Hayirli olsun canimteşekkür edrim reyhancım iizzz düğünümüz vardı o yüzden pek giremedim...sen nasılsın ecem kuzu nasıl
doğru bi karar canım benim
tabiki kimse senin neler yaşadığını bilemez en doğru kararı sen verceksin ve vermişsin..
kendini mutlu hissettiğin insanlarla bereber ol
zeynepcim ben kaçırmışım konuyu yine.. ama çok güzel ve mantıklı bi karar vermişsin heleki bi bahane uydurmamakla daha iyi etmişsin gerçeği, düşüncelerini birebir anlamaları daha iyi olmuş anne yarısı dediğimiz teyzeler bunu yapıyosa senin yazdıklarınıda onlar haketmiş hep kendinmi üzüleceksin boşver birazda seni düşünmeyenler üzülsün utansın
bizde sana tşk ederiz bizi kendine yakın ve arkadaş hatta dost görüp derdini bizimle paylaştığın için..en azından ben böyle düşünüyorum
zeynepcim yaşadıklarını biz bilemeyiz eminim en doğru kararı vermişsindir
böyle şeyler için canını sıkma
kızımın yeni oyuncağını açıklıyorum:
365 günde peygamberimin arkadaşları
çocuk kitabı, rengarenk ve parlak renkli
kızım bu kitaba bayıldı nasıl heyecanlanıyor ayaklaını çırpıyor nerdeyse yürüyecek
elleriyle tutmaya çalışıyor alıp ağzına atacak :roflol:
okuyorum bazen içindekileri o da resimleri inceliyor
tavsiye ederim timaş yayınları 17 tl
hem ileride bunları okuyup bilmesini de çok istiyorum opuyorumnanaktan
slm tatlı ipeğin güzel annesi
zeynepcim
ne desen sonuna kadar haklısın iletini okuyunca bi yandan kendimi düşündüm bende senin gibi tepki göstermişim zamanında
görüşmediğimiz bi halam bi de amcam var
neden görüşmüyoruz inan ki bilmiyorum rahmetli babamla ve rahmetli dedemle aralarında ne geçtiyse artık görüşmüyorlardı
ortanca halam aradı bi keresinde x halan tel bekliyor senden dedi nişanımız vardı onun için davet bekliyormuş.. komik geldi bana da etmedim telefon çağırmadım..
kendimi hiç kötü hisetmedim hissetmiyorum da küçükler sevgi görmeli ki saygı duyabilsin..
anlıyorum seni..
sevgiler..
Herkese iyi akşamlar kızlar...
Canım en doğru kararı vermişsin. Dünya o kadar iyi insanlarla dolu ki... Yüreğimizde onlara yer aaçabilmek için gereksizleri çıkarmamız lazım hayatımızdan. Benim de yıllardır görmediğim, görmek dahi istemediğim bir halam var. Keşke senin eline geçen bu fırsat benim de elime geçse de hayatımda yterleri olmadığını senin söylediğin gibi söyleyebilsem...
Canımm sen de iyi ki varsın...
canım ya bende bunu düşünüyordum ramazanda oruç tutabilecekmiyiz. dayanmaktan ziyade birşey yemediğimizden süt kesilir mi diye düşünüyordum.
maalesef güzelim benim kız ne biberon ne emzik almıyor. artık da uğraşmıyorum. çünkü piyasada almadığım biberon kalmadı ama nafile... biraz zorlayınca kusuyor. benim korkum ben kaşıkla sabrediyorumda bakıcı sabredebilecek mi...
çok iyi karar vermişsin canım. çok iyi gelecek bu gezme size....
aynen şekerim kaydirigubbakcemile3
zeynepcim en doğru kararı vermişsin. gerçekten çok haklısın. çünkü seni yalnız bırakmalarının hiçbir bahanesi olamaz.
ayy süperrr ya canım benim.. büyüyo artık annesi kuzun..
kolay gelsin canım. işin biraz zor.....
ay canim yaaa bozma moralini.... simdi bebisinin sana ihtiyaci var! sikma canini bosver salla gitsin!
slm arkadaşlar canlarım benim çok özledim sizi ya arasta çok özlemiş teyzelerini
bursadayım ailemin yanındayım düğün telaşı günler koşuşturmaca geçiyo anlamadım bile 1 hafta oldu
cumada süğün var pazar dönücez önümüzdeki hafta koşuşturmadan açamadım
arasımın keyfi ii kucak kucak dolaşıyo....
sizler nasılsınız tatlı kuzularım nasıl inşallah bi aksiilik yoktur herkes iydir ii dimi cvp yazın okurum...geçmişe bakamadım merakta ediyorum
sizleri çok seviyoruz oğluşumla kocaman öpüyoruz....
zeynep kendini iyi hisediyosan bu karala..
