2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk doğumumda 40 günde 27 kilo vermiştim bu doğumumdada 20 kilo verdim sarkma olmadı şimdilik gerçi şu titreşimli zımpırtılardan da kullanıyorum belki o fayda etmiştirde ondan sarkmamıştır

e tabı onun faydası olmustur olmazmı. kılo verırken spor da yapmak gerekıyo sarkmamak ıcın. o zımbırtı da bı nevı hareket olusturdugundan dogal olarak aynı zamanda da sıkılaşıyor işte vucut.
bu arada kılo verme formulunu acıklayabılırmısın arkadasım yaw 40 gunde 27 kılo nedır harıkasın azmını ve sabrını ayrıca tebrık edıyorum kaydirigubbakcemile5

Kızlar Eflal nihayet normale dönmeye başladı. Yavrum benim. Allah hiçbirine hastalık vermesin. Beterinden de korusun. Boğaz enfeksyou deyince dondurma mı yedirdiniz diyor herkes. Acildeki doktor çok yaygın bu aralar dedi. Siz de dikkat edin. Gerçi nasıl becerdik çocuğu hasta etmeyi bu konuda hiç bir fikrim de yok.
Kilo olayına gelince bizim ana sınıfı öğretmenimiz 4. aydan sonra koşu bandına başlamış aynen eski haline dönmüş. Görünce çok şaşırdım. Ve de özendim tabii. Sanki benim klolar hiç geçmeyecek gibi geliyor. Doğumdan sonraki hafta 10 kilo verdim kaldı öyle. Aylardır tık yok.

bülbül geçmiş olsun canım..inş tekrarlamaz..burak ında gece emzirmeye kalktığımda ateşi vardı.hemen şurup verdim calpol.baktım sonra geçmiş..insan kıyamıyo ya yavrucaklar..dilleri yokki söylesinler..

anladım canım sağol...

kızlar bu arada inanılmaz saclarım dokuluyor. ewın her yerı saç. avuc avuc gıdıyo resmen. ve ıpegın saclarıda cok fazla dokuluyo son 1 haftadır. yatagından alıyorum yattıgı yer komple saç...
analı kızlı kel kalcaz galiba :1shok:

walla koşu bandı işe yarar ama. hem ewde hiç ama hiç yerimiz yok. öyleki bisiklet ve mekik aletimiz vardı onları sattı eşim düşünün.

bu arada eflal adına cok sevındım kuzum toparlamıstır bıraz kendını... ınsallah kalanıda kısa zamanda atlatır.

aynen zeynep ya... melis te saçlarımı tuttuğunda elinde kalıyor kuzumun. yavrumun desen zaten saçı yok. olanlarda iyice dökülüyor. yakında ikimizde kel olucaz sanırım....

aynen zeynep ya daha öncede demiştim...çok dökülüyo ya az az dökülse bari...psikolojim bozuluyo...evi süpürüyorum arkamı dönüyorum saçççç.....ilk sıralar burak ın saçıda dökülüyoda avuç avuç şimdi dökülmüyo...

kizlar bende hamileyken 20 kilo aldi. suan sok sükür 17 kilosunu verdim sadece 3 kilom kaldi, umarím onuda verebilirim, ama cok sükür bütün kiyafetlerimi giyebiliyorum tekrar!

evet kizlare yaaa hic sormayin nereyi atarsan elime sac ya.... dün esim gördü nekadar döküldügünü hayret etti! nolacak böyle ya! ev hep sac! sadece bu problem bende var diyorduma ama sizdede öyleymis! evi süpürüyorum ay bide bakiyorumki yine sac kilisempatiksalakcinni

Eflalin ense kısmında kırmızılık vardı doğduğundan beri. Bugün farkettim ki kırmızılığın bir bölümünde hiç saç yok.

ben 58le hamile kaldım şimdi 65 im 7kilom var fazla..habire şişmanlıyommm...eşim akşam sabah yürüyüşünü bıraktın devam et falan gibi imalı sözlerde bulundu sinirimi bozdu..bende göbüş çokkk...bi yığın resmen..giydiğim yakışmıyo sanki..bide omuzlarım genişledi.bacaklar zayıf tipsiz bişey oldum işte anlayacağınız...

kac gundur yapmıyo canım? sen mı yaptırıyosun kakasını?

Kızlar günde en az üç kere kaka yapıyodu Esra. Bir gün yapmadığı zaman gece aşırı terleyerek ve eağlayarak uyanıyo ve sütünü içmiyo. Biz de sabun veya fitille yaptırıyoruz. Kakasını yaptıktan sonra susuyo.

ben ilk doğumumda 40 günde 27 kilo vermiştim bu doğumumdada 20 kilo verdim sarkma olmadı şimdilik gerçi şu titreşimli zımpırtılardan da kullanıyorum belki o fayda etmiştirde ondan sarkmamıştır

40 günde 20 kilo mu akannehir

selam kızlar ben geldimmmmmmmmm:dance:
kısa ama harika bir gezi yaptık geldik oğlumda bende bol bol gezdik herşey çok güzeldi sositosositosadece benim oğlan sıcaktan bunalmasaydı yandı kavruldu biraz huysuzluk yaptı onun haricinde arkadaşlarımızla bol bol gezip güzel vakit geçirdik keşke daha uzun kalabilseydik bir dahaki sefere inş.
umarım sizler ve bebişler iyisinizdir geçmişe bakamam herhalde malum çantalarımız boşaltılacak çamaşırlar yıkanacak evde temizlenecek hangi birini yapacağım bilemiyorum eve geldim kendimi yorgun hissetmeye başladım oysaki gezerken hiç yorulmuyordum

geçmiş olsun TOBREX canım

hoşgeldin canım..iyi ettin valla gezdin geldin...evet işte o tatil dönüşü bavullar boşaltılıyo ya onu hiç sevmiyorum işte....ama yinede tatile gitmeyi severim yani..eziyetli olsada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…