2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yapıyor elifcim biz de sürekli önlük değiştiriyoruz öyle yaptığı zaman sen de geç karşısına aynısını yap. ipek önce şaşaladı ama sonra çok güzel bir dialog kurdu benle.. şimdi ağzıma bakıp tükürükler çıkartıp gülüyor ben de onu taklit ediyorum karşılıklı gülüşüyoruz. bu aylarda bebek mimikleri taklit etmeye başlarmış

o iş bizde bayağıdır var elifçim süreli tükürük
üretiyo bu aylarda normalmiş yani

çok haklısın ZEYNEPCıM
vede sabırlısın ben olsam gelmeyin demez aksine gelmelerine izin verir yüzlerine boşaltırdım içimi ayy sinir oldum şu an bileee
bşver lazımken yanında olsalardı şimdi lazım değiller

evet aynı söylediğin gibi yapıyorum bende daha bir iştahlı yapıyor bu sefer çok şeker bunlar yhaa

o iş bizde bayağıdır var elifçim süreli tükürük
üretiyo bu aylarda normalmiş yani

ooo iyi bari hepsi zamanı gelince herşeyi yapacak demekki süper kaydirigubbakcemile5

gencer 1 haftaya kadar sürekli musuyordu artık iyice azaldı günde 2 defa anca .çıkartıyor ayın 7 sinde aşıya gittiğimizde kendi ebemiz değilde bir başkası vardo o dediki 300 gr az almış diğer ayda bakalım 300grdan az alırsa ek gıdaya geçersin dedi halbuki 1 hafta öncesinde kendi ebemiz normal artık hareketli eskisi gibi olmaz demişti bu kilo olayı göreceli bişeye döndü çıktı resmen hayret yaa

yorumlarınız ve destegınız ıcın sagolun kızlar. bı bahane uretebılırdım gercı. ama bahanelerın arkasına sıgınmak ıstemedım acıkca soyledım sızı agırlamak ıstemıyorum dıye. buyuklerle bı araya gelınce allem edıyolar kallem edıyolar bı sekılde uste cıkıyolar. haklıda olsan haksız konumuna dusuyosun. ben gorustugum teyzeme ıcımı dokmustum zamanında. oda dıgerlerıyle pek gorusmez zaten arası yok. bı gun bana senın anlattıklarını dıgerlerıne anlattım zeynep demıstı. bende sordum ne cevap verdıler dedım. hıc bısey demedıler dedı. hıc bı mazeretlerı ve gerekcelerı yok yanı.
evet davet edıp ıcımı de kusabılırdım ama gercekten hıc bırının yuzunu gormek ıstemıyorum. oylekı su an telefon numaramı degıstırmeyı bıle dusunuyorum. sonrada kuzenlerı sıkı sıkı tembıhlıcem kımseye vermeyın numaramı dıye.
bugun esımle de oturduk konustuk bu konuyu. hıc bırını hayatımızda gormek ıstemıyoruz. ıcımdekılerı dokmem ne ıse yarıcak onca senemı onca acımı telafı edıcek mı hayır? hatırlayıp hatırlayıp,sacma sapan savunmalar duyup ben sınır olucam.
velhasıl hıcbırının hayatımda yerı yok kesın kararımı verdım bugun...
bu arada benı dınledıgınız ıcın cok sagolun kızlar ıyıkı varsınız :)

kızlar daha babamıza bile söylemedim ilk size söylüyorum oğlum yatıyordu yerde sıtüstü yatar şekildeydi sağ sol yapıyordu birden yüzüstü şekilde bir döndü aynı fatoşun anlattığı gibi arasında bi kolu altında kalmışya aynı öle kaldı kolu altta şimdilik ben kurtardım ama inşallah onuda başaracağı gün gelecek çokkk mutlu oldum çokkk darısı bütün minişlerin başına

doğru bi karar canım benim
tabiki kimse senin neler yaşadığını bilemez en doğru kararı sen verceksin ve vermişsin..
kendini mutlu hissettiğin insanlarla bereber ol

zeynepcim ben kaçırmışım konuyu yine.. ama çok güzel ve mantıklı bi karar vermişsin heleki bi bahane uydurmamakla daha iyi etmişsin gerçeği, düşüncelerini birebir anlamaları daha iyi olmuş anne yarısı dediğimiz teyzeler bunu yapıyosa senin yazdıklarınıda onlar haketmiş hep kendinmi üzüleceksin boşver birazda seni düşünmeyenler üzülsün utansın
bizde sana tşk ederiz bizi kendine yakın ve arkadaş hatta dost görüp derdini bizimle paylaştığın için..en azından ben böyle düşünüyorum

zeynepcim yaşadıklarını biz bilemeyiz eminim en doğru kararı vermişsindir
böyle şeyler için canını sıkma

