı varsınız :)
yorumlarınız ve destegınız ıcın sagolun kızlar. bı bahane uretebılırdım gercı. ama bahanelerın arkasına sıgınmak ıstemedım acıkca soyledım sızı agırlamak ıstemıyorum dıye. buyuklerle bı araya gelınce allem edıyolar kallem edıyolar bı sekılde uste cıkıyolar. haklıda olsan haksız konumuna dusuyosun. ben gorustugum teyzeme ıcımı dokmustum zamanında. oda dıgerlerıyle pek gorusmez zaten arası yok. bı gun bana senın anlattıklarını dıgerlerıne anlattım zeynep demıstı. bende sordum ne cevap verdıler dedım. hıc bısey demedıler dedı. hıc bı mazeretlerı ve gerekcelerı yok yanı.
evet davet edıp ıcımı de kusabılırdım ama gercekten hıc bırının yuzunu gormek ıstemıyorum. oylekı su an telefon numaramı degıstırmeyı bıle dusunuyorum. sonrada kuzenlerı sıkı sıkı tembıhlıcem kımseye vermeyın numaramı dıye.
bugun esımle de oturduk konustuk bu konuyu. hıc bırını hayatımızda gormek ıstemıyoruz. ıcımdekılerı dokmem ne ıse yarıcak onca senemı onca acımı telafı edıcek mı hayır? hatırlayıp hatırlayıp,sacma sapan savunmalar duyup ben sınır olucam.
bu arada kızlar daha once hıc bahsettımmı bılmıyorum. annemı kaybedelı 2 ay sonra 6 sene olucak. normalde benım 6 tane teyzem 3 tane de dayım war. annemler 10 kardeslerdı. ama rahmetlı vefat ettıkten sonra hıc bı teyzem ve dayım bı gun bıle benı aramadılar. eskıden bızım ew dolar taşardı hep gelırlerdı bı kere cenazeye geldıler o kadar. 18 yasında ortada kalakaldım da bırı benı arayıp "yıgenım nasılsın bıseye ıhtıyacın warmı" demedıler. hem calıstım hem unı okudum (2.ogretımde okuyodum) sabah ıse gıttım aksam okula gıttım gece ewe geldım yemek temızlık ders derken sabah olur gene ıse gıderdım. boyle bıtırdım o okulu ama ne bı gun bırı aradı sordu nasıl oldugumu nede geldıler. 6 senede 3-4 defadan fazla gormemısımdır hıcbırını. sadece 1 teyzem ve onun 4 kızıyla gorusuyorum. bı tanesıde eltımdı zaten. ne dugunume geldıler ne bebegıme geldıler ne aradılar onca şey yaşandıda.
sımdı bunlar ne alaka dıceksınız. dun teyzelerımden bırı aradı. kuzenden almış sanırım telımı. yarın evdemısın dedı. bende boş bulundum evet dedım. hıc gelebılcegı aklımın ucundan gecmıyo ama senelerdır gelmeyen ınsan nıye gelsın kı dıye dusunuyorum. "yarın sana gelıcez yengenle" (dayımın eşi) dedi. ıyı dedım bende. butun gece dusundum. ne alaka dedım ya. senelerdır gorusmemısız. annem ölmüş yanımda olmamışlar. evlenmişim olmamışlar. cocugum olmuş olmamışlar. bunca zamandan sonra bi araya gelıp hıc bısey yokmus gıbı vakıt gecıremem dedım kendı kendıme. kendılerını affettırmek ıstıyo olsalar bıle affedemem. cok ozluyorum evet sonucta onlar benım teyzem. baktıkca annemı goruyorum hepsınde ama affedemem içim çok dolu cunku hepsıne.
sabah kalktım ıstemıyorum dedım kendı kendıme. teyzeme mesaj attım aynen sunu yazdım.
"gunaydın teyze. bunca zamandan sonra neden benı gormek ıstedıgınıze bı anlam veremedım. 6 senedır gorusmuyoruz bundan sonra da gorusmezsek bısey kaybetmeyız demek kı. kendımı buna hazır hıssetmıyorum. bugun sizi ağırlayamicam"
ayıp mı ettım ben sımdı? kafam çok karıştı...
aynene yaaa.bizde hadi ba bakalım dedik.hep defneyle zeynoya aydık çıktıkk.hay allah böyle oluyo iştee..nee 38 bedenmisin ..kız ben yollayam sana giysilerimikaydirigubbakcemile3..ayyy sende onamı üzülüyorsun pöfff...doktora rejim yapmak istiyorum diyom adam olmaz diyoo..6 ayda başlasam bu seferde ramazan geliyo zaten aç duracagız bde az yerdesem elim ayagım kesilir.iki çocuklada koşuşturmaz çok zor olur.yani anca ramazan geçtikten sonra başlayabiirim rejime.o zamana kadarda 7 -8 aylık olur kuzularr...tam zamanı olur yanii..
