2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar canlarım benim çok özledim sizi ya arasta çok özlemiş teyzelerini
bursadayım ailemin yanındayım düğün telaşı günler koşuşturmaca geçiyo anlamadım bile 1 hafta oldu
cumada süğün var pazar dönücez önümüzdeki hafta koşuşturmadan açamadım
arasımın keyfi ii kucak kucak dolaşıyo....

sizler nasılsınız tatlı kuzularım nasıl inşallah bi aksiilik yoktur herkes iydir ii dimi cvp yazın okurum...geçmişe bakamadım merakta ediyorum

sizleri çok seviyoruz oğluşumla kocaman öpüyoruz....

Oyy topiğimiz çiçek açmışşşş....
Kız güzellik senin saç bandından başlarım yemeye...
Oy gözleere bak maşallah yavrumaaa

duyguuuuu
bu şekeyi nerden buldunnnnn
yiyesim geldiiii
almanyadamıydın sen?! hemen ışınlanıyorum tatlı yemeye :)
aman maşallahı unutmayalım
maşallah
maşallah

ZEYNEPCIM En dogrusunu yapmissin canim onlari agirlayip eski defterleri açarak sen üzülcektin yine aklina geldikçe bosver uzak olsunlar simdiye kadar yaptiklari gibi sende simdiye kadar nasil ailenle mutlu huzurlu yasadiysan öyle devam et .
Vicdanlariyla basbasa kalsinlar
FATOSUM canim özlettin kendini valla ne güzel tatli telas bunlar dügündede bol bol oynayin bizim yerimizede göbecikler at Aras pasamida kocaman öp
DUYGUCUM çok tatli bi kizin var nereyi açsam karsima çikiyo cadi masallah
basindaki bandanadan biz de aldik ama benim cadi genis diye sevmiyo takmayi ne güzel senin fistigin bol bol saçida var süsle annesi güzel güzel

yirim onu yirim maşaallah kuzuma bizde pazara çıkıyoruz şimdi sıkıldık sabahtan berii acık hava alalım öpüyoruz reyhancım...opuyorumnanaktan

Eflal hasta oldumafoldumben Önceki gece süt saati geldiğinde mırıldanmaya başladı. Bizim de yatma saatine denk geliyordu. Çocuğu bi aldım ateşi var. Hemen ateş düşürücü verdik. Sonra sabaha karşı bi daha sonra sabah bi daha. Ağlıyor kusuyor hırıl hırıl sesler geliyor nefes alırken ve lacın etkisi geçince ateş yine çıkıyor. Üç hastane gezdik. Bi tek Numune hastanesinin çocuk acili varmış. Bizimki çığlık çığlığa yine ağladı doktoru görünce. Anlamıyorum ki bu çocuk doktor görünce nerden anlıyor da çığlık çığlığa ağlıyor. Daha önce de bahsetmiştim hastaneye girince acaip ağlıyor diye. Geniz akıntısı var dedi. Boğaz enfeksiyonuymuş. Hep de hafta sonlarını buluyor böyle şeyler bizde. Hastaneye ve doktora güvenemeyince kendi doktorumuzu arayıp ilaç isimlerini söyledim kullanın dedi. Salı günü de ona gideceğiz. Dün çok kötü geçti. Sürekli ağlayan emmeyen yemeyen uyumayan bi bebek... Kaşıkla damlata damlata yedirdim de sütü olduğu gibi kustu. Gece sakinleştirebilmek ve uyutabilmek için iki kere arabayla şehir turu attık. Arabada uyuyor. Üçüncüye çıksaydık gelmeyecektik artık sabaha kadar dolaşıp duracaktık uyusun diye. Bugün daha iyi ama düne göre. Bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çok zormuş yaa.. Herkes diyor ki şimdi en iyi zamanlarınız. Yavrum derdini anlatamıyor şuram ağrıyor diyemiyor ne zor. Diş mi dedik karın mı boğaz mı anlayamıyorsun ki.

bulbul cok geçmiş olsun. benimde en buyuk korkum böyle bir rahatsızlıkla karşılaşmak ama elinde sonunda hepimiz yaşıcaz bunları. cocuklar hastalana hastalana büyüyecek, bagışıklık sistemleri güclenecek.

duygu kızına masallah topigimize neşe getirmiş :)

doğru bi karar canım benim
tabiki kimse senin neler yaşadığını bilemez en doğru kararı sen verceksin ve vermişsin..
kendini mutlu hissettiğin insanlarla bereber ol

ay canim yaaa bozma moralini.... simdi bebisinin sana ihtiyaci var! sikma canini bosver salla gitsin!

sağolun kızlar gerçekten. iyiki varsınız...

ah canım ya... çok büyük geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda toparlar kuzucuk. yavrum bi dillenseler en azından derdini anlatıcak duruma gelseler. böyle medyumluk yapıyoruz resmen neyi var diye.

fatoşcum alıntı yapmışım ama atlamışım pardon. hoşgeldin bacım nasılsın aras nasıl?
bol bol gezin arasla,ailenle hasret gider oh senden iyisi yoktur şu an :)
öpüyoruz ipekle çok :):)

Ah canim çok geçmis olsun insallah tez vakitte atlatir kuzum

selam kızlar biz geldik gene kayınpeder aldı getirdi bizi gene
bugün yağlı güreş vardı sahilde oraya gittik meşhur oldum hehe
trt 1 de bi yarışma var hani soru soruyo para veriyo anam o kalabalıkta adam buldu beni geldi bi soru sorabilirmiyiz dedi
buyrun dedim soruyu sordu cevapladım 100 tl kazandım ayak üstü

siz nasılsınız bakem ne var ne yok görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…