Kızlar çoklu alıntı nasıl yapılır bilmiyorum ben. Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim. Eflal şimdi uyudu. Son zamanlarda ağladı ve mızmızlandı ama arabayla gezdirmeye gerek bırakmadı en azından. Bugün düne göre çok daha iyi. Yarın inşallah daha iyi olur. ıki kat yukarıda amcam oturuyor sesi oraya kadar gidiyormuş. Allah komşularımza sabır versin ne deyim.
Fatolina sen de hoşgeldin. Ne sordu spiker sana? Hangi program izleyelim seni.
Eflal hasta oldumafoldumben Önceki gece süt saati geldiğinde mırıldanmaya başladı. Bizim de yatma saatine denk geliyordu. Çocuğu bi aldım ateşi var. Hemen ateş düşürücü verdik. Sonra sabaha karşı bi daha sonra sabah bi daha. Ağlıyor kusuyor hırıl hırıl sesler geliyor nefes alırken ve lacın etkisi geçince ateş yine çıkıyor. Üç hastane gezdik. Bi tek Numune hastanesinin çocuk acili varmış. Bizimki çığlık çığlığa yine ağladı doktoru görünce. Anlamıyorum ki bu çocuk doktor görünce nerden anlıyor da çığlık çığlığa ağlıyor. Daha önce de bahsetmiştim hastaneye girince acaip ağlıyor diye. Geniz akıntısı var dedi. Boğaz enfeksiyonuymuş. Hep de hafta sonlarını buluyor böyle şeyler bizde. Hastaneye ve doktora güvenemeyince kendi doktorumuzu arayıp ilaç isimlerini söyledim kullanın dedi. Salı günü de ona gideceğiz. Dün çok kötü geçti. Sürekli ağlayan emmeyen yemeyen uyumayan bi bebek... Kaşıkla damlata damlata yedirdim de sütü olduğu gibi kustu. Gece sakinleştirebilmek ve uyutabilmek için iki kere arabayla şehir turu attık. Arabada uyuyor. Üçüncüye çıksaydık gelmeyecektik artık sabaha kadar dolaşıp duracaktık uyusun diye. Bugün daha iyi ama düne göre. Bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çok zormuş yaa.. Herkes diyor ki şimdi en iyi zamanlarınız. Yavrum derdini anlatamıyor şuram ağrıyor diyemiyor ne zor. Diş mi dedik karın mı boğaz mı anlayamıyorsun ki.
selam kızlar biz geldik gene kayınpeder aldı getirdi bizi gene
bugün yağlı güreş vardı sahilde oraya gittik meşhur oldum hehe
trt 1 de bi yarışma var hani soru soruyo para veriyo anam o kalabalıkta adam buldu beni geldi bi soru sorabilirmiyiz dedi
buyrun dedim soruyu sordu cevapladım 100 tl kazandım ayak üstü
siz nasılsınız bakem ne var ne yok görüşmeyeli
açılışı biz yapalım GÜNAYDINNNNNNNNNNN....opuyorumnanaktan
günaydın herkese.
ülkerden bizim de bisküvi,püre numunelerimiz geldiiiihihoyyythihoyyyt
gunaydınlarrrrrrrr
günaydın cicişler.....
günaydın arkadaşlar...
güzel bir hafta dilerim herkese...
kac gundur yapmıyo canım? sen mı yaptırıyosun kakasını?Kızlar Esra kaç gündür kendi başına kaka yapamıyo. Kabız da değil. Kakası sulu. Neden oluyo acaba. Ben de bol sıvı almaya dikkat ediyorum halbuki.Haftaya dr kontrolümüz var. Beklesem mi acaba kontrolü
ohhh gezentı ananın gezentı kuzusu işte nolcek kaydirigubbakcemile3bülbül geçmiş olsun canım. canım benim kıyamam ne kadar acı çekmiştir kuzum... haklısın o kadar küçükler ki ağrısını bile söyleyemiyoarlar... allah acil şifa versin canım...
kısa günün karı kaydirigubbakcemile3
hepinize günaydınlar....
bizimde ülkerden numunelerimiz geldi. hatta bisküvisini açtım mamasına 1 tanecik kattım yedi... ama son katı kısımlarını vermedim....
o kadar yorgunum ki bacaklarım sızlıyor resmen ama gezmekten kaydirigubbakcemile3 iki gündür bayağı gezdik birde diyorumki bu kız gezmeci ee anne geziyor baba geziyor bu kız gezmeci olmasında napsın.............
dün ıhlara vadisine ürgüpe falan gittik çok güzel yerler kızlar... çok güzel geçti haftasonumuz. melis te öyle çok huysuzlanmadı... meraklı meraklı etrafı seyretti....
aynen...herkese günaydın
zeynep bencede teyzenle görüşmemekle en iyisini yapmışsın çok akraba zarar bence hiç gerek yok
bülbül sanada geçmiş olsun kuzucuğun inşallah iyileşir
havvacım 3 güne kadar normal kabul ediliyo bence bekleyebilirsin
bide arkadaşlar sizinle paylaşayım cmt doktor ontrolümüz vardı drumuz dediki otralıkta felaket bir su çiçeği salgını varmış çocuklu ortamlara çok girmeyin dedi hatta cerrahpaşa çocuk yoğunda yatan bir kaç hasta bile varmış aman dikkat edelim
bide kızlar artık bu kilolar canıma tak etti ve bugün bir ürün sipariş verdim tvde izlemştim emziren annelerde kullanabiliyormuş kırmızı biber losyonu doğum sonrası oluşan sarkma ve çatlamalarıda gideriyormuş gelsin hemen deniycem 1 ayda 10.12 kilo verdiriyormuş ve kilolarda geri alınmıyormuş inşallah zayıflarım sonucu size yazarım
ben ilk doğumumda 40 günde 27 kilo vermiştim bu doğumumdada 20 kilo verdim sarkma olmadı şimdilik gerçi şu titreşimli zımpırtılardan da kullanıyorum belki o fayda etmiştirde ondan sarkmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?