prenses kimse beni yanlış anlamasında ben giysi göstermeyi sevmiyorum.aldıklarım bende kalsın.boşverr..
ya seni kız biberon kullanmıyodu ya ne ettin bi çasan varmı.ya aynı benim defnee.aynen oda çigniyo yaa.resmen sakız çigner gibi bide biboronun ucunu azı dişlerinin oraya atıyo ısırıyoda ısırıyo.sonra ögürmeye başlıyo.olmuyo deliriyorum .çabalıyorumama emmeyi beceremedi bi türlüü .ere edecegim ben yaa.emzirtede ayınn..
iyi haftasonları herkezeee
bugüm burası güzel baya...eşim arkadaşlarıyla pikniğe gittti.
biz oğluşla evdeyiz.(
bnde ayın 26 sında gitmeye karar verdim annemlere
kızlar daha babamıza bile söylemedim ilk size söylüyorum oğlum yatıyordu yerde sıtüstü yatar şekildeydi sağ sol yapıyordu birden yüzüstü şekilde bir döndü aynı fatoşun anlattığı gibi arasında bi kolu altında kalmışya aynı öle kaldı kolu altta şimdilik ben kurtardım ama inşallah onuda başaracağı gün gelecek çokkk mutlu oldum çokkk darısı bütün minişlerin başına
iyi geceler kızlar...gündüz bi posta misafirm vardı..onlar gitti akşama dayımlar geldi..temizlik yaptım sünnet oldu burak..bide üstüne bebek görmeye geliyolar 2gündür...sevdiğim insanlar olduğu için yokta diyemiyorum..offf çok yorgunum ya...üzerimi çıkaracak halim kalmadı...bi bakınayım dedim..ne var ne yok...kötü bişey yok anlaşılan....çok okuyamadım...
ay canim yaaa bozma moralini.... simdi bebisinin sana ihtiyaci var! sikma canini bosver salla gitsin!bu arada kızlar daha once hıc bahsettımmı bılmıyorum. annemı kaybedelı 2 ay sonra 6 sene olucak. normalde benım 6 tane teyzem 3 tane de dayım war. annemler 10 kardeslerdı. ama rahmetlı vefat ettıkten sonra hıc bı teyzem ve dayım bı gun bıle benı aramadılar. eskıden bızım ew dolar taşardı hep gelırlerdı bı kere cenazeye geldıler o kadar. 18 yasında ortada kalakaldım da bırı benı arayıp "yıgenım nasılsın bıseye ıhtıyacın warmı" demedıler. hem calıstım hem unı okudum (2.ogretımde okuyodum) sabah ıse gıttım aksam okula gıttım gece ewe geldım yemek temızlık ders derken sabah olur gene ıse gıderdım. boyle bıtırdım o okulu ama ne bı gun bırı aradı sordu nasıl oldugumu nede geldıler. 6 senede 3-4 defadan fazla gormemısımdır hıcbırını. sadece 1 teyzem ve onun 4 kızıyla gorusuyorum. bı tanesıde eltımdı zaten. ne dugunume geldıler ne bebegıme geldıler ne aradılar onca şey yaşandıda.
sımdı bunlar ne alaka dıceksınız. dun teyzelerımden bırı aradı. kuzenden almış sanırım telımı. yarın evdemısın dedı. bende boş bulundum evet dedım. hıc gelebılcegı aklımın ucundan gecmıyo ama senelerdır gelmeyen ınsan nıye gelsın kı dıye dusunuyorum. "yarın sana gelıcez yengenle" (dayımın eşi) dedi. ıyı dedım bende. butun gece dusundum. ne alaka dedım ya. senelerdır gorusmemısız. annem ölmüş yanımda olmamışlar. evlenmişim olmamışlar. cocugum olmuş olmamışlar. bunca zamandan sonra bi araya gelıp hıc bısey yokmus gıbı vakıt gecıremem dedım kendı kendıme. kendılerını affettırmek ıstıyo olsalar bıle affedemem. cok ozluyorum evet sonucta onlar benım teyzem. baktıkca annemı goruyorum hepsınde ama affedemem içim çok dolu cunku hepsıne.
sabah kalktım ıstemıyorum dedım kendı kendıme. teyzeme mesaj attım aynen sunu yazdım.
"gunaydın teyze. bunca zamandan sonra neden benı gormek ıstedıgınıze bı anlam veremedım. 6 senedır gorusmuyoruz bundan sonra da gorusmezsek bısey kaybetmeyız demek kı. kendımı buna hazır hıssetmıyorum. bugun sizi ağırlayamicam"
ayıp mı ettım ben sımdı? kafam çok karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?