en doğru karar demektr canım
yeterki mutlu ol:)
ruveydaa kitap çok güzelll
bnde alıcam bndee
zeynep oyladım paşayıı
presesim bizde çok sevioz seni valla
oh oh iyi etmişin gez dolaş havalarda ısınıyor
elifverdi maaşaalah kuzuyaa
bizimki daha dönemiyo okdar da çok çabalıyo
baklım ne zaman dönecek
sibelce geçmişolsun mu denir ne denir bilemedim
çok yorma kendini dicem ama işte insan illa yoruluyor
hafta içi banada gelecekler var:::(
ay bn bu saatte niye burdayım
çünki oğluş hala uyumadı
hadi kaçıyom byyyy
sağolun kızlar gerçekten. iyiki varsınız...ZEYNEPCIM En dogrusunu yapmissin canim onlari agirlayip eski defterleri açarak sen üzülcektin yine aklina geldikçe bosver uzak olsunlar simdiye kadar yaptiklari gibi sende simdiye kadar nasil ailenle mutlu huzurlu yasadiysan öyle devam et .
Vicdanlariyla basbasa kalsinlar
FATOSUM canim özlettin kendini valla ne güzel tatli telas bunlar dügündede bol bol oynayin bizim yerimizede göbecikler at Aras pasamida kocaman öp
DUYGUCUM çok tatli bi kizin var nereyi açsam karsima çikiyo cadi masallah
basindaki bandanadan biz de aldik ama benim cadi genis diye sevmiyo takmayi ne güzel senin fistigin bol bol saçida var süsle annesi güzel güzel
Eflal hasta oldumafoldumben Önceki gece süt saati geldiğinde mırıldanmaya başladı. Bizim de yatma saatine denk geliyordu. Çocuğu bi aldım ateşi var. Hemen ateş düşürücü verdik. Sonra sabaha karşı bi daha sonra sabah bi daha. Ağlıyor kusuyor hırıl hırıl sesler geliyor nefes alırken ve lacın etkisi geçince ateş yine çıkıyor. Üç hastane gezdik. Bi tek Numune hastanesinin çocuk acili varmış. Bizimki çığlık çığlığa yine ağladı doktoru görünce. Anlamıyorum ki bu çocuk doktor görünce nerden anlıyor da çığlık çığlığa ağlıyor. Daha önce de bahsetmiştim hastaneye girince acaip ağlıyor diye. Geniz akıntısı var dedi. Boğaz enfeksiyonuymuş. Hep de hafta sonlarını buluyor böyle şeyler bizde. Hastaneye ve doktora güvenemeyince kendi doktorumuzu arayıp ilaç isimlerini söyledim kullanın dedi. Salı günü de ona gideceğiz. Dün çok kötü geçti. Sürekli ağlayan emmeyen yemeyen uyumayan bi bebek... Kaşıkla damlata damlata yedirdim de sütü olduğu gibi kustu. Gece sakinleştirebilmek ve uyutabilmek için iki kere arabayla şehir turu attık. Arabada uyuyor. Üçüncüye çıksaydık gelmeyecektik artık sabaha kadar dolaşıp duracaktık uyusun diye. Bugün daha iyi ama düne göre. Bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çok zormuş yaa.. Herkes diyor ki şimdi en iyi zamanlarınız. Yavrum derdini anlatamıyor şuram ağrıyor diyemiyor ne zor. Diş mi dedik karın mı boğaz mı anlayamıyorsun ki.
Eflal hasta oldumafoldumben Önceki gece süt saati geldiğinde mırıldanmaya başladı. Bizim de yatma saatine denk geliyordu. Çocuğu bi aldım ateşi var. Hemen ateş düşürücü verdik. Sonra sabaha karşı bi daha sonra sabah bi daha. Ağlıyor kusuyor hırıl hırıl sesler geliyor nefes alırken ve lacın etkisi geçince ateş yine çıkıyor. Üç hastane gezdik. Bi tek Numune hastanesinin çocuk acili varmış. Bizimki çığlık çığlığa yine ağladı doktoru görünce. Anlamıyorum ki bu çocuk doktor görünce nerden anlıyor da çığlık çığlığa ağlıyor. Daha önce de bahsetmiştim hastaneye girince acaip ağlıyor diye. Geniz akıntısı var dedi. Boğaz enfeksiyonuymuş. Hep de hafta sonlarını buluyor böyle şeyler bizde. Hastaneye ve doktora güvenemeyince kendi doktorumuzu arayıp ilaç isimlerini söyledim kullanın dedi. Salı günü de ona gideceğiz. Dün çok kötü geçti. Sürekli ağlayan emmeyen yemeyen uyumayan bi bebek... Kaşıkla damlata damlata yedirdim de sütü olduğu gibi kustu. Gece sakinleştirebilmek ve uyutabilmek için iki kere arabayla şehir turu attık. Arabada uyuyor. Üçüncüye çıksaydık gelmeyecektik artık sabaha kadar dolaşıp duracaktık uyusun diye. Bugün daha iyi ama düne göre. Bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çok zormuş yaa.. Herkes diyor ki şimdi en iyi zamanlarınız. Yavrum derdini anlatamıyor şuram ağrıyor diyemiyor ne zor. Diş mi dedik karın mı boğaz mı anlayamıyorsun ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?