kızımın yeni oyuncağını açıklıyorum:
365 günde peygamberimin arkadaşları
çocuk kitabı, rengarenk ve parlak renkli

kızım bu kitaba bayıldı nasıl heyecanlanıyor ayaklaını çırpıyor nerdeyse yürüyecek
elleriyle tutmaya çalışıyor alıp ağzına atacak :roflol:
okuyorum bazen içindekileri o da resimleri inceliyor
tavsiye ederim timaş yayınları 17 tl
hem ileride bunları okuyup bilmesini de çok istiyorum opuyorumnanaktan

slm tatlı ipeğin güzel annesi
zeynepcim
ne desen sonuna kadar haklısın iletini okuyunca bi yandan kendimi düşündüm bende senin gibi tepki göstermişim zamanında
görüşmediğimiz bi halam bi de amcam var
neden görüşmüyoruz inan ki bilmiyorum rahmetli babamla ve rahmetli dedemle aralarında ne geçtiyse artık görüşmüyorlardı
ortanca halam aradı bi keresinde x halan tel bekliyor senden dedi nişanımız vardı onun için davet bekliyormuş.. komik geldi bana da etmedim telefon çağırmadım..
kendimi hiç kötü hisetmedim hissetmiyorum da küçükler sevgi görmeli ki saygı duyabilsin..

anlıyorum seni..

sevgiler..

Herkese iyi akşamlar kızlar...

Canım en doğru kararı vermişsin. Dünya o kadar iyi insanlarla dolu ki... Yüreğimizde onlara yer aaçabilmek için gereksizleri çıkarmamız lazım hayatımızdan. Benim de yıllardır görmediğim, görmek dahi istemediğim bir halam var. Keşke senin eline geçen bu fırsat benim de elime geçse de hayatımda yterleri olmadığını senin söylediğin gibi söyleyebilsem...
Canımm sen de iyi ki varsın...

iyi geceler kızlar...gündüz bi posta misafirm vardı..onlar gitti akşama dayımlar geldi..temizlik yaptım sünnet oldu burak..bide üstüne bebek görmeye geliyolar 2gündür...sevdiğim insanlar olduğu için yokta diyemiyorum..offf çok yorgunum ya...üzerimi çıkaracak halim kalmadı...bi bakınayım dedim..ne var ne yok...kötü bişey yok anlaşılan....çok okuyamadım...

canım ya bende bunu düşünüyordum ramazanda oruç tutabilecekmiyiz. dayanmaktan ziyade birşey yemediğimizden süt kesilir mi diye düşünüyordum.
maalesef güzelim benim kız ne biberon ne emzik almıyor. artık da uğraşmıyorum. çünkü piyasada almadığım biberon kalmadı ama nafile... biraz zorlayınca kusuyor. benim korkum ben kaşıkla sabrediyorumda bakıcı sabredebilecek mi...

iyi haftasonları herkezeee
bugüm burası güzel baya...eşim arkadaşlarıyla pikniğe gittti.
biz oğluşla evdeyiz.(
bnde ayın 26 sında gitmeye karar verdim annemlere

çok iyi karar vermişsin canım. çok iyi gelecek bu gezme size....

aynen şekerim kaydirigubbakcemile3

zeynepcim en doğru kararı vermişsin. gerçekten çok haklısın. çünkü seni yalnız bırakmalarının hiçbir bahanesi olamaz.

ayy süperrr ya canım benim.. büyüyo artık annesi kuzun..

kolay gelsin canım. işin biraz zor.....

herkese iyi geceler. bizde bugün bayağı bir gezdik. sonrada komşunun düğünü vardı daha doğrusu kına gecesi ona gittik çok yorulmuşum ama sizlere bakmadan yatamadım. iyice alışkanlık oldu yaa ben birgün girmesem herkesi merak ediyorum... sizleri seviyorum kızlar tabi kuzucukları da.....

ay canim yaaa bozma moralini.... simdi bebisinin sana ihtiyaci var! sikma canini bosver salla gitsin!

zeynep kendini iyi hisediyosan bu karala..
en doğru karar demektr canım
yeterki mutlu ol:)
ruveydaa kitap çok güzelll
bnde alıcam bndee
zeynep oyladım paşayıı
presesim bizde çok sevioz seni valla
oh oh iyi etmişin gez dolaş havalarda ısınıyor
elifverdi maaşaalah kuzuyaa
bizimki daha dönemiyo okdar da çok çabalıyo
baklım ne zaman dönecek
sibelce geçmişolsun mu denir ne denir bilemedim
çok yorma kendini dicem ama işte insan illa yoruluyor
hafta içi banada gelecekler var:::(
ay bn bu saatte niye burdayım
çünki oğluş hala uyumadı
hadi kaçıyom byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…