2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sadece çok emzirmiştim başka hiçbişey yapmadım

Bülbülcüm geçmiş olsun. ıyileşmesine çok seviindim canım.
Zeynepçim biz de analı kızlı saç döküyoruz. Esra yarı kel oldu zaten de Ben de bekliyorum yakında dazlak kalacağım :)))
Tuğbacım hoşgeldin canım. Kolay gelsin...
Kilo olayıına gelince kızlar ben 71 le hamile kalmıştım şu anda 65 kiloyum. Nasıl oldu da böyle oldu bilmiyorum. Aksine her zamankinden de fazla yiyorum. Her şeyi istiyo canımmm...

canim o göz capaklanmasina anne süzünü pamuga islatip disardan iceriye dogru silmen lazimmmis... benim yavrumdada olmustu öyle yaptim gecti. kiizlar bu arada acayip acimmm cikmam lazimmmm yavrum uyyurken bende biseyler atistirayimmm. hepinizii öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

afiyet olsun:))))

Selam kizlar....

Valla bu saç dökülmesi bendede var tutam tutam elimde kaliyo valla hele yikarken hiç sormayin napçam bilmiyorum
Kilolara gelince 3 kilo kadar verdim ama dahada vermek istiyorum benim kilolar hep bel kisminda zaten bi incelce su bel dünyalar benim olcak valla
bi pantalon giyince yanlardan pirtlamasi deli ediyo beni
geçen zayiflatici bi korse aldim valla bakalim ise yariycakmi

TUGBACIM hosgeldin canim ve kolay gelsin

ya ben de doğumdan sonra inceltici korse almıştım ama 5-6 defa anca giydim, o kadar da para verdim.daralıyorum ama böyle göbekle de gezmek istemiyorum :umursamaz:

ben mesela bigün dikkat edip az yiyeyim dedim, hemen sütüm azaldı. çok yiyorum ama çok şükür kilo almıyorum..bende de bi 8 kilo fazlalık var. -tatlicadiarzu-

Herkeze merhaba bende eşyalarmı çok şükür topladım evide bi duş alcam ondan sonra kayınvalideme ordande akşam Kuşadasına ablama gidiyom ordanda annemlerin yanına ayvalığa geçecem 1 ay yokum internetde yok orda giremem ama aklım kalır kesin burda.kızımda bi huysuz inşallah oralarda hava değişiminden etkilenmez bi sorun olmaz.son 8 yıldır 1 haftanın haricinde izin yapmamıştım çalıştığımdan bu sene eşimide burda bırakıp gidiyom valla.oda gelcek ama 3 hafta yalnız kalcak.

Selam Fato. Naberrr....Ecrin prenses nasıl

Oyy gülüşüne kurban canım benim

Ayy ne güzel.. Gezin anaım valla..

selammm..
nasılsınız kızlarr.iyiz biz..rüzgar var burda.aslında güzel serin yani.ama kızlara bişey olur diye dikkatli oluyorumm.defnecik artık sürekli kucak iztiyo.ana kucagına koyuyorum basıyo çıglıgı.bi iş yaptırmadı.koştura koştura iş yaptım bugün..sonra geçmişe bakarım artık...eee anlatın..

selam kızlar
ben bugün evdeyim nick açık kakmış.Duru'nunda huysuzluğu üstünde sabahtan beri uyumadı şuanda kucağmda.
hem ev işi hem bebek çooook zormuş ya Allah yardımcısı olsun evdekilerin özelliklede annemin. annemlerin ev kalabalık iş yap yap bitmiyor ee birde Duru olunca sabah saat 8 den beri ancak oturabildim.birşeyler olmuş ama geçmişi okuyamadım.
Duru su içmiyor hava sıcak ne yapyıysam almadı şimdi karpuz dilimledim ısınsın birazda onu yalatayım başka care yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…