Selam canım. Sağol Sen nasılısn. kuzucuğun nasıl
slm herkese.. nasılsınız???
Ayşegülcüm nasılsın. Kızlar nasıl. Abla kardeş ne tatlılar ya maşallah
selam kızlar
ben bugün evdeyim nick açık kakmış.Duru'nunda huysuzluğu üstünde sabahtan beri uyumadı şuanda kucağmda.
hem ev işi hem bebek çooook zormuş ya Allah yardımcısı olsun evdekilerin özelliklede annemin. annemlerin ev kalabalık iş yap yap bitmiyor ee birde Duru olunca sabah saat 8 den beri ancak oturabildim.birşeyler olmuş ama geçmişi okuyamadım.
Duru su içmiyor hava sıcak ne yapyıysam almadı şimdi karpuz dilimledim ısınsın birazda onu yalatayım başka care yok.
burcum nasıl oldu annen.ameliyit iyi geçtimi..kız evda olmak hakkaten zor yaa.bende sabahtan beri dolanıyorum ortalgı topluyorum.süpürdümk toz aldım.sanki hiç bişey yapmamışım giib yine dagıldıı..benim kız allahtan suyu sevdii..biraz zorlamaya çalış bakılım.sonuçta mecbur..
selam kızlar geçmişe bakamdım burcu annemi ameliyat oldu geçmiş olsun
iyiz havvacım.abla kardeş maşallah çok iyi anlaşıyorlar.sabah defne aglıyordu .hemen koşarak zeyyno geldi ona çırgırak sallıyo hadi aglama diyoo.saçını okşuyoo.çok hoşuma gitti.öptümzeynoyu sen çok iyi bi ablasın aferin dedim.hemen hoşuna gidiyo tabii..
sen nasılsın.artık esra kuşa az kaldı.artık okullar açılana kadar berabersiniz .valla çok seviniyorum sizin adınızaa..
ya bişeymi oldu hayırdır..defne kucagımda hala geçmişi okuyakadım.o okuyacakta anca okurum..hayırdır..
yorumlarınız ve destegınız ıcın sagolun kızlar. bı bahane uretebılırdım gercı. ama bahanelerın arkasına sıgınmak ıstemedım acıkca soyledım sızı agırlamak ıstemıyorum dıye. buyuklerle bı araya gelınce allem edıyolar kallem edıyolar bı sekılde uste cıkıyolar. haklıda olsan haksız konumuna dusuyosun. ben gorustugum teyzeme ıcımı dokmustum zamanında. oda dıgerlerıyle pek gorusmez zaten arası yok. bı gun bana senın anlattıklarını dıgerlerıne anlattım zeynep demıstı. bende sordum ne cevap verdıler dedım. hıc bısey demedıler dedı. hıc bı mazeretlerı ve gerekcelerı yok yanı.
evet davet edıp ıcımı de kusabılırdım ama gercekten hıc bırının yuzunu gormek ıstemıyorum. oylekı su an telefon numaramı degıstırmeyı bıle dusunuyorum. sonrada kuzenlerı sıkı sıkı tembıhlıcem kımseye vermeyın numaramı dıye.
bugun esımle de oturduk konustuk bu konuyu. hıc bırını hayatımızda gormek ıstemıyoruz. ıcımdekılerı dokmem ne ıse yarıcak onca senemı onca acımı telafı edıcek mı hayır? hatırlayıp hatırlayıp,sacma sapan savunmalar duyup ben sınır olucam.
velhasıl hıcbırının hayatımda yerı yok kesın kararımı verdım bugun...
bu arada benı dınledıgınız ıcın cok sagolun kızlar ıyıkı varsınız :)
slm arkadaşlar canlarım benim çok özledim sizi ya arasta çok özlemiş teyzelerini
bursadayım ailemin yanındayım düğün telaşı günler koşuşturmaca geçiyo anlamadım bile 1 hafta oldu
cumada süğün var pazar dönücez önümüzdeki hafta koşuşturmadan açamadım
arasımın keyfi ii kucak kucak dolaşıyo....
sizler nasılsınız tatlı kuzularım nasıl inşallah bi aksiilik yoktur herkes iydir ii dimi cvp yazın okurum...geçmişe bakamadım merakta ediyorum
sizleri çok seviyoruz oğluşumla kocaman öpüyoruz....
