ben ilk doğumumda 40 günde 27 kilo vermiştim bu doğumumdada 20 kilo verdim sarkma olmadı şimdilik gerçi şu titreşimli zımpırtılardan da kullanıyorum belki o fayda etmiştirde ondan sarkmamıştır
kızlar pervınden haberı olan warmı ne zamandır yok?
bı de selda,esra (voles) de yoklar...
Kızlar Eflal nihayet normale dönmeye başladı. Yavrum benim. Allah hiçbirine hastalık vermesin. Beterinden de korusun. Boğaz enfeksyou deyince dondurma mı yedirdiniz diyor herkes. Acildeki doktor çok yaygın bu aralar dedi. Siz de dikkat edin. Gerçi nasıl becerdik çocuğu hasta etmeyi bu konuda hiç bir fikrim de yok.
Kilo olayına gelince bizim ana sınıfı öğretmenimiz 4. aydan sonra koşu bandına başlamış aynen eski haline dönmüş. Görünce çok şaşırdım. Ve de özendim tabii. Sanki benim klolar hiç geçmeyecek gibi geliyor. Doğumdan sonraki hafta 10 kilo verdim kaldı öyle. Aylardır tık yok.
anladım canım sağol...
kızlar bu arada inanılmaz saclarım dokuluyor. ewın her yerı saç. avuc avuc gıdıyo resmen. ve ıpegın saclarıda cok fazla dokuluyo son 1 haftadır. yatagından alıyorum yattıgı yer komple saç...
analı kızlı kel kalcaz galiba :1shok:
ayyyy benimde kuzucum dün dönmüsss acayip duygulandimmm yaaa günden güne büyüyorlar valla!kızlar dün akşam oğluşum oynarken bide baktık yüzüstü dönmüş..çok sevindirik olduk...
havvacım 3 güne kadar normal kabul ediliyo bence bekleyebilirsin
bide arkadaşlar sizinle paylaşayım cmt doktor ontrolümüz vardı drumuz dediki otralıkta felaket bir su çiçeği salgını varmış çocuklu ortamlara çok girmeyin dedi hatta cerrahpaşa çocuk yoğunda yatan bir kaç hasta bile varmış aman dikkat edelim
kac gundur yapmıyo canım? sen mı yaptırıyosun kakasını?
ben ilk doğumumda 40 günde 27 kilo vermiştim bu doğumumdada 20 kilo verdim sarkma olmadı şimdilik gerçi şu titreşimli zımpırtılardan da kullanıyorum belki o fayda etmiştirde ondan sarkmamıştır
cnm konuyla alakalı diil ama bişeu sorcam sana benim oğlanın gözleri çapaklanıyo dünden beri bayağı oluyo yani ılık suyl SİLİP TEMİZLEdim ama bi damla vardı kızmdada olmuştu kullanmıştım sen eczacısın bilirsin adı neydi acaba bilgin vardır
selam kızlar ben geldimmmmmmmmm:dance:
kısa ama harika bir gezi yaptık geldik oğlumda bende bol bol gezdik herşey çok güzeldi sositosositosadece benim oğlan sıcaktan bunalmasaydı yandı kavruldu biraz huysuzluk yaptı onun haricinde arkadaşlarımızla bol bol gezip güzel vakit geçirdik keşke daha uzun kalabilseydik bir dahaki sefere inş.
umarım sizler ve bebişler iyisinizdir geçmişe bakamam herhalde malum çantalarımız boşaltılacak çamaşırlar yıkanacak evde temizlenecek hangi birini yapacağım bilemiyorum eve geldim kendimi yorgun hissetmeye başladım oysaki gezerken hiç yorulmuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?