2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm herkese.. nasılsınız???

selam canım iyiz sen nasılsın.ömür nasıl.

Ayşegülcüm nasılsın. Kızlar nasıl. Abla kardeş ne tatlılar ya maşallah

iyiz havvacım.abla kardeş maşallah çok iyi anlaşıyorlar.sabah defne aglıyordu .hemen koşarak zeyyno geldi ona çırgırak sallıyo hadi aglama diyoo.saçını okşuyoo.çok hoşuma gitti.öptümzeynoyu sen çok iyi bi ablasın aferin dedim.hemen hoşuna gidiyo tabii..
sen nasılsın.artık esra kuşa az kaldı.artık okullar açılana kadar berabersiniz .valla çok seviniyorum sizin adınızaa..
ya bişeymi oldu hayırdır..defne kucagımda hala geçmişi okuyakadım.o okuyacakta anca okurum..hayırdır..

burcum nasıl oldu annen.ameliyit iyi geçtimi..kız evda olmak hakkaten zor yaa.bende sabahtan beri dolanıyorum ortalgı topluyorum.süpürdümk toz aldım.sanki hiç bişey yapmamışım giib yine dagıldıı..benim kız allahtan suyu sevdii..biraz zorlamaya çalış bakılım.sonuçta mecbur..

bugün yattı canım ameliyat yarın inşallah iyi geçer.
ev işi nankör derler kesinlikle katılıyorum akşambizimkiler işten gelsin 10 dk da eski hale geliyor.uyurken ağzına biberonu dayıycamda bi uyumadı.anladı galiba annem bana su verecek diye uyumuyorda.

selam kızlar geçmişe bakamdım burcu annemi ameliyat oldu geçmiş olsun

yarın olacak canım

Evet canım az kaldı ben de çok seviniyorum. Bİ şey mi oldu derken? Bi şeyler mi kaçırdım ben?

zeynepcim aslında dogru bir karar vermişsin.insan .dogru 6 yıldır seni sormuyorlarsa.yeniden teyze dayı olamazlar.beni annemde öldütten sonra ailemin tarafı daha arar oldular her fırsatta hatırımız soruyorlar.anneniz öldü herşey bitti diye düşünmeyin biz herzaman bundayız diyolar.tabi mutlu oluyorum.bende hep aramaya çalışıyorum.ama aramasalardı bende aramayı düşünmüyordumm.iyi bi karar..

oh ohh eglen dur bacım.arasıda hiç elleme bak ne güzel elden ele geziyormuş oh rahat edersin..hadi bizim yerimizede eglen.kerdeşinede mutluluklar..

ah canım yaa çok geçmiş olsunn,bazen bilemiyorsun nedne aldı bu hastalıgı diye düşünüp duruyorsun.küçük bebeklerin hasta olması daha zor oluyo..

kız ne şanslı gacısın sen yaa.maşallh kızının şansınıdr buu...

oh gezdiniz demek.iyi ettiniz olsun kısada olsa degişik yer görmek insanı mutlu ediyo.

oy çok şeker bu kız yaa.maşallh nede güzel gülmüşş..

ayy aynı been..zeyne dogunnca korse takayım dedim.hemde en iyisinden.o kadar para verdim ama asla rahat edemiyorum.yahu nasıl gezerler bu kadınlar ..ben neden rahat edemiyorum.daralıyorum.sıkıyoo..pöff öylece duruyo.defne dogunca takayım dedem.topu topu 2 saat anca kullandımm....

canım güle güle git.dinlen ne iyi etmişsin.sanada iyi gemecek yavrunada...kendine kuzucuguna iyi bak..öpüyoruz..

Evet canım az kaldı ben de çok seviniyorum. Bİ şey mi oldu derken? Bi şeyler mi kaçırdım ben?

bende geçmişi okudum nihayett.sanırım zeynebin olayını diyolar.başka bi vaka göremedimm..

slm kızlaaaar...ev hanımı olmak zor valla
işler bitmiyo bitürlü..çamaşır serdim ama yağmur yağacak gibi kapanadı hava::::::::::::::((
bnim oğluşşta memeye çok düştü şu sırralar
özellikle geceleri
ama sütüm var açta değil..ağız tiryakisi sanki:))
emiyo emiyo hazmedemiyo
nefes nefese kalıyo..kusuyo ama yine emiyo
sütüm yetmiyo diyodum mama erdim yine aynı emiyoo
sanırım sırf arsızlığından emiyo..mememde dursa sabaha kadar uyuyacak
off ilk doğdındda böyleydi
amma huydeğiştiriyo bu sıpalar ya

slm kızlaaaar...ev hanımı olmak zor valla
işler bitmiyo bitürlü..çamaşır serdim ama yağmur yağacak gibi kapanadı hava::::::::::::::((
bnim oğluşşta memeye çok düştü şu sırralar
özellikle geceleri
ama sütüm var açta değil..ağız tiryakisi sanki:))
emiyo emiyo hazmedemiyo
nefes nefese kalıyo..kusuyo ama yine emiyo
sütüm yetmiyo diyodum mama erdim yine aynı emiyoo
sanırım sırf arsızlığından emiyo..mememde dursa sabaha kadar uyuyacak
off ilk doğdındda böyleydi
amma huydeğiştiriyo bu sıpalar ya
yalancıyıda almıyo..

dönüyooooooo dönüyoooooooooo ipek artık dönüyooooooooooo :teytey:

sabahtan beri poposunu havaya dikip kendini sağa sola atıyor. gerçi döndüğü tarafta çok duramıyor az sonra geri düzeliyor ama başladı demek dönmeye artık. koydugum yerdede saat yonunde hareket edıyo resmen
:teytey::teytey::teytey::teytey:

bebeklerın donem donem buyume atakları olurmus. onlardan biri olmasın

aysegul onlarınkı tamamen çıkar ilişkisiymiş baksana... olmaz olsunlar ben boyle cok daha ıyıyım bacım...

burcu annen nasıl oldu canım?

eee tuğba yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat bakalım kız:))

biz parka inicez canlarım....yemeğimizi yedik çocuklarla valla artık kocişi beklemicem yicem bu saatlerde sonrada parka inip yürücem..ohhhh gitsin kilolar bu ne ya...yiyoruz yemeği yalllah hemen yatacak yer arıyorum ondan sonrada şişiyom((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…