Eflal hasta oldumafoldumben Önceki gece süt saati geldiğinde mırıldanmaya başladı. Bizim de yatma saatine denk geliyordu. Çocuğu bi aldım ateşi var. Hemen ateş düşürücü verdik. Sonra sabaha karşı bi daha sonra sabah bi daha. Ağlıyor kusuyor hırıl hırıl sesler geliyor nefes alırken ve lacın etkisi geçince ateş yine çıkıyor. Üç hastane gezdik. Bi tek Numune hastanesinin çocuk acili varmış. Bizimki çığlık çığlığa yine ağladı doktoru görünce. Anlamıyorum ki bu çocuk doktor görünce nerden anlıyor da çığlık çığlığa ağlıyor. Daha önce de bahsetmiştim hastaneye girince acaip ağlıyor diye. Geniz akıntısı var dedi. Boğaz enfeksiyonuymuş. Hep de hafta sonlarını buluyor böyle şeyler bizde. Hastaneye ve doktora güvenemeyince kendi doktorumuzu arayıp ilaç isimlerini söyledim kullanın dedi. Salı günü de ona gideceğiz. Dün çok kötü geçti. Sürekli ağlayan emmeyen yemeyen uyumayan bi bebek... Kaşıkla damlata damlata yedirdim de sütü olduğu gibi kustu. Gece sakinleştirebilmek ve uyutabilmek için iki kere arabayla şehir turu attık. Arabada uyuyor. Üçüncüye çıksaydık gelmeyecektik artık sabaha kadar dolaşıp duracaktık uyusun diye. Bugün daha iyi ama düne göre. Bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çok zormuş yaa.. Herkes diyor ki şimdi en iyi zamanlarınız. Yavrum derdini anlatamıyor şuram ağrıyor diyemiyor ne zor. Diş mi dedik karın mı boğaz mı anlayamıyorsun ki.
selam kızlar biz geldik gene kayınpeder aldı getirdi bizi gene
bugün yağlı güreş vardı sahilde oraya gittik meşhur oldum hehe
trt 1 de bi yarışma var hani soru soruyo para veriyo anam o kalabalıkta adam buldu beni geldi bi soru sorabilirmiyiz dedi
buyrun dedim soruyu sordu cevapladım 100 tl kazandım ayak üstü
siz nasılsınız bakem ne var ne yok görüşmeyeli
selam kızlar ben geldimmmmmmmmm:dance:
kısa ama harika bir gezi yaptık geldik oğlumda bende bol bol gezdik herşey çok güzeldi sositosositosadece benim oğlan sıcaktan bunalmasaydı yandı kavruldu biraz huysuzluk yaptı onun haricinde arkadaşlarımızla bol bol gezip güzel vakit geçirdik keşke daha uzun kalabilseydik bir dahaki sefere inş.
umarım sizler ve bebişler iyisinizdir geçmişe bakamam herhalde malum çantalarımız boşaltılacak çamaşırlar yıkanacak evde temizlenecek hangi birini yapacağım bilemiyorum eve geldim kendimi yorgun hissetmeye başladım oysaki gezerken hiç yorulmuyordum
ya ben de doğumdan sonra inceltici korse almıştım ama 5-6 defa anca giydim, o kadar da para verdim.daralıyorum ama böyle göbekle de gezmek istemiyorum :umursamaz:
ben mesela bigün dikkat edip az yiyeyim dedim, hemen sütüm azaldı. çok yiyorum ama çok şükür kilo almıyorum..bende de bi 8 kilo fazlalık var. -tatlicadiarzu-
Herkeze merhaba bende eşyalarmı çok şükür topladım evide bi duş alcam ondan sonra kayınvalideme ordande akşam Kuşadasına ablama gidiyom ordanda annemlerin yanına ayvalığa geçecem 1 ay yokum internetde yok orda giremem ama aklım kalır kesin burda.kızımda bi huysuz inşallah oralarda hava değişiminden etkilenmez bi sorun olmaz.son 8 yıldır 1 haftanın haricinde izin yapmamıştım çalıştığımdan bu sene eşimide burda bırakıp gidiyom valla.oda gelcek ama 3 hafta yalnız kalcak.
Evet canım az kaldı ben de çok seviniyorum. Bİ şey mi oldu derken? Bi şeyler mi kaçırdım ben?
bebeklerın donem donem buyume atakları olurmus. onlardan biri olmasınslm kızlaaaar...ev hanımı olmak zor valla
işler bitmiyo bitürlü..çamaşır serdim ama yağmur yağacak gibi kapanadı hava::::::::::::::((
bnim oğluşşta memeye çok düştü şu sırralar
özellikle geceleri
ama sütüm var açta değil..ağız tiryakisi sanki:))
emiyo emiyo hazmedemiyo
nefes nefese kalıyo..kusuyo ama yine emiyo
sütüm yetmiyo diyodum mama erdim yine aynı emiyoo
sanırım sırf arsızlığından emiyo..mememde dursa sabaha kadar uyuyacak
off ilk doğdındda böyleydi
amma huydeğiştiriyo bu sıpalar ya
yalancıyıda